Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: wasza ulubiona postac z anime ? :>
Forum PSX Extreme > Inne > Japonia > MANGA&ANIME
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
IgI
1. Alucard z Hellsinga
2. Asuka Soryu Langey z Evangeliona. ( wypasny charakter wink.gif )
3. Kakashi z Naruto (koles daje rade)
_M_a_T_i_Z_1_2_3_
moją ulubioną postacią jest shinij ikari z nge te łzy te przerażenie ta krew

a druga to jak mu tam było duo maxweel zarąbisty gostek (natchną mnie do zapuszczenia warkocza)
Anonymous
Lina the best....Yuki Eiri fajny gościu jest (gravitation)
Urd z och my goddess....I tak daaaaaaaaalej, bym mogła długo wyliczać.
elay

najlepszy bohater to Vash the Stampede z Trigun'a

Zlozylo sie ze zaczalem jakims przypadkiem sciagac Trigun'a (przypadkiem, bo mam jeszcze zalegle 7 EP'ow Scryed) i musze przyznac racje- Vash jest genialny :wink: Szczegolnie po pijaku ;P

Yuki Eiri fajny gościu jest (gravitation)

NC :?
Soul
GOKU:)))))))ROX!!!!
_M_a_T_i_Z_1_2_3_
ponieważ yohko zamkneła muj topic o laskach to wypowiem sie tu smile.gif lacha ulubiona to lina inwerse czy cos takiego i ayanami rei
Yohko
ponieważ yohko zamkneła muj topic o laskach to wypowiem sie tu smile.gif lacha ulubiona to lina inwerse czy cos takiego i ayanami rei

Yohko zamknela, bo na tym forum nie spamuje sie tak jak na wszystkich innych icon_twisted.gif przeczytaj sobie jednak regulamin tego forum, bo widze ze tego nie zrobiles.

a poza tym, jesli ta klubisz Line Inverse, to czemu nie wiesz, jak sie pisze jej nazwisko?

Uwazaj, Matiz, obserwuje Cie icon_twisted.gif
Nicker
Iria jest fajna wink.gif
Yohko
Iria jest fajna wink.gif

tez lubie Irie smile.gif
Washi
Generalnie nie przepadam za płytkimi "telenowelami" pokroju Dragonballa ale swego czasu oglądałem DBZ i mimo niezbyt dobrego wrażenia jakie wywierało na mnie to anime, oglądałem prawie każdy odcinek. Czemu? Bo postać Vegety wybija się ponad to całe "gufno". "Olewczy" i wręcz chamski stosunek do wszystkiego i wszystkich. Zaje...sty charakter - wredny ale nie zły. No i ta determinacja - SSJ osiągnął dzięki ciężkiej pracy a nie "samo przyszło" jak to było u tego pedałka - Goku.

A tak wogóle JUBEI rulez!!!
kaloryfer
NAJLEPSZA POSTACIA DEFINITYWNIE JEST KENEDA Z AKIRY NO I MOZE SHINJI Z NGE:D
_DVEGETA_
moja ulubiona postać to yaiba z yaiby biggrin.gif i Vegeta z DBZ (spójrzcie tylko na nicka tongue.gif)Vegeta rula.I Lina Inverse też jest cool smile.gif
Obsolete
Hehe Kintaro Oe z Golden boya, Vincent z pelnometrazówki Cowboy Bebop tez jest "chlodny".
Kamui
Kamui z "X" bo jest taki jak ja smile.gif
nobody
Może to i banalne co powiem ale Songo to wg mnie najlepsza postać z Anime(ów)
Yohko
Może to i banalne co powiem ale Songo to wg mnie najlepsza postać z Anime(ów)

