Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo na wesolo
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
<Oskarious>
QUOTE(Siarex @ 17 07 2005, 22:19)
  buahaha normalnie bravo dla oskariousa za genialne podsumownie bungie w swoim montażu(1991-2004 biggrin.gif ).
*

mowi sie ''swietej pamieci'' Bungie sad.gif
-GLD-Maniak
Ja mialem maly przypadek na DOMINATION dostalem cos kolo 7 respow nadole gdzie jest plasmowka obcych szlak mnie omalo nie trafil tak sie w(pipi)ilem ze nazwalem to miejsce (PIWNICA) happy.gif
Ryo-San
http://www.jinx.com/scripts/details.asp?af...1&productID=220

wypasna koszulka...ehehehehe
Maiden
blink.gif blink.gif blink.gif

Jak podaje Tecmo w najnowszym DOA4 ma sie pojawic wojownik ze swiata Halo a konkretniej sam MC blink.gif
2 shoty --> http://www.jeux-france.com/news12793_dead-...ster-chief.html
PIT
nie ma byc to mc, ma to byc jakis osobnik plci zenskiej tongue.gif

numer ma... nie pamietam... cos z 5 na poczatku chyba biggrin.gif
-GLD-Uzny
http://www.xboxyde.com/news_2177_en.html
ah ta komercja wink.gif
Maiden
QUOTE(-GLD-Uzny @ 22 10 2005, 13:55) *

czyli cyrku ciąg dalszy biggrin.gif
Misio-Pysio
no wiec czas na coś na wesoło ;]

Cieszcie sie fanboje że nadchodzi taka gra jak PDZ ;]

PDZ bedzie grą, która nareszcie zastąpi ten szit, jakim niewatpliwie jest Halo.
Nie oszukujmy się, Halo to gra dla osób, które nie znają się na shooterach FPS.
Co z tego, że sprzedała sie w ilości...ile, może z jeden milion?

Ta gra jest przehype'owana. Nie posiada tych cech, które stanowiły i nadal stanowia o genialności Perfect Darka.

Tak jak mówię, dnia 22 listopada nastaje nowa era shootera

Opowiem wam jeszcze coś ;]
żebyście nie myśleli sobie, że nie grałem w halo
grałem w halo i z wielkim trudem przelazłem singla....trudem, w sensie, że było to ze(pipi)iście meczące i nudne. Design leveli, broni i przeciwników - LOL, zabijanie skrzatów ;]
zabijajcie sobie te skrzaty tym Master Ch(e)fem ;]

nara
Haro
Rotfl, jaki typ ;>
barth
No nic, nie ma to jak znajomość na temacie.
Z tego co pamiętam to Halo sprzedało sie w 24mln egzemplaży, a Halo2 taki sa, wynik osiągnęło w pierwszym tygodniu sprzedarzy, ale widac to była tylko propaganda mająca na celu pokazać nam jakie Halo jest trendy(jak ja nie cierpie tego słowa).
Fanboje? Zadam pytanie: 'któż, ach któż jest tu prawdziwym fanbojem?'.

btw.fajna ksywka.
_Bobek_
QUOTE(Misio-Pysio @ 22 10 2005, 20:14) *

no wiec czas na coś na wesoło ;]

Cieszcie sie fanboje że nadchodzi taka gra jak PDZ ;]

PDZ bedzie grą, która nareszcie zastąpi ten szit, jakim niewatpliwie jest Halo.
Nie oszukujmy się, Halo to gra dla osób, które nie znają się na shooterach FPS.
Co z tego, że sprzedała sie w ilości...ile, może z jeden milion?

Ta gra jest przehype'owana. Nie posiada tych cech, które stanowiły i nadal stanowia o genialności Perfect Darka.

