Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo Dreamers
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Mefisto
No jak w tytule.Nie wiem czy tylko ja mam chore sny związane z tą grą i nie czas na jakiś przytulny pokoik o miękkich kolorowych ściankach :wink:

a więc w mojej ostatniej wizji świata Halo dostałem paczuszkę z w/w grą zawierającą headseta i około 6 innych urządzeń niewiadomego użytku.okazało się iż gra[jak to w śnie bywa]jest full realistic!tzn:nie giniesz w niej ale jesteś w samym centrum zadymy.w samej rozgrywce były dostępne motorówki które miały możliwość zanurzania się pod wodę!powiem tylko że rozgrywki były ostre a Fill[bo też miałem z nim rozgrywki team'owe w tej wizji] się wk*****ł na same motoróweczki{cały czas obserwowałem tylko jego death'y icon_twisted.gif }dostał za to uwagę od kumpla i zakaz grania!to było naprawdę chore>ale może ktoś miał gorzej? cool.gif .

czekam więc na Wasze wizje drodzy gracze bo w innym wypadku został mi tylko kaftanik sad.gif
Raptor
Ostatnio intensywnie myslalem nad kacikiem etc. (naprawde big thx dla cegly - chlopak napisal praktycznie 3/4 numeru i jak dla mnie bardzo ciekawie smile.gif).
No i przysnilo mi sie ze gram w halo2 na zanzibarze... (jakies 2dni temu), powiem wam, ze gra jest naprawde swietna laugh.gif i bede mial problemy ze studiami lekkie przez nia wink.gif. Nie gralem z nikim znajomym - to jest pewne (sorry Fil no bonus wink.gif), ale z jakimis nie znanymi mi osobami. Na pewno nie byl grany tryb One Flag CTF, bo nic innego nie robilem tylko sie strzelalem z ludzmi, sen wydawal sie naprawde bardzo realistyczny wink.gif
Tak powiniem sie leczyc laugh.gif wink.gif
Salwador
Nasza ekipa to kopa popaprańców..przeanalizując to wszystko każdy z nas miał "Halo" sny...Ostatnio gadałem przez sen coś o turnieju Halo.. :roll: ... biggrin.gif
Mefisto
Nasza ekipa to kopa popaprańców..przeanalizując to wszystko każdy z nas miał \"Halo\" sny...Ostatnio gadałem przez sen coś o turnieju Halo.. :roll: ... biggrin.gif

Dzięki za szczerość stary biggrin.gif zawsze umiesz wesprzeć na duchu i wyrobić dobrą opinię laugh.gif a tak na marginesie: ty w nocy krzyczysz z innych powodów.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ydm
8O 8O 8O 8O 8O
Ja jeszcze nie mialem snow o Halo, mzoe za malo jeszcze gralem :roll:
sterna
Ja to glownie na jawie, typu partia przed oczami i to nawet bez wczesniejszego grania bo po lanie to wiadomo ze slychac strzaly itp laugh.gif
marshall
O cholera co ja tu wogole robie z ta psychicznie chora banda :wink: biggrin.gif Wypisuje sie z tej piaskownicy biggrin.gif
Flik
Gdy wracałem z turnieju w Koźminie Wlk. to cały czas słyszalem wystrzały z Human Pistola. smile.gif
Flaha
A mi sie ostatnio sni ze Ck przestaje istniec i chyba był to proroczy sen poniewarz Ck)GRISZA po turnieju w Bydgoszczy juz będzie tylko Grisza (zawiesza swoją "działalnosc" w klanie na własne zyczenie) niema juz Ck)k4ftana (no comments) niema Ck)ToMa jestem tylko ja i Ck)Sick :cry: jak tak dalej pujdzie to bedzie tylko Flash a Ck pujdzie w zapomnienie :cry: Szkoda
JaCoR
arrow.gif http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=13972
Tu macie cos wiecej nietylko zwiazane ze snami :wink: biggrin.gif lol[color=darkred][/color]
CichyGrzmot
Ja po nocnych posiedzeniach z halo,gdy kłade sie juz spać przez jakieś 2h śnie o tej grze.Śnią mi sie różne ciekawe akcje.
B0CZEK
Ja lubie ta gre ale zeby miec sny zwiazane z grami to chyba przesada :?
Mefisto

No cóż.nie wiem co masz na myśli pisząc "przesada" :? mógłbyś jaśniej question.gif :roll:
moim zdaniem sny związane z Halo są ciekawe w szczególności jak się budzisz i kwestie które wykonywałeś w śnie wychodzą w realu na grze np:nowe zagrania,taktyki itp{wiesz:tu się kłaniają zagadnienia podświadomości :wink: }może to trochę dziwne ale ja nie narzekam icon_twisted.gif
Salwador
No cóż.nie wiem co masz na myśli pisząc \"przesada\" :? mógłbyś jaśniej question.gif  :roll:  
moim zdaniem sny związane z Halo są ciekawe w szczególności jak się budzisz i kwestie które wykonywałeś w śnie wychodzą w realu na grze np:nowe zagrania,taktyki itp{wiesz:tu się kłaniają zagadnienia podświadomości  :wink: }może to trochę dziwne ale ja nie narzekam icon_twisted.gif

Spróbuj robić zagrania z Twojim headsetem oraz resztą urządzeń które otrzymałeś we śnie.. :roll: ..No i tryki na motorówce napewno coś Ciebie nauczą.. :wink:
Mefisto
Spróbuj robić zagrania z Twojim headsetem oraz resztą urządzeń które otrzymałeś we śnie.. :roll: ..No i tryki na motorówce napewno coś Ciebie nauczą.. :wink:[/quote]

A zdziwisz się ty wyleniała namiastko gracza biggrin.gif użyję zamiast motorówki wardoga jako piękny dodatek między twoimi poszerzającymi się zakolami cool.gif
Salwador
A zdziwisz się ty wyleniała namiastko gracza  użyję zamiast motorówki wardoga jako piękny dodatek między twoimi poszerzającymi się zakolami .

