W tym dziale nie ma jeszcze teamtu o tej grze, a do kącika wyścigowego mało kto zagląda, więc...
Oficjalna strona :wink:
Grafiki należy spodziewać się na poziomie nieco wyższym niż Burnout 2 (w końcu to Acclaim), więc będzie dobrze. 49 licencjowanych wozków (głownie japończyki, ale będą też muscule), setki autentycznych części, z których wykonać będzie można tryliony modyfikacji swojego samochodu, nieliniowa rozgrywka (zdobywanie kasy oraz respektu poprzez wygrywanie kolejnych wyścigów), unikalny model jazdy, który ma być połączeniem symulacji i arcade, tworzenie własnej drużyny, wizualne uszkodzenia, multiplayer - jednym słowem... mniam!

Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie i będziemy mieli jakąś alternatywę w tym temacie od NFS: Underground. Premiera na początku września.
Oficjalny trailer
Narazie to wygląda jak kieprawo rozbudowane GT panie kolego z rodzimego miasta
Dj Miecho
3 08 2004, 08:21
Narazie to wygląda jak kieprawo rozbudowane GT panie kolego z rodzimego miasta

Porównujesz GT do tegp arcade ? Bez przesady...
Zapowiada się łakomy kąsek, grywalnościa podobny do Burnouta. Co do tego moedlu jazdy, ja raczej spodziewam się czystego arcade. Na traileru spodobały mi się modyfikacje autek. Jeżeli tak będzie można kombinować to w porządku. Poczekamy do września to zobaczymy czy coś z tego dobrego wyjdzie ;-).
Moze być niezła gierka choć z tego co widać na trailerkach gierka za nic w świecie nie przebije Burnouta3...Zapowiada się za to godny rywal dla NFSU i Midnight Club3...

imo żaden konkurent co naśladowca będący z 5m za czołówką
grafika lepsza od burnouta 2? phi tez cos moze samochody beda miec wiecej polygonow i bedzie sie dalo je tuningowac ale jak sam hiv pisal(czy ktos tam nie pamietam)animka jest ponizej 25 fpsow-oł maj gad! i brak narazie trafficu ktory na filmikach byly mam nadzieje ze to poprawia.ale oglonie gra bedzie lepsza od nfsu pamietajcie ze beda jeszcvze nfsu2 i srs
Hmmm nie wiem czy gierka moze byc konkurencja, ale wyglada niezle, jest licencja oprocz samochodow na firmy tuningowe, wiec najbardziej mozna to zblizyc chyba do nfsu, ale nie sadze zeby moglo zagrozic tej pozycji.
Ta gierka raczej nie ma większych szans z Burnoutem3.
Pewnie gra na...7, i tyle.
obejrzałęm trailer i.....podpisuje sie pod tym co napisał Yeti..to zapewne będzie gra na 7 - 7+ - a mi to tu raczej na podróbke Burnouta 3 nie wygląda tylko na gre zbliżoną do NFS:U - to będzie poprostu dobra gra
Ölschmitz
3 08 2004, 10:18
popłuczyny po burnoucie, olać to ;]
Popłuczyny po Burnoucie - dobre określenie :wink: W sumie jeżeli w wersji finalnej nie dodadzą trafficu i nie poprawią animacji będzie średnia kapa...Zresztą każdy normalny będzie ciorał w B3, a Juiced'em nikt sobie nie będzie nawet głowy zawracał...
Największym błędem Acclaimu jest data wydania Juiced.Gdyby ukazała się prędzej,choćby w wakacje,zostałaby wciągnięta przez żądny wrażeń i Burnouta3 tłum graczy.Wydanie jej jednak we wrześniu,mniej więcej równo z B3 nie wróży grze wielkiej kariery.Już chyba lepiej zrobiłoby opóźnienie tytułu,gdy ludzie nasycą się ...już wiecie czym.Choć z drugiej strony listopad/grudzień to atak równie obiecujących NFS:U2 i MC3-a i z tymi pozycjami Juiced może mieć ciężką przeprawę.Ciekawe jak wiele pomoże mu agresywna promocja-m.in. jakiś raperski/hh-owy (się nie znam :? ) clip puszczany w tv.
Jeśli więc tytuł nie okaże się czarnym koniem,nie sypnie jakąś niespodzianką,,raczej nie zostanie na dłużej w pamięci graczy.Powinien ukazać się najpóźniej latem,wtedy -kto wie?
Według mnie Juiced nie chce być konkurencją dla Burnout 3, ale dla wyścigów, w których tuning jest priorytetem, a więc dla NFS: Underground 2 czy SRS. A że ludzie tak go postrzegają to już inna sprawa... :wink:
kiedy t gra ma miec premiere bo na emulu juz jest

