Nadchodzi!! Ruuulez producent EA Big.
LegionPolski
27 07 2004, 09:26
WHOAA! Już 1 i 2 ryły beret!! A tutaj, ja pierdziele, poezja! A jak będzie np. AND, Nike freestyle, czy nawet Boskie Slam nation? Huh? To kupię nawet orygynał
domel44
27 07 2004, 10:04
Uff DiggY DiggY Auuuu.
Jest jakaś bliżej sprecyzowana data premiery?
Nie mam pytań w dwojke mozna grac bez przerwy odrazu to lykam po prmierze X]
Dj Miecho
27 07 2004, 10:57
"dwojeczka" na multi to była istna rewelacja. Czekam na to z niecierpliwościa. Licze na nowe tryby rozgrywki, bo niestety badz co badz w poprzedniczce bylo ich trochę malo....
Uff DiggY DiggY Auuuu.
Jest jakaś bliżej sprecyzowana data premiery?
Wcześnie 2005r.
http://sports.ign.com/articles/533/533019p....html?fromint=1
Przeczytajcie to koniecznie - można dowiedzieć się o zmianach w grafice, nowych trikach (np. przekładanie piłki pomiędzy nogami przeciwnika), inspiracją NBA Ballers (ubrania i inne pierdoły) czy UWAGA! trybie on-line.

Niech już będzie kwiecień 2004!
A no 2005, nie trafiłem w przycisk. :roll:

Ale to z podjarki, hehe.
SAY NO MO'! Ale wypas!

Uwielbiam EA BIG za tą ich specyficzną grafikę (Def Jam: Fight For NY ma podobną).

Zauważyłem jednak mały zgrzyt. Dlaczego tablica zrobiona z przezroczystego materiału rzuca cień? :roll: :wink:
Ot,błąd w matrixie,już jadą to naprawić ;p
A co do gry,to wszystko pięknie,fajnie,ale mogliby jakoś uprościć wykonywanie niektórych zagrań,bo klepnięcie we wszystkie L-ki i R-ki jednocześnie w ferworze walki czasem nie wychodziło...
8O 8O 8O Jak będzie taka grafika to ja nie mam pytań 8O
Tylko premiera dość późno... kwiecień 2oo5 :|
Nowe screeny z (jak dla mnie) murowanego hitu od EA BIG!
dmlakers
12 08 2004, 13:28
dirtymike
11 12 2004, 10:53
Rzeczywiscie grafa powala jesli bedzie taka naprawde.
Anonymous
11 12 2004, 16:21
hehe to premiera akurat w moje urodzinki. Fajny bede mial prezent
dirtymike
11 12 2004, 16:31
Raczej premiera będzie przekładana kilka razy więc tak do końca nigdy nie wieadomo.
W nba street vol. 2 nie grałem ale w trójke będe musiał zagrać.
Raczej premiera będzie przekładana kilka razy więc tak do końca nigdy nie wieadomo.
Masz czego zalowac
dirtymike
11 12 2004, 20:22
Masz czego zalowac

Wiem, żałuje :oops: ale w trójke zagram w 99% (nie ma 100%), ta gra może zarządzić ta grafa i te triki, po prostu miód.
dirtymike
12 12 2004, 09:37
Na tym tralerze jest pokazane tylko boisko rucker park szkoda że nic więcej nie pokazali, ale boiskoprezentuje sie nieźle, mogliby pokazać zawodników chociarz, ake dobre i to
Ale to nie je "tylko zwykle boisko"!! Jak to wyglada ludzie!
dirtymike
12 12 2004, 15:29
Ale ja nie powiedziałem że to zwykłe boisko, jest super, ale szkoda że tylko to jest na tym trailerze.
dante2003
23 12 2004, 11:59
Rzeczywiscie grafa powala jesli bedzie taka naprawde.
EA nie retuszuje screenów. Na 99% gra tak będzie wyglądać.
Anonymous
28 12 2004, 10:30
No ja tam czekam z niecierpliwością

Grając w NBA STREET 2 uszkodziłem pada (R1 i R2 po wcisnięciu sie niewyciskały) :wink: na wszelki wypadek do NBA STREET 3 kupie zapasowego pada
el torrnado
1 01 2005, 19:51
Na sama mysl przechodzi mnie gesia skorka,...

