Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: NBA Street V3
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4
SOAD
Nadchodzi!! Ruuulez producent EA Big.

LegionPolski
WHOAA! Już 1 i 2 ryły beret!! A tutaj, ja pierdziele, poezja! A jak będzie np. AND, Nike freestyle, czy nawet Boskie Slam nation? Huh? To kupię nawet orygynał biggrin.gif
domel44
Uff DiggY DiggY Auuuu.
Jest jakaś bliżej sprecyzowana data premiery?
bartiz
Nie mam pytań w dwojke mozna grac bez przerwy odrazu to lykam po prmierze X]
Dj Miecho
"dwojeczka" na multi to była istna rewelacja. Czekam na to z niecierpliwościa. Licze na nowe tryby rozgrywki, bo niestety badz co badz w poprzedniczce bylo ich trochę malo....
SOAD
Uff DiggY DiggY Auuuu.
Jest jakaś bliżej sprecyzowana data premiery?

Wcześnie 2005r.
Matrix
http://sports.ign.com/articles/533/533019p....html?fromint=1

Przeczytajcie to koniecznie - można dowiedzieć się o zmianach w grafice, nowych trikach (np. przekładanie piłki pomiędzy nogami przeciwnika), inspiracją NBA Ballers (ubrania i inne pierdoły) czy UWAGA! trybie on-line. icon_twisted.gif Niech już będzie kwiecień 2004! icon_twisted.gif
bartiz
Chyba 2005;p
Matrix
A no 2005, nie trafiłem w przycisk. :roll: icon_twisted.gif Ale to z podjarki, hehe. icon_twisted.gif
SOAD
Nowe screeny - http://www.videogamerx.net/bbs/view.php?id...id=vx01&no=7215

Matrix
SAY NO MO'! Ale wypas! biggrin.gif Uwielbiam EA BIG za tą ich specyficzną grafikę (Def Jam: Fight For NY ma podobną). icon_twisted.gif Zauważyłem jednak mały zgrzyt. Dlaczego tablica zrobiona z przezroczystego materiału rzuca cień? :roll: :wink:
Tokar
Ot,błąd w matrixie,już jadą to naprawić ;p
A co do gry,to wszystko pięknie,fajnie,ale mogliby jakoś uprościć wykonywanie niektórych zagrań,bo klepnięcie we wszystkie L-ki i R-ki jednocześnie w ferworze walki czasem nie wychodziło...
SIKI
8O 8O 8O Jak będzie taka grafika to ja nie mam pytań 8O
Tylko premiera dość późno... kwiecień 2oo5 :|
Matrix
Nowe screeny z (jak dla mnie) murowanego hitu od EA BIG! biggrin.gif

SOAD
Znowu nowe screeny - http://www.videogamerx.net/bbs/view.php?id...id=vx01&no=7299
dmlakers
Kiedys gralem i zachwycalem sie NBA Street 1 i 2 ale do czasu biggrin.gif . Do czasu kiedy kupilem i zagralem w gre NBA Ballers biggrin.gif . Ta gra wymiata i kopie tylek NBA Street. I po raz kolejny EA przegrywa icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
dirtymike
Premiera ósmego lutego, grafa powala to może być hit http://www.gamespot.com/ps2/sports/nbastre...l?q=nba+street+
Hela
Rzeczywiscie grafa powala jesli bedzie taka naprawde.
Anonymous
Premiera ósmego lutego, grafa powala to może być hit http://www.gamespot.com/ps2/sports/nbastre...l?q=nba+street+

hehe to premiera akurat w moje urodzinki. Fajny bede mial prezent wink.gif
dirtymike
Raczej premiera będzie przekładana kilka razy więc tak do końca nigdy nie wieadomo.
W nba street vol. 2 nie grałem ale w trójke będe musiał zagrać.
Owiec
Raczej premiera będzie przekładana kilka razy więc tak do końca nigdy nie wieadomo.  
Masz czego zalowac icon_twisted.gif
dirtymike
Masz czego zalowac icon_twisted.gif

Wiem, żałuje :oops: ale w trójke zagram w 99% (nie ma 100%), ta gra może zarządzić ta grafa i te triki, po prostu miód.
dirtymike
Na tym tralerze jest pokazane tylko boisko rucker park szkoda że nic więcej nie pokazali, ale boiskoprezentuje sie nieźle, mogliby pokazać zawodników chociarz, ake dobre i to
Hela
Ale to nie je "tylko zwykle boisko"!! Jak to wyglada ludzie!
dirtymike
Ale ja nie powiedziałem że to zwykłe boisko, jest super, ale szkoda że tylko to jest na tym trailerze.
SOAD
Nowe trailery - http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=28
dante2003
Rzeczywiscie grafa powala jesli bedzie taka naprawde.

