Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsza mapa do Capture The Flag to? Uzasadnij swoj wybor!
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2
[FPP]Liv3sMack
Tak jak w temacie... nie zapomnijcie uzasadnic wyboru smile.gif
-GLD-Uzny
Oczywiscie WIZARD biggrin.gif Od jakiegos czasu (czyt. po kozminie) po prostu uwielbiam tu grac CTF-y cool.gif
Salwador
BC..sporo sposobów na zajście przeciwnika..Dwie skromne bazy..
B0CZEK
Wizard oczywiscie. Wiz CTF to poprostu moj ulubiony tryb icon_twisted.gif biggrin.gif
Cegla
HH - tyle, ze wymaga sporo czasu
Goldi69-PL-
HH - tyle, ze wymaga sporo czasu

Podpisuje sie pod tym recami, nogami i wszystkim co mam.
Gralem juz kilka CTF'ow i jak narazie to tylko HH (bardzo) i Damny (troche) mnie przekonalo do tego trybu.
A meczu Ja, Psycho, Farm i Maniek vs. Szwecja nie zapomne do konca zycia (wygralismy 3:2 po przeszlo godzinie gry)
Raptor
A meczu Ja, Psycho, Farm i Maniek vs. Szwecja nie zapomne do konca zycia (wygralismy 3:2 po przeszlo godzinie gry)

Pamietam jak ja i Fil graslimy z calym Payot u nich... mecz trwal ok. 2h biggrin.gif Pierwsza flaga padla dopiero po ponad 1h.
Flaha
a ja nie lubie CTF jesli kogos tym obraze to przepraszam biggrin.gif
JaCoR
a ja nie lubie CTF jesli kogos tym obraze to przepraszam biggrin.gif

Tez nie jestem wielbicielem tego trybu , ale jak juz mam oddac głos to chyba to bedzie na HH :roll: :wink:
-GLD-Maniak
Badyl Krik wedlug mnie bo jest fajnie zbudowana :wink:
JuanMag
Wizard , Damnation, HH, Longest :roll:
Flik
Pewnie zostane za to objechany ale mi najlepiej gra się na Sidewinderze. 2vs3 albo 2vs2 w zależności od ilości chętnych.
_Bobek_
Wizard :wink: wg. mnie najlepszy laugh.gif
CichyGrzmot
Zagłosowałem na BC. Najwięcej możliwości przeprowadzenia akcji.
ps.Na Wizarda to tylko chyba GLD głosowało laugh.gif
Jędrek
Czasami gram na Sidewinderze, ale ostatnio duzo na Wizardzie. Wiec zaglosowalem na Wizarda.
B0CZEK
Czasami gram na Sidewinderze, ale ostatnio duzo na Wizardzie. Wiec zaglosowalem na Wizarda.

Widzisz bob nie tylko GLD glosowalo na Wizarda smile.gif :wink:
sterna
Ja tam lubie Chill Outa cool.gif
Razem z Wizardem i HH jest w moim Top 3
Flik
Nie wiem co widzicie w tym Wizardzie. Wszystko opiera się na początkowych ruchach. Jeśli się uda i zdobedziesz rure to już twój team ma zapewnione zwyscięstwo. NUDA!
Cegla
Nie wiem co widzicie w tym Wizardzie. Wszystko opiera się na początkowych ruchach. Jeśli się uda i zdobedziesz rure to już twój team ma zapewnione zwyscięstwo. NUDA!

hehe dobry jestes wink.gif
Raptor

Zwlaszcza, ze sa dwie rury wink.gif
Flik

Zwlaszcza, ze sa dwie rury wink.gif

Serio? Wiem że jedna jest na środku. Gralem na razie tylko kilka razy i CTA na Wizardzie. Cóż nikt nie jest doskonały biggrin.gif
Raptor
Serio? Wiem że jedna jest na środku. Gralem na razie tylko kilka razy i CTA na Wizardzie. Cóż nikt nie jest doskonały biggrin.gif

Sa dwie, wlasnie na srodku i kazdy team ma tak samo daleko do swojej. Pogramy troche na turnieju i poznasz wiecej mapek smile.gif
Jędrek
Właśnie chyba nie pogramy. Bo Team Wrocław raczej nie będzie grał.
Raptor
Właśnie chyba nie pogramy. Bo Team Wrocław raczej nie będzie grał.

Dlaczego? Przeciez po to tam wszyscy jedziemy aby pograc razem i konku,rowac ze soba, nauczyc sie nowych rzeczy i zbierac doswiadczenie i co najwazniejsze... dobrze sie bawic.
Jędrek
Eh jakby Ci to powiedzieć. Pograć to ja moge za darmo. 80 zł od teamu to imo lekka przesada. Nie jade tam dla Halo. Pojechałbym tam nawet jakby nie było tego turnieju. A większość z Was to jedzie tylko dla tego turnieju. Nawet nie mam pełnego teamu(to kolejny powód) jestem tylko ja i Flik(jak narazie). Ktoś mi nie dawno powiedział "Nie będę grał w turnieju, bo co mam sponsorować nagrody dla PDT". Imo będę mógł pograć za free. Tak czy inaczej pożyjemy zobaczymy. Będę miał jeszcze 2 osoby to się pomyśli. Bo tekA raczej nie jedzie. Pozatym dobrze się bawić moge nie tylko przy Halo. Nie myśl, że nie mam 20 zl.