Tak jak mówię, dnia 22 listopada nastaje nowa era shootera

Opowiem wam jeszcze coś ;]
żebyście nie myśleli sobie, że nie grałem w halo
grałem w halo i z wielkim trudem przelazłem singla....trudem, w sensie, że było to ze(pipi)iście meczące i nudne. Design leveli, broni i przeciwników - LOL, zabijanie skrzatów ;]
zabijajcie sobie te skrzaty tym Master Ch(e)fem ;]

nara

HAHAHAHA biggrin.gif dawno sie tak nie usmialem co za gosc,a w multi sobie zagrales chociaz xD
pinkfan
QUOTE(barth @ 22 10 2005, 20:52) *

No nic, nie ma to jak znajomość na temacie.
Z tego co pamiętam to Halo sprzedało sie w 24mln egzemplaży, a Halo2 taki sa, wynik osiągnęło w pierwszym tygodniu sprzedarzy,

No wlasnie, nie ma to jak znajomość w temacie... laugh.gif Barth, czy ty wiesz ile to jest 24 mln?? blush.gif
barth
Dużo bardzo, sorry, pomyliłem sie, 24mln to była suma sprzedanych kopii Halo i Halo2 po pierwszym tygodniu sprzedaży H2(po 12mln kopii na gre), teraz wyjdzie moze z tyle biggrin.gif
Misio-Pysio
no wiec widzisz barth, jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj :>

grałem w halo w multi....namówił mnie fanboj tej parszywej gry - do dziś mam koszmary o_O
Raptor
QUOTE(Misio-Pysio @ 23 10 2005, 21:48) *

grałem w halo w multi....namówił mnie fanboj tej parszywej gry - do dziś mam koszmary o_O

Badz, co badz jest to forum poswiecone Halo, a temat rowniez nie odpowiedni na tego typu przepychanki/klutnie/OTowanie. Jezeli nie macie nic na temat do powiedzenia to po prostu nie piszcie. Kolejne posty beda kasowane, wiec prosilbym bez zbednych komentarzy.
Saunter
Historia World War II w Halo wydaniu:

http://video.google.com/videoplay?docid=22...r+II&time=70000
Diabeu
http://thatvideosite.com/view/1139.html lol
3SHOTSkila
QUOTE(Misio-Pysio @ 23 10 2005, 22:48) *

icon_puk.gif masz koszmary i do dziś śni ci się ciągłe odliczanie do respowna laugh.gif

tit, tit, tit, tit, tiiiiiiiii - ogólnie mówiąc , za dużo multi nie poznałeś leżąć ciągle na plecach i prezentując reklamy na butach MC zgon.gif

słyszałem też , że ma wyjść fajny shooter - SZACHY BITEWNE , pewno już się nagrzałeś slinotok.gif

pozdrawiam i szach mat chair.gif
Hubi.
HF2 vs. Halo 2
Wojtass
Chuck Norris played Halo for XBOX once but found out the master chief could not perform a round house kick, so he procceded to enter the game and round house kick the master chief.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Master Chief dostał z polobrotu i teraz mamy Halo2. Winna Chucka closedeyes.gif
-Hp- BaNaN
ja myśle że jest inaczej. Tylko Chuck jest takim twardzielem żeby grać na splicie w Halo 2.
Maiden
QUOTE(-Hp- BaNaN @ 30 01 2006, 21:11) *

ja myśle że jest inaczej. Tylko Chuck jest takim twardzielem żeby grać na splicie w Halo 2.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Banan udalo ci sie laugh.gif laugh.gif laugh.gif
3SHOTSkila
Tak naprawdę , to ja jestem Chuck Noris ninja.gif , tylko , że ja brodę mam na plecach hahaha.gif

No i dzięki Bogu nie rudą hyh.gif
Dragen
Raczej nie inaczej, chuck ponoć niezłe 3-je wali..
głową o ścianę..smile.gif
g_w_b_b_a
Chuck Norris w filmie gra MC
C.N w DOA4 jest przebrany za Sparanke i jego power to kopniak z polobrou
3SHOTSkila
QUOTE(g_w_b_b_a @ 31 01 2006, 14:00) *

censored2.gif Ja pie.........olę następny analfabeta , guess_who's_talk_shit_again icon_fuck.gif

Czy wy k....wa wszyscy mieliście do szkoły pod górkę dry.gif ??

