Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo na wesolo
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Raptor
http://img.photobucket.com/albums/v331/xev...ddoublekill.jpg

Niektorzy to sa naprawde walnieci laugh.gif - takie marnowanie kasy...
MAN!AK
A po co ta osoba to zrobila? Oszolom jakis.
-GLD-Uzny
Bungie ma niezle "under construction" laugh.gif
Raptor
Nie zapomnij o txt nad obrazkiem: "Halo 2 Xbox Live game statistics are not currently available to you or your mom. We hope to have them available soon." smile.gif
Raptor
http://www.bungie.net/Stats/GameStats.aspx...20SampleAndHold

Nie ma to jak skonczyc na pozycji 256 wink.gif Na trzy teamy wink.gif
Raptor
http://www.newgrounds.com/portal/view/227334
Fajny fimik smile.gif
Maiden
cytowane za zgoda zainteresowanego .
kivek (22:07)
dobry twoim zdaniem jest MOLO>?
Ja (22:07)
znakomity
molo 
+ delertict
= beseker
kivek (22:07)
ale chodzi mi o halo2
dobry
kivek (22:08)
a zimol?
Ja (22:08)
ROTFL
kivek (22:08)
mów
Ja (22:09)
oj musisz jescze duzo platkow sniadaniowych zjesc XD
kivek (22:09)
dobry jest czy nie?
Ja (22:09)
MOLO >>>>>>>> Zimol 101%
kivek (22:09)
tak pytam bo rozjechalismy ich na 2 mapach z graniem
Ja (22:10)
zimola i mola
kivek (22:10)
na BC grali nawet z przewagą 1 typa ale nie wyszli z 30stki 
Ja (22:10)

kivek (22:10)
tak
laugh.gif
kamson11
Oj dałeś Kivek dałeś loool xDDDDDDD
B0CZEK
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif MOLO MA 2 Twarze. a jak grales mecz z Zimolem i Molem jednoczesnie to sie nie dziwie ze nie wyszli z 30tki jak molo jednym padem musial chyba nogami grac laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Raptor
laugh.gif LMAO laugh.gif
Dobre biggrin.gif
zaqwsx
z nudow zapytalem tak o maidena co o was sadzi, wiem ze grali na splincie ale gralismy na 3 mapkach i myslalem ze bedzie lepiej.

nie wiem czy to Molo gral ale Zimol tak mowil.
kamson11
Sorry nie mogłem się powstrzymać laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

XDDDDDDDD
Maiden
z nudow zapytalem tak o maidena co o was sadzi, wiem ze grali na splincie ale gralismy na 3 mapkach i myslalem ze bedzie lepiej.

8O laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
B0CZEK
Kivek uswiadomie Cie zebys sie/nas dalej nie wkrecal laugh.gif
Molo i Zimol to jedna i ta sama osoba laugh.gif
Maiden

Molo i Zimol to jedna i ta sama osoba  laugh.gif
Bucu co oszukujesz chlopaka icon_evil.gif icon_evil.gif question.gif laugh.gif Molo>Zimol 300% icon_evil.gif
zaqwsx
hehe o fuck teraz mi sie przypomnialo hehe to co mowil ZImol hehe ale polewka hyh.gif
Maiden
hehe o fuck teraz mi sie przypomnialo hehe to co mowil ZImol hehe ale polewka hyh.gif
Ale co mówił Zimol o Molu question.gif
zaqwsx
pytalem czy dobrze gra MOLO a on mowil ze zazwyczaj jak gra z nim 1v1 to wygrywa , chociaz pojedynki są bardzo wyrownane.
Maiden
Czyli Molo kladzie Zimola 8O question.gif
zaqwsx
Czyli Molo kladzie Zimola 8O  question.gif

No wyrownane są pojedynki i nie można poprostu powiedziec ze go kładzie.
<Oskarious>
W moim przypadku jest podobnie Oskar kładzie Oskarinusa, a Oscariiiouuus przegrywa z Oskiusem. biggrin.gif
zaqwsx
To jakis nub z ciebie oskarious skoro dajesz sie jakiemus oskarowi :?
Jędrek
Kivek, ale zes przywalil xD
<Oskarious>
Kuzyn sie mnie ostatnio spytał-

Oskar jak to jest z tą trójką z pistola?
Double melee i strzał w głowe - powiedziałem :wink:

A on zaraz na mnie to wypróbował (jego pierwszy dabl mel!!!) i strzał w pisk.

Jednak H1 to gra dla nOObufff :!: icon_evil.gif

http://img18.exs.cx/img18/5272/HALO_Holy_Combat.jpg - mi sie to nie podoba icon_evil.gif
_Bobek_
ciekawe jak molo to zobaczy pewnie zawola zimola i sie beda smiali laugh.gif laugh.gif ROTFL kivek zarzadziles :mrgreen:
zaqwsx
dzięki , smutno bylo na forum wiec trzeba troche pozartowac.
Maiden
No potem tak ale na poczatku dałes ciałą laugh.gif
Zimol
ciekawe jak molo to zobaczy pewnie zawola zimola i sie beda smiali laugh.gif  laugh.gif ROTFL kivek zarzadziles  :mrgreen:

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

haha... sorry ale nie mam już sił (wszystkie pochłonął śmiech) żeby napisać coś więcej :wink:

Ps. Molo też się z tego smieje ale nie ma swojego profilu niestety :wink:
-GLD-Uzny
Zimol, a z kim bedzie na turnieju w Raciborzu gral Molo? Chyba nie zostawisz brata na lodzie :roll:
B0CZEK
Zimol, a z kim bedzie na turnieju w Raciborzu gral Molo? Chyba nie zostawisz brata na lodzie  :roll:

Zimol dzisiaj powiedzial ze on juz w halo grac nie bedzie bo musi sie uczyc wink.gif i teraz na turnieje bedzie jezdzic MOLO cool.gif
zaqwsx
Zimol, a z kim bedzie na turnieju w Raciborzu gral Molo? Chyba nie zostawisz brata na lodzie  :roll:

Zimol dzisiaj powiedzial ze on juz w halo grac nie bedzie bo musi sie uczyc wink.gif i teraz na turnieje bedzie jezdzic MOLO cool.gif

a co wczesniej MOLO nie jezdzil na turnieje bo jezdzil Zimol question.gif
B0CZEK

a co wczesniej MOLO nie jezdzil na turnieje bo jezdzil Zimol question.gif

Kivek Molo to mlodszy brat Zimola molo ma 4 lata wink.gif
FiL4
Z Bungie.net forum:

Mr McMurder
Member

Last Post: 4/8/2005

Posted: 4/8/2005 2:59 AM

I played Halo 1 MP for 2 years and I always had default weapon start. Owned a lot of pistol whores on XBC.
Raptor
Mr McMurder - sam nick juz cos mowi o graczu, kto by sie tak nazywal (noob? ohmy.gif).
I played Halo 1 MP for 2 years and I always had default weapon start. Owned a lot of pistol whores on XBC.

Niezly wyczyn (xbc) pewnie gral przeciwko kolesiom (jesli nie klamie co jest wielce prawdopodobnie), ktorzy uzywali pistola po prostu i mieli ping ponad 100ms wink.gif np. 200 laugh.gif.
Kolejny zwykly n00b laugh.gif
Keep 'em comming! biggrin.gif
<Oskarious>
Z Bungie.net forum:  

I played Halo 1 MP for 2 years and I always had default weapon start. Owned a lot of pistol whores on XBC.[/i]

Chyba pogram wkońcu troche na xbc. Bo mi na codzien po linku lub na splicie dzi,wek z pistolami nie udaje sie tak łatwo rozgramiać...
marshall
KLIK
Jędrek
Czekajcie na moje artsy z Halo2 ! Juz wkrotce porobie fotki moim dzielom na DeeSiku smile.gif
Raptor
Pora ponownie rozluznic (dla wtejemniczonych raczej bedzie smieszne (pare osob widzialo), a reszta moze ew. nie zczaic) troszke atmosfere wink.gif laugh.gif
Zapraszam do obejrzenia pewnego mojego meczu na australijskim hoscie:
arrow.gif Uber 1337 Aussie host 0wn4g3 [68MB = 8min] - Right click & save as...
Mysle, ze zakonczenie ROX (prosze nie przewijac tongue.gif).
Nie ma to jak Australijski host PWNED cool.gif

ps. Dziwek z obrazem jest dobrze zsynchronizowany (przysluchajcie sie dokladnie ile missow bylo, ktorych nie powinno byc swoja droga wink.gif - to ze snajperki to 1szy strzal zabil, nie drugi).
-GLD-Uzny
Jak widac Raper najlepiej gra na joinach cool.gif Teraz to tylko wlaczyc matchmaking na amerykanskim hoscie i jedziemy biggrin.gif Wygrana w kieszeni tongue.gif
A tak na serio to ten mecz byl parodia, co parenascie sekund ostre teleporty (szczegolnie przy spadaniu), zaliczanie killsow po 5ciu s itp itd wink.gif
FiL4
Z Bungie.net:
" Jetfalcon
Member

Posted: 5/4/2005 12:15 AM

Yeah, the ogres are a bunch of nerds. They play so much custom games because they are one of those people that are also obsessed about their stats. They like care so much if they lost matchmaking"

Hahahahaha ROTFLMAO no nie moge...co za koles lolololo biggrin.gif laugh.gif neko.gif

I jeszcze cos na dokladke:
" doubledork
Member

Posted: 5/4/2005 2:44 AM

me n my friend killswitch2 have such amazing teamwork, I dunno, itd prolly be a close game.

Ten sam temat, koles ma 18 lv w TS na 3 tysiace gier m000l blow.gif
-GLD-Uzny
m0l
MOBDEEP
biggrin.gif
tenchi2
http://www.newgrounds.com/portal/view/241674 halo worms wink.gif
Raptor
ROTFL smile.gif Dobre tenchi, dobre smile.gif
-GLD-Uzny
MLG TS laugh.gif
JaCoR
QUOTE(-GLD-Uzny @ 15 07 2005, 20:16)

Buahahaha nawet kupa kupa jest biggrin.gif laugh.gif
Siarex
Dzis sie od wojtasa dowiedzialem o nowym PRO trybie , a mianowicie Team swords(czy jakos) wacko.gif unsure.gif blink.gif smile.gif biggrin.gif buahaha normalnie bravo dla oskariousa za genialne podsumownie bungie w swoim montażu(1991-2004 biggrin.gif ).
SIKI
Team Swords - Team Slayer na miecze. Drużyna która ma hosta wgrywa
Jędrek
SIKI - nie zawsze. Poprostu trzeba sie 'trzymac' wysoko. Kiedys z Flashem zagralismy takiego TSa i nie majac hosta wygralismy go. Zawsze na hosta jest sposob, ale trzeba ruszac bania jak sie gra. smile.gif
SIKI
Jak grasz na amerykańskim hoscie to raczej nigdy nie masz szans biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.