Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Moto Gp
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Mackal21
Jestem wielkim sympatykiem Moto Gp.Kibicuję od kilku lat Valentino Rossi,który dla mnie jest drugim Schumacherem.Wspaniały zawodnik,który dla mnie jest najlepszym motocyklistą Moto Gp od kilku lat i nie ma sobie równych.
Po 9 wyścigach na 1 miejscu jest Rossi,który ma 164 pkt,na 2 miejscu eq.
Gibernau i Biaggi z dorobkiem 142 pkt..Moim zdaniem tylko ci 3 motocykliści będą liczyć się o mistrzostwo MG.Relację z zawodów Moto Gp pokazuje w każdą niedzielę stacja Eurosport.

FBI
Gram wlasnie w MOTO GP 3 , jestem moze nie fanatykiem motocykli 500cc i 1000cc, ale wiem jedno na skrzyni manualnej i na simulation , jest to dla mnie przednia zabawa i nie nudze sie przy niej, nie wspomne 100 challenge'ach ktore daja nie mniej zabawy jak caly sezon w MOTO GP 3, czekam na nastepna czesc bo 4 w drodze. pozdra
Mechanik
W zawodach Moto GP najmocniejszą klasą jest 500 cc.
Lubię sobie czasem pooglądać na Eurosporcie.
Grałem w MotoGP jakiś czas temu. Całkiem przyjemna giera. Szczególnie jak się ustawi max. realizm
cool.gif
L0SER
Ciekawe ile by zdziałał na innej maszynie?!
Mogę się założyć, że sprzęt to ponad 75% jego sukcesów, co w żaden sposób nie umniejsza jego talentowi!
Mechanik
Rossi jeździł na Hondzie (w kanarkowym kolorze) i Hondą - Repsol też.
To chyba jednak umiejętności. Kierowcy jak i całego sztabu ludzi zajmujących się sprawami technicznymi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.