EA nie retuszuje screenów. Na 99% gra tak będzie wyglądać.
Anonymous
No ja tam czekam z niecierpliwością biggrin.gif Grając w NBA STREET 2 uszkodziłem pada (R1 i R2 po wcisnięciu sie niewyciskały) :wink: na wszelki wypadek do NBA STREET 3 kupie zapasowego pada biggrin.gif
el torrnado
Na sama mysl przechodzi mnie gesia skorka,...smile.gif ja w samym pick up game mialem ponad 300wygranych, na granie w be a legend zabraklo mi miejsca nowe na postacie cool.gif
Wiem ze w tym streecie bedzie robienie wlasnych boisk, EA BIG podpisal umowe z firmami robiacymi rzeczy sportowe - w tym przypadku buty - i bedziemy grali w orginalnych butach. JAk dla mnie bomba. Na Screenach widac np. Kobiego w Nike Huarache 2K4 albo LeBrona w swoich drugich Lebronach... biggrin.gif
Bedzie tryb On-Line, bedzie konkurs wsadow...
to juz 8lutego.... mniam:)
YETI
No jak bedzie tryn online to trzeba powaznie zainteresowac sie, nad orginalna wersja hyh.gif
dirtymike
Jeśli w tej grze będzie wszystko co obiecuje Ea Big, to marny los innych gier sportowych, juz nie moge sie doczekac 8 lutego.
KoBik
To jest szpil na który czekam z niecierpliwością :!: Jestem zagorzałym fanatykiem NBA i już czekam żeby pofikać KOBIKEM i zmiażdżyć pada w ferworze walki. Jestem z serią od początku istnienia.

EA BIG skopie (pipi) :!:
el torrnado
macie juz preorder w ultimie
http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=2577
hm tanio biggrin.gif
Owiec
LOL serio tanio, niektore starocie chodza drozej :?
dirtymike
Widać że unia europejska tongue.gif , jeszcze nigdy nie widziałem że pre order może tyle kosztować, nadzieja że tak bedzie z innym grami.
el torrnado
hmm w 3streecie bedzie moza grac mario,Luigim i Princes... nie bardzo mi sie podoba:( na www.gamespot.com jest nowy trailer i wlasnie w nim pojawia sie mario i cala reszta.

glupota :?
LegionPolski
hmm w 3streecie bedzie moza grac mario,Luigim i Princes... nie bardzo mi sie podoba:( na www.gamespot.com jest nowy trailer i wlasnie w nim pojawia sie mario i cala reszta.

Głupie ;/ I po co to zrobili? Te dwa pedały tylko zwalą klimat niektórych starć... Ale gra i tak wymiecie. Streetbal 4EVER!!
LegionPolski

Głupie ;/ I po co to zrobili? Te dwa pedały tylko zwalą klimat niektórych starć... Ale gra i tak wymiecie. Streetbal 4EVER!!
easye
A co to komu przeszkadza ? Raz, ze jtrailer jest zatytulowany Nintendo Trailers, a dwa, ze sequelu tez byly postacie, typu Kelly, czy inni, ale nikt nimi nie gral i pewnie tak tez bedzie w tym przypadku.
Poza tym watpie, czy trzeba bedzie sie zmierzyc z hydraulikiem podczas kariery.
el torrnado
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=28 na tej stronce macie wszystkie trailery z 3streeta. W sumie to i racjia z tym mariem, bo w sumie ja mam Ps2 i tam go na szczescie nie bedzie... a moze Jak albo Rachet biggrin.gif biggrin.gif
na www.gamespot.com sa tez opisani "bossowie" z 3. paru sie powtarza, ale ogolnie sa fajni.
izon
Juz sie nie moge doczekac!!Dwojka byla jedną z najfajniejszych gier w jakie kiedykolwiek gralem (pipi) triki i ogromna ich ilośc super grafa i ten niesamowity klimat!!A teraz wszystko wiecej i lepiej.Ta gra spewnością zażądzi!!
el torrnado
Na http://www.easportsbig.com/games/nbastreetv3/home.jsp pojawily sie kilka nowych filmikow z gry. Jeden to intro a drugi przedstawia system czesania trikow oraz gamebreakerow... w nowym PE jest tez troche o nowym streecie i jest wystawiona ocena. kurde ja chce to juz miec a nie dopiero 18lutego:(
Dante
W extriime jest tylko ocena wstępna 8+ A GIERKA I TAK będzie wymiatać jak jej poprzedniczki . wystarczy tylko wpakowac dużo dobrej muzy i pierdułek do zbierania a także sekretów i gierka wystarczy mi aż do nadejścia 4.
ManiakPN
NBA Street V3 icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
jaszczoor
NBA Street V3 icon_twisted.gif  icon_twisted.gif  icon_twisted.gif

Ten post wiele wnosi do tematu...
Najbardziej jestem ciekawy robienia własnych boisk. Zawsze lubiałem costomanizację w grach wink.gif
Hastla

Najbardziej jestem ciekawy robienia własnych boisk. Zawsze lubiałem costomanizację w grach wink.gif

Swieta racja,edytorek boisk w takiej grze jak NBA Street V3 to bedzie masakra.I do tego edytor postaci-tego brakuje w innych grach EA Big.
Sojer
Edytor postaci jest w Def Jam FFNY przeciez w NFL Street 2 tak samo, co do NBA Street V3 to nie moze zabraknac go rowniez icon_twisted.gif
LegionPolski
E, a w 2'ce i jedynce przecież też był. Ale ten edytor boisk będzie wymiatał (jak to każdy kochany edytorek <szczególnie w EA BIG>), a jak [na pewno] poprawią edytor ludzi... OMG! Jakby jeszcze dali ludzi z And One'a, a do konkursu wsadów całą gamę streetballerów ze Slam Nation byłbym wniebowzięty!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.