Dobrze , że kosy w kieszeni nie noszę , bo by mi się sama otwierała ( i miałbym pocięte jaja ohmy.gif )

Przez takich typów jak Ty , wszyscy uważają graczy za cymbałów i nieuków ( a takie posty mogą ich w tym

utwierdzić ) . Naucz się najpierw polszczyzny , potem zacznij grać w gry , a ew. potem pisz posty

butcher.gif death2.gif zgon.gif diablo.gif
JaCoR
QUOTE(-Hp- BaNaN @ 30 01 2006, 21:11) *

Halo 2 samemu 4v4 ofkoz!!! wink.gif
Dragen
QUOTE(3SHOTSkila @ 2 02 2006, 12:37) *

QUOTE(g_w_b_b_a @ 31 01 2006, 14:00) *

Naucz się najpierw polszczyzny , potem zacznij grać w gry , a ew. potem pisz posty

hehe. a potem możesz łapać 3ki:) albo dobre heady bez zooma ofkoz:) ew jakaś ciepła bułka...
Maiden
rzucona po plaskosci dragenie po "plaskosci" biggrin.gif
-GLD-Uzny
Stare.
http://www2.mythica.org/halo/hbo/the_lord_of_the_ring.mov - Jeszcze starsze, ale lepsze smile.gif
Maiden
biggrin.gif

A teraz mam cos dla "wtajemniczonych" tongue.gif wyobrazcie sobie ze tydzien temu w konkursie "Lotos cup " ( mistrzostwa juniorów w skokach narciarskichich )
W Zakopanem zawody wygrał niejaki:

Krzysztof Miętus laugh.gif
LEX
Nic nowego.On zawsze wygrywa
Maiden
Może to nie film o Halo ale znaczaca role odgrywa w nim MC ninja.gif

Kim jest "Emsi" ?

Przekonajcie sie excl.gif http://www.techeblog.com/index.php/tech-ga...hool-revolution
Dragen
QUOTE(MaidenPL @ 7 02 2006, 08:28) *

biggrin.gif

A teraz mam cos dla "wtajemniczonych" tongue.gif wyobrazcie sobie ze tydzien temu w konkursie "Lotos cup " ( mistrzostwa juniorów w skokach narciarskichich )
W Zakopanem zawody wygrał niejaki:

Krzysztof Miętus laugh.gif

buchacha, dane sie zgadzają!!! to 2 twarz 1 typa ze stolicy..smile.gif uprawia skoki..hahha,ale polew, kszyżtof mięntóz. w żetrzy samęj...hahhaha
CichyGrzmot
Filmiki z MC w roli głównej.
http://www.newgrounds.com/collection/halo.html
LeX
http://www.newgrounds.com/portal/view/202039
Śmiechowy Filmik z Mc i squadem laugh.gif laugh.gif laugh.gif pifpaf.gif dance.gif
inteligent
QUOTE(LeX @ 30 04 2006, 11:56) *

http://www.newgrounds.com/portal/view/202039
Śmiechowy Filmik z Mc i squadem laugh.gif laugh.gif laugh.gif pifpaf.gif dance.gif

Ubiegłeś mnie,dziadku sad.gif "There are smth about Halo" rządzi! MC na prezydenta! Kaczki na taczki!
Załączam rozwinięcie TSAH:Library. Równie śmiechowe! biggrin.gif
Wuj3k
"Granie w Halo zabija,poczekam na następnego respawna"

smile.gif rolleyes.gif cool.gif laugh.gif biggrin.gif tongue.gif wink.gif chair.gif
Mefisto
W związku z zmianą H1 na H3 mam kilka ofert wymiany / sprzedaży oraz chciałbym sie podzielić z Wami kilkoma queastami do zrobienia w multi H1 na lanie - jeżeli ich nie zrobiliście to nie znacie potęgi multi w H1 . A więc tak :

WYMIANA I SPRZEDAŻ :

sprzedam double melee w idealnym stanie na dożywotniej gwarancji . Świetne na spotykanych ziomków z snajpami ale także idealne do odstraszania natrętów którzy staraja sie do nas przytulić w trakcie potyczki - cena wywoławcza : 25 fragów na side winter

UWAGA !! jeśli się zdecydujesz od razu , dorzucam plasma granade na kask!!Świetny prezent dla każdego i dzięki temu będziesz wyróżniał się wśród innych master chief'ów....przez jakiś czas

wymienie dwa assault'y w bardzo dobrym stanie ( używane przez 1wszy rok grania w H1 multi) na 240 sztuk amunicji do pistola ( najlepiej zardzewiała!!Jak h.. spie,rdoli przed ostrzałem to zdechnie na tężec ) lub na 4y pociski do rocket launcher na finałowym meczu turniejowym przy wyniku 47-47 .Oferta ważna do 2.06.07 do godziny 17.49 !!

