Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Brothers In Arms
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2
YETI
http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_bro...e3_2k4_demo.wmv

8O
Można powiedzieć że to malutki przełom. Pomieszanie FPP z lekką taktyką. Patent z przerwaniem akcji i w tym czasie sprawdzaniem całego terenu (gdzie rozmieszczeni są niemcy) jest także czymś nowym (chyba)
Trailer zrobił na mnie świetna wrażenie, jest nawet krew smile.gif która od czasu do czasu ładnie "chlapnie" w oczy naszemu żółnierzowi.
Wszystko zrbione z duzym rozmachem, a to przecież odbicie jakies wieskich chatki.
Gre oczekuje bardziej niż Kill Zone.
Batman
Ta gra robi wrażenie 8O. Filmik pokazuje gameplay, więc nie ma mowy o żadnym retuszu. Niesamowita grafa, najlepsza jaką jak narazie widziałem na PS2, niezwykle realistycznie odwzorowany teren walki, świetnie wyglądający i realistycznie zachowujący się żołnierze. W końcu doczekałem się gry konsolowej, która będzie miała klimat taki jak towarzyszył nam podczas oglądania "Szeregowca Ryan'a" czy "Kompani braci". Nie wiem jak dla was, ale dla mnie jest to jedna z najlepiej zapowiadających się gier na PS2!
kraczek
Filmik jest z wersji na X'a (są przyciski pokazane m.in A). Gra wygląda nawet niezle, inteligentni żołenieże. Gra zapowiada się naprawde dobrze. twórcy przechwalają się o wielkim realiźmie w tej grze. Na razie wszystko wskazuje że to będzie hicor. (ale ile gier których trailery, screeny były świetne, a okazało sie że to przeciętniaki)
Slasz
No trzeba przyznac ze dobrze wyglada, filmik jest rzeczywiscie z wejsji na klocka. Najbardziej mi sie podobaly komentarze tych gosci na tym filmiku biggrin.gif rozwalili mnie niektorymi tekstami, dobre bylo jak sie podniecil jak granatem rozwialil dwoch. (jeszcze sam sobie dodal "fire in the hole" ) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Arkady
Spoko wygląda na filmiku , tylko trochę się nie pokoje o ten motyw wysyłania swoich ludzi w jakieś miejsce - już to sobie wyobrażam w czasie zadymy zamiast nawalać ołowiem w faszystów i się chować będziemy kierować wskażnikiem gdzie ma się udać nasz oddział , chociaż mogę się mylić i programiści jakoś to rozsądnie zrobią.
Jakim
kilka nowych screenów. Trzeba powiedziec że gra wygląda przyzwoicie;]

więcej na http://gry.interia.pl/konsole/news?inf=524920
Hela
Skriny wydaja sie troche retuszowane, ale moze ja sie nie znam........
Pewne jest jedno ze jesli gra bedzie miala choc w polowie taki klimat jak "Kompania Braci" to zapowiada sie naprawde kawal solidnego szutera przerastajacego MOHa.
YETI
Ciekawe z jakiej konsoli te screeny
Nie sa ratuszowane polecam zassac ten trailer, grafika jest bardzo dobra.
Hela
Zpewne w niewielkim stopniu sa retuszowane, bo wiekszosc developerow tak robi, ale nie ma co grafika robi wrazenie. Tylko te skriny sa slabej akosci (spojzcie na ostatni).
A co do fabuly to wiadomo cos?
dee

1 września 1939 pan Hitler napadł na Polskę.Później to już poszło.Ot i cała fabuła smile.gif
Batman

Gra ma czerpać pełnymi garściami z serialu "Kompania Braci" (szczerze polecam!) i to widać już na pierwszy rzut oka. Dowodzisz oddziałem żołnierzy tego samego typu jakim byli główni bohaterowie serialu i tak jak oni zostajesz zrzucony na tyły Normandi podczas D-Day.
Hela
Ale gra ma przeciez inny tytul niz kompania braci? Jak bedzie z niej czerpac to mam nadzieje ze zachowaja ten seitny klimat (kto nie ogladal niech idzie na kolanach na Giewont - za kare).
YETI
Ale gra ma przeciez inny tytul niz kompania braci? Jak bedzie z niej czerpac to mam nadzieje ze zachowaja ten seitny klimat (kto nie ogladal niech idzie na kolanach na Giewont - za kare).

Juz po samym trailerze widac że gra wzoruje się na Kompani Braci.
Someone
Ciekawe z jakiej konsoli te screeny
Nie sa ratuszowane polecam zassac ten trailer, grafika jest bardzo dobra.