) wieczorem sie zobaczy co z tego wyjdzie:))
red2000
11 08 2004, 16:50
w palu ma byc chyba 6 wrzesnia
kraczek
11 08 2004, 18:29
Ja na pewno sie grą zainteresuje (jestem typ wyscigowy) . Zapowiada sie ciekawie, na dawniejszch screenach widziałem Vipera GTS i Corvette ZO6.
I co ciekawe nie wiem jakie moce bedą tam osiągac fury widziałem na screenie Honde Civic Type-R 200pare koni - Class 6. potem Skyline 800z hakiem i to było class 3 a gdzie class 2 i 1 . Może być ciekawie. Nie bede sie nudził. Sporo wyscigów sie szykuje SRS Juiced NFS:U2 B3 GT4 bedzie w co ciorac
Fajne ale nie powoduje opadu szczeki, nie zachwyca zbytnio grafa ani jakimis nowymi patentami, wiec bedzie dosyc srednio tak na 7.
red2000
14 08 2004, 18:14
ale to nie znaczy ze bedzie slaba badz zwyklym przecietniakiem.pamietajcie ze nfsu w pe dostal jedynie 7+ a hiv juz w playtestcie dal 7+ wiec jak wyjdzie pelna da jej gdzies tak na oko 8 wiec mozna rzec ze bedzie lepsza od nfsu wiec bedzie warta zakupu(btw:pozdrawiam wszystkich krytykow nfsu

)
to tyle jesli chodzi o matematyke :wink:
..::XMANiAK::..
7 09 2004, 19:54
slaba gra
byc moze Juiced niebedzie wydany bo upadlo ACCLAIM
X ma kolejnego EXKLUZIFA

JUICED
slaba gra
X ma kolejnego EXKLUZIFA

JUICED
co ty gadasz? przeciez w neo + juz go na ps2 maja i graja
biedne to :!: ,,Gra może pozamiatać,,-----heheheh ,jasne.
Pewnie jeszcze GT4 i B3.Ot taki średniak.
8 09 2004, 17:05
slaba gra
X ma kolejnego EXKLUZIFA