a wiele ich w ogole widziales, oprocz Dragonballa? icon_twisted.gif
nobody
Te pytanie mi sie nie podoba. Czuje sie jak zmieszany z ........ No pewnie że oglądałem i widziałem niejednego boha z anime. Obecnie ściagam Tri Guna z Vashem The Stemple (żeby nikt nie mówił że postaci nie znam, mogłemźle napisać ale nie o to chodzi chyba) No a anime oglądanych wymieniać nie bede (te co w tv to jest nic do tego co widziałem) Ale Songo to porostu naprawde jest koleś spoko, zreszta nie musze mówić o cechach songa.
Geloo
Pan Vegeta(DBZ) z panem Ryu(Street Fighter) oraz panienki z Di Gi Charat.
szczurek
Kintaro (Golden Boy), Dr. Slump (wiadomo), Spike Spiegel (Cowboy Bebop), reszty ni oglądałem
yaczes
Jak widac po moim avie Kakashi i Naruto z Naruto smile.gif, Ryu i Ken ze Street Fighter 2 Victory, Goku i Vegeta, Gatts (Guts:P) z Berserka, Tsubasa, Spike z Cowboy Bebop...
ciao
Matrox
Nie pamietam czy sie juz tu wypowiadalem ale co tam smile.gif

TO tak: Tsubasa, Trunks, Yaiba (fajny przyglup) i qrcze gosc ktorego imienia zapomnialem ale mam go na koncu jezyka a pochodzi on z GundamWing (jak se przypomne to posta zedytuje smile.gif )
szczurek
aha jeszcze Yaiba oraz Son Goku Junior z Dragon Ball GT Special, ten koleś rzondzi!! :wink:
Walker
Dobra mój ranking BEST 3 ANIME HEROES ^^:
1.Lina Inverse < Jeeejjjjuuu.....najładniejsza bohaterka anime jakiegokolwiek widziałem a i charakter zasługuje na uznanie >
2.Ranma - chan <Za texty typu "Przyszedłem cię zabić" <zamiast przyszłam ^^">
3.Lime z Saber Marionette J <Niewinna dobre sobie ^^>
a za nimi jeszcze wieeele postaci jak Goku,Yuna,Keitaro <czy jak sie nazywal ten chlopek z Love Hina> i wieeeele innych....
szczurek
a no właśnie!!! Lina i Garyu (tak to się pisze? :wink: ) za Slayers'ów!!
Splender
A wiec teraz ja:
*Nagisa Kaoru, Rei Ayanami i Suzuhara Toji (NGE)
*Urashima Keitaro i Narusegawa Naru (Love Hina the best cool.gif )
*Robin (WHR)
*Yuzuriha Nekoi i Sorata Arisugawa (X)
*Fargason i Victoria (Hellsing)
*Detektyw Ash (Animatrix ep. 8- Detective Story) 11 minutowy film, ale postac tak rewelacyjna, ze z miejsca stal sie jedna z moich ulubionych postaci z anime.
*Wszystke postaci o ktorych zapomnialem :roll:
Uff sporo tego, ale taki juz jestem, nie potrafie sie zdecydowac na 3 ulubione, a co dopiero na jedna... :wink:
Mati
Vegeta i Songo z Dragona biggrin.gif:D:D:D
Boomer
ja powtoze co niektozy mowia ze Songo jest debeściak i z tym sie zgodze laugh.gif
i jest jeszcze jedna postać Wakabajshi(tylko niewiem czy dobrze napisałem)z Kapitana Tsubasy laugh.gif
Megus
Arkard (Alucard?) z Hellsinga rzadzi - nie ma to jak wampir...
Splender
Zgadzam sie z przedmowca, ta postac rzadzi icon_twisted.gif A poprawna, potwierdzona przez tworcow wersja pisowni jego imienia to Arucard albo Arukard
Walker
A wiec juz wiecie czemu mam mejla alucard3000@op.pl bo wlasnie Arucard byl pierwsza postacia w ktorej charakterze sie zakochalem,tego goscia styl walki rzadzi i jeszcze mi sie podoba :
Goku SSJ2
Ranko
Yohko
Cherry
Tsubasa i jego triki
i druzyna z Bejsbolisty z poloni1 ktora byla daaaawno temu oraz dzieciak od majteczek tez z Poloni1....
Greg
Vegeta z Dragon Ball, koles wymiata biggrin.gif
Gigi z takiej kreskowki co kiedys leciala na śp. Polonii 1 (normalnie ROTFL biggrin.gif)
Yaxa
Mam kilka ulubionych bohaterow:
Vash z Triguna
Arucard z Hellsinga
Kenshin z Kenshina smile.gif
i jeszcze pare innych... (a Snake sie liczy? smile.gif )
Megus
Juz mam nowa ulubiona postac...(szybko zmieniam zdanie)..uwaga...and the winner is .... Gaul z Full Metal Panic - uwielbiam goscia za podejscie do zycia (ostanie chyba 2 odcinki wszystko wyjasniaja - szczegolnie osad Kaname o nim), rulez !!!

P.S. Jak znajde nowych bohaterow to dam znac - choc Alucard'a i Gaul's nic nie zastapi.
Zip
Rei Ayanami z Evangeliona no i tam jeszcze Asuka Langley tylko potem po załamaniu psychicznym (czy co jej tam sie stało) troche mi obrzydła ale jej ostatnia walka to poprost majstersztyk (tak to się pisze smile.gif ?)
Picool
Epizodyczna postać z DBZ mainowicei Gotenks. Jest z charakteru po prostu (pipi).
-Sora-
Dam swoje 2 grosze smile.gif

Onizuka z GTO
kusy_x
Zauwazylem ze nowi pozdrawiaja wszystkich itp. wiec teraz jestem troche :oops: bo to juz moj drugi post na tym forum a jeszcze tego nie zrobilem wiec... Pozdrawiam wszystkich fanatykow Japoni
A co do tematu to jasne ze najlepsza najfajniejsza i wogule naj jest pszczolka Maja biggrin.gif w 2 kolejnosci stawiam trojca Drombo z Yatamana smile.gif
Nozomi
Homura z Gensoumaden Saiyuki :>
red2000
moja ulubiona postac to spike spiegel z cowboy bebop.
no,koles poprostu niezly jest smile.gif
Morty
Uchiha Itachi z Naruto
Owiec
moj ulubiony lomek to gohan SSJ2 podczas walki z Cellem.
TaiCat
Uuuu...Dużo tego,z racji tego że trochę z duzo gram odstawiłam się od anime.
Ale lubię oczywiście
Taikoubou z Houshin Engi(z tad mój nick:),
Tasuki z Fushigi Yuugi(dobrze że mam Yunsunga:P),
Naruto z wiadomo z kąd,
Gutts(a kłócę się z Kauachem że Gatsu)z Berserka,
Ilparazzo-sama(No różne są zapisy tej nazwy)z z Excel Saga
Sorata z X-Clamp
no a tak poza tym to duuzo tego ale za duzo gram ostatnio więc na łep przychodzą mi same Kiliki,Dante,Yunsungi....
wampirek
Fuma (X)
Rei Ayanami (Evangelion)
Shin Ryu
Jestem nowy, więc pozdrawiam wszystkich i od razu przechodzę do tematu.

* Son Goku i Piccolo (Dragon Ball Z)
* Kakashi i Naruto (Naruto)
* Ryu (Street Fighter)
* Vash the Stampede (Trigun)
* Morrigan (Darkstalkers Revenge)
* Yaiba (Yaiba)

+ kilku innych którzy gdzieś poszli... wink.gif
Jakuza
Trochę tego jest :

arrow.gif Zabuza , Kiba and Akamaru ( Naruto )
arrow.gif Bateau ( Ghost in the shell )
arrow.gif Hideki , Chii ( Chobits )
arrow.gif Spike , Ein ( Cowboy Bebop )
arrow.gif Mirai Trunks ( Dragonball Z )
arrow.gif Naota ( Furi Kuri )
arrow.gif Takumi , Itsuki ( Initial D )
Ryo-San
ALUCARD'o i ojciec Anderson icon_twisted.gif
red2000
ALUCARD'o i ojciec Anderson icon_twisted.gif

chodzi ci o tego z Ludwiczka wiem ze to nie jest anime ale icon_twisted.gif
BTW:
tylko jeden prawdziwy...Spike Spiegel rzadzi :!:
rekin
Spike, Vicious, Guts. icon_twisted.gif
Jakim
Vegeta i Goku DBZ-tylko dbz!
Dunpeal (Vampire Hunter D)
Lp_dream
Shinji <3 Kaworu
Rei <3 Asuka
Juuuuuuuukiiii :* :* :*
oraz najbardziej barwna postać:
żółty (nie)miś z DI GI CHARAT

znajdzie sie wiele, wieeele innych postaci, ale bez sensu by byłowszystkie wyliczać :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.