Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: najlepsza chwila z dc
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
Stron: 1, 2
shiro
Ah, takich chwil było wiele
-pierwsze odpalenie Soul'a
-przejście JSR na 100%
-zabicie smoka w PSO
A przedewszystkim jak odpakowałem DC z kartonu i zapuściłem sobie demko sonica.
grosik
Bedzie troche inaczej mianowicie najsmieszniejsza chwila z dc biggrin.gif
Gralismy kiedys u mnie na chacie wraz z Muttim, Mariem i Błażejem, rozne rzeczy az wlaczylismy Fire pro wrestling, ustawilismy predkosc gry na maksymalna i odpalilismy walke, nie dalo sie grac - postacie biegaly tak szybko po ringu ze praktycznie nie bylo ich widac, za czelismy sie smiac tak jak nigdy chyba kilka minut prubowalismy podejsc do konsoli i ja wylaczyc ale z tego smiechu tyle to trwalo biggrin.gif jaja jak nigdy, nie zapomne tego...
Pavlis
Pomimo tego że w konsoli padł laser to Shenmue zapamiętam do końca zycia .....co to była za gra ninja.gif
Saunter
Reset konsoli po przejściu 30 min CD1 bez save w Shenmue 2? smile.gif

Pierwszy mecz w Virtua Tennis 2K2 będzie tym. Bo miałem banana, takiego, że ryj bolał od śmiania, serio.
Frank Jaeger
Scenka na dachu wieżowca w Kowloon(Shenmue II Disc 2).. imo NIC do dzisiaj nie pobiło tej scenki..
luck1985
QUOTE(Frank Jaeger @ 23 12 2005, 15:22) *

Scenka na dachu wieżowca w Kowloon(Shenmue II Disc 2).. imo NIC do dzisiaj nie pobiło tej scenki..

Przez 4 miesiace to fakt, nic nie moglo jej pobic laugh.gif
Frank Jaeger
QUOTE(luck1985 @ 24 12 2005, 02:21) *

QUOTE(Frank Jaeger @ 23 12 2005, 15:22) *

Przez 4 miesiace to fakt, nic nie moglo jej pobic laugh.gif

Mogę wiedzieć o co ci chodzi? o_O
Vooyshin8kun
Wtedy kiedy zobaczyłem Soul Calibura w akcji... - 2 najlepsza gra na świecie po zeldzie (źródło: gamerankings.com) i tyle o tym.
Dabman
z pewnoscia to chwila w ktorej odpalilem Crazy Taxi2 !! po za tym JSR!! DoA2 to byly czasy! no i Sonic Adventure ( demowka!! szczena z ziemi i jeszcze bolalo!! ) nigdy shenmue mnie nie wciagnelo niestety:( ale crazy taxi2 wczoraj gralem z kumplem i w crazy golf ( crazy piramid ) zas radocha, nowy rekord po 5 latach padl!! ( kumpel pozyczyl mi konsolke ) 512 z awalkiem yardow:D heh, nie zapomniane wrazenia z ta konsola mialem i dalej mam!
pollywannacracka
Chwila w której pierwszy raz zagrałem w Shenmue... coś wspaniałego wink.gif
Martinex
Najlepsza chwila była przy pierwszym przechodzeniu Shenmue normalnie bez komentarza, teraz zamierza załatwić sobie Shenmue 2 na X'a.

PS:Shenmue 2 na DC na algro chodzi w okolicach 180pln
PS2:Wciąż mam DC i za nic nie sprzedam
PS3:Na DC mam same oryginały
PS4:DC to konsola the best.
Tori
Zdecydowanie przy Shenmue, przychodziłem wtedy ze szkoły i grałem do późnych godzin, by potem jeszcze przed snem na szybkiego odrabiać lekcje. Rodzina nie miała dostępu do TV przez długi czas smile.gif

Miło też wspominam spotkania kumpli u mnie przy partyjkach w Soul Calibura biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.