Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Demo Halo2
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Raptor
Na stronie Team Xbox wypatrzylem ciekawa ankiete odnosnie ostatnich wydarzen zwiazanych z trailerem halo2 i ilovebees.com, wiecej informacji znajdziecie w tym temacie. Dlatego postanowilem umiescic tutaj jej odpowiednik. Zapraszam do glosowania i wyrazania swoich opinii.
-GLD-Uzny
Jak juz to nie 9 listopada wink.gif (wtedy to bedzie pełna). I mysle ze demko sie NIE ukarze... zostało to już potwierdzone. A te odliczanie to czas pozostały do wydania XBOX Magazine w ktorym bedzie wsyzstko o HALO2.
arrow.gif halo.bungie.net
_Bobek_
JA mysle ze powinno sie Demko wczesniej
Albo jakas wersja BETA :wink:
Zawsze tak jest ETC.. cool.gif
siwy
A te odliczanie to czas pozostały do wydania XBOX Magazine w ktorym bedzie wsyzstko o HALO2.

Może i demo będzie :wink:
Mefisto
Moim zdaniem tylko wersja beta{pewnie już się ukazała i jest to trzymane w tajemnicy :cry: }na demo raczej nie ma co liczyć chyba że w formie reklamującej X'a dodawana do konsoli lub w zestawie z Halo 1[tak robił swojego czasu squaresoft z serią FF cool.gif ]
Raptor
arrow.gif  halo.bungie.net

A jakis bardziej dokladny link?
marshall
Ja zaglosowalem na "NIE" nic takiego nie wyjdzie (tak mi sie wydaje) jedyne co by moglo wyplynac to te grywalne multi z E3 :wink:
JuanMag
Ja mam taka cicha nadzieje po tym zamieszaniu z www.ilovebees.com, ale watpie zeby cos sie pokazalo :cry:
mario87
NIE bo nikt na tym nie zarobi :wink: no chyba ze wypuszczą "HALO 2 Prolgue" tongue.gif
-GLD-Uzny
Raper arrow.gif TUTAJ wink.gif
Raptor
Wielkie dzieki smile.gif Bylo mi to bardzo potrzebne smile.gif
CichyGrzmot
Moim zdaniem nic sie nie pokaże.
<Oskarious>
Moze to i lepiej...
FiL4
Moze to i lepiej...

Niby czemu? :roll:
CichyGrzmot
Moze to i lepiej...

Niby czemu? :roll:

Moim zdaniem gdyby to demo wyszło wzsyscy żucili by sie na nie zapominając o jedynce, a kiedy bysie im przypomniało to granie w Halo nie było by juz tak rajcowne jak jest.W KOŃCU BYŁABY MOZLIWOŚĆ ZAGRAC W COS LEPRZEGO
<Oskarious>
Egzekli.
CichyGrzmot
biggrin.gif
Raptor
Ja rowniez oddalem glos na NIE (po zaznajomieniu sie z linkiem od uznego), jednak pozostaje jedna watpliwosc... nic nie wspomniano o USA tongue.gif
2razyjot
Mysle, ze tak - "Halo" to religia dla milionow (hm - moze przesadzilem) graczy na calym swiecie! Serwery zapelnione ludzmi, odglosy wystrzalow, podekscytowani konsumenci ...

Bungie nie moze zawiezc TYLU oczekujacych na ten hicior - a demo powinno upewnic graczy, ze warto wyskrobac kase na ortginalny produkt. ;]
Mefisto
Mysle, ze tak - \"Halo\" to religia dla milionow (hm - moze przesadzilem) graczy na calym swiecie! Serwery zapelnione ludzmi, odglosy wystrzalow, podekscytowani konsumenci ... 

