Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Need for Speed: Underground 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3
Matrix
Oficjalna strona - http://www.eagames.com/official/nfs/underground2/us/

No i co o tym myślicie? Czym EA może nas tym razem zaskoczyć (albo rozczarować jak kto woli)? biggrin.gif Ja osobiście liczę na więcej samochodów (American Muscle itp.), poprawę oprawy graficznej/animacji i rozszerzone możliwości tuningowe. :wink:
SOAD
Gra ląduje na wszystich NG prawdopodobnie w listopadzie.
MichAelis
Zmienicie w tym linku us na pl i bedzie polska strona smile.gif jest tam jakis wywiad...
Matrix
Zmienicie w tym linku us na pl i bedzie polska strona smile.gif jest tam jakis wywiad...

A no sorki, zapomniałem, że jesteśmy w Unii biggrin.gif
SIKI
Jak znów będzie 111 ciągle powtarzających się, podobnych plansz to oleje NFS: U2 na stojąco hyh.gif
MichAelis
Jak znów będzie 111 ciągle powtarzających się, podobnych plansz to oleje NFS: U2 na stojąco hyh.gif

nie bedzie:)
nawet w tym wywiadzie cos niecos jest na ten temat.
Enori
Właśnie to było w nfs:u minusem. Te powtarzające się trasy w jednym mieście. Jeśli to zmienią to wyjdzie bardzo porządny racer.
Dj Miecho
Dupa a nie racer....biggrin.gif
Do dzisiaj nie moge darować EA co oni zrobili z tą serią. Taka arcade ze az pachy się pocą tongue.gif. Ale nie powiem, w jedynkę giercowało się nawet przyjemnie. W drugiej części przydała by się opcja grzebania w samochodzie a konkretniej zmiana ustawien tunningu. W jedynce można było bryke ulepszać ale było słabiutko bo tunning był nam z góry narzucony przy kupnie. Żadnych zmian nie można było wprowadzać...

Chodziaż może troche za dużo wymagam od tego arcade'a ? biggrin.gif
Matrix
Mogliby wprowadzić system z Gran Turismo. smile.gif Może to zupełnie inne gry, ale gdyby Gracz sam decydował o tym do jakiego wyścigu chce startować, to automatycznie wzrosłaby grywalność. Masa odmiennych lig z zróżnicowanym poziomem trudności, to by było coś. :wink:
Arik
Z tego co widziałem to jedynymi większymi póki co nowościami są możliwości dodania sprzętu audio w "bagażniku" i zamiany drzwi. Jeżeli to wszystko to ja dziękuje (ale tak pewno będe szarpał).
Chciałbym do siebie żeby dodali uszkodzenia, bo pękające szybki z jedynki "nie robią" tongue.gif
Matrix
http://media.ps2.ign.com/media/679/679032/...l?ui=gamefinder

Nowe trailer. Czy mi się tylko wydaje czy poprawiono grafikę? :roll:

Ryo, dzięki za odblokowanie tematu. :wink:
SOAD
Ka(pipi)iste filmiki icon_twisted.gif
http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_nee...peed_ug2_3.html
bartiz
Ja podzieram po raz kolejny w jedynczeke tym razem na Xboxie i gra sie tak samo świetnie jak za pierwszym razem pewnie dwójeczka też będzie niczego sobie cool.gif
Hela
Konkretny trailer!!!!
bartiz
Konkretny trailer!!!!

No super tylko fajnie,że pokazali gre :roll:
Matrix
Konkretny trailer!!!!

No super tylko fajnie,że pokazali gre :roll:

Jak chcesz zobaczyć grę to zajrzyj na ign.com - tam jest sporo filmików z gameplay. icon_twisted.gif
kraczek
http://www.gamespot.com/ps2/sports/tonyhaw...ew_6102997.html
Text o thugu2 chyba nowy, nie chce mi sie tłumaczyc
Edit : Sorry pomyliłem tematy :roll:
Ciekawy jestem czy wrzucą więcej europejskich autek typu WV Passat, Audi A6, brakowało mi ich w NFS:U. I mam nadzieje że zrobią coś z Tuningiem wewnętrzym bo tej z 1 jest badziewny.
bartiz
A co ma THUG2 do NFS:Underground no chyba tylko podtytuł X]
YETI
A co ma THUG2 do NFS:Underground no chyba tylko podtytuł X]