ja w samym pick up game mialem ponad 300wygranych, na granie w be a legend zabraklo mi miejsca nowe na postacie
Wiem ze w tym streecie bedzie robienie wlasnych boisk, EA BIG podpisal umowe z firmami robiacymi rzeczy sportowe - w tym przypadku buty - i bedziemy grali w orginalnych butach. JAk dla mnie bomba. Na Screenach widac np. Kobiego w Nike Huarache 2K4 albo LeBrona w swoich drugich Lebronach...
Bedzie tryb On-Line, bedzie konkurs wsadow...
to juz 8lutego.... mniam:)
No jak bedzie tryn online to trzeba powaznie zainteresowac sie, nad orginalna wersja
dirtymike
2 01 2005, 11:42
Jeśli w tej grze będzie wszystko co obiecuje Ea Big, to marny los innych gier sportowych, juz nie moge sie doczekac 8 lutego.
To jest szpil na który czekam z niecierpliwością :!: Jestem zagorzałym fanatykiem NBA i już czekam żeby pofikać KOBIKEM i zmiażdżyć pada w ferworze walki. Jestem z serią od początku istnienia.
EA BIG skopie (pipi) :!:
el torrnado
5 01 2005, 17:12
LOL serio tanio, niektore starocie chodza drozej :?
dirtymike
5 01 2005, 18:33
Widać że unia europejska

, jeszcze nigdy nie widziałem że pre order może tyle kosztować, nadzieja że tak bedzie z innym grami.
el torrnado
6 01 2005, 15:07
hmm w 3streecie bedzie moza grac mario,Luigim i Princes... nie bardzo mi sie podoba:( na www.gamespot.com jest nowy trailer i wlasnie w nim pojawia sie mario i cala reszta.
glupota :?
LegionPolski
6 01 2005, 15:11
hmm w 3streecie bedzie moza grac mario,Luigim i Princes... nie bardzo mi sie podoba:( na www.gamespot.com jest nowy trailer i wlasnie w nim pojawia sie mario i cala reszta.
Głupie ;/ I po co to zrobili? Te dwa pedały tylko zwalą klimat niektórych starć... Ale gra i tak wymiecie. Streetbal 4EVER!!
LegionPolski
6 01 2005, 15:12
Głupie ;/ I po co to zrobili? Te dwa pedały tylko zwalą klimat niektórych starć... Ale gra i tak wymiecie. Streetbal 4EVER!!
A co to komu przeszkadza ? Raz, ze jtrailer jest zatytulowany Nintendo Trailers, a dwa, ze sequelu tez byly postacie, typu Kelly, czy inni, ale nikt nimi nie gral i pewnie tak tez bedzie w tym przypadku.
Poza tym watpie, czy trzeba bedzie sie zmierzyc z hydraulikiem podczas kariery.
el torrnado
6 01 2005, 17:41
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=28 na tej stronce macie wszystkie trailery z 3streeta. W sumie to i racjia z tym mariem, bo w sumie ja mam Ps2 i tam go na szczescie nie bedzie... a moze Jak albo Rachet
na www.gamespot.com sa tez opisani "bossowie" z 3. paru sie powtarza, ale ogolnie sa fajni.
Juz sie nie moge doczekac!!Dwojka byla jedną z najfajniejszych gier w jakie kiedykolwiek gralem (pipi) triki i ogromna ich ilośc super grafa i ten niesamowity klimat!!A teraz wszystko wiecej i lepiej.Ta gra spewnością zażądzi!!
el torrnado
20 01 2005, 16:35
Na
http://www.easportsbig.com/games/nbastreetv3/home.jsp pojawily sie kilka nowych filmikow z gry. Jeden to intro a drugi przedstawia system czesania trikow oraz gamebreakerow... w nowym PE jest tez troche o nowym streecie i jest wystawiona ocena. kurde ja chce to juz miec a nie dopiero 18lutego:(
W extriime jest tylko ocena wstępna 8+ A GIERKA I TAK będzie wymiatać jak jej poprzedniczki . wystarczy tylko wpakowac dużo dobrej muzy i pierdułek do zbierania a także sekretów i gierka wystarczy mi aż do nadejścia 4.
ManiakPN
20 01 2005, 22:46
jaszczoor
20 01 2005, 22:48
Ten post wiele wnosi do tematu...
Najbardziej jestem ciekawy robienia własnych boisk. Zawsze lubiałem costomanizację w grach
Najbardziej jestem ciekawy robienia własnych boisk. Zawsze lubiałem costomanizację w grach

Swieta racja,edytorek boisk w takiej grze jak NBA Street V3 to bedzie masakra.I do tego edytor postaci-tego brakuje w innych grach EA Big.
Edytor postaci jest w Def Jam FFNY przeciez w NFL Street 2 tak samo, co do NBA Street V3 to nie moze zabraknac go rowniez
LegionPolski
21 01 2005, 09:26
E, a w 2'ce i jedynce przecież też był. Ale ten edytor boisk będzie wymiatał (jak to każdy kochany edytorek <szczególnie w EA BIG>), a jak [na pewno] poprawią edytor ludzi... OMG! Jakby jeszcze dali ludzi z And One'a, a do konkursu wsadów całą gamę streetballerów ze Slam Nation byłbym wniebowzięty!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.