Z tego co pamiętam jak oglądałem ten filmik to facet grał na Xboxie. Mówił że teraz naciskam A i cośtam a teraz X i cośtam. Zresztą chyba na ekranie było momentami jakieś tipsy widać z oznaczeniami Xa. Z tego co wiem to gra ma w pierwszej kolejności wyjść na Xa i PCta. Wersja na Gamecuba i PS2 są planowane na później.
Jędrek
Racja. Gra robi OGROMNIE wrazenie. Jeszcze dla kogos takiego kto czuje klimaty II Wojny Swiatowej. Grafa stoi na wyskoim poziomie. Mam nadzieje, ze gra bedzie super grywalna. Ciekawe na jakim poziomie bedzie rozwinieta ta cala taktyka, oby nie sprowadzalo sie to tylko do "stoj', 'idz'. Dla mnei must have. Gra na Xa ma wyjsc w styczniu. Na PS2 i GC ma byc w lutymarzec
MaxVarEmreis
Racja. Gra robi OGROMNIE wrazenie. Jeszcze dla kogos takiego kto czuje klimaty II Wojny Swiatowej. Grafa stoi na wyskoim poziomie. Mam nadzieje, ze gra bedzie super grywalna. Ciekawe na jakim poziomie bedzie rozwinieta ta cala taktyka, oby nie sprowadzalo sie to tylko do \"stoj', 'idz'. Dla mnei must have. Gra na Xa ma wyjsc w styczniu. Na PS2 i GC ma byc w lutymarzec

Po obejżeniu filmiku z gry, wydaje mi sie, że taktyka ograniczy się do "stój", "idz". Napewno nie bedzie czegoś takiego jak w FSW. Jednak mi to nie przeszkadza, a nawet wiecej ciesze sie z tego. Inaczej mogli by spaprać samo strzelanie ( ograniczał byś sie tylko do wydawania razkazów, a strzeliłbys raz na misiąc). Klimat czuć niesamowity. Kompania Braci sie kłania. Kto oglądał (lub czytał) ten wie.
Anonymous
Ta gierka jest baaardzo realistyczna! Na jednym filmiku widziałem, że facet który przedstawiał tą grę, stanął przed żołnierzem i tak stał, a czasem klękał i wstawał. Po jakimś czasie tamtem żołnierza zapytał czy wszystko ze mną O.K.?
Jędrek
Racja. Gra robi OGROMNIE wrazenie. Jeszcze dla kogos takiego kto czuje klimaty II Wojny Swiatowej. Grafa stoi na wyskoim poziomie. Mam nadzieje, ze gra bedzie super grywalna. Ciekawe na jakim poziomie bedzie rozwinieta ta cala taktyka, oby nie sprowadzalo sie to tylko do \"stoj', 'idz'. Dla mnei must have. Gra na Xa ma wyjsc w styczniu. Na PS2 i GC ma byc w lutymarzec

Po obejżeniu filmiku z gry, wydaje mi sie, że taktyka ograniczy się do \"stój\", \"idz\". Napewno nie bedzie czegoś takiego jak w FSW. Jednak mi to nie przeszkadza, a nawet wiecej ciesze sie z tego. Inaczej mogli by spaprać samo strzelanie ( ograniczał byś sie tylko do wydawania razkazów, a strzeliłbys raz na misiąc). Klimat czuć niesamowity. Kompania Braci sie kłania. Kto oglądał (lub czytał) ten wie.

Masz racje. Nie chce kolejnego tytuly z serii FSW. FSW w ogole mi nie przypasil i szybko odlozylem na polke. BiA to FPS z elementami taktyki. I mam nadzieje, ze tak zostanie...
Ryo-San
a ja tak sobie obejrzałem filmiki i stweirdzam, że nic nadzwyczajnego w tej grze nie ma...będzie kolejny średniak na 7 - kapa jak dla mnie
Anonymous
a ja tak sobie obejrzałem filmiki i stweirdzam, że nic nadzwyczajnego w tej grze nie ma...będzie kolejny średniak na 7 - kapa
ta gra bedzie na 9
Jędrek
a ja tak sobie obejrzałem filmiki i stweirdzam, że nic nadzwyczajnego w tej grze nie ma...będzie kolejny średniak na 7 - kapa jak dla mnie

