Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: najlepsza gra na dc
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
Stron: 1, 2
Piotrek_adg
Jet set radio !!!!!!!!!!!!!!!!
Ta gra rządzi i to bez dwóch zdań.Spędziłem przy niej najlepsze chwile z moim DeCkiem.
Borys
Soul Calibur oczywiście tongue.gif Wiele godzin grania w salonie gier smile.gif
Zajcik
Soul Calibur i Shenmue to dla mnie najlepsze gry na zombiaka.
sildar
Zdecydowanie Shenmue... Ta gra to przezycie ktorego nigdy nie zapomne. Obym doczekal sie kontynuacji sagi, chociaz niestety zaczynam w to watpic unsure.gif
maly
Bez apelacyjnie Shenmue,zapewne wymieniłbym też dwójke ale nigdy nie udało mi sie w nią zagrać sad.gif
Czappi
Shenmue... smile.gif
Soul
1)Soul Calibur
2)Shenmue
3)Shenmue 2
4)Jet Grind radio
vuoh
shenmue 2
soul calibur
rez
crazy taxi 2
metropolis

i wiele innych ale shenmue kompletnie mnie roz(pipi)ala klimatem (pierwsza sesja trwala prawie 12h az konsola sie nie zresetowala) smile.gif
KoBi
Stwierdzić moge tylko po przeczytanych recenzjach, że moim zdaniem najlepsza gra jest:
And the winner is
Shenmue 2

W dużym stopniu też dla niej chce zdobyć konsole DC zeby przetestowac sama gre biggrin.gif hyh.gif Oczywiscie jest tez wiele innych tytułów które mnie przyciagaja do DC
no, a taka druga gra jest Jet Set Radio
game-walker
Soli Caliba biggrin.gif SC, Unreal tournament - rozgrywka online, Quake Arena, Sonic. Crazy Taxi 1, 2 , JSR.
mishka
Jet Set Radio, albo jak kto woli Jet Grind Radio. Po prostu masakra. Dla mnie najlepsza z całej czolowki (Shenmue, Soul Calibur, Virtua Tennis). Mialem Dc tylko tydzien (z 5 reki-uzywany-zjaral sie sad.gif ), ale ta gra najbardziej zapadla mi w pamiec...
baniol
1 Soul Calibur
2 MSR
3 Shenmue
bebbop
Obie czesci Shenmue, Jet Set Radio, Soul Calibur oraz... niesmiertelny Bomberman World 3 na emulatorku Snesa tongue.gif Ta giera w multi wymiata biggrin.gif
paroofa
Shenmue 1 i 2, JSR no i oczywiście Soul Calibur.
Radzik
- Shenmue 1,2
- Dead or Alive 2
- Soul Calibur
- Quake 3 Arena
- Headhunter
- Virtua Tennis 2k2
- MSR
- F355
- Jet Set Radio
- Sonic 1,2
- Phantasy Star online
i pare innych gierek
LEX
Dla mnie jest to Jet Set Radio ,ta gra wymiata
TomekOST
!! SHENMUE !! bezapelacyjnie wink.gif
golab
Soul Calibur i oba Shenmue
GTmaster
1. Metropolis Street Racer
2. Shenmue II
3. Rez
4. Soul Calibur 2
5. LeMans 24 Hours
gwiazdka
Virtua Tenis 2k2
Sonic 1&2

w mało gier grałem tongue.gif
Airwalk666
Bez wątpienia Shenmue smile.gif
yaros22
Najbardziej wciagnela mnie gra Shenmue 1 i potem Shenmue 2
Aem
1.Crazy Taxi 2
2.Jet Set Radio
3.Resident Evil:Code Veronica
4.Shenmue
...
SebaHC
Najlepszy dla mnie jest Soul Calibur. Dla niego kupilem Dreama. Gram w niego cały czas od czterech lat. Soul Calibur to jest to!
MasterShake
a dla mnie obok Shemnue czy JSR...
...
...
SPAWN.Za klimat multiplayerowej rozwałki i całokształt ;:]
Martinex
Shenmue także dwójka w która jeszcze nie grałem(w końcu to SEGA na pewno się nie zawiodę) i Soul Calibur(w którego też nie grałem a bardzo bym chciałbym zagrać to na złość padł mi DC wymiana płyty głównej a kasy brak).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.