Proponuje zabawe w MISS PS2. Niech każdy zainteresowany da swoją propozyję(Lary Croft nie uzględniamy

). Która z pań najbardziej się wam podoba? Dla mnie numer 1 to Tina z DoA2 tylko za biust
Raiden się liczy?
2razyjot
1 08 2004, 10:22
Proponuje zabawe w MISS PS2. Niech każdy zainteresowany da swoją propozyję(Lary Croft nie uzględniamy

). Która z pań najbardziej się wam podoba? Dla mnie numer 1 to Tina z DoA2 tylko za biust :twisted:
Panienka z "Ridge Racer V" - nie wiem jak sie ta cholera zwala, Ryoko? Anyway - kazdy wie o ktora pania chodzi ... ;]
Danilo1972
1 08 2004, 11:30
Candy Suxxx z GTA VC :wink:
Raiden się liczy?

Nie raczej nie.
Liquid(c)
1 08 2004, 13:38
To jest nas już trzech - Rikku :!:
Humulus XP
1 08 2004, 14:11
Przykro mi - jest nas jednak czterech - Rikku.

Rikku
hmm... Rosemary z MGS2
Oddaje glos na Olge z MGS2

Ta twarda, radziecka uroda:)
Przykro mi - jest nas jednak czterech - Rikku.
Pięciu

Rikku ruless
Ludzie przeciez Rikku z przodu jest płaska
McDriv3r
1 08 2004, 16:00
Candy Suxxx rulez.Plus za wielkie piersi:P:D
Czyżby szósty Rikku fan? Yup ^^(a dydy jeszcze zdążą jej urosnąć :wink: )
Hmmmmm, nie wiem z jakiej są gry, ale podobają mi się.
Rikku ale ta z FF X-2
Ayane z DOA 2
Jakie przewidujesz nagrody dla zwyciężczyni ?? xD
Liquid(c)
1 08 2004, 19:27
Wolę Rikku jest taka "bezbronna" i słodziutka i troszkę naiwna mmmm ciacho a to,że nie ma nic z przodu to mi nie przeszkadza
Może teraz wypiszmy swoje propozycje, a później zrobimy ankiete i roztrzygniemy nasz plebiscyt.
Angel z DJV, Trish z WWE Smackdown!, Elise z SSX 3, Tina z DOA, Christie... Hmm, ciezki wybór ;}
pierwszy co sie ze mną zgadza :wink: . A ona o wiele ładniej wygląda tutaj
http://www.gamewallpapers.com/wallpapers.p...?titel=Tekken+4 tapeta z prawego dolnego rogu.
A pani z Bloodrayne również 'robi', to obcisłe wdzianko :roll:
Ayane z DOA 2
Jakie przewidujesz nagrody dla zwyciężczyni ?? xD
To jest tylko zabawa ale możemy zrobic plebiscyt z ankietą. i wtedy przekonamy się która dziewczyna zasługuje na Miss PS2
yuna z ffx-2 (piekna i niebiezpieczna

)
Rikku i wszystko z nia w pozadku z kazdej strony..przynajmniej ja tak uwazam(nie mam megalomani biustowej)
kapsello
2 08 2004, 11:19
jezeli jusz ffX to Lulu ! ! !
Capoeira ABADA!
Ja głosuję na tą panią. :wink:
T_4_killer
2 08 2004, 13:56
Glosuje na Christie (t4)
Ja rowniez na Christie z T4 jak dla mnie najlepsza panienka z gier i nadodatek jak wspaniale sie rusza
Ja rowniez na Christie z T4 jak dla mnie najlepsza panienka z gier i nadodatek jak wspaniale sie rusza

To jest spory paradoks, bo jeżeli się nie mylę to ruchów w sesji Motion Capture udzialał FACET, jakiś tam mistrz Capo. :wink:
Adao, Adao
Oi cade salome
Adao
Oi Cade Salome
Adao
Foi P'ra Ilha De Mare
Adao, Adao
Dj Miecho
2 08 2004, 16:17
Sarah z VF 4
To jest spory paradoks, bo jeżeli się nie mylę to ruchów w sesji Motion Capture udzialał FACET, jakiś tam mistrz Capo. :wink:
No moze i facet ale oni dodali jej "falujacych ksztaltow" :wink: ubrali ja tak jak trzeba i jest git
Anonymous
2 08 2004, 23:24
Ivy z Soul Calibur, chociaż na udach i dup... Ekhm- pupie ma mase tłuszczu! I Sengu Mia tez niczego sobie! Babki z Ridge Racer tez są niezłe!
ja pier/dolę, jaki temat - Cynthia (SH4), Julia (T4)
...staje wam podczas gry?...

bueh Motyl, julie? rotfl
Ayame z Tenchu3
Jen z Primal
CHristie z t4
Michelle z Onimusha3 to też nawet zgrabna babka ale za szeroka w barach jak dla mnie:p
to są ładnie ułożone zbiory poligonów
maciek88
3 08 2004, 08:01
Suczka z PoP.
1.Lulu - FFX
2.Tina - DoA2
3.Nina - T4
4.Christie - T4
5.Rikku - FFX-2
6.Ivy - SC2
Christie z T4 Jak ona się rusza mmmmm

)
1.Rikku
2.Yuna
3.Ta gościówa z Silent Hill3 mi sie podoba ,ale nie wiem ja się nazywa....dziwne nie?
Anonymous
3 08 2004, 21:43
christie z TK4, i nie ma mocnych
MaxVarEmreis
3 08 2004, 21:49
Michelle z Onimusha3 to też nawet zgrabna babka ale za szeroka w barach jak dla mnie:p
Ja też głosuje za Michelle, ale ja tam nie zauważyłem zeby miała duże bary ( ja tam spogladałem na co innego

).
Jeśli jesteśmy przy Onimusha 3 to mojego kumpla kreci Ako :roll: ( pedofil jeden

)
christie z TK4, i nie ma mocnych

Mi sie nie podoba , ma jakiś dziwny męski szczękościsk

.
Chyba najlepsza to Kasumi
Cynnthia - jedna z postaci w SH4... Mniam
Jeśli jesteśmy przy Onimusha 3 to mojego kumpla kreci Ako ( pedofil jeden )
rotfl, no ale w sumie jakby skalę zwiększyć to taka w stylu Ayame panna by wyszła
a co do Michelle to po prostu preferuję szczupłe kobiety:]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.