Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo.fpp.pl - serwis ktory upada i cos trzeba z tym zrobic;/
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
[FPP]Liv3sMack
W chwili obecnej gdy pisze tego posta serwis halo.fpp.pl ma czterech redaktorow. Z czego dwoch jest kompletnie nie aktywnych zewzgledu na to iz serwis juz od dawna stara sie traktowac tylko o Halo na Xboxa. Dwoch nastepnych redaktorw zaniedbuje swoje obowiazki. Staramy sie calkowicie przeniesc halo.fpp.pl na wspolprace z ludzmi ktorzy posiadaja xbox`y i na nich graja. Ta wspolpraca jednak nie ma sie za dobrze ; Mala liczba newsow sprawia ze serwis ma coraz mniejsza popularnosc i ogladalnosc i praktycznie nic sie na nim nie dzieje. Nie ma relacji z turniejow zarowno tych polskich oficjalnych jak i amatorskich. Sytuacja powoli sklania serwis do zawieszenia swojej dzialalnosci. Jest to nie mila informacja gdyz z takiego serwisu mozna wyciagnac naprawde duzo. Z checia przyjme kazdego obeznanego gracza ktory jest ze sceny Halo Xbox na stanowisko redaktora, jednak musi on spelniac pewne nie noobowate warunki.

Jego znajomosc angielskiego musi byc conajmniej dobra!
Musi znac ortografie na poziomie dobrym.
Osoba ta musiala by poznac podstawy html`a ktore sa opisane w tutorialach serwisu.
Musi umiec poruszac sie po internecie i znajdowac to czego szuka.
Musi byc zacieklym fanem Halo w kazdej formie: gadzety etc.
Musi posiadac chociaz 30 minut dziennie na szukanie informacji i konstruowanie wlasnych newsow na serwis.

Co mozesz otrzymac w zamian? Odrazu uprzedzam! Nic za darmo nie ma... jedna z rzeczy ktora mozesz otrzymac to wlasny unikatowy e-mail do ktorego podajesz login oraz haslo. Domena maila to @halo.fpp.pl, Fpp.pl przygotowywuje takze dodatkowe FTP`y prywatne dla kazdego z redaktorow lecz jest to dopiero w sazie testow. Nie jest jednak latwo zostac redaktorem! Musisz przejsc 2 miesieczny okres probny ktory przechodzi kazdy. Jezeli w ciagu tych dwoch miesiecy nie pokazesz swoich umiejetnosci zostaniesz odsuniety od redakcji. Jest to konieczne w razie gdyby jakis noob sie dostal na serwis. Serwis bedzie wspolpracowal z PSX EXTREME oraz z forum PE. Mam nadzieje ze ktos z glowa bedzie sie chcial przylonczyc do redakcji i tworzyc naprawde dobry serwis!
Goldi69-PL-
Sorki [FPP]Liv3sMack ze ostatnio zaniedbalem swoje redakcyjne obowiazki, ale mialem teraz sesje i powoli pisze Prace Dyplomowa.

Apeluje do kazdego kto ma troche czasu i checi, zeby sprobowal.
Jak ja sobie daje (raczej dawalem) rade to spokojnie i wy mozecie (jestem dyslektykiem z nikla znajomoscia jezyka Beckam'owego :wink: ).
Wystarczy sledzic w miare na bierzaco 2,3 serwisy o Halo i co ciekawsze rzeczy poprzerzucac.
Scena jest coraz wieksza i szkoda zeby ograniczala sie tylko do tego Forum.
Goldi69-PL-
Widze ze juz chyba nikomu nie zalezy na tym by byla choc jedna w miare profesjonalna strona o HALO w Polsce :cry:
sterna
Ja napisalem PW..
[FPP]Liv3sMack
Panowie i panie... co dalej robimy z Halo.fpp.pl? Po wielkich turniejach wpadlem przypomniec ten stary zakurzony temat. Niestety problem nie zostal rozwiazany ; dalej serwis stoi pusty i praktycznie martwy. Jezeli ktos mial by ochote podjac sie redagowaniu serwisu halo.fpp.pl to niech da znac pod numer gg 1713642!
Dante
Ja mogę spróbowac swoich sił bo bedzie to wprawa do dawnego przezemnie firsta a także test mojej stałki.
[FPP]Liv3sMack
Prosze bardzo.... tak jak mowie zapraszam na numer gg. 1713642
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.