I to nie jest tylko moje zdanie. Powtarzam będzie team będę grał. NIe chce grać z przypadkowymi osobami z którymi nigdy nie grałem.
FiL4
Eh jakby Ci to powiedzieć. Pograć to ja moge za darmo. 80 zł od teamu to imo lekka przesada.

Czyli jestes materialista? Swiat jest przeciez tak zbudowany, ze za wszystko sie placi. Nie rozumiem czemu tych lepszych nie mozna dodatkowo wynagrodzic za ich umiejetnosci i czas jaki poswiecili na gre. Kazdy zapisujacy sie z tym godzi, bardzo dobry przyklad stanowil team Mr. Hyde'a na WGD 3vs3. Zaplacili pograli, wyszli szczesliwi - dobrze sie bawili, chwalili gre, dziekowali za dobre widowisko.
Mimo, ze zajeli jedno z ostatnich miejsc, dziekowali za nowe doswiadczenia itp. W wiekszosci turniejow masz wpisowe. Przez takie podejscie ludzi do sparwy wpisowego padaja wszelkie organizacje zrzeszajace graczy, mielismy polski Pro Gaming... ludzie dali ciala i organizacja sie rozpadla, tak samo ze wszelkimi imprezami przeciez jest. Czy dla ciebie 20zl za pol dnia zabawy z innymi ludzmi to TAK STARSZNIE duzo?
Raptor
\"Nie będę grał w turnieju, bo co mam sponsorować nagrody dla PDT\". Imo będę mógł pograć za free. Tak czy inaczej pożyjemy zobaczymy. Będę miał jeszcze 2 osoby to się pomyśli. Bo tekA raczej nie jedzie. Pozatym dobrze się bawić moge nie tylko przy Halo. Nie myśl, że nie mam 20 zl.

Ten cytat co dales jest:
1) Bezczelny troche, na zasadzie ich nie lubie bo sa lepsi to im nie dam niczego w nagrode.
2) Skad wiesz ze PDT wygra... GLD rownie dobrze moze wygrac (powaznie mowie), albo Ck nasz czyms zaskoczy tak jak po raz pierwszy jak GLD spotkalismy... albo ich wygrana 2vs2.

I to nie jest tylko moje zdanie. Powtarzam będzie team będę grał. NIe chce grać z przypadkowymi osobami z którymi nigdy nie grałem.

Mam nadzieje, ze bedziesz mial team... i ze razem pogramy 4vs4.
Jędrek
Przeczytaj dalszą część mojego postu. Czytasz 1 zdanie i robisz wywody. Nie mówie, że to dla mnie dużo, ale 20 zł tu 20 zł tam i już jest 40 : ) Nie jestem materialistą. Nie mam teamu i dlatego mi szkoda tej kasy.

Raptor:
Bezczelny to mało powiedziane. Ale to nie ja to pisałem. Poprostu jakaś osoba z którą gadałem. Każdy zna tego kogoś dobrze. Też mam nadzieję, że będę miał team i pogramy.
FiL4
Poprostu jakaś osoba z którą gadałem. Każdy zna tego kogoś dobrze.

"Nie będę grał w turnieju, bo co mam sponsorować nagrody dla PDT"
Flik to powiedzial. Przez takich ludzi jak on NIGDY w Polsce niczego nie bedzie - mozemy zapomniec o naszym odpowiedniku MLG czy innej organizacji, nawet w grach pecetowych. Polska mentalnosc, zalosne.
Jędrek
Żałosny to jesteś Ty, FIL. Flik tego nie powiedział. Gwarantuje Ci. Wiedziałem, że zaraz ktoś wyleci z domysłami kto to powiedział. Widzisz gdybyś mnie nie usunął z gg i tlena powiedziałbym Ci. A tak oskarżasz niewinnych. Nie zgaduj.
FiL4
Zapytaj wpierw madralo Flika o jego PM do mnie. Nie zgaduje, tylko stwierdzam fakty.
Flik
Jeśli pozwolisz to obublikuje nasze pm. tylko żeby mnie ban ominal.
FiL4
Jeśli pozwolisz to obublikuje nasze pm. tylko żeby mnie ban ominal.