Wymienię 2 bitrajdy na respach z kolby oraz z wyrzutni podwojnego na 2 z snajpy i jednego z stick'iem ( stick niekoniecznie na respie )

QUESTY MULTI W HALO1 !!

The greatest fan

Poziom : EASY ( czyli 4-5 bronxów + 3 chmurki )

Co będzie potrzebne : wyczesany teammate i drugi team noob'ów + 4-5 bronxów i z 3 chmurki

A wiec tak : Cierpliwie czekamy aż nasz teammate kilnie 9 przeciwników bez deatha , oddajemy mu snajpę , rocketa , OS'a i cammo a następnie sprzedajemy milika w plecy.

Co osiągamy : Jest spora szansa , że jeżeli zrobicie tego kłesta poprawnie , to wasz teammate będzie o Was mówił na każdej przerwie ( jak i w trakcie!! ) między meczami a więc staniecie się centrum każdej rozmowy na tym lanie .

Shoot berserker

Poziom AVERAGE

Co bedzie potrzebne : najlepiej 8 lub 6 graczy + 12 bronxów

A więc tak : gramy cały czas slayera i wychodzimy do toalety jak wszyscy inni po 10-15 rozgrywkach rozmawiają o z mianie trybu .Wracamy , siadamy otwieramy następne pifko i zaczynamy meczyk od przezornego rzucenia granatów przed siebie i seri naokolo z assalta.

Co osiągamy : 1-3 bitrejdów ( w zależności od szczęścia rozstawienia teammatów na mapie jak i od mapy oraz umiejętności grającego ) oraz możliwość poznania różnych dodatkowych epitetów jak i bliżej nie zrozumiałych słów.Dzięki temu rozwijamy naszą znajomość języka potocznego.

This is mine

Poziom : ''PRO''

Co będzie potrzebne : 1-3 teammate'ów oraz conajmniej 70 poziom szmaty ogólnej

A więc tak: Ile razy sie wkurzasz że ktoś wziął tobie OS , cammo , snajpę czy chociażby rocketa z pod nosa lub jest tuż przed Tobą i zaraz weźmie choć uczciwie prZecież wiadomo że do tych zabawek masz tylko Ty prawo ponieważ tylko Ty potrafisz je właściwie wykorzystać ( nie licząc wypadków , jak np: nie trafiasz 4 razy z rzędu z snajpy poniewaz ktoś Tobie spocil pada , z wyrzutni popełniasz suicide'a bo ktos przestawił ściany na mapie , czy też on oszukiwal bo czekał za rogiem i sprzadał milika jak miałeś cammo i oesa ) po prostu pacnąć w plecy idiocie z teamu ( PRZYPADKIEM OCZYWIŚCIE!!! ) który się zapomniał i wziął Twoją broń ( on tak naprawdę chce abyś to zrobił ponieważ po 1: on ją wziął aby przenieść w bezpieczne miejsce [czytaj : do Ciebie ]a 2: On wie że tylko Ty może w pelni wykorzystać potencjał power up'a tudzież broni )

Co osiągamy : snajpę , RL , OS i cammo . przecież proste , nie?!

Raptor
Troszke humoru nie zaszkodzi...
http://www.youtube.com/watch?v=Jz3br1q5wIQ laugh.gif
_Bobek_
http://youtube.com/watch?v=19KoKVkTNF0

;D
Uzny
CYTAT(Mefisto @ 1 06 2007, 13:28) *
W związku z zmianą H1 na H3 mam kilka ofert wymiany / sprzedaży oraz chciałbym sie podzielić z Wami kilkoma queastami do zrobienia w multi H1 na lanie - jeżeli ich nie zrobiliście to nie znacie potęgi multi w H1 . A więc tak :

WYMIANA I SPRZEDAŻ :

sprzedam double melee w idealnym stanie na dożywotniej gwarancji . Świetne na spotykanych ziomków z snajpami ale także idealne do odstraszania natrętów którzy staraja sie do nas przytulić w trakcie potyczki - cena wywoławcza : 25 fragów na side winter

UWAGA !! jeśli się zdecydujesz od razu , dorzucam plasma granade na kask!!Świetny prezent dla każdego i dzięki temu będziesz wyróżniał się wśród innych master chief'ów....przez jakiś czas

wymienie dwa assault'y w bardzo dobrym stanie ( używane przez 1wszy rok grania w H1 multi) na 240 sztuk amunicji do pistola ( najlepiej zardzewiała!!Jak h.. spie,rdoli przed ostrzałem to zdechnie na tężec ) lub na 4y pociski do rocket launcher na finałowym meczu turniejowym przy wyniku 47-47 .Oferta ważna do 2.06.07 do godziny 17.49 !!

