Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: wasza ulubiona postac z anime ? :>
Forum PSX Extreme > Inne > Japonia > MANGA&ANIME
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Shinji-kun
Sagara Sousuke (Full Metal Panic)
Kon xD (Bleach)
Ayanami Rei (NGE)
Arucard (Hellsing)
_Alek_
Hatake Kakashi (za to zmenelone spojrzenie + historię "patrzałka") i Shikamaru (zieeeeeeeeeeeef dry.gif ) z Naruto.
Rei i PENPEN z Evy:)
Jin z Samurai Champloo (stoicki spokój w paskudnych sytuacjach).
No i last but not least - postać, która najbardziej mną pozamiatała spośród wszystkich, morderca-pacyfista, "Baby faced killer", Himura Kenshin.
SzC
- Sasuke i Shikamaru z "Naruto"
- L z "Death Note"

Ten post był w sumie testem. Wreszcie mogę tu pisać! Jupi.
koval
Alukard (rzeźnik), Oe Kintaro i Onizuka (zboczeńcy) i Luffy (odważny "przygłup").

biggrin.gif
Gural666
A jest jakies anime w ktorym wystepuje SNAKE ??
DJ1988
Alucard (Hellsing)
Levi, Roberta, Balalaika (Black Lagoon) zabójcze trio wub.gif
Dark koki
Alucard (hellsing), Byakuya, Hollow Ichigo(Bleach) i Sasuke (naruto) cool.gif
Proko
-Naruto(naruto)
-Yoh(król shamanow)
jakbu
Sakura (Naruto)
Onizuka (GTO)
Des
Eikichi Onizuka. Lat 22. Kawaler smile.gif
No Maciek

Rock Lee i jego pijany mistrz xD
Killabien
Onizuka(gto)
Mugen(samurai champloo)
dark(dnangel)
Kakashi(naruto)
Harima Kenji(school rumble)
Nimloth_1988
Vash the Stampede i Onizuka
Bzdurski
Mugen i Jin (Samurai Champloo)
Lucy (Elfen Lied)
Alucard i Integral-sama (Hellsing)
No i czas na kozaka - Gatts (Berserk) biggrin.gif
Belcoot
Hmm... Bardzo wiele takich... Wybiorę piątkę tongue.gif .

1. Guts (Berserk) - za wszystko - głębię, charakter, wygląd...
2. Spike Spiegel (Cowboy Bebop) - za podejście do życia.
3. Daigoro (Kozure Okami) - za realizm jaki nadaje całej powieści...
4. Alita/Gally (Battle Angel Alita/Gunnm) - za to, że jest bardziej ludzka niż wielu ludzi...
5. Nakajima Yuko (Dwanaście Królestw) - ogółem świetnie wykreowana postać. No i za wygląd...

Heh, mógłbym ich więcej wymienić, ale nikt więcej mi nie przychodzi w tej chwili do głowy....
okens
Moze wydac sie to dziwne z lekka ale najbardziej przypadla mi do gustu postac z Wampire Hunter D, nie pamietam jak sie nazywala wiec zdefiniuje go jako kolesia podrozujacym z bracmi( tu znowu zapomnialem jak sie nazywaja, sorry ale ogladalem te anime jakis czas temu), lezal ciagle oslabiony w luzku a w razie potrzeby ludzie z jego zalogi wszczepiali mu pewna miksture dzieki ktorej tepil demony( pierwszy raz atakuje barbados, przybrany w niebieskiej poswiacie i z lekkim usmiechem na zwarzy) naprawde intrygujacy charakter, starsznie mnie poruszyl
Pozatym strasznie lubie policjanta zboczenca z burn up warriors- szczegolnie zniszczyl mnie na poczatku drugiego epizodu i w skupie bielizny
kubicz
Ten schorowany gosciu to Grove, a dokladny tytul anime brzmi Vampire Hunter D: Bloodlust.
Ari
Spike Spiegel, za tą jego klimatyczność spox.gif koles naprawdę jest spoko

