Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Hakkinen wraca ?!
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Voo
Przez chwilę zastanawiałem się, czy to nie 1 kwietnia;) Ale fakt jest faktem - Mika Hakkinen, dwukrotny mistrz świata Formuły 1, ostatni zawodnik który walczył jak równy z równym z Schumacherem najprawdopodobniej wraca do gry!

http://www.eurosport.com/home/pages/V4/L0/...Sto622253.shtml

http://sport.onet.pl/961099,wiadomosci.html

z jednej strony cieszę się cholernie bo Mika to taki "mistrz z ludzką twarzą", dokładne przeciwieństwo Schumachera. Pamiętam jak raz po awarii na prowadzeniu zszedł z toru, schowal się za bandą i zwyczajnie rozpłakał. Niby smieszne, ale ludzkie. Zwyczajny sympatyczny facet (i ładną żonę ma wink.gif ) I naprawdę wielki kierowca z niego był...

Ale z drugiej strony BAR-Honda to chyba nie jest samochód, którym mógłby powalczyć z Ferrari, zresztą nie ma takiego samochodu teraz w F1. No i te dwa lata przerwy...

EDIT: dlaczego cenzura wycina mi z posta nazwisko Michaela S. question.gif
nWo
nareszcie .... powrót miki do F1 to jak odejscie Tommiego z Rajdów
McDrive
Czy jemu sie kurde nudzi icon_evil.gif
Arek_
Już widzę jak się Gamera cieszy:)
nWo
Cały ten szumacher to doskonały przykład jak dysponując najlepszym samochodem w stawce mozna wygrywać nie mając wielkich umiejętnosci. Kiedy Mika Hakinen zdybywał dwa tytuły mistrza świata to szumacher jakos nie miał zupelnie nic do powiedzenia.

Mika Hakinen najwidoczniej po zdobyciu dwóch tytułów mistrza świata z rzędu uznał że nia ma tutaj czego szukac i odczeka az chłopaki sie podszkolą zwłaszcza szumacher i teraz ten swoimi zwyciestwami zrwócił swoją uwage wielkiego mistrza !! Brawo za postawe ja juz sie nie moge doczekac wielkiego powrotu Hakinena. Zasanawia mnie jedna rzecz ... czy przypadkiem teraz szumaher nie ucieknie przed hakinenem bo moze byc i tak ze i on sie przestraszy i ze wkoncu zaczna o nim mowic ze wcale nie jest taki wielki jak znowu Hakinen bedzie go objezdzac.

start
Voo
Cały ten szumacher to doskonały przykład jak dysponując najlepszym samochodem w stawce mozna wygrywać nie mając wielkich umiejętnosci. Kiedy Mika Hakinen zdybywał dwa tytuły mistrza świata to szumacher jakos nie miał zupelnie nic do powiedzenia.

Ehmmm.... :?

Trochę nie tak to wyglądało.... To byli wielcy, równorzędni rywale.

Zaś co do Schumachera to jest po prostu od lat najlepszy i był najlepszy nawet jak nie jeździł ferrari, ale to nie topic o nim.

EDIT: KURDE! czy nazwisko Michaela S. to jakies przekleństwo, że mi je wycina?
nWo

Ehmmm....  :?  

Trochę nie tak to wyglądało.... To byli wielcy, równorzędni rywale.

Zaś co do (pipi) to jest po prostu od lat najlepszy i był najlepszy nawet jak nie jeździł ferrari, ale to nie topic o nim.

EDIT: KURDE! czy nazwisko Michaela S. to jakies przekleństwo, że mi je wycina?

nie tacy równorzedni skoro dwa razy mika objechal szumachera smile.gif

czy nazwisko Michaela S. to jakies przekleństwo, że mi je wycina ?
to pisz tak jak ja smile.gif szumaher jeszcze raz .. szumaher o i jeszcze ze dwa razy a co szumaher szumaher wink.gif

btw to glupie tak wycinac slo9wa ktos tu chyba tęskni za PRLem
Voo

nie tacy równorzedni skoro dwa razy mika objechal szumachera smile.gif

hehe nawet 3 licząc z dyskwalifikacją szumiego za taranowanie Villeneuva w 97, ale schumi aż 9 razy był lepszy od hakkinena w klasyfikacji koncowej. zaczynali praktycznie w tym samym okresie ale schumi jednak osiągnął więcej. Ale jak pisałem wczesniej - mika był ostanim, który walczył z nim jak równy smile.gif Oby te czasy wróciły.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.