Wymienię 2 bitrajdy na respach z kolby oraz z wyrzutni podwojnego na 2 z snajpy i jednego z stick'iem ( stick niekoniecznie na respie )

QUESTY MULTI W HALO1 !!

The greatest fan

Poziom : EASY ( czyli 4-5 bronxów + 3 chmurki )

Co będzie potrzebne : wyczesany teammate i drugi team noob'ów + 4-5 bronxów i z 3 chmurki

A wiec tak : Cierpliwie czekamy aż nasz teammate kilnie 9 przeciwników bez deatha , oddajemy mu snajpę , rocketa , OS'a i cammo a następnie sprzedajemy milika w plecy.

Co osiągamy : Jest spora szansa , że jeżeli zrobicie tego kłesta poprawnie , to wasz teammate będzie o Was mówił na każdej przerwie ( jak i w trakcie!! ) między meczami a więc staniecie się centrum każdej rozmowy na tym lanie .

Shoot berserker

Poziom AVERAGE

Co bedzie potrzebne : najlepiej 8 lub 6 graczy + 12 bronxów

A więc tak : gramy cały czas slayera i wychodzimy do toalety jak wszyscy inni po 10-15 rozgrywkach rozmawiają o z mianie trybu .Wracamy , siadamy otwieramy następne pifko i zaczynamy meczyk od przezornego rzucenia granatów przed siebie i seri naokolo z assalta.

Co osiągamy : 1-3 bitrejdów ( w zależności od szczęścia rozstawienia teammatów na mapie jak i od mapy oraz umiejętności grającego ) oraz możliwość poznania różnych dodatkowych epitetów jak i bliżej nie zrozumiałych słów.Dzięki temu rozwijamy naszą znajomość języka potocznego.

This is mine

Poziom : ''PRO''

Co będzie potrzebne : 1-3 teammate'ów oraz conajmniej 70 poziom szmaty ogólnej

A więc tak: Ile razy sie wkurzasz że ktoś wziął tobie OS , cammo , snajpę czy chociażby rocketa z pod nosa lub jest tuż przed Tobą i zaraz weźmie choć uczciwie prZecież wiadomo że do tych zabawek masz tylko Ty prawo ponieważ tylko Ty potrafisz je właściwie wykorzystać ( nie licząc wypadków , jak np: nie trafiasz 4 razy z rzędu z snajpy poniewaz ktoś Tobie spocil pada , z wyrzutni popełniasz suicide'a bo ktos przestawił ściany na mapie , czy też on oszukiwal bo czekał za rogiem i sprzadał milika jak miałeś cammo i oesa ) po prostu pacnąć w plecy idiocie z teamu ( PRZYPADKIEM OCZYWIŚCIE!!! ) który się zapomniał i wziął Twoją broń ( on tak naprawdę chce abyś to zrobił ponieważ po 1: on ją wziął aby przenieść w bezpieczne miejsce [czytaj : do Ciebie ]a 2: On wie że tylko Ty może w pelni wykorzystać potencjał power up'a tudzież broni )

Co osiągamy : snajpę , RL , OS i cammo . przecież proste , nie?!

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

To ja tez dam QUESTA!

Poziom : LEGENDARY

Co będzie potrzebne : molo i motor

A wiec tak : Wlaczamy xy i dajemy tych 2 delikwentow do tega samego teamu po czym czekamy na efekty.

Co osiągamy : Hasla o jakich ludzkosc jeszcze nie slyszala, jesli dzien dopisze to jest szansa na ogladniecie boksu na zywo! Szkoda tylko ze jednostronnego poniewaz jeden z zawodnikow nie wiadomo czemu nie chce oddac sad.gif
Maiden
http://halo.fr/index.php?p=news&r=2547 xD
Bukkake Na Resach^Zielony
http://www.halosux.com/
thx for feelon, my best bubel
Maiden
Nie rozumiem?
Salwador
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/84062.html <--kung fu MC rules!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.