Widocznie nie lubisz klimatow II Wojny Swiatowej etc. Gra na 8+.
Anonymous
Ja kocham takie klimaty! Thomson w ręce i naparzanie w Niemców! MIODZIO! biggrin.gif
Jędrek
NIe tylko to sie liczy. Wazne dla mnie sa takze wstawki filmowe oparte na faktach z II Wojny Swiatowej. Misje bardzo dokladnie odwzorowane w stosunku to bitew w II WS. Narazie jedyna taka gra jest Call of Duty. Mam nadzieje, ze BiA dolaczy do CoD. Mam nadzieje, ze niektore momenty beda poriszajace, a nie tylko bede naparzal do szwabow ;/
Anonymous
Masz racje! Wstawki a'la MGS z PSX'a- orginalne, historyczne filmy i powinno być jeszcze kilka realnych akcji (zrzut na Normandie z MOH: Frontline, i np. ta akcja z COD) albo jakieś inne! Wtedy klimat by się potęgował! I to jak!
Jędrek
Normandia bedzie napewno. Mam nadzieje, ze bedzie jeszcze okupowanie jakiegos zniszczonego miasta etc. Gdy bedzie cos takiego gra bedzie nawet na 9. Oby tego nie zwalili.
dee
Ja kocham takie klimaty! Thomson w ręce i naparzanie w Niemców! MIODZIO! biggrin.gif

THOMPSON ,mój drogi "znawco" militariów,Thompson.Thomson to francuska marka sprzętu RTV.Poczytaj sobie,choćby to--->LINKChyba,że chcesz kasować wrogów odtwarzaczem DVD tongue.gif
A gra to już po prostu kolejny taktyczny fps w klimacie IIWŚ.Bez podniety.
Ryo-San

bardzo lubie zarówno gry i filmy z klimatów II wojny ale ja w tej grze nic ciekawego nie widze...POPROSTU będzie to IMO kolejna juz gra z tych klimatów i tyle...
dee
Dzięki takim zapaleńcom temat i forum żyje."Yeah,dajcie mi to","kickin' ass","gra na 9","nie mogę się doczekać"-po prostu niektórzy muszą się popodniecać .Później ,gdy gra już wyjdzie,zapada cisza,bo podniecać się tytułem,który jest już na rynku nie wypada.Tak to wyglada...No chyba,że dystrybutorzy gry pozakładali konta na forum i kryptoreklamę robią :|
Przynajmniej coś sie dzieje...
Jędrek

bardzo lubie zarówno gry i filmy z klimatów II wojny ale ja w tej grze nic ciekawego nie widze...POPROSTU będzie to IMO kolejna juz gra z tych klimatów i tyle...

NIe, bedzie to kolejny maly przelom, jezeli chodzi o ten typ gier wink.gif
Jakim
Tak jak Driver i Tomb Raider:D
Nie no. Gra ma fajny design. Wszystko takie kolorowe, przesycone jaskrawymi barwami. Grafika naprawdę jest wporzo jeśli o mnie chodzi. Ale.. nie grafiką stoi gra.
Jędrek
Ale co masz tej grze to zarzucenia? Co Ci sie w niej nie podoba?
Batman
Tak jak Driver i Tomb Raider:D  
Nie no. Gra ma fajny design. Wszystko takie kolorowe, przesycone jaskrawymi barwami. Grafika naprawdę jest wporzo jeśli o mnie chodzi. Ale.. nie grafiką stoi gra.

Tia... Wiedziałem, że tak będzie. Jak już się Driv3r nie udał no to trzeba nabluzgać na wszystkie dobrze zapowiadające się gry, a żeby się nie zawieść jak wyjdą średniaki. Problem jest w tym żeby do dobrze zapowiadających się gier podchodzić z optymizmem, ale też nie oczekiwać za dużo. I wlaśnie z takim nastawieniem podchodzę do BiA.
T800
icon_twisted.gif

