Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: DRIV3R - WSZYSTKO I NIC -CZYLI BLEDY , BUGI I PODNIETY...
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
adamcky
Witam. Juz jest - nowy DRIV3R . Super giera no i oczywiscie tam bla,bla ,bla........ Napiszcie co wam sie podoba w nowej czesci kierowcy oraz jakie odkryliscie bugi i bledy . Kto chce moze pokusic sie o recenzje....
Sentenced
dla mnie gierka mimo kilku bugów jest super(wesja na xa) grafa tez mi sie bardzo podoba natomiast gralem w wersje na ps2 i stwierdzam ze na sony gra graficznie to padaka ............................
Tumek
Nie grałem długo w nią ale po zagraniu można stwierdzić że to dobra gra mimo że przez tą chwilę wyłapałem kilka bugów.
SM1
Driv3r zasysa na maxa! bugi widoczne są najczęsciej podczas swobodnego przemieszczania(sporo tego).
Podczas wykonywania misji fakt ten jest praktycznie nie zauwazalny(mamy co innego na głowie he he)! jezeli chodzi o strone graficzną to niczego więcej się nie spodziewałm(ps2) wszelkie niedociagniecia nadrabia miodnosc gry( bobrze, że tego nie sp....li) ocena - 9(za hardcorowe pościgi słabi psychicznie odpadaja he, he, he)
LegionPolski
Hehe, jak czytam wypowiedzi co niektórych (NIE Z TEGO FORUM, z NETU! Tu chyba graliście tongue.gif) mam wrażenie że opierają się na ocenach serwisów, lub głupich kumplach, którzy sami nie grali! Ale to już napisał Hiv w Extrimie nowym. Bo mi się gra bardzo podoba, spełniła większość moich oczekiwań - 8+ (5 dni temu dałbym 8-, ale się bardzo wczułam smile.gif)
laki
gra dobra cool.gif tylko ta misja gdzie trzeba gonic to piczke w instambule, ile razy miechem rzucalem laugh.gif
Hela
Jak gra wyscigowa daje po garach, ale misje chodzone to porazka.
JERRYzw
...po pierwszych dwóch miastach myślałem że pad przetrwa ale dopiero w Istambule poczułem dawnego Drivera , w końcu nerwy zaczęły puszcząć , pad zaczął latać , powróciły dawne wspomnienia. Gra jest dobra , duża swoboda , ładne miasta i te samochody , te odbicia od karoserii , to słońce o zachodzie , ach te "dzwony" biggrin.gif , Free Ride rządzi a wstawki filmowe no cóż sami wiecie . Podsumowując - młodsi gracze będą widzieć dużo mimo wszystko buguw , jakieś tam niedoskonałości co najgorsze będą porównywać do GTA a starzy wyjadacze pamiętający jeszcze część pierwszą będą na pewno zadowoleni , seria się rozwija na plus i to jest naj istotniejsze , Driv3r to głównie jazda i pościgi i tak było od początku i niech tak zostanie , pozdr
adamcky
no tak , ale mogli jeszcze poczekac z jej wydaniem kilka miesiecy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.