JUICED
co ty gadasz? przeciez w neo + juz go na ps2 maja i graja
maja do testu [do zapowiedzi, beta testu,itp] a nie do grania w full
[bazowalem na newseie z 31 sierpnia z IG: Wszelka działalność developerska i wydawnicza została wstrzymana ostatecznie - a to oznacza, że zarówno Juiced jak i Bard's Tale tudzież Red Star nie zostaną już wydane przez Acclaim.]
a teraz [6 wrzesnia] jednak bedzie J na konsole i PC
No, świat by się nie zawalił, gdyby się okazało nagle, że Juiced jednak nie zostanie wydane z powodu upadku Acclaim. Ale radośnie też by nie było. Na szczęście radośnie być może, bo Szybcy i Gniewni jednak zostaną wydani i to w zasadzie bez większych perturbacji.
2razyjot
8 09 2004, 17:27
No, świat by się nie zawalił, gdyby się okazało nagle, że Juiced jednak nie zostanie wydane z powodu upadku Acclaim. Ale radośnie też by nie było. Na szczęście radośnie być może, bo Szybcy i Gniewni jednak zostaną wydani i to w zasadzie bez większych perturbacji.
Mam "Juiced" od kilku dni na X-a ... Z przykroscia jednak stwierdzam, ze gra ma naciagany klimat (zalosnie ziomalskie intro); hiphop muza probuje stwozyc klimat podobny do "NFS: U" ale prawda jest taka, ze "J" jest tylko popluczynami po "Needzie" ... Pogralem w gre doslownie 15 minut - nie przekonuje mnie sterowanie (fakt, grafioza jest niezla, bump-mapping na ulicy cieszy morde), klimat stwozony na sile ... Zwyczajnie - odepchnelo mnie, moze kiedys do niej wroce i obadam na wieksza skale? Poki co zagrywam sie w "B3", ta gra zwyczajnie miazdzy.
Mam \"Juiced\" od kilku dni na X-a ... Z przykroscia jednak stwierdzam, ze gra ma naciagany klimat (zalosnie ziomalskie intro); hiphop muza probuje stwozyc klimat podobny do \"NFS: U\" ale prawda jest taka, ze \"J\" jest tylko popluczynami po \"Needzie\" ... Pogralem w gre doslownie 15 minut - nie przekonuje mnie sterowanie (fakt, grafioza jest niezla, bump-mapping na ulicy cieszy morde), klimat stwozony na sile ... Zwyczajnie - odepchnelo mnie, moze kiedys do niej wroce i obadam na wieksza skale? Poki co zagrywam sie w \"B3\", ta gra zwyczajnie miazdzy. :twisted:
Heh, na piratach, nie? :?
8 09 2004, 18:04
Mam \"Juiced\" od kilku dni na X-a ... Z przykroscia jednak stwierdzam, ze gra ma naciagany klimat (zalosnie ziomalskie intro); hiphop muza probuje stwozyc klimat podobny do \"NFS: U\" ale prawda jest taka, ze \"J\" jest tylko popluczynami po \"Needzie\" ... Pogralem w gre doslownie 15 minut - nie przekonuje mnie sterowanie (fakt, grafioza jest niezla, bump-mapping na ulicy cieszy morde), klimat stwozony na sile ... Zwyczajnie - odepchnelo mnie, moze kiedys do niej wroce i obadam na wieksza skale? Poki co zagrywam sie w \"B3\", ta gra zwyczajnie miazdzy.

dokladnie, nic dodac nic ujac
dla mnie 5+, a srs 7+/10
OsciBosci
9 09 2004, 14:12
Na Hyperze troche było o tej grze i sprawia wrazenie ciekawej gierki ale widze, ze opinie sa niezbyt przychylne wiec chyba lepiej zostawic kase na NFS:U2 prawda?? :wink:
Ale drewno... Grałem w tągrę na X'ie i prezentuje się słąbo, powiedziałbym beznadziejnie. Gra moze i ma przyzwoitą grafę, ale klimatu to ona nie ma zadnego. Jadąc jakimkolwiek samochodzem, odniosłem wrazenie jakbym jecahł jakąś mydelniczką. Nie ma tu takiego poczucia prędkości jak choćby w NFS:U. Jak dla mnie gra dostaje równe 6.
10 09 2004, 16:35
odkladac kase na U2 bo te gry kopiuja temat ale nic "nowego" niewnosza, jedynie to U2 bedzie hitem jak 1 bo miala dobry model jazdy, samochody i przedewszystkim grywalnosc a tutaj pograsz pare min i ci sie niechce...
red2000
18 09 2004, 12:41
a mi sie gra podoba i do tego potrzymuje moja opinie ocena w pe (8+ czyli bardzo dobrze

) ,ale oswieccie mnie kiedy ta gra wyjdzie bo wiem tyle ze acclaim upadl i teraz go wydaje cd project tak? wiec moze ktos wie kiedy premiera tej gry u nas?
mario87
18 09 2004, 12:53
nic ciekawego i tym bardziej odkrywczego... myslałem że to będzie dopasiony nfs:u ale nawet w połowie nie jest tak dobry

jest w prawdzie kilka nowych rzeczy, ale gra do siebie nie przekonuje, grafa wygląda dobrze ale jakoś niezachęca do grania...
czy ta gra wyjdzie/wyszla ? jezeli znacie premiere tej gry to zapodajcie ;]
na ps2
czy ta gra wyjdzie/wyszla ? jezeli znacie premiere tej gry to zapodajcie ;]
na ps2

Po co sobie zapszątać umyśł ,,tym,,
JEST BURNOUT3. :!: :!: :!:
dmlakers
27 09 2004, 19:08
Solid :!: Nieporownuj Juiced do Burnout3 bo 2 rozne gry a podobienstwo jest tylko takie ze obie sa grami wyscigowymi