Muszę przyznać , że do tej pory nie byłem szczególnie zainteresowany tą gierką , myśląc , że będzie to kolejny FSW osadzony w czasie wojny. No ale po zobaczeniu filmików mogę powiedzieć śmiało , że będzie co najmniej bardzo dobrze biggrin.gif . Faktycznie czuć odpowiedni klimat , widać , że AI stoi na przyzwoitym poziomie , sporo się dzieje na ekranie , no i otwarte przestrzenie cieszą tym bardziej , że nie zauważyłem jakiegoś większego zwolnienia animacji smile.gif . Współpraca naszych kompanów przedstawia się w porządku , no i jest ich aż sześciu. Zapowiada się trzecia wojenna gra po Call of Duty i MOH:AA , którą przejdę przynajmniej 5 razy icon_twisted.gif .
Jako ciekawostke mogę dodać , że zdziwiło mnie to , iż trupy nie mają tendencji do znikania (przynajmniej w przedstawionej na filmiku misji)! Zaraz przy pierwszym martwym koniu padają 2 trupy , a po 5 minutach kiedy nasza grupka żołnierzyków przechodzi obok tego miejsca można ich zobaczyć w pozycji leżącej , brawo dla programistów - dodaje to dodatkowego uroku grze. Jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tego tytułu , tym bardziej , że filmik pochodzi napewno z wersji konsolowej (X)biggrin.gif .
Jędrek
Ci, ktorzy nie moga sie przekonac do tego tytulu polecam oblukac filmik z EGN.
http://www.xboxyde.com/news_1001_en.html
GRa bedzie pewnym HITem!
dee
Jedyną ciekawą akcją na tym wideo jest motyw precyzyjnego celowania,pokazujący konieczność zgrania muszki ze szczerbinką.Poza tym naprawdę najprzeciętniejsza przeciętność.Także w kwestii wizualiów-jak na wersję Xboksową nie prezentują się jakoś wybitnie.
YETI
dee co ty tam mamroczesz ? wink.gif
Nawet w PSEX mozna przeczytac o BiA same ohy i ahy smile.gif
Tak w ogóle to producentem jest UbiSoft ?
Jezeli tak to nie ma co sie martwic ich ostatnie gry sa bardzo dobre.
dee

Trzeba było tak od razu.To jest Argument.To zmienia postać rzeczy.Kurde,ktoś mi się włamał na konto,to nie ja krytykowałem tą genialną grę :wink: .
"Będzie zeyedwabista giera","Dajcie mnie to","Nie mogę się doczekać","Kiedy,ach kiedy to wyjdzie","Kuuufa ,ale wypas","10/10 a kto się nie zgadza to lama","Po prostu się zlałem na widok trailera","Już zlożyłem pre-order na 10 kopii-więcej nie można,ludzie się zabijają o tą grę","A Neo + tak mało pisze o niej,pewnie przekupieni","Mówię wam,ta gra zarządzi","Yeeeah,gra mojego życia".
Mam nadzieję,że ten mój spontaniczny wybuch entuzjazmu nie budzi zastrzerzeń co do szczerości smile.gif
T800
dee , jeżeli podobał ci się COD i Medale to nie ma szans , aby filmik z BiA nie przypadł ci do gustu. Musisz chyba nie przepadać za takimi grami , co?
YETI

Trzeba było tak od razu.To jest Argument.To zmienia postać rzeczy.Kurde,ktoś mi się włamał na konto,to nie ja krytykowałem tą genialną grę :wink: .

heeh wiedziałem ze sie przyczepisz do tego, specialnie tak napisałem i sie nie pomyliłem wink.gif
to bedzie tylko bardzo dobra gra a nie genialna wink.gif
Kac_r
ciekawy jestm jak bedzie rozwiazany problem streowania sawoja druzyna ... to znaczy na co producenci poloza nacisk, na gre swoim wlasnym bohaterem czy moze na wydawanie polecen ... sa juz jakies oficjalne informacje na ten temat ?

a co do samej gry to faktycznie zapowiada ise hicik..

pozdrawiam
Jędrek
Ciekawe czy BiA podola swietnie zapowiadajacemu sie Call of Duty: FH...
Hela
Oby.....Choc CoD pewnie i tak nie przebije!!
Jędrek
CoD wydaje sie byc niepokonane wink.gif Ale poczekajmy do premiery.
T800
Trzeci Trailer z BIA. Filmik ma klimat nieziemski , muszę powiedzieć icon_twisted.gif .
YETI
Tylko jedno cisnie sie na usta...WOW 8O
Wspaniały trailer, genialna muzyka, az mi gesia skurka wyskoczyła (moze przez to za okno otwarte wink.gif )
Na chwile obecna nie widze na horyzoncie zadnego FPP traktujacego o II Wojnie Swiatowej mogacego przebic BiA.
Hela
Ja nie mam pytan. Myslalem ze nic nie przebije CoD, a tu prosze. Zapowiada sie nisamowice.
Czappi
Nie wiem czy ten tytuł będzie bardzo rozschwytywany...mi on wygląda tak samo jak Call of Duty
McDrive
CoD to zupełnie inna gra która opowiada zupełnie inną historie. Graficznie prezentuje sie według mnie lepiej niż CoD. Zresztą mamy niedaleko do premiery więc wtedy zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.