Pozwolisz, ze cie wyrecze, najwazniejszy fragment:

Od: Flik
Do: -Hp-FIL4
Wysłany: 02 08, 2004 5:04 pm
Temat: Re: turniej halo

Dobrzewszyscy wiedzą kto wygra dlatego nie maja zamiaru płacić i nooby nie wystartuje. Wolę te 20zł wydać niż wpłacic na twoje konto.
easye
Boze - ale niektorzy nie chca placic za gre, gdyz sie do niej nie nadaja. Juz Goldi poruszal temat, ze tam beda ludzie, ktorzy nawet w HALO nie trenuja i nie chca czuc tego klimatu co Ty Raptor. Dlatego mialy byc 2 turnieje, a kto doprowadzil do tego, ze jest tylko 1 to nie wiem... :roll:
Chciwosc ?
Jędrek
Tyle, że ja cytowałem, a Flik pisał w innej formie. Widocznie ma podobne zdanie do tego kogoś.
FiL4
Tyle, że ja cytowałem, a Flik pisał w innej formie. Widocznie ma podobne zdanie do tego kogoś.

W innej formie? "Przeslanie" jest identyczne.

easye: Jesli uwazasz, ze chciwoscia jest chec zoorganizowania najlepszego polskiego turnieju Halo to jestes ZALOSNY czlowieku.
Flik: Nie racz sie wklejac tutaj calych PM, tamten fragment wystarczy.
Jędrek
Wiesz co to jest cytat? Słowo w słowo. Wkleiłem tak jak dostałem na gg. Więc racz przestać wysuwać swoje domysły.
FiL4
Ok. Jednak chyba przyznasz, ze ten cytat ma dokladnie taka sama tresc (podana w innej formie) co fragment PM Flika, prawda?
Jędrek
Tak przyznaje.
easye

easye: Jesli uwazasz, ze chciwoscia jest chec zoorganizowania najlepszego polskiego turnieju Halo to jestes ZALOSNY czlowieku.
Flik: Nie racz sie wklejac tutaj calych PM, tamten fragment wystarczy.

A jak mozna nazwac bycie przeciwko darmowemu turniejowi dla n00bow. To ma byc ta chec powiekszenia sceny HAlo w Polsce ?
Jędrek
No i właśnie tak niszczycie scenę. Kolejna burza. Imo Flik przesadziłeś, ale nikt z nas wcale nie jest lepszy.
FiL4
A jak mozna nazwac bycie przeciwko darmowemu turniejowi dla n00bow. To ma byc ta chec powiekszenia sceny HAlo w Polsce ?
"LOL. Nie umiesz stworzyc wlasnego profilu, a juz pytasz sie o turnieje?"
Tak powiedzial do mnie 2 lata temu Darkman po meczu na xbconnect i mial calkowita racje. Naprawde zastanow sie easynoobie nad tym co wypisujesz. Przeciez nikt nie broni ludziom grac 4fun na lanie w Halo podczas zlotu - jest to jak najabrdziej wskazane...
Raptor
Temat chwilowo zamknelem do czasu zrobienia porzadku. - juz otwarty.
Flik: Odnosnie prywatnych wiadomosci/rozmow to juz sprawa zostala poruszona przez admina. Nie zmuszajcie mnie do rzeczy na ktore nie mam ochoty...
Rowniez przypominam (o sobie tez mowie), ze jest to temat o najlepszej mapie do CTF, a nie o turnieju, kto kogo lubi a kogo nie itp. czy komus sie podoba cos czy nie. Mowimy tutaj o CTF. Do dyskusji na poziomie zapraszam do stosownego tematu. Nie zastosowanie sie bedzie karane kasowaniem postow icon_twisted.gif - przez mnie (to ja glownie kasuje posty). W tym temacie DEOT w razie problemow/skarg itp. - zapraszam na PRV.

ps. Nie zycze sobie znowu jakichkolwiek wojen.
ps2. NIE ODPOWIADAC NA TEGO POSTA!
Ydm
Damnation, bo jest tam najwiecej kombinowania. Uwielbiam ta mapke smile.gif
tk
Wizard - prosty ale jaki miodny
Battle Creek - głupie jest jedynie to ze jedna baza ma małe okienka a druga duze.
Ryu-San

Battle Creek - głupie jest jedynie to ze jedna baza ma małe okienka a druga duze.

To grasz 2 razy, raz w niebieskiej, raz w zoltej i po klopocie.
Ja raz gralem CTF do tej pory i jakos sie nie przekonalem (gralem 2vs2) sad.gif
-GLD-Uzny

Niewiedzialem że żołta baza jest 8O Gdzie... opisz :wink:
Ryu-San

Niewiedzialem że żołta baza jest 8O Gdzie... opisz :wink:

mam patha zmieniajacego kolory baz :wink:

a tak serio to faktycznie:

ups! my bad! red & blue true biggrin.gif
tk

Ja raz gralem CTF do tej pory i jakos sie nie przekonalem (gralem 2vs2) sad.gif

Bez przesady mapy powinny byc tak skonstruowane zeby nie trzeba było odstawiac takich akcji .
-GLD-Uzny
To wg Ciebie kazda mapa powinna byc symetryczna ? :roll: (same wizardy, derelikty i longesty...)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.