-GLD-Uzny
23 07 2004, 21:21
Witam :wink: (m0l)
W tym temacie zamieszczajcie wasze klanowe loga
Mysle (fil mysli

) ze wielu z Was postara sie stworzyć cos FAJNEGO
Loga nie muszą być stricte klanowe... WYMYSLAJCIE KLANY :wink:
Życze miłej zabawy w projektowaniu

<--

A to nasze logo jak juz ktos zdązyl zauwazyc

skromne ale jest :!:
To logo PDT jest po prostu wyje-biste

nic dodac nic ujac tu nikt nie wygra z tym logiem

jestem w szoku jak to widze
The car looks great. I asked filly where I could get one. Apparently I have to pre-order
Anyway, nice work on the car. It looks cool. If only they had customisable vehicles like this in halo. We could have the dream team riding around to hand out justice in their PDT warthog.
Uzny , GLD loga zrobić ci się nie kce a PDT nawet zrobiłeś Warthoga . LIZUS :!: :!: :!: :wink:
-GLD-Uzny
24 07 2004, 20:34
Bo warhlaka umim a loga ni :oops:
Humulus XP
24 07 2004, 20:37
Nie mam Xboxa i nie miałem przyjemności z Halo ale ten Warthog wygląda zabójczo choć przydałyby się jeszcze alufelgi i przyciemniane szyby :wink: .
Goldi69-PL-
24 07 2004, 20:38
To logo PDT jest po prostu wyje-biste

nic dodac nic ujac tu nikt nie wygra z tym logiem

jestem w szoku jak to widze

Jak ktos tu oglada UFC to niech zobaczy Logo teamu "Full Contact Fighter", jest praktycznie identyczne jak PDT (tylko tam koles ma reke wyciagnieta jak by uderzal) oni maja swoje logo od jakis 3-4 lat (od tylu kojaze).
Troche malo org. XERO (czy jak tam PDT to nazywa)
Ale napewno jest bardzo U.S.A. (takie ala NBA)
ps. Wardog (pipi), dobra robota (zapewne Farm lub siwy)
edit: teraz sie doczytalem ze Uzny 8O
GD logo:
Goldi69-PL-
24 07 2004, 20:44
Full Contact Fighter Logo :wink:
To zes goldi wypalil (jak zawsze) LOL.
Logo pdt jest na wzor loga MLB (od zawsze tak pisalem...), a pomyslodawca jest Juan (to dzieki niemu powstalo bo chcial cos podobnego do agp na avatar z napisem PDT), a ze logo mi sie kojarzy z cala seria sportowa (NBA, WNBA, MLB...) to zrobilem cos na wzor. Co do loga FCF.... ROTFL - jak zawsze zaskakujesz goldi, zawsze
Goldi69-PL-
2 08 2004, 14:24
Nowe logo GLD, proste na maxa ale naprawde mi sie podoba (w przeciwienstwie do tego czegos kolorowego w podpisach)
ps.najlepsze ze jak staniesz na glowie to nadal jest takie samo :wink:
ps.najlepsze ze jak staniesz na glowie to nadal jest takie samo :wink:
Goldi fajne masz pomysly z tym staniem na glowie , a nie prosciej by bylo moni :roll: tor do gory kolami postawic.
-GLD-Uzny
2 08 2004, 15:36
Goldi.. dzieki

Co do tego kolorowego w podpisach to jest to tapeta w małych rozmiarach (mialem 1024/768 ale robilem format).
Co do loga... oto one w pełnej okazałosci :wink:
No teraz to kapuje. Bo nie mogłem się przed tem dopatrzeć tych 3 literek: GLD. Logo naprawde extra. Imo najlepsze ze wszystkich.
Yo. Założylem nowy Klan Halo:
WHD - Wrocław Halo Division
Obecni członkowie:
- Flik
- Jędrek
- tekA
Logo wkrótce.
Racja. Klan powstaje. I bedzie reprezentacja Wroclawia. Wiec nie przyjmuje sie nikogo z poza miasta

A tak na powaznie, to logo w trakcie tworzenia. Ja wracam do formy(jednak gry w Halo sie nie zapomina

) To narazie tyle. Flik jest zalozycielem, ale nazwe wymyslil tekA..
Yo. Założylem nowy Klan Halo:
WTH - Wrocław Halo Division

8O
A nie powinno byc WHD przypadkiem?
Jedrek... to jak mowisz, ze wracasz do formy... to moze jednak?

.
Racja. Klan powstaje. I bedzie reprezentacja Wroclawia.
http://pdt.xtina.pl/modules.php?name=Rankings
Piata pozycja, pasuje?
Na turnieju w Bydgoszyczy sie na bank nie pojawimy. Ja wracam do formy - to fakt. Ale nie ma jeszcze 4 zawodnika
Na turnieju w Bydgoszyczy sie na bank nie pojawimy. Ja wracam do formy - to fakt. Ale nie ma jeszcze 4 zawodnika

Mysle, ze skolowanie akurat 4tego zawodnika to zaden problem

.
Nie namawiaj mnie bo i tak mnie nie namowisz
Nie namawiaj mnie bo i tak mnie nie namowisz

But you're missing a great party d00de

. Must come... so many teams... must see... must PLAY!