jakbym nie wymienił tu Kanedy i Motoko Kusanagi to bym się ze wstydu pod ziemię zapadł- kultowe postaci
daredevil
Żółwi Pustelnik z DB. Wyczepisty jest
Shimizu
ojciec ichiga juz nie pamietam jak mu tam bylo xD, a dlatego ze taka z niego polewa jest ze szok ^^
consoleboy
Roy Mustang (FMA)
Mugen (Samurai Champloo)
Coati
"L" [Death Note] - jedna z lepiej wykreowanych postaci jakie widzialem w mandze/anime, do tego jest jest super... narysowany xD
"Roy Mustang" [FMA]
"Kenpachi Zaraki" [Bleach]
i jeszcze ten co 'składał' Alite... jak on sie zwał?
Killabien
Hitsugaya toushirou-jak go pierwszy raz zobaczyłem to odrazu go polubiłem
L-poprostu masakryczna postać i te odcinki bez niego to już nie to samo
Zaraki kenpachi-koks nad koksy
Kurosaki ichigo
Ryuk-jego śmiech i wygląd niszczą
tamahome
Fushigi Yuugi...miłosci,fabuła,smutek...czyli miaka and tamahome.
Rei Kashino
L z anime i filmu Death Note, za to ze jest na max zwieszony. jest to bardzo oryginalna postac a takich ostatnio w anime niestety brakuje dry.gif
cloud28
hm to bylo by tak
1 eikichi onizuka (gto )- za super odjechane pomysly
2edward elric (alchemist)- za kompleksy
3 genjo sanzo (sayiuki) njalepszy mnich w mandze
4 baby face lub crow-kun(nie pamietam imienia z aIr gear) tez smieszna postac
5 van (gun x sword) za dziwne teksty i za to ze nie pamietal wiekszosci rzeczy
roxas
Moim zdaniem najfajniejsi byli

1. Sasuke (naruto)
2. Kiba i jego pies akamaru(naruto
3. Light(death note)
chrno-x
Też mam swoich kilku ulubieńców thumbsup.gif

Himura Kenshin(z OVA) - uwielbiam ten jego wzrok i charakter ale tylko i wyłącznie w OVA'ce gdy był jeszcze nastolatkiem XD.

L - no wiadomo za co, ale też za to że miał Light'o za prawdziwego i jedynego przyjaciela XD

Yagami Light'o - wiele osób zarzuca mu że z niego to kawał sku**ysyna bo zabija każdego(oprócz swej rodziny, niestety w filmie z tym dali ciała)uwielbiam też to jak wykorzystuje każdego do swoich celów twisted.gif

Mikami Teru - głównie za jego chcarakter i sposób postępowania, no i uwielabiam jak mówi " sakujo" XD

Spike Spiegel - za to że zawsze jest wyluzany i robi wszystko tak jakby mu się nie chciało XD i za to jak walczy gołymi rękami(ciekawe jaki to styl, może w anime mówili ale nie pamiętam).
banny
Z bleach'a

Zaraki Kenpachi - świetna postać, od samego poczatku anime wzbudzał respect chytry_.gif

Kurosaki Ichigo - Czasem troche gnojkowaty, ale akcje humorystyczne, często zawierające w sobie słowo 'shut up' daja radę biggrin.gif

Kuchiki Byakuya

Rei Kashino
Spike Spiegel - za to że zawsze jest wyluzany i robi wszystko tak jakby mu się nie chciało XD i za to jak walczy gołymi rękami(ciekawe jaki to styl, może w anime mówili ale nie pamiętam).
[/quote]

jak na moje oko to Spike walczy stylem Jet Kun Doo Bruce'a Lee chair.gif , a nawet jestem o tym przekonany
Dark koki
Tenma - jedna z najzabawniejszych postaci jakie kiedykolwiek widziałem w Anime&manga. Zawsze "potrafi" rozwiązać każdy problem wink.gif A jej teksty poprostu rozwalają (Duwa!D-D-D-D-Duwa!) laugh.gif
Adriankiller
sługa Rin Archer z fate-stay night,ten kto zna jego tajemnice ten zrozumie:) ale jestem świadom tego że 90% osob które obejrzało to anime nie ma pojęcia o tym genialnym motywie smile.gif
Marvel
Haku z "Naruto" i Rukia z "Bleach`a"
Aramis
Kolejność przypadkowa:

Lucy/ Nyuu z Elfen Lieda
L Lawliet z Death Note
Lain z Serial Experiments Lain
Subaru i Tsukasa z .hack//Sign
Quon z RahXephona

no i oczywiście...

Izumi Konata z Lucky Stara tongue.gif
Dr.Czekolada
Shinobu (Love Hina) - Za nieśmiałość i ogólnie rozbrajające sytuacje z nią.
Kaolla (Love Hina) - ohmy.gif bez komentarza, ta dziewczyna jest naprawdę palnięta tongue.gif.
Hinata (Naruto) - Nieśmiałość..... ? ta prawdziwy LĘK tongue.gif.
Jiryaia (Naruto) - Mega-hiber-zbok tongue.gif
Sai (Naruto Shippuuden) - Za jego komentarze z penise,,,,,,, tongue.gif.
Yurine (Karas) - Za wygląd i usposobienie, to nie jest typowa blondyneczka.
Re-i (Ergo Proxy) - to samo co wyżej tongue.gif.

jak sobie coś przypomnę to napiszę.
Ewcikson
Ja tez sie skromnie dopisze:>
+Bleach:
Inoue Orihime- za wytrwalosc:>
Ishida Uuryu-Quincy:>
Matsumoto Rangiku:>& Ichimaru Gin(love story)
Yourichi Shinouin
+Fushigi Yuugi:
Yui
Miaka
Hotohori
Nuriko
+Oh My Goddess
Urd
Megumi
+Nana(obie dziewczyny:>)
+Rurouni Kenshin
Hiko Seijuro
Kaoru Kanija
Kenshin Himura
+GTO
Oniiiiiiiiiiizzzzzuuuuuuukkaaaaaaaaaa!( to chyba jasne)
Urumi:>
+Claymore
Irene & Teresa
Clare
+Hana yori dango
Tsukasa...
Hanazawa Rui
Makino Tsukushi
+DN
Kira
Misa Misa Amane
L
Edit:
+D.Gray-Man-
Cross
Kanda
Road
+Naruto
Tsunade
Orochimaru
Kabuto
+Yamato Nadeshiko
Sunako
+Air Gear
Ikki
Ringo
Sora
Agito/Akito/Lindt
Shadow of Nobody
Dante (DMC), chyba nie musze argumentować?
Le_Golas
L Lawliet i Raito Light z Death Note stoją po przeciwnych stronach barykady ale są do siebie bardzo podobni,zdecydowanie najbardziej pokręcone postaci z bardzo skomplikowaną osobowością i do tego obaj kończą podobnie tongue.gif
Raito jest tak bezwzględny i wyrachowany w usuwaniu każdego kto wejdzie mu w drogę,a przy tym tak perfekcyjniy (dokładna analiza każdego szczegółu)że aż budzi mój respekt.Po prostu mój idol biggrin.gif
"L" - człowiek zagadka o genialnym umyśle,jego analizy były zawsze absurdalne ale w 100% trafne,choć sam momentami w to nie wierzył hehe
Zaraki Kenpachi z Bleach - potężny opętany walką osobnik ,wydaje się dość prostacki ale jak przyjdzie co do czego to potrafi mądrze powiedzieć tongue.gif
Kurosaki Ichigo za niezłomny charakter i ciągłe dąrzenie do perfekcji za wszelką cenę.
Onizuka-jego podejście do życia jest tak luźne,że aż cieżko to pojąć biggrin.gif
Itachi z Naruto - jego osoba budzi zawsze we mnie niepokój.
Kuja
Niech no się zastanowię...
Kaede [Shuffle!]
Rena [Higurashi no Naku Koro ni]
Louise [Zero no Tsukaima]
Hitsugaya [Bleach]
Misuzu [Air]
Archer [Fate Stay Night]
Saito [Ghost in the Shell]
Kamyu [Utawarerumono]
I mógłbym tak wymieniać i wymieniać ale poprzestanę na tym.
Isador
Lust - fullmetal alchemist
ShinCahn - no koments on wymiata
Master JIN
Goku i Vegeta -DB
Dakki
Moją ulubioną postacią z anime jest niezaprzeczalnie Dakki z Soul Hunter (w PL jako Łowca Dusz). To inteligentna i bardzo pzrebiegła kobieta, która ze skutecznością utrudnia życie głównym bohaterom. Teraz już wiecie, skąd moja ksywka ;]
Tohma
Bleach:
- Orihime Inoue
- Mayuri Kurotsuchi
- Nnoitra
- Ulquiorra
Zombie loan:
- Chika Akatsuki
- Shimotsuki Kuze
X:
- Hinoto
- Kanoe
- Yatōji Satsuki
- Kasumi Karen
- Sumeragi Subaru
Claymore:
- Miria
- Irene
Death Note:
- Misa Misa
- 'L'
Hellsing:
- Integra Hellsing
Litwin25
Jubei z Ninja Scroll-zimny i wyrachowany
Divine
Brandon Heat (Gungrave) - ogólnie za charakter (spokojny, opanowany, kiedy trzeba zimny i cholernie wredny) i za to co robi w ostatnich odcinkach.
Harry McDowel (tyż Gungrave) - za charyzme, ambicje oraz stopniową ewolucję przez całe anime (na początku pełen dziecięcych marzeń, lojalny w stosunku do przyjaciół, roztrzepany i impulsywny z czasem przeradzajacy się w "krwawego Harry'ego", szalonego mafijnego bossa).
canabis
godzilla
Plx
- Himura Kenshin
- kamesenin biggrin.gif
- Alucard
- Akira
- Naruto