Kto tu się leniwi... :roll: ..Nie wiem co ma wardog to pływania pod wodą..A tak pozatym teraz zakole to masz wielkie na głowie..łysolu.. biggrin.gif
Ps:Nie kłućmy się tutaj bo nasz zbanują.. icon_twisted.gif
Mefisto
[quote=\"Salwador\"][quote]Kto tu się leniwi... :roll: ..Nie wiem co ma wardog to pływania pod wodą..A tak pozatym teraz zakole to masz wielkie na głowie..łysolu.. biggrin.gif
Ps:Nie kłućmy się tutaj bo nasz zbanują.. icon_twisted.gif[/quote]

to iż w misji na plaży możesz wjechać wardogiem w wodę i w pewnym momencie wygląda jak motorówka a póżniej pływasz pod wodą icon_twisted.gif co do 2giego masz rację:nie będziemy wyrzucać uwag o nas na forum człowieku z wielkim obcym na tchawicy icon_twisted.gif :wink: biggrin.gif
Raptor
Warthog chlopaki, Warthog (nie wardog) wink.gif
Mefisto

Dzięki.wiedziałem że brakuje mi gdzieś H ale nie mamy używać brzydkich słów na forum-więc zrezygnowałem biggrin.gif :wink:
_Bobek_

Warchlak chlopaku warchlak laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Salwador
Tureniej HALO 4v4 w Bydgoszczy się rozpoczą..pierwszy mecz..PDT vs TsunamiTeam ..Na BC ctf...wygraliśmy 1:3 !!..I fakt faktem wychaczyłem pare sztuczek.. :wink:
To był dobry sen..po 3 dniowej przerwie.. biggrin.gif
Raptor
Tureniej HALO 4v4 w Bydgoszczy się rozpoczą..pierwszy mecz..PDT vs TsunamiTeam ..Na BC ctf...wygraliśmy 1:3 !!..I fakt faktem wychaczyłem pare sztuczek.. :wink:  
To był dobry sen..po 3 dniowej przerwie.. biggrin.gif

Jak to dobrze, ze w pierwszej rundzie nie ma BC biggrin.gif
Salwador

Jak to dobrze, ze w pierwszej rundzie nie ma BC biggrin.gif

Jak to źle że nie ma w pierwszej rundzie BC... :cry: ... biggrin.gif .... icon_twisted.gif
Mefisto
Czy ja wiem? :roll: Salvador jak zaśnie na turnieju liczy się jako wygrana 3:1 dla naszego teamu cool.gif Myślę że to będzie uczciwe dla obu stron i obejdzie się bez emocjonujących niespodzianek laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Has
Ja też miałem sny i na następną noc założyłem blisko buzi mikrofon i przez całą noc się nagrywało a jak to odtowrzyłem rano byłem bardzo ździwoiny!!
O to co krzyczałem:
Z*****E was H*****E potwory GRANTAMI WAS R******E!!!!!!
Z RAKIETNICY!!!!!!
R********E!!!!!!!!!!!
URWE ŁBY!!!!!!!!!!
BYŁEM BARDZO ZDZIWIONY!!! icon_twisted.gif
Ölschmitz

to sie nazywa uzaleznienie ;]

halo snilo mi sie raz, ale obudzilem sie bo zginalem ;p
Mefisto
O to co krzyczałem:
Z*****E was H*****E potwory GRANTAMI WAS R******E!!!!!!
Z RAKIETNICY!!!!!!
R********E!!!!!!!!!!!
URWE ŁBY!!!!!!!!!!
BYŁEM BARDZO ZDZIWIONY!!! icon_twisted.gif

Osoby z którymi mieszkasz są bardzo wyrozumiałe :roll:
:!: HARDCORE :!: :roll:
Raptor

E, to ja mialem loadingi... laugh.gif [ale nie w halo... to bylo w dzungli gdzies (klimat Predatora), byly jakies bazy... i Aliens tongue.gif] ale to pare lat temu mi sie snilo wink.gif.
Ten pomysl z nagrywaniem... fajny wink.gif
CichyGrzmot

To chyba nie chodzi o to czy sie ją lubi czy nie tylko o psychike gracza.Mi chyba każda gra śniłaby sie gdybym rano o 7 poszedł spac po 10 godzinnej grze.
_Bobek_
No prawda zwlaszcza jak teraz przyjezdzamy do was na nocki tongue.gif
To jak sie wraca to jeszce slychac odglosy z Pistola smile.gif
Ölschmitz

E, to ja mialem loadingi... laugh.gif

nie nie, to ja nie wyrobilem jeepem na zakrecie i spadlem z urwiska laugh.gif
vfk
fuck. mysalem ze nigdy mi sie nic nie przysni. a tu zonk. kiedy sobie wczoraj oblukalem zdjecie opakowania od halo 2 nie specjalnie o nim pozniej myslalem. heh. dzisaj snilo mi sie ze gram w halo 2. i cos czuje ze gra bedzie gruba wink.gif
<Oskarious>
A mi sie sniło ze biegałem po wizardzie i spotkałem tam dziewczyne Chrisa (czyt. salviego), