Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: najlepszy pilkarz
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
adamcky
Jak widze wielu z was wypowiada sie ze nie mozna wybrac najlepszego pilkarza nie biorac pod uwage pozycji na boisku. Wiec teraz starajcie sie wybierac zawodnikow na poszczegolnych pozycjach:
1 Bramkarz
2 Obroncy
3 Pomocnicy [rozgrywajacy]
4 Pomocnicy[skrzydlowi]
5 Napastnicy
lukasz
Dla mnie bez wątpienia teraz najlepszy jest Ronaldinho.Kto ogląda ligę hiszpańską ten wie.
T_4_killer
C.Ronaldo:) - niesamowity chlopak:)
Baraqda
Oczywiscie ze Ronaldo biggrin.gif
Sado
Nie ma najlepszego piłkarza. Nie można ocenić, który jest najlepszy.
Arik
No niech mnie zabiją ale powiem że atomowe strzały Rooneya "robią"
whitesand
W dzisiejszych czasach 'najlepszych' piłkarzy się kreuje. Przykłady : Beckham, Ronaldo, Zidane, Henry, Raul, Del Piero, Kahn. Widać ich kunszt ale nie na boisku, zwłaszcza podczas ostatniego Euro. Tylko w TV w kolejnej reklamie A. lub N. Więc takie typowanie mija się z celem. A jeśli już chcecie wiedzieć do tego grona napewno zaliczyłbym: Nedveda, Poborskiego, Zambrottę, Buffona, Larssona, Gravesena nawet Dellasa ... itd. Ale czy są najlepsi ? Nie. To prawdziwi profesjonaliści, a nie plejboje icon_twisted.gif i przyblakłe gwiazdy dawnych mundiali. I tyle.
DMX
W dzisiejszych czasach 'najlepszych' piłkarzy się kreuje. Przykłady : Beckham, Ronaldo, Zidane, Henry, Raul, Del Piero, Kahn. Widać ich kunszt ale nie na boisku, zwłaszcza podczas ostatniego Euro.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif No rzeczywiscie przeciez oni pilki kopac nie umieja tylko udaja. Rozwaliles mnie gosciu, co tam ze Beckham pokazywal cudowne zagrania, wolne i tylko ten sezon zawalil. Co tam ze Ronaldo zostal krolem strzelcow Primeradivision i gdyby nie on to Real mogl miec najgorszy sezon w historii. Co tam ze Zidane jest uwazany za jednego z najwiekszych pilkarzy jacy kiedykolwiek grali zachwycal swoja gral fanow Juve, Realu i przede wszystkim Francji (sam wygral dla nich dwa mecze na tych Euro, niestety uplywajacy czas powoduje u niego znaczna utrate szybkosci ale nadal jest sila napedowa Francji). Reszta pilkarzy tez wywalczyla sobie status gwiazdy znakomita gra i ty ich oceniasz po jednym nie udanym sezonie czy nawet turnieju laugh.gif

Zidane playboyem laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Il Capitano
[quote]ktory pilkarz jest wedlug was w tej chwili najlepszy

[quote][quote]W dzisiejszych czasach 'najlepszych' piłkarzy się kreuje. Przykłady : Beckham, Ronaldo, Zidane, Henry, Raul, Del Piero, Kahn. Widać ich kunszt ale nie na boisku, zwłaszcza podczas ostatniego Euro

laugh.gif laugh.gif laugh.gif No rzeczywiscie przeciez oni pilki kopac nie umieja tylko udaja. Rozwaliles mnie gosciu, co tam ze Beckham pokazywal cudowne zagrania, wolne i tylko ten sezon zawalil. Co tam ze Ronaldo zostal krolem strzelcow Primeradivision i gdyby nie on to Real mogl miec najgorszy sezon w historii. Co tam ze Zidane jest uwazany za jednego z najwiekszych pilkarzy jacy kiedykolwiek grali zachwycal swoja gral fanow Juve, Realu i przede wszystkim Francji (sam wygral dla nich dwa mecze na tych Euro, niestety uplywajacy czas powoduje u niego znaczna utrate szybkosci ale nadal jest sila napedowa Francji). Reszta pilkarzy tez wywalczyla sobie status gwiazdy znakomita gra i ty ich oceniasz po jednym nie udanym sezonie czy nawet turnieju laugh.gif

Zidane playboyem laugh.gif laugh.gif laugh.gif[/quote]

Chodzi w tej chwili DMX,nie unoś się ,poprostu nie zrozumiałeś dokładnie pytania :wink: Gwiazdy na euro nie zachwyciły tutaj się zgodzę,w tej chwili biggrin.gif najlepszym piłkarzem według mnie jest Milan Baros!Od ostatniego euro poczynił on wielki postep!Fakt nie miał się kiedy wykazać podczas gdy miał kontuzję,ale...w tej chwili laugh.gif
casper300
Dla mnie zawsze najlepszy byl, jest i bedzie Zinedine Zidane! To co On robi z pilka pzrechodzi ludzkie pojecie. Potrafi zachowac sie na boisku i nie jest takim rozreklamowanym gwiazdorem jak Bekcham.
neon
Zidane pokazal pare razy jaki z niego mistrz (np. WC 2oo2) icon_twisted.gif . Wymieniacie jakis starych dziadow(kiedys dawali rade ale ich czasu juz sie skonczyl) ,teraz licza sie mlodzi Baros,Rooney
Aha i nie jestem fanem Beckhama mozna powiedziec ze go nienawidze icon_twisted.gif
lukasz
Buahahahah Rooney najlepszym graczem na świecie?Dlaczego?Bo strzelił bramki Chorwacji i Szwajcarii.Ola Boga. smile.gif A Zidane?od kilku sezonów czaruję widzów zgromadzonych na stadionie i przed TV.Genialny rozgrywający i obok Platiniegi i Kopy najwybitniejszy francuski piłkarz.
SIKI
Podobnie jak lukasz uważam, że najlepszy jest Ronaldinho icon_twisted.gif
Danilo1972
Najlepszy wg mnie jest Szewczenko.
Ma talent do zdobywania goli nie mniejszy niż Ronaldo i nie jest boiskowym egoistą.
Do tego bajeczna technika i szybkość.
Ozi
Zinedine Zidane - jak to mówią "nogami może zawiazać krawat".

A jaki z niego świetny piłkarz moglismy się przekonać na Euro 2004 - zagrał słabiej i Francja się pożegnała z turniejem. wiem, że aktualnie może nie ma najwyzszej formy ale żaden inny piłkarz nie dostarcza mi tylu pozytywnych emocji swoją grą. To co on czasami robi z piłką i luz z jakim wykonuje niektóre zagrania (innym piłkarzom nawet na treningach nie wychodzą takie zagrania) to po prostu klasa nie do pobicia.
Saunter
Ronaldihno ! Jego bajeczna technika, latwosc w mijaniu rywala i umiejetnosc strzalu, genialnego podania poraza ....
Semen
Nie mozliwe jest jednoznaczne okreslenie najlepszego piłkarza, gdyż trzeba było uwzględnić wszystkich nie tylko tych strzelających bramki wink.gif
lukasz
No to sobie uwzględnij wszystich i wytypuj najlepszego. :wink:
AkUz
Ronaldinho - oglądałem jego poczynania w lidze hiszpańskiej w barwach Barcy z bananem na twarzy - to co on wyprawia z piłką to jest nieprawdopodobne. Zalicza ogromne ilosci asytst, ale sam również strzela bramki po akcjach indywidualnych. Swietnie wykonuje rzuty wolne. Potrafi doskonale dostrzec partnerów w polu karnym. Gość ma mecze w których potrafi nie zapsuć praktycznie żadnej akcji 8O
lukasz
Cieszę się ,że młody Brazylijczyk zdobywa tak ogromne uznanie.Myślę ,że z powodzeniem wzbiję się na panteon piłkarski i będzie na kilka lat królem piłki na globie. smile.gif
Partyzant
Czasy Zidane juz minęły - teraz bezapelacyjnie najleppszy jest Ronaldinho.
Co do młodych to : C. Ronaldo, Baros i Rooney są niesamowita nadzieją na przyszłośc. Aha i jeszcze Diego, Robinho, D'Allesandro i Tevez smile.gif
A piłkarz który jest największym rozczarowaniem ostatnio???
Myślę że nie muszę pisać - ci którzy mnie znaja wiedzą że uważam go za najbardziej przereklamowanego piłkarza globu...
P.S. A teraz mała podpowiedz: nie potrafi strzelac karnych i zdradza ciągle swoją żonę (tę która nie potrafi śpiewaćsmile.gif tongue.gif
Sado
Okej. Jeśli już wytypować najlepszego to trzeba na każdej pozycji. Bo nie można porównywać środkowego obrońcy z napastnikiem.
Bramkarz- Buffon
Środkowy obrońca- Cannavaro i Nesta smile.gif
Boczny obrońca-Thuram i Carlos
Boczny pomocnik- Nedved i C. Ronaldo
Środkowy pomocnik- Deco, Ronaldinho i van der Vaart
Napastnik- Shevchenko i Henry
Ufffff... biggrin.gif
Pablo_el
czasy Ronaldinho powoli nadchodza a wlasciwie jusz nadeszly. Zidane to pszeszlosc, Ronaldinho terazniejszosc (on nie gra -> on bawi sie pilką 8O ). Zeby tylko nie bylo z nim jak z gumisiem icon_evil.gif Jeden zmarnowany talent wystarczy...

A pszyszlosc ? Diego icon_twisted.gif
DMX
czasy Ronaldinho powoli nadchodza a wlasciwie jusz nadeszly. Zidane to pszeszlosc, Ronaldinho terazniejszosc (on nie gra -> on bawi sie pilką 8O ). Zeby tylko nie bylo z nim jak z gumisiem  icon_evil.gif

A kto to jest 'gumis'. Jakis skaczacy pilkarz :roll:
Pablo_el
mała podpowiedz -> po Mistrzostwach we Francji w 98 zapadl na dziwna chorobe ktora utopil w McDonladzie icon_evil.gif
DMX
Ronaldo? No rzeczywiscie chlopak zmarnowal swoj talent a mogl tak daleko zajsc w pilce. Meczy sie w tym Realu Madryt za marne groszy i tylko strzelanie bramek mu wychodzi. No niby zostal krolem strzelcow Primera Division ale co to jest. Niby zdobyl mistrzostwo z Brazylia w Korei takze strzelajac najwiecej bramek ale co to jest. Swieczka nad jego kariera [']
Geronimo
Raczej sie zdziwicie, ale dla mnie najlepszy piłkarz to Romario biggrin.gif
Może teraz to "emeryt", ale to on jako pierwszy mnie oczarował swą magiczną grą 8O i jakby nie było dzięki niemu Brazylia zdobyła mistrza w MŚ 2002 laugh.gif (mając 35 lat uratował Brazylie przed kompromitacja w elimanacjach)

Cudowna technika, trudny charakter(jak on sie dogadał ze Stoichkovem question.gif ) + człowiek impreza :wink: to mój ulubiony typ piłkarza icon_twisted.gif

Wracając do tematu laugh.gif to teraz najlepszy jest Ronaldinho-jedyny,który sie tak dobrze bawi grając w piłke, choć wole "człowieka bez kolan" czyli Zidana tongue.gif
whitesand
DMX - po prostu dla mnie Ronaldo czy inny Zidane to indywidua (nawet nie indywidualiści) a w piłka nożna to gra zespołowa. Oprócz plejboi na boisku znajduję się jeszcze 10 facetów. I dlatego Nedved, czy Poborsky, tudzież Baros, Zambrotta i Larsson to najlepsi piłkarze. Ciężko tyrający na całym boisku, a nie pokazujący sztuczki nadające się do cyrku i ładnie wyglądające na ekranie. Po prostu drażni mie cała ta wrzawa. Zidane zagrał piętką, Beckham idealnie dośrodkował na głowę Lamparda. I co z tego ? Anglia i Francja już dawno zapomniały o Euro 2004. Real nie jest nawet pewny startu w LM. Ale co tam niech chłopcy dalej grają radosny futbol dla gawiedzi icon_twisted.gif. Do piachu z bulwarowymi piłkarzami .
Verb
DMX - po prostu dla mnie Ronaldo czy inny Zidane to indywidua (nawet nie indywidualiści) a w piłka nożna to gra zespołowa. Oprócz plejboi na boisku znajduję się jeszcze 10 facetów.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
M@IDEN
z młodych ronaldo , z nieco starzych henry , z najstarszych zidane z kolei z polskich zdecydowanie artur boruc :!:
Jakuza
Napewno Ronaldinho - co on robi na boisku to poprostu poezja . Jeszcze bardzo mi się podoba styl gry Nikoli Mijailovica z Wisły Kraków cool.gif ( zobaczycie jeszcze to będzie zawodnik na skale światową biggrin.gif )
świerzbik
Nie będe sie tu rozpisywał, kto dla mnie był najlepszym zawodnikiem bo pan ten juz dawno nie gra. Jeżeli chodzi o współczesnych to aż chce się tu wymienić Ronaldinho i Nedveda-dwóch ludzi którzy sami ciągną grę bez względu na to jak gra reszta ich taemu.
...Aha jeszcze jedno, wiem że dziwny jestem i zamiast typować tu gwiazdy to ja oceniam zawodników po piłkarsku( no w sumie troche się już gra, więc trudno się odzwyczaić), ale według mnie zawodnikiem który w "obecnej" formie jest najlepszym na świecie jest...Frank Lampard(no i Maniche i Pirlo i..... :wink: )
DMX
DMX - po prostu dla mnie Ronaldo czy inny Zidane to indywidua (nawet nie indywidualiści) a w piłka nożna to gra zespołowa. Oprócz plejboi na boisku znajduję się jeszcze 10 facetów. I dlatego Nedved, czy Poborsky, tudzież Baros, Zambrotta i Larsson to najlepsi piłkarze. Ciężko tyrający na całym boisku, a nie pokazujący sztuczki nadające się do cyrku i ładnie wyglądające na ekranie. Po prostu drażni mie cała ta wrzawa. Zidane zagrał piętką, Beckham idealnie dośrodkował na głowę Lamparda. I co z tego ? Anglia i Francja już dawno zapomniały o Euro 2004. Real nie jest nawet pewny startu w LM. Ale co tam niech chłopcy dalej grają radosny futbol dla gawiedzi icon_twisted.gif. Do piachu z bulwarowymi piłkarzami .

Taa Zidane to taka maskotka co biega dla zabawiania publicznosci. Szkoda tylko ze jest takie powiedzenie ze Zidane musi kazda pilke w reprezentacji podsteplowac, czyli w kazdej wychodzacacej akcji dotyka pilke bo jest od kilku lat uwazany za najlepszego rozgrywajacego na swiecie.

No tak Zidane to playboy jak sie patrzy laugh.gif laugh.gif laugh.gif Jego seksowna lysina i ciagle skandale w prasie. On tak uwielbia rozglos laugh.gif
whitesand
Od kilku lat, czyli od momentu gdy gra w Realu. Następny piłkarz którego wyprzedza jego sława, sprzed co najmniej jednego sezonu. A może nawet jeszcze z MŚ 98'. Niby dostał ostatnio 'złote jajo' czy jakąś inną medialną nagrodę, ale czy naprawdę był w ubiegłym sezonie najlepszym piłkarzem w Europie i na świecie ? Może coś przeoczyłem. Real grał jak nigdy (choojowo jak nigdy), a Żabki od Mistrzostw w Korei & Japonii włącznie pokazywały jak grać, ale (tylko) w eliminacjach. Niedawno karierę zakończył R. Baggio i jak dla mnie był/jest graczem mimo wszystko lepszym od Zidana, tyle tylko że nikt nie chciał go w Realu, ani nie umieszczał na billboardach i tu się jego 'sława' kończyła. Spytasz dlaczego mówię o Roberto ? A chociażby dlatego, że w tym roku w wieku 38 lat zakończył karierę. Jestem niezmiernie ciekaw co łysy będzie robił mając tyle lat. Pewnie będzie wnuczki bawił. Na zakończenie-konkurs. Ile gwiazd występuje w zespole będącym aktualnym mistrzem Europy ? I ilu z nich można było uznać przed mistrzostwami (jak i teraz) najlepszymi piłkarzami ? I dlaczego taktyka kolejnych prezesów Realu -tylko 'najlepsi'- okazała się katastrofą ? Głupie pytanie, idiotyczne odpowiedzi, niepotrzebne wywody. Włączając w to moje posty. Bleahhh.
Liquid(c)
Podoba mi się twój tok myślenia :!: W tym co piszesz jest wiele prawdy :!: Zidane jest niby taki the best i wógle kul ale przez ostatni rok nic nie grał zresztą jak cały real a uważani sa dalej za najlepszych na swiecie.Prawda jest taka,ze Oni powinni zmienic klub i odzyskac swiezosc a nie brac udzial w reklamach itp.
DMX
I dlaczego taktyka kolejnych prezesów Realu -tylko 'najlepsi'- okazała się katastrofą ?

LOL Jak kolejnych prezesow czlowieku nawet nie masz pojecia o czym mowisz laugh.gif Polityke kupowania wielkich gwiazd rozpoczal jeden prezes - Perez sprowadzajac Figo za gigantyczna sume olewajac zdanie Barcelony. Przez swoja kadencje wygral 2 razy Lige Mistrzow i 2 razy mistrzostwo wiec naprawde katastroficzna polityka. Real przez te lata stal sie najbardziej rozpoznawanym klubem na swiecie wyprzedzajac tak marketingowy klub jakim jest MU. Co prawda w ostatnim sezonie popelnil za duzo bledow ale polityka byla nienajgorsza (zobacz gdzie w tym czasie byla Barcelona i ile trofeow zdobyla od 2000).
Saunter
Dobra tyle ze Barca prowadzila fatalna polityke kadrowa. Ok, przyznaje ze ich posuniecia byly fatalne. No ale teraz Barcelona poszla mocno w gore, zostala vicemistrzem Hiszpanii tylko przez to ze miala b.slaby poczatek, ale i tak sie pozbierala. Barcelona ma przed soba przyszlosc, czego nie widze w Realu. Zidane, Raul, Beckham... Jedynie Figo i Ronaldo i Casillias trzymaja bardzo wysoki poziom. Real jest druzyna medialna, z pilkarzami ktorych twarze zna caly swiat. Np. Fernando Morientes. Swietny pilkarz, obecnie jeden z najlepszych napastnikow swiata, nie bedzie gral w Realu. Czemu? Bo jest grzecznym facetem a takich w MAdrycie nie chca. Najwazniejsze zeby sie sprzedawac. To mnie sie nie podoba icon_twisted.gif
DMX
Morientes jest gorszy od Raula i Ronaldo. Moglby zostac ale on niechce byc rezerwowym dlatego Real chce go sprzedac. To tylko wybor pilkarza ze chce odejsc klub z chcecia zatrzymalby w roli zmiennika. A polityka Pereza ulegla zmianie: przedtem mowil ze nigdy nie kupi zadnego defensywnego pilkarza a w tym sezonie wydal 20 mln na Samuela (i jest pewne ze trafi drugi srodkowy obronca za taka sama kwote). Juz w poniedzialek (gdy bedzie wiadomo kto zostanie nowym prezesem) Real rozpocznie ofensywe na rynku transferowym i obaj kandydaci obiecuja obronce i defensywnego pomocnika
SIKI
Morientes jest gorszy od Raula i Ronaldo.

Masz racje... Morientes został "tylko" królem strzelców Ligi Mistrzów, strzelał bramki w lidze francuzkiej... Ale masz racje... Raul za to błyszczał na boiskach Primera Division i na Euro 2oo4 (laugh.gif)
DMX
LOL No tak jeden gorszy sezon ma spowodowac ze nalezy wyrzucic symbol klubu. Tylko w Barcelonie symbole bez wiekszych zalow odchodza nawet do najwiekszego wroga cool.gif
Mackal21
najlepszy bramkarz-Buffon
najlepszy obrońca-Ashley Cole
najlepszy pomocnik-Ronaldinho
najlepszy skrzydłowy-Figo
najlepszy napastnik-Ruud van Nistelroy
OsciBosci
Robben!!!!
SIKI
LOL No tak jeden gorszy sezon ma spowodowac ze nalezy wyrzucic symbol klubu. Tylko w Barcelonie symbole bez wiekszych zalow odchodza nawet do najwiekszego wroga  cool.gif

eee... Czy ja wspominałem, żeby Raula od razu wyrzucać ??!!
Po prostu po tym sezonie moge stwierdzić, że W TEJ CHWILI Fernando Morientes jest w lepszej dyspozycji niż Raul i w chwili obecnej jest id niego lepszy, co Ci potwierdzi każda osoba (prócz zadyfanych w sobie kibiców sRealu icon_twisted.gif ) icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Bresiu
najlepszym zawodnikiem jest i bedzie Ronaldo (ale Cristiano). Może popełnia jeszcze dużo błedów ale widać że ma serce do gry i Man Utd i reprezentacja Portugalii bedą mieli z niego dużo porzytku. Szkoda mi go było po finale...
whitesand
I dlaczego taktyka kolejnych prezesów Realu -tylko 'najlepsi'- okazała się katastrofą ?

LOL Jak kolejnych prezesow czlowieku nawet nie masz pojecia o czym mowisz laugh.gif Polityke kupowania wielkich gwiazd rozpoczal jeden prezes - Perez sprowadzajac Figo za gigantyczna sume olewajac zdanie Barcelony. Przez swoja kadencje wygral 2 razy Lige Mistrzow i 2 razy mistrzostwo wiec naprawde katastroficzna polityka. Real przez te lata stal sie najbardziej rozpoznawanym klubem na swiecie wyprzedzajac tak marketingowy klub jakim jest MU. Co prawda w ostatnim sezonie popelnil za duzo bledow ale polityka byla nienajgorsza (zobacz gdzie w tym czasie byla Barcelona i ile trofeow zdobyla od 2000).

Tak ale w dalszym ciągu będzie kontynuowana. Już w teraz mediach pojawiają się zapowiedzi kandydatów na kolejnego prezesa Realu, że sprowadzą Barosa i inne 'gwiazdy' Euro 2004. Nie chcę tu wymyślać nazwisk pozostałych jak i próbować przypomnieć sobie nazwisko pana kandydata, ale pisała o tym chociażby Gazeta (z 8 lipca 2004r.).

Morientes jest gorszy od Raula i Ronaldo. Moglby zostac ale on niechce byc rezerwowym dlatego Real chce go sprzedac. To tylko wybor pilkarza ze chce odejsc klub z chcecia zatrzymalby w roli zmiennika.

Z tego co powszechnie się mówi, to powodem wypożyczenia, a teraz sprzedaży Morientesa były kwestie finansowe (no i po części jego grzeczny wizerunek), a nie jego widzimisię lub jego urojona słabość względem Raula czy El Gordo.

A polityka Pereza ulegla zmianie: przedtem mowil ze nigdy nie kupi zadnego defensywnego pilkarza a w tym sezonie wydal 20 mln na Samuela (i jest pewne ze trafi drugi srodkowy obronca za taka sama kwote). Juz w poniedzialek (gdy bedzie wiadomo kto zostanie nowym prezesem) Real rozpocznie ofensywe na rynku transferowym i obaj kandydaci obiecuja obronce i defensywnego pomocnika.

A wiesz dlaczego się tak stało ? Przecież pan Perez upierał się że linia defensywy musi składać się wyłącznie z rodaków pana prezesa. Niestety Salgado - któremu udał się od początku do końca jeden mecz w sezonie i to na jego szczęście z Bayernem w LM. Czy też Helguera, któremu bramki się potrafią popie.rdolić i broni pola karnego rywali, jak i reszta która grzeje ławę, albo nawet nie warto o nich wspominać, obnarzyli idiotyczną politykę władz Królewskich. Minęły czasy (o ile w ogóle kiedyś były?) gdy 11 piłkarzy gra wszystkie mecze w sezonie do tego będąc drużyną która dzieli się na gwiazdy i 'średniaków'(delikatnie mówiąc) w obronie i na ławie icon_twisted.gif. I nawet pan Perez musi coś teraz zrobić z dziurawą defensywą i króciutką ławką rezerwowych, jeśli chcę posiedzieć jeszcze trochę na ciepluchnym stołeczku. Dla mnie to wygląda na przedśmiertne drgawki jeśli nie obecnego Realu, to napewno Pereza.
DMX
Raz piszesz ze Baros jest dobrym pilkarzem:

DMX - po prostu dla mnie Ronaldo czy inny Zidane to indywidua (nawet nie indywidualiści) a w piłka nożna to gra zespołowa. Oprócz plejboi na boisku znajduję się jeszcze 10 facetów. I dlatego Nedved, czy Poborsky, tudzież Baros, Zambrotta i Larsson to najlepsi piłkarze. Ciężko tyrający na całym boisku, a nie pokazujący sztuczki nadające się do cyrku i ładnie wyglądające na ekranie.

A pozniej ze gwiazda medialna 'galaktycznym'

Tak ale w dalszym ciągu będzie kontynuowana. Już w teraz mediach pojawiają się zapowiedzi kandydatów na kolejnego prezesa Realu, że sprowadzą Barosa i inne 'gwiazdy' Euro 2004. Nie chcę tu wymyślać nazwisk pozostałych jak i próbować przypomnieć sobie nazwisko pana kandydata, ale pisała o tym chociażby Gazeta (z 8 lipca 2004r.).

Zdecyduj sie. To chyba normalne ze chca wzmocnic zespol i obiecuja co sie da.

Z tego co powszechnie się mówi, to powodem wypożyczenia, a teraz sprzedaży Morientesa były kwestie finansowe (no i po części jego grzeczny wizerunek), a nie jego widzimisię lub jego urojona słabość względem Raula czy El Gordo..

No tak kwestia finansowa laugh.gif Szkoda tylko ze Real oplacal polowe pensji Morientesa bo bankrutujacy klub z Monaco nie bylo stac na jego wyplaty. Moro mogl zostac w Realu ale niechcial siedziec na lawce bo z gory wiadomo ze podstawowi napastnicy to Raul i R9, zreszta ile w sezonie zagral Portillo jedyny rezerwowy napastnik zeszlego sezonu.
wsm
Buffon, Nesta, C. Ronaldo, Szewczenko.
whitesand
Bo Baros jest dobrym piłkarzem, ale tak się 'niefortunnie' złożyło że został królem strzelców ME i nawet jeśli większość Hiszpanów nie wie gdzie są Czechy i że to jest w Europie, kojarzą jego nazwisko. Reklama zadziałała. Raul nie strzelił nawet pół gola w Portugalii, a Baros 5. I już kibice Królewskich się ślinią. A i Lorenzo Sanza ma odpowiedź na propozycję Pereza- czyli Rooney'a w Madrycie. Przyjemne z pożytecznym. Poza tym napisałem: 'gwiazda' icon_twisted.gif.
Co do wzmocnienia. Czyli jednak Real potrzebuje wzmocnień i jest to przyznanie się do tego że poprzednia taktyka była błędem i zakończyła się katastrofą.
Pieniądze, pieniądze. 50% to nie 100%. Najwyraźniej jednak to i tak za dużo dla wysysanej przez gwiazdy kasy Realu. Pamiętasz może w końcówce sezonu kontuzję Ronaldo ? Właśnie po to na ławach siedzą tacy napastnicy jak El Moro, a nie kimjesttenczłowiek Portillo. I po to by plejboje w ostatecznym rozrachunku nie rozgrywali kilkanaście meczy w sezonie więcej, od ich rywali zarówno z ligii hiszpańskiej jak i innych lig europejskich. Śmieszny zespół, zabawna taktyka, koszmarne pieniądze wydawane na ludzi bardziej nadających się na okładkę Bravo Sport lub do kolejnej reklamy Adidasa. Tak mówię tu o Davidzie. Mam tylko nadzieję że wspomniany Baros nie będzie na tyle nierozważny i jako kolejny nie da (pipi) za pieniążki z reklam podpasek, proszku do prania i wykałaczek icon_twisted.gif .
SIKI
Mam tylko nadzieję że wspomniany Baros nie będzie na tyle nierozważny i jako kolejny nie da (pipi) za pieniążki z reklam podpasek, proszku do prania i wykałaczek icon_twisted.gif .

LOL laugh.gif
A Baros'em interesuje się Barca, która w tym sezonie przeprowadza transfery bardzo skutecznie icon_twisted.gif
świerzbik
Mam tylko nadzieję że wspomniany Baros nie będzie na tyle nierozważny i jako kolejny nie da (pipi) za pieniążki z reklam podpasek, proszku do prania i wykałaczek icon_twisted.gif .

LOL laugh.gif
A Baros'em interesuje się Barca, która w tym sezonie przeprowadza transfery bardzo skutecznie icon_twisted.gif

Jak na razie to tylko transfery im wychodzą. Mam nadzieje, że nowi zawodnicy pokażą na boisku to, za co biora takie pieniądze.A tak w ogóle to nie uważacie, że Barca w tym sezonie będzie mieć za bardzo"przepakowaną" pomoc???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.