. Wg mnie bardziej pasuje porownanie Juiced to crapa EA zwanego NFS:U2

. I uwazam ze w tym pojedynku jest znany zwyciezca : JUICED :!: :!: .
A w listopadzie i tak wyjdzie gra ktora pobije i Juiced i szmirowaty NFS:U2 to MIDNIGHT CLUB 3

:!: :!: :!:
dante2003
28 01 2005, 00:13
Po bankructwie Acclaim Juised nie trafiło na sklepowe półki. Jednak prawa przejęło THQ i ustaliło datę premiery na maj. Developer (Juiced Games) poczytał recenzje swojej gry, przemyślał błędy. I oto co otrzymujemy: rewelacyjną grafikę (szczegółowe samochody, bloom, lepsze tekstury, płynniejszą animację), zmieniony soundtrack, nowe samochody, zwiększoną dynamikę i wiele więcej. Link do zapowiedzi:
http://ps2.ign.com/articles/583/583047p1.h....html?fromint=1
Nie mogę się doczekać. Teraz Juiced naprawdę może pozamiatać!
dziwne dziwne... będzie to ta sama gra co już ja "recenzowali" z poprawiona grafiką i tymi ulepszeniami czy całkowicie nowy tytuł?? Pogubiłem sie.
dante2003
28 01 2005, 00:51
dziwne dziwne... będzie to ta sama gra co już ja \"recenzowali\" z poprawiona grafiką i tymi ulepszeniami czy całkowicie nowy tytuł?? Pogubiłem sie.
Recenzowali ją bo nie wiedzieli że Acclaim upadnie. Tak, to ta sama gra. Widać że nie przeczytałeś zapowiedzi do której dałem linka.
No nie przeczytałem
Czyli możemy się spodziewac konkurenta dla MC3?? Grał ktos w tamta wersję?
dante2003
28 01 2005, 01:05
No nie przeczytałem
Tym razem nie przeczytałeś postów w tym temacie, chociażby na górze tej strony
Ja niemoge.. heheh. Oślepłem juz chyba od tego monitora
żeby nie było nie na temat.. muszę załatwic sobie jakąś scigałke w stylu pierwszego NFS:U. Myślałem nad tym Juiced właśnie ale nie sądze żebym mógł to pochytać;/
dante2003
28 01 2005, 01:19
Poczekaj na Midnight Club 3.
28 01 2005, 14:46
No nie przeczytałem
ja gralem w full bete

na X [nie DEMO!!!] [gra praktycznie ukonczona ale nieznalazla wydawcy bo firma od Turoka upadla] gra jest bardzo slaba, jedyne to plusy grafa, tuning i tyle model jazdy, wyscigi [w dzien !!!] sa do kitu. Pewnie lepszy bedzie MC3, na pocieszenie dla fanow Juiced, nowa firma poprawia ta gre bo rowniez im sie nie spodobala, pozostaje czekac i miec dobra nadzieje ze gra bedzie konkurentem NFSU2- w gry.wp.pl wpisz JUICED i znajdziesz tam duzo inf]
warto to kupic?? bo cos po komentach widac ze gierka nie bardzo:/ w sumie fajnie by bylo poskladac sobie samochod i potem nim smigac. W nfsa ug2 gralem na ps2, ale wydaje mi sie ze na pc lepiej to wyglada. Moze ktoś grał na PC w Illegal street racing? Mam nadzieje ze Juiced wypadło lepiej, bo to chyba cos podobnego? :roll:
4 05 2005, 12:12
4 05 2005, 12:14
dante2003
4 05 2005, 12:31
Już zeszłoroczna wersja review była prawie tak dobra jak NFSU2. Teraz możemy otrzymać grę która pozamiata całym gadunkiem tunning-racerów (nazwa własna

).
4 05 2005, 12:37
to czemu jej nie wydali

tylko robia od nowa [poprawiaja

]
dante2003
4 05 2005, 12:53
Bo wydawca (Acclaim) upadł.
4 05 2005, 12:58
wiec THQ wykupilo, niewydli bo im gra tez sie nie podoba lecz poprawiaja
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.