bo tu i tu jeździmy na czterech kólkach laugh.gif
Jakim
pomylił se biedak tongue.gif
Dzujo
Miałem przyjemność zobaczyć pierwszę grywalne demo n4su2.
Gra bardzo przypomina Midnight Club 2, ale to wcale nie przeszkadza.
Jeżdzimy po BAYCITY, szukamy oponenta (tu min. nowy tryb OUTRUN, gdzie musimy z dobyć 300 metrową przewagę nad przeciwnikiem). Do tuningu lub maloania podjeżzamy jak w GTA.
OsciBosci
Oby w trybie online nie bylo juz lagow bo pomimo N+ 512kb/s to co jakis czas sie zdarzalo iz jade przed typkiem, obraz sie zacina a po chwili on jest przedemna ;/
vS_agp
Ciekawe czy np. gdy bym wmotował lepszy sprzęt audio to była by lepsza jakość muzy question.gif
..::XMANiAK::..
jest juz demo w Burnie 3
vip77
Demko mozna dorwac tez samodzielnie. Pojawilo sie zreszta przed wydaniem burnout'a. Mowa o wersji na PS2. Nie wiem tylko czy jest na 100% takie same jak w burnout. Co do demka to calkiem przyjemnie sie jezdzi smile.gif
Haro
Pekajace szybki w jedynce? Sorry, nie widzialem...
Hela
Pekajace szybki w jedynce? Sorry, nie widzialem...
To chyba malo grales.
dzis odbebralem PS2 i przedchwila zagralem z 5 min w U2 smile.gif

Gra must Have, duze miasto, lecz maly ruch [pewnie bo noc tongue.gif], ciekawi mnie czy bedzie mozna grac w "FREE RIDE" na 2 playero

w grze mamy 3 cary, 3 utwory

jutro dokladniej obadam smile.gif
Artemiz

Gra must Have, duze miasto, lecz maly ruch [pewnie bo noc tongue.gif], ciekawi mnie czy bedzie mozna grac w \"FREE RIDE\" na 2 playero  

Wszystsko fajnie pieknie ale gra momentami qrewsko zwalnia... icon_evil.gif

Gra must Have, duze miasto, lecz maly ruch [pewnie bo noc tongue.gif], ciekawi mnie czy bedzie mozna grac w \"FREE RIDE\" na 2 playero  

Wszystsko fajnie pieknie ale gra momentami qrewsko zwalnia... icon_evil.gif

jak wlaczylem 1 razem to mi sie skojarzylo te miasto z VC smile.gif
SIKI
Mam pytanko: Czy są takie smaczki w mieście jak w Midnight CLub2 typu:
-hopki
-tajne przejscia itp
question.gif
ja niezauwazleym bo to pewnie DEMO i widac na autostradzie taki napis [niepamietam dokladnie jaki ale o to chodzi tongue.gif] Droga otworzy sie w listopadzie smile.gif
Hela
A szybsze to jest od "jedynki"?
misieksc
szybsze i to o wiele !!!
palo
właczyłem sobie demko w B3, matko, ja nie moge w takie cos grać, jakie to jest wolne, teraz po burnocie wszystko dla mnie jest wolne laugh.gif ale tak swoja drogą, to grałem troche na PC w NFS jedynkę i nie wiem, co w tym takiego fajnego ... ten cały nose trwa bardzo krótka, nie ma jak go nabic podczas wyscigu; ja tam wole arcade, a nie takie symulatoro-podobne produkcje.
Fil-O
ja tam wole arcade, a nie takie symulatoro-podobne produkcje.

Może nie zauważyłeś, ale NFS: Underground to żadna symulacja, czysty acrade...
Anonymous
ja tam wole arcade, a nie takie symulatoro-podobne produkcje.

Może nie zauważyłeś, ale NFS: Underground to żadna symulacja, czysty acrade...

Po zagraniu w B3 już chyba żadne inne wyścigi nie będą dla mnie czystym arcade w dobrym stylu. Jak włączyłem demo NFSU 2 to wszystko mi sie jakieś dziwne, ślamazarne i brzydkie wydawało ...
SIKI
Po obczajeniu dema można stwierdzić, że MODEL JAZDY poszedł w stronę symulatora... Już autka tak łatwo się nie prowadzi...
IMO jest to zabieg na + tylko brakuje jeszce wizualizacji uszkodzeń :|
tego nigdy nie bedzie w serii N4S [chyba ze za pare latek tongue.gif]
Anonymous
tego nigdy nie bedzie w serii N4S [chyba ze za pare latek tongue.gif]

Przecierz zniszczenia były już w NFS4 więc sam nie wiem czemu EA cofneło się o krok wstecz w NFSU w stosunku do poprzedniej części
Sojer
Odpalilem demko nfs: ug 2 i stwierdzam jedno... Graficznie lepiej, ale animacja rwie!; gdzie dynamika? :roll: ; sterowanie bardziej podchodzi pod symulacje jak juz wspomnial SIKI;]; mapka jak w GTA i mozliwosc dojazdu do sklepu, czy warsztatu (garazu)... Szybko wylączylem demko i zaczalem kontynuowac szpil w Burnouta 3. Dlatego stwierdzam...