Bungie nie moze zawiezc TYLU oczekujacych na ten hicior - a demo powinno upewnic graczy, ze warto wyskrobac kase na ortginalny produkt. ;]

zgadzam się z pierwszą częścią wypowiedzi a z drugą nie :? Bungie już nie zawiodło po pokazie na E3. biggrin.gif i to dowodzi iż mamy czekać na NIESAMOWITĄ grę która NIE zawiedzie!!!!!!!!!!dlatego warto poczekać a tych którzy twierdzą że KILL ZONE jest zabójcą HALO zapraszam do projekcji z E3 cool.gif gra jest dobra ale religi HALO nie rusza.PEACE :wink:
B0CZEK
Wg mnie demo halo2 niepowinno byc, poniewarz gdy zagramy w demo to nie bedziemy miec frajdy jak zagramy w pelna wersje :wink:
Raptor
dlatego warto poczekać a tych którzy twierdzą że KILL ZONE jest zabójcą HALO zapraszam do projekcji z E3 cool.gif gra jest dobra ale religi HALO nie rusza.PEACE :wink:

E tam... jakies killzone, ktore ma byc Halo(1) killerem... kogo to bedzie interesowac... pomysleliby lepiej o halo2 killerze tongue.gif
Halo stalo sie Legenda - tego co stalo sie z ta gra juz zadna gra nie pobije... np. - pierwsza gra konsolowa na World Cyber Games.
Salwador
KillZone.. :mrgreen: ..Halo killer...buahahah...
Co do Dema to też uważam że było by lepiej gdyby się raczej nie pojawiało..Chociaż z drugiej strony gdyby je wydano choćby w zestawach z nowym x-em..by dużą reklamę to zrobiło..wink.gif...
AkUz
Nie wiem czy demko będzie czy nie będzie, w każdym razie gdyby z 24 sierpnia zrobił się 9 listopad to bym się ucieszył :wink: Dla mnie takie demo z jednej strony byłoby dobre, a z drugiej złe - zasmakowałbym grę, ale jakby mi się za bardzo spodobała to bym nie doczekał(?) na fulla do listopada :wink:
JaCoR
Oddalem glos na niemam pojecia gdyz tego pojecia niemam laugh.gif
A tak powaznie to mysle ze Bungie trzymac nas bedzie w niepewnosci do konca, a wiec pozostaje nam tylko czekac :roll: :wink:
Mr Hyde
Demo chyba nie wyjdzie ale fajnie by było pograć przed premierą.
B0CZEK
Demo chyba nie wyjdzie ale fajnie by było pograć przed premierą.

Wlasnie nie. Grajac przed premiera w demo popsul bys sobie frajde z gry w pelna wersje biggrin.gif :wink:
Mr Hyde
Wlasnie nie. Grajac przed premiera w demo popsul bys sobie frajde z gry w pelna wersje biggrin.gif  :wink:

Ale jak sobie pomyśle o botach (multi 24 na dobę icon_twisted.gif ) to już nie mogę dłużej czekać.
B0CZEK
Wlasnie nie. Grajac przed premiera w demo popsul bys sobie frajde z gry w pelna wersje biggrin.gif  :wink:

Ale jak sobie pomyśle o botach (multi 24 na dobę icon_twisted.gif ) to już nie mogę dłużej czekać.

Chyba ze tak icon_twisted.gif :wink:
tk
IMHO demo nie powinno wyjsc wole poczrkac i zagrac od razu w pełna wersje ( to juz niedługo ! smile.gif ) ale jakby wyszło to znając mnie nie oparł bym sie pokusie i bym zagrał ;D
_Gmeru_
dlatego warto poczekać a tych którzy twierdzą że KILL ZONE jest zabójcą HALO zapraszam do projekcji z E3 cool.gif gra jest dobra ale religi HALO nie rusza.PEACE :wink:

E tam... jakies killzone, ktore ma byc Halo(1) killerem... kogo to bedzie interesowac... pomysleliby lepiej o halo2 killerze tongue.gif
Halo stalo sie Legenda - tego co stalo sie z ta gra juz zadna gra nie pobije... np. - pierwsza gra konsolowa na World Cyber Games.

