Jak sadzicie - kto bedzie sygnowal swoim nazwiskiej gre wyscigowa, rajdowa itp.?
Czy Burns jest na tyle dobry, by meic swoja gre?
Czy nazwisko zatuszuje niedorobki w jego grze?
michal.p1
9 07 2004, 17:42
myśle że przez kilka lat jeszcze królować bedzie seria colin mcrae rally z kolejnymi cyferkami,choć kierowca już niejeżdzi w rajdach wrc to ciągle jest popularny,a gra colin jest firmową produkcją codemasters.
myśle że swoją gre mógł by mieć sebastian loeb,jest świetnym kierowcą,młodym,wesołym,coraz bardziej popularnym,choć tak naprawde to tylko tytuł.a co do gry richard burns rally to jestem ciekaw jakie dostanie oceny na zachodnich serwisach ,bo zdania są narazie podzielone
Bardzo zaluje ze nie znam sie na kierowacach rajdowych. Znam tylko Colina i tego...no...Tommy'ego:).
Patrząc na to jak Xbox szaleje z dobrymi wyścigami-następnym racerem firmowanym znanym nazwiskiem ,bedzie Bill Gates Rally.
Patrząc na to jak Xbox szaleje z dobrymi wyścigami-następnym racerem firmowanym znanym nazwiskiem ,bedzie Bill Gates Rally.
"Bill Gates Rally - rajd po szmal" xD
A tak na powaznie to moze ktos siegnac po Loeb'a.
Znany, lubiany etc. Lakomy kasek dla panow od marketingu. No bo na co innego slawa w tytule?
Mendrek
11 07 2004, 14:44
A taka gre mozna bylo by zrobic... Sim Bill. I Twoim zadaniem jest, albo:
a) podniesc (lub dobic

) MS po naglej smierci Billa (umarl zadlawiony zapachem farby z pieniedzy).
B) wybudowac nowa korporacje, majacej dorownac lub pobic MS
A co do tematu:
Mysle ze bedzie nie tyle co Burns, co moze byc przeciez Peter Solberg (a tez jezdzi Subaru... ).
Tak naprawdę to zdaje mi się,że twórcy troche opanują się z tymi licencjami znanych rajdowców.Nie są panowie gwiazdami typu Beckhama czy M.Jordana,więc i tak silnie nie wpływają na sprzedaż gry.A kasy za takie nazwisko trzeba wyłożyć.Jak wiecie ,ścigałki to gry dla masowego odbiorcy,a tego raczej grzeje czy firmuje ją "jakiś" Burns czy inny driver.Dobra/zła recka w branżowych serwisach i prasie czyni więcej niż znane nazwisko w tytule.
McRae dostaje co roku 6,5 miliona zielonych za wiadomy tytul.
Kiedys za czasow Cmr 1 wyszla niby konkurencja sygnowana imieniem Tommi Makinen Rally ale byla bardzo kiepska wiec puki co narazie mamy
tylko trzy nazwiska ktore sponsorują (???) gre rajdową.
CMR Zyskał popularnosc bo byl pierwszą tego typu grą na psx`a no i malo tego byl calkime niezly. potem przyszla kolej na BOSKIEGO Cmr 2.0 :cry: a dzis mamy kiche bo kolejna czesc jest coraz gorsza wiec konkurencja ma wieksze szanse stac sie lepsza od tego gniota który wg mnie schodzi na psy, o ile juz nie zszedł.
ale to tylko moje zdanie
michal.p1
13 07 2004, 13:44
dlamnie też seria colin umiera.powoli bo powoli ale umiera.gdy wyszła jedynka byłem zachwycony orginalością,modelem jazdy,grafiką-wszystkim.dwójka sprawiła że niemogłem się odniej oderwać,i jest to dziś jedna z moich ulubionych gier i jedyna w którą gram na piecu.
jednak potem nastapiły dwa lata przerwy i moim zdaniem zostały one zmarnotrawione.trójka była wielkim zawodem,ani grafika ani sterowanie-wszystko poniżej oczekiwań,i choć ostatnia część jest całkiem dobra to jednak ciągle chętniej gram w cmr2 niż w nią.dziś już wiemy że kolejna edycja z numerkiem 05 ukaże się pod koniec roku,i z tego co słyszymy od codemasters to wynika że będzie kilka nowych samochodów(oby była 306),nowy tryb mistrzostw,lepsza grafika i bodajże 2 nowe panstwa.czyli to co oferuje kazda kolejna część gry,więcej ,lepiej ładniej.przydał by się jakiś powiew świerzości,dobrze że konkurencja rośnie w siłe,może seria wrc i richard burns rally zmuszą speców z codies do wytężonej pracy,bo w kolejne serie są wtórne.
Loeb oczywiście, to najlepszy kierowca obecnie i jest na tyle młody że będzie święcić triumfy po wsze czasy (o ile Groenholm i 307 nie wrócą do formy). Colin jest skończony i jeśli nie spuści z ceny to ... ? Właśnie Colin to już bardziej nazwa firmowa Codemasters niż jego imię więc powinien spuścić z tych 6,5 mln na 0,5 mln.
red2000
13 07 2004, 16:36
ja bym chcial bardzo zobaczyc "Hołowczyc Rally"

to mogloby byc cos
michal.p1
13 07 2004, 19:07
dla nas Polaków to byłoby coś,ale czy na zachodzie Hołowczyc jest jeszcze wogóle rozpoznawalny??po zdobyciu mistrzostwa Europy i kilku dobrych startach w mistrzostwach świata jakoś póżniej mu "nieszło"i obecnie gdy na fali sa młodzi utalentowani kierowcy niema szans na załapanie się do fabrycznego teamu i zdobycie popularności .choć w polsce jest kimś,symbolem sukcesu sportowego i marketingowego.
speedi torun
26 07 2004, 20:55
No oczywiście że
Sebastien Loeb Rally
I mam nadzieję, że podobnie jak najlepsza gra rajdowa WRC4 bedzie ukazywać sie na konsole PS2 i oleje ciepłym moczem pc-towców, którzy muszą się podniecać coraz to gorszą serią cmr....... :roll:
Seba jak widać już sporą kasę dostaje od sony, bo jego czapeczka z logo PS2 jest zaj...... i do tego ten czerwony kolor Ferrari i Citroena :oops:
Pzdr.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.