.
Wiem, ze bedzie to najlepszy turniej Halo ever. Moze i trace duzo, ale przeciez bedzie jeszcze duzo turniej na ktorych bedzie b.duzo teamow.
CichyGrzmot
23 08 2004, 01:31
Musicie byc.To jest pierwszy i ostatni taki turniej Halo.W ta gre w Polsce wiekrzegu turnieju juz nie bedzie.Zapewniam Cie :!:
Dobrze Mr_Bobek mowi, niestety tak tez moze byc. Przeciez to Polska :roll:
Trudno

Jednak mysle, ze "cos" duzego jesszcze bedzie.
Jednak mysle, ze \"cos\" duzego jesszcze bedzie.
Raczej nie w Halo1 :roll:
a w wawie powstało @-t (atomic trooper) w składzie
-Psycho
-Bieniu
-Fatal
-M@iden
a logo nadchodzi
a w wawie powstało @-t (atomic trooper) w składzie
-Psycho
-Bieniu
-Fatal
-M@iden
a logo nadchodzi

Jedziecie do bydgoszczy?
@-t w składzie
-Psycho
-Bieniu
-Fatal
-M@iden
...a gdzie jest Cegla?
cegla sie jeszcze nie zdecydowal
na turniej nie jedziemy , pieniedzy nie mamy , transportu nie mamy , ale plany mamy, wiec cos knujemy

poczekajcie troszeczke
na turniej nie jedziemy , pieniedzy nie mamy , transportu nie mamy , ale plany mamy, wiec cos knujemy

poczekajcie troszeczke :idea:
Czyli sa szanse, ze was spotkamy na turnieju?
Cegla: Go, Go, Go!
na pewno lecz jescze nie na tym(zonk), powiedziałem jusz cos tam knujemy
Klan Ck zwiększa się o dwóch nowych członków Ck)Oskarious & Ck)Qba
Bójcie się wszyscy :wink:
To chyba teraz 2 team-y z Ck beda brac udzial w turniejach? NICE :wink:
w koncu nie bedzie juz niezaleznych pojedynczych graczy hmmm :roll: kazdy bedzie mial swoj team.
A kto zaadoptuje Jacorka

:roll:
<Oskarious>
1 09 2004, 12:22
Flash, Sick, Qba i Oskarious = pierwszy skład Ck
Goldi69-PL-
1 09 2004, 13:23
Co z Grisza chyba nie przestal grac, dobry z niego grasz i (pipi) ziomek (pozdro).
Co z Grisza chyba nie przestal grac, dobry z niego grasz i (pipipi) ziomek (pozdro).
A to chyba pytanie do Flasha
Co z Grisza chyba nie przestal grac, dobry z niego grasz i (pipipi) ziomek (pozdro).
Ehh z przykroscią ogłaszam ze Ck)Grisza zawiesza swoją działalnosc w klanie na rzecz grania na perkusji bedzie nadal grał ale zadko :!: :!:
Goldi69-PL-
1 09 2004, 21:52
Ehh z przykroscią ogłaszam ze Ck)Grisza zawiesza swoją działalnosc w klanie na rzecz grania na perkusji bedzie nadal grał ale zadko :!: :!:
8O klasyczny syndrom DaX'a 8O

To moze Grisza przylacz sie do GD zostalem tylko ja
ale mysle ze spokojnie moge namowic DaXa i z klanu Halo zrobimy jakis Rockowy Boys Band lub tez naucze sie bebnic (troche umiem na Capoeirowym atabaku) i zrobimy konkurencje dla STOMP'a :wink:
rozumiem goldi ze jak nastepnym razem idziemy na impreze to na jakas dla balaganow

o ile wpuszcza
Goldi69-PL-
2 09 2004, 07:34
rozumiem goldi ze jak nastepnym razem idziemy na impreze to na jakas dla balaganow :lol: o ile wpuszcza :lol:
Jak juz bedziemy grac to wpisze cie na liste ceglasty, moze nawet wpuszcze cie za kulisy.
Chyba zmienimy nazwe klanu na DD (Drumer Ducks)
<Oskarious>
6 09 2004, 12:53
Co sądzicie o tym logu Ck) informuje, że to mój projekt i jeszcze nie uzgodniłem niczego z innymi. Ot tak poprostu, nudziło mi się....
Daj więcej czerwonego!!!!po za tym odwrócone krzyże i jakieś 3 odwrócone 9 w tle
Ale twoja wersja też jest niezła :wink:
@-t w składzie
-Psycho
-Bieniu
-Fatal
-M@iden
...a gdzie jest Cegla?
Co do cegły to sa narazie inne plany :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.