DeBeŚciaKi hyh.gif
banan_1991
Lucy/Nyu z Elfena
Rei Ayanami z NGE
kolejność przypadkowa
Iron
Tak naprawdę to tylko dwie postacie wymiatają :

Spike Spiegel i Kintaro Oe

happy.gif
drgiro
1.Naru-chan , z Ghost Hunt .
Tajemniczy , podchodzi do wsystkiego z dystansem , ce(pipi)e go zimna krew , wyrafinowanie , chlodny tok myslenia , immanientny cynizm , sprawia wrazenie wiecznie znudzonego , malo rzeczy jest w stanie wywrzec na nim wrazenie .
Oschly w kontaktach interpersonalnych , dobrze znajacy psychologie , umietjetnie wykorzystuje ludzkie slabosci , i dobry socjotechnik , profesjonalista , zna sie na tym co robi.
Jesli chodzi o jego stosunek do plci przeciwnej , to kobieety tancza jak on zagra.
Stapa po ziemi twardo , realista.
Czuje sie jakbym opisywal sam siebie happy.gif'

Oczywiscie moge wymienic wiecej , ale reszta jest o podobnej konstrukcji wiec nie ma to sensu ...

2.Gigi ( Gigi la trotola )
alternatywa dla Kintaro Oe , charyztmatyczny , potrafi rozbawic , szczegolnie jego kontakty z plcia przeciwna , oraz
niteypowe podejscie do zycia czyt "Gdyby kazda dziewczyna nosila biale majteczki , swiat bylby piekniejszy" ,
ambitny , konsekwentnie realizuje zamierzony cel . Ma jeden slaby punkt - biale majtki happy.gif'
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.