Ej raptor zagra sie to sie oceni takie gadanie nie ma sensu ..DOOM3 mialbyc mega hiper balalalla a wyszla nudna padaka i nic wiecej :?
KarCzoH
Hehe według mnie nie bedzie dema Halo 2 tak jak to bylo z Halo 1 biggrin.gif jak kots nie zakapuje to matoł z niego ;D heheh :!:
sephriot
Ja chcem demko kurde !!!! zresztą najpierw XBOXA !! grrrrrrrr musze ps2 sprzedac ps2 to shit !!!!!

Sprzedam NEC e313 telefon komorkowy 3 generacji !! lub zamienie sie za XBOXA biggrin.gif tongue.gif cool.gif biggrin.gif
: GŁÓWNE FUNKCJE MOJEGO PHONA (MOZE BYC W KAZDEJ CHWILI TWOJ
- Wbudowana pamięć 19mb i łącze na dodatkową kartę emory stick duo
- Wbudowany aparat cyfrowy z obrotowa kamerą(roz. maks. 640x480)(mozliwosc kręcenia filmów z głosem 23 sekundy)
- Wyświetlacz 65 tys. kolorów
- Wideo-połączenia (tzw telekonferencje widzisz człowieka z którym rozmawiasz a on ciebie na zywo!)
- Wysyłanie zdjęć, filmików i innych plików np. na e-mail
- Odtwarzacz mp3
- Odtwarzacz filmikow z kompa w formacie MP4 i 3GP i jeszcze jakis tam...) (tzn mozesz zgrac sobie z kompa ulubioy filmik np Spidermana 2 i ogladac z kumplami w szkole!!)
- Waga 110g
- Rozmiary: 146.5x64x20.5mm
- Java
- WAP
- T9
- Dyktafon
- Notatnik
- Pełna polifonia
- i wiele innych...
!!!! ! Nokia sie chowa nawet 6600
a najbardzie chciałby sie zamienic za XBOXA plz kto ma xboxa niech sie zamini poprostu opłaca sie !! bo moj telefon gdyby istniała nokiia z takimi funkcjami to by ze 3000zł kosztowała kurde więc plz kto sie zamieni

to wazne

lub dawac mi inne propozycje wymiany ! Narqa!

MOJE GG : 6365561
Goldi69-PL-
taki phone kosztuje 40Ł w Londku, na allegro od 300zl wiec watpie czy ktos sie zamieni tongue.gif
zreszta chyba dzialy pomyliles
sephriot
LOL biggrin.gif:D ale wart jest duzo a mi chodzi o XBOXA +pad +kable +karton zadna pzerobka a dzial t fakt pomylilem ale potem zostawilem i dopisalem poczatek LOL

tongue.gif wink.gif
Goldi69-PL-
LOL biggrin.gif:D ale wart jest duzo a mi chodzi o XBOXA +pad +kable +karton 
tongue.gif wink.gif

Ok to dam Ci Xboxa, bez dvd-romu, HD, pad joy-tech, kabel od prodzirza i karton tez jakis zalatwie. Rozomiem ze tel nie ma sim-locka?

ps.W dziale Pchli targ sprzedaje swojego X'a, pusc jakiemus łosiowi telefon za 800zl i zapukaj do mnie po X'a
/koniec offtop
sephriot
lol biggrin.gif biggrin.gif
mam jush propozycje phon+250zł i mam przerobionego xbaoxa!!
dokupie sobie Halo i bedzie lajt
marshall
lol biggrin.gif biggrin.gif
mam jush propozycje phon+250zł i mam przerobionego xbaoxa!!
dokupie sobie Halo i bedzie lajt

Kolego to nie dzial ani temat do tego typu rozmow, kazdy nastepny taki post idzie pod noz ...
-GLD-Cichy
Napewno nie ukaże sie demo,premiera i jazda aż do halo 3 biggrin.gif chocby to miało trwac wieczność.
Raptor
Napewno nie ukaże sie demo,premiera i jazda aż do halo 3 biggrin.gif chocby to miało trwac wieczność.

HALO 3 nie jest planowane.
sephriot
Jezeli ktos dorwie demko to bardzo prosze podac link bo slinie sie na filmikach !!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.