Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: wasza ulubiona postac z anime ? :>
Forum PSX Extreme > Inne > Japonia > MANGA&ANIME
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Cloud14
no jak jest ulubione anime to jaka jest wasza ulubiona postac z anime ew. postacie
moja numer jeden to rei ayanami z evangeliona bo ma klimat kosmiczny no i to moj ideal wogole ;DD
oprocz tego lubie kaworu nagise tez z evy, kamuiego shirou z x, sagare sanosuke z kenshina, tasukiego z fushigi yuugi, shinobu i motoko z love hina, cherry z saber marionette i lain z lain ok styknie :>>
Yohko
* Tia Nort Yohko z Bastarda
* Arshes Nei z Bastarda
* Pai Ayanokouji z Sazana
* Tasuki z Fushigi Yuugi (Tasuki rulezzz!)
* Kaoru z Evy (*^^*)

... i pewnie wiele innych postaci, ale nie moge sobie przypomniec smile.gif

Yohko M.
Dzoshu
Rei Ayanami z Evy
Princess Mononoke z ...ech wiadomo skad
Ami Mizuno - bez komentaza
dlaczego ? ....aaa to juz moja sprawa biggrin.gif :oops:
Kilgor
ja tam wole Asuke:P~~~~ tongue.gif tongue.gif tongue.gif
lupus
Moje postacie to:
1.Rei z Evangeliona
2.Urd z O!MG
3.Cid z FF7
Viper
Rozwala mnie Aya z Ayashi No Ceres
A z gości to będzie...Aki z jw.
Mazzi
Moje ulubione postacie to:
1. Rei Ayanami z NGE
2. Utena Tenjou z Shojou Kakumei Utena
3. Himura Kenshin z Rurouni Kenshin
4. Dark Shneider z Berserk
5. Yui z Fushigi Yuugi
safferon
Ashram - koles maksymalnie wymiata i ta mroczna elfka tez z ROLW no i ten cholera Tetsuo(nie wiem czy tak sie to pisze i czt go wogole z kims nie pomylilem:)z Akiry
soviet_spy
mi ostatnio z mojego rankingu wszystkich wymiotl (razem z ich miastami smile.gif) Vash the Stampede
Dzoshu
Fakt - ASHRAAM RULEZ ! Jakby zaposcil brodke to bylby nawet podobny do mnie ... Mroczna Elfka z ROLW to ... zapomnialem :? ... o i jeszcze skad jest Vash bo znam goscia o takiej xywie i zawsze sie zastanawialem skad on ja wzial ...
Loki
Isamu Alva Dyson z Macross Plus rulez!!!
Washi
Jubei z NINJA SCROLL.
HarryMason
Songo Kan z Dragonball, nie nie totylko żarty.

Kiedyś oglądałem "Ghost in the shell" film xtra, ale zapomniałem jak się nazywała głowna bohaterka.
Anonymous
Videl jest spox laseczką!
Rikimaru___
Ja tam lubie eda(edwarda) z cowboy bebop choc nie byla ona w nim caly czas to jednak rozwalila mnie swoim zachowaniemi w ogole cala ta postac jest taka smieszna cool.gif ale najlepsza jest IRIA!
Kubolud
Dla mnie the best jest Wakashimazu z Kapitana Tsubasy, te jego karate na bramce, poświęcenie i krew, no jjjjjjaaaaaaaa.... debeściak. Kocham te anime z Tsubasą, Misakim, Kodziro, Wakabajashim, no i oczywiście z Wakashimazu. ( za błędy w pisowni przepraszamy i nie ponosimy odpowiedzialności smile.gif
Anonymous
1. Czarodziejka z marsa :mrgreen: (Sailor Moon)
2. Czarodziejka z księżyca :mrgreen: (Sailor Moon)

itd. itp. wink.gif biggrin.gif
Gandalf
kenshin ..... Kenshin ...... [size=18][/size] KENSHIN !!!!!! laugh.gif
Gandalf
Aha moze po raz ostatni nawiaze do tematu z Rei , moze jestem inny ale mi sie nie podobala tak bardzo jesli chodzi o kobiety to duzo bardziej wole Lain z Laina :?
Xarou
Jak dla mnie to jest trum tutu tum VEgeta z DB. Dla mnie to ten gościu ma jakiś tam klimat. i tyle
harlock
hej!
jestem tu nowy. witam wszystkich. chcialbym pozdrowic lokiego!
teraz do tematu...

moja ulubiona postacia z anime jest Alucard z hellsing:P
Set
Najlepsza postaciom z anime to( Doktor Slamp).Tylko sprubujcie sie nie zgodzic. DOKTOR SLAMP the best :!: :!: :!: laugh.gif
defdog_x
Hmmm... Nikt nie wspomniał Faye Valentine z "Cowboy Bebop" ?! Tak nie może być... smile.gif
Qraq
Ceść cool.gif jestem tu nowy,więc chciałem wszstkich pozdrowić.
Moja ulubiona postacia jest Vash the Stampede!!!!!!!(ile bylo tych zer?? :wink: wink.gif))
poza tym Rei Ayanami z Evy- ohmy.gif
Anonymous
GiGi, ktorego podziwiam, szanuje oraz podzielam poglady [white knickers;]

