Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy Tryb
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Flaha
A więc tak jaki według was jest najlepszy tryb gry w HALO czy jest to FFA 3 vs 3 a moze 2 vs 2 question.gif question.gif GŁOSUJCIE :!: :!: (tylko nie w taki sposub ze widzisz ze większosc głosuje np. na FFA to ty tez kazdy według własnego uznania)
kamson11
3 vs 3
Flik
2vs2
-GLD-Uzny
4v4 ofkoz cool.gif
FiL4
Kiedys myslalem, ze 2vs2 to najlepszy tryb. Jednak gdy poraz pierwszy zagralem "powazne" 4vs4 na lanie z dobrymi przeciwnikami to diametralnie zmienilem swoje przekonanie. Kozmin2k4 wciaz uwazam za najlepszy polski turniej Halo cool.gif
Goldi69-PL-
2vs2 rzadzi
1vs1 tez lubie (na longu szczegolnie)
3vs3 tez mi sie fajnie gralo
4vs4 nie lubie (chyba ze CTF na HH)
Cegla
2 na 2 rox.
marshall
Moze nie gralem w jakims dobrym turnieju w 4vs4, ale ostatnio skrzyknalem paru kolesi i powiem wa ze nie ma to jak 8 swirow po browarkach hyh.gif
PS.Moze kolesie nie maja umiejetnosci takich ja tu na tym forum ludzie, ale zabawa jest przednia biggrin.gif
FiL4
Dokladnie marshall. Sam czesto gram z Analami i z Pihem (kazdy wie jak oni graja, zadni "prosi") 4vs4 na lanie i frajda jest przednia - nie ma nic lepszego cool.gif
marshall
Najlepsze to ze polowa kolesi ktora byla u mnie grala ze mna wczesniej jeden na jeden lub dwa na dwa to nikomu sie Halo nie podobalo (ostre baty dostawali) ale jak zapuscilem 4vs4 to teraz opedzic sie nie moge od nich bo chca grac non stop biggrin.gif
B0CZEK
zdecydowanie 4v4 cool.gif biggrin.gif icon_twisted.gif
JaCoR
2vs2 rulez :!:
i ostatecznie 1vs1
Cegla
2 na 2, pomijajac najlepszy tryb w HALO czyli FFA na Chillu Z radarem, na 4osoby
-GLD-Uzny
2 na 2, pomijajac najlepszy tryb w HALO czyli FFA na Chillu Z radarem, na 4osoby

Najlepszy EVER tryb w HALO to BG CTF!!!! (jak to mawiaja typy z USA tongue.gif)
_Bobek_
4vs4 rzadzi potem 2vs2 ofkoz :wink:
M@IDEN
SINGLE MODE :!: :!: :!: :!: :!: smile.gif
FiL4
pomijajac najlepszy tryb w HALO czyli FFA na Chillu Z radarem, na 4osoby

Chill Out nie jest mapa FFA.
Cegla
ale ja Ci mowie na czym mi sie najlepiej gra i lubie na tym grac, czy to jest czy nie jest mapa na FFA nie wiele mnie obchodzi smile.gif
FiL4
Ja tez lubie grac FFA na Chilly - szczegolnie jak mam rakiete hehe, ale na turnieju na 4-8 osoby nie chcialbym tam grac :wink:
Cegla
nie, mowie o rozywce nie o turnieju. Jak siadam z 3 kolesiami n00bami do HALO piersze co wlaczamy FFA CHill bez radaru - najwieksze emocje, najwiecej smiechu.
Goldi69-PL-
nie, mowie o rozywce nie o turnieju. Jak siadam z 3 kolesiami n00bami do HALO piersze co wlaczamy FFA CHill bez radaru - najwieksze emocje, najwiecej smiechu.

i Trypelka łatwo złapać pifpaf.gif
Cegla
a i owszem smile.gif
<Oskarious>
2vs2
Salwador
2v2..Technika oraz taktyka się kłania..(współpraca..A 4v4...to dlamnie raczej jak na wojnie..confused.gif..Dlatego jestem za 2..
-GLD-Uzny
Własnie ze najwiecej taktyki jest w 4v4... poogladaj pare meczy prosow z USA cool.gif a zobaczysz o czym mowie :wink:
Flaha
Własnie ze najwiecej taktyki jest w 4v4... poogladaj pare meczy prosow z USA  cool.gif  a zobaczysz o czym mowie  :wink:
Ale musisz przyznac ze jest małe zamieszanie jak ci sie spotka naraz 8 osob w jednym pokoju np. na chill oucie biggrin.gif :!: :!:
-GLD-Uzny
Zaufaj mi Fleszu... sytuacja ktora opisujesz zdarz sie nadzwyczaj rzadko, bowiem w 4v4 kazdy z graczy ma przydzieloną "miszyn" :wink: ktora musi wykonac (vide pilnowanie teleportu, camo...)
B0CZEK
Tak jak w meczu STK vs TDT (chyba) na chill oucie ?? Kazdy tam miszyn zwlaszcza mi sie podobal moment jak obie 4ki pilnowaly wejsc w pokoju z bazuką i w camo room :wink:
CichyGrzmot
2 vs 2 THE BEST
Goldi69-PL-
Zaufaj mi Fleszu... sytuacja ktora opisujesz zdarz sie nadzwyczaj rzadko, bowiem w 4v4 kazdy z graczy ma przydzieloną \"miszyn\"  :wink:  ktora musi wykonac (vide pilnowanie teleportu, camo...)

dlatego gra np. 4vs4 na chill jest max camp
stoisz i pilnujesz swojej pozycji.
-GLD-Uzny
Goldi... my (czyt. gld) tak nie gramy biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.