Po parudniowej sesji z tym drugim tytulem nie wiem, czy jakikolwiek inny "wyscig" jest w stanie mnie zaspokoic, bo powiem szczerze, ze po tym co zobaczyly moje oczy to szczerze w to wątpie! icon_twisted.gif
kraczek
Ja zapusciłem demo bo graniu w B3 to dynamika wydawała sie biedna i framerate to tragedia. A tak to nie jest zle. Czekam na pełną
miguel
Zmiksować model jazdy z RR, licencje i tunning z NFS:U, a całość zrobić na engine B3, a powstanie ścigałka idealna w dziedzinie arcade.
Fil-O
A według mnie NFSU2 odniesie sukces. Powód? Ogólna koncepcja znana z innych produkcji EA (głównie EA BIG). Mamy olbrzymi świat, olbrzymią swobodę, masę różnych konkurencji, rekordów do pobicia, pierdół do kupienia i zebrania... a do tego jeszcze lepiej oddany klimat ulicznych wyścigów, dwukrotnie zwiększona liczba częsci, 12 nowych miejsc na samochodzie, które będzie można modyfikować, więcej samochodów z innych jak USA i Japonia regionów świata... Ta gra narazie przypomina mi swoim rozbudowaniem SSX3, więc na pewno będzie dobrze. icon_twisted.gif
wojtasso
Qurewsko średnia gra.Pewnie będzie tak samo jak w przypadku jedynki że wersja na kompa zeżre konsolowe na kolację biggrin.gif .Teraz króluje Burnout 3,a bardziej niż need for speed przypadł mi do gustu Juiced ale też bez rewelacji.
red2000
mimo lepszej grafy niz byla w jedynce i tak nie robi wrazenia ale gra jest bardzo dobra.jesli bedzie lepsza od jedynki(a bedzie ) no to wiem w jaka gre o tuningu bede gral na swieta smile.gif
jasutoko
Czekam na niego z niecierpliwością, 1 była super, poza tym, że w kółko plansze sie nie powtarzały(dzielnice), mam nadzieje że w 2 i tak będzie.
Chciałbym aby, dodali nowy poziom trudności np.very hard, bo hard w 1 nie jest aż taki trudny(no może troche drift) biggrin.gif
Dzujo
Tak się składa, ze miałem przyjemność zobaczyć beta wersję NFS:U 2. A z natury lubię zanudzać ludzi, wiec szybko opisze swoje wrażenia.
1. Jest fabuła, przynajmniej na to wygląda. Początkowe intro zrobione na bazie enginu gry oraz korzystające z komiksowych scenek (niestety), w żaden sposób nie powala. W każdym wyjściu nasz człowiek miał wypadek czy coś w tym stylu (nie ma jeszcze wszystkich dialogów) i po sześciu miesiącach "siesty", ląduje na pokładzie samolotu do Baycity. Niejaka Samantha pozwala Graczowi powoziź się po mieście jej samochodem, który bynajmniej maluchem nie jest. Zresztą laskę tą "gra" modelka (bo ciężko nazwać ją aktorką), więc mamy tu element znany już z SRS. Zostawmy meandry fabuły - uderzamy na miasto.
2. A w Baycity, wita nas, znana już z dema swoboda eksploracji. Pominę model jazdy i generalny handling, bo większych różnic w stosunku do dema nie zauważyłem (a prowadzeniem rozpisywali się mądrzejsi ode mnie). Co rzuca się w oczy? Mamy solidną grafikę, ale są sporadyczne zwolnienia (oby tylko w becie). Sam szkielet rozgrywki przypomina aktualnie grane SRS. Miasto, dzielnice, seria wyścigów i eventów. Sklepy z samochodami i tuningiem. Nadal nie uraczono nas zniszczeniami samochodów (i pewnie ich nie będzie), no i nie musze wspominać, że ludzi na ulicach nie spotkamy (tylko przed wyścigiem). Mimo wszystko robi to pozytywne wrażenie, a pewne uproszczenia są ceną za swobodę jazdy bo Baycity.
3. Beta była na tyle hmm… betowata, że obok mapy w lewym dolnym rogu cały czas pojawiały się piksele. A między niektórymi wyścigami witał nas zielony ekran. Zresztą beta, jak to beta miała więcej braków, ale darujmy to sobie.

Konkludując. I tak większość z nas zagra na tym tytule, więc pisanie bzdur pokroju "tytuł ten budzi wiele emocji i wszyscy na niego czekają" jest bez sensu. Oby EA nie naciskało za bardzo i chłopaki od developingu oraz programowania, pracowali w spokoju. Bez zbędnego nitro.
dmlakers
Gralem w wersje demo i dla mnie ta gra to nedza. Tania podróba Midnight Club 2 biggrin.gif . Wiec osobiscie nie czekam na te gre tylko na Midnight Club 3 (ta gra zarzadzi :!: :!: ).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.