Ostatnio znowu odzyly we mnie wspomnienia, bo dorwalem kasety z polowa odcinkow :>

pozdro
B4rb
no tego no... męska postac to colo z Triguna (Vash bodajze) oraz Jubei (wiadomo - NS), a z kobiet... to ekipa z OMG! smile.gif mozecie mi naskoczyc, ale z tego co narazie widzialem, to tyle te lasencje cos reprezentuja co mi pasi...
Odyn
No więc,ulubionej postaci z anime niemam ale mam ulubione postacie z gier w klimacie anime więc chyba mi nikt łba nie urwie jak wymienie ty Crono z Chrono Triggera,Stahna z Tales of destiny i Cecila z FF4
Yohko
a wlasnie ze urwie ............ PO CO SIE WYPOWIADASZ JAK NIE MASZ POJECIA O TEMACIE?? icon_evil.gif przeciez, kuna, pisze, ze to forum dla FANATYKOW Japonii. o bohaterach z gier masz oddzielne tematy!!!!!!!!
Odyn
Yohko wybacz,mam pojecie o temacie,lubie mange ale oglądałem tylko Dragon balle i inne szity takrze nienapisze rze muj ulubiony bohater to songoku bo mi wstyd :cry:
Yohko
to sie NIE WYPOWIADAJ w temacie, w ktorym NIE MASZ CO POWIEDZIEC. jasne? albo ogladnij cos wiecej I DOPIERO WTEDY ZACZNIJ SIE WYPOWIADAC.
stona
hm ..to moge sie wypowiedziec czy tesh zostaen zbluzgany? wink.gif
no to zaryzykuje...mi sie najbardziej podoba taka gosciarka z (hmm znowu pomyle tytul wink.gif oh! my goddes .hmm? no ta ..jak ona miala ..
hmm..Belldandy?? tesh jest spox..bo wlasciwie to tylko te mangi czytalem .nie liczac ogladania Gundamow? niom;)
Diabeu
icon_twisted.gif ekipa złych z Yattamana - nie pamiętam jak się nazywali ale ten koleś co go ciągle lali po pysku dla mnie wymiatał icon_twisted.gif
rEsPeCt
stona
no banda DROMBO czy cos:) ogien ..pamietam jak sie zawsze napalalem na ta laske? co to jak bomba wybuchala to jej piersi bylo widac:P hehe no ale to strae dzieje i ciiii;p
CYSIO
suppaman z dr. slumpa....? hłehłe!
Tori
suppaman z dr. slumpa....? hłehłe!
no heheheh a jeszcze lepszy jest TAŻAN!
CYSIO
a tego skurczygnata nie widziołem:(
Tori
a więc moze skontaktuj sieze mną gameboycenter@interia.pl i się wymienimy mangami na jakiśczas (1 miesiąc np lub 1 tydzień).
Yohko
no super, koledzy, ale umawiajcie sie juz na privie smile.gif
Antares
Ulubiona postać z Amime? Hmmm... może Heihachi, bo w końcu na podstawie Tekkena też powstało Anime biggrin.gif
deph // 0Z0
Po wnikliwym zapoznaniu sie z seria Love Hina + 2 specjale + 3 OAV'ki stwierdzam ze Naru Narusegawa jest nieprzypadkowa tongue.gif
Tori
ulubiona postać ANIME? no pytanie... hehehe ofkoz że KINTARo z Golden Boya. Ten koleś mnie rozbraja, miny, zachowanie i ofkoz charakter wink.gif
Mendrek
1. Jubei (Ninja Scroll)

2. Miliardo Peacecraft na rowni z Wufeiem i Duo biggrin.gif (Gundam Wing)

3. Lupin na rowni z gosciem ktory z w tej serii zabijal saksofonem (serio,
gosc jest wygiety na maxa, ale zapomnialem jak sie nazywal)
Ukyo_Tachibana
Tak Mendrek wie co mowi Jubei rula i te panienki z Gunsmith Cats tez sa bardzo fajne (szkoda ze nie pamietam jak mialy na imie laugh.gif ) pozatym mam pare plakatow z z ekipa z Hakkadena szkoda ze seri do dzisiaj nie ogladalem ale ekipa tez wymiata
Mendrek
Co do tego goscia z saksofonem to (sic!) pomylilem sie,
bo on jest z Triguna...
Miehoo
Pamietacie Zlote Miasta? cool.gif Mendoza roolz biggrin.gif
Mulan
Czarodziejki z księżyca są najleprze :!: :!: :!:
Antares
Że co? biggrin.gif

Do swpich ulubionych postaci musze dodać Beara z .hack//sign.
Ten gość rządzi.
deph // 0Z0
Widac po avatarze, podpisie & so :wink:

Anyway- po kilkudziesieciu seriach chyba moge juz zrobic swoje "all-time favourite" :wink:

1. Sanada Yukimura (Samurai Deeper Kyo)
2. Reika Mishima (RahXephon)
3. Chii (Chobits) tongue.gif
Partys
Mokoto Kusanagi z Ghost in the Shell po prostu rządzi :!:
WooshaQ
Chyba nie bede zbyt oryginalny kiedy napisze ze:
najlepszy bohater to Vash the Stampede z Trigun'a,
najlepsza bohaterka to Mutsumi Otohime - Love Hina,
najlepszy zwierzak... kot z Trigun'a ktory w kazdym prawie odcinku wita nas swoim olewczym "Meow" oraz Ebichu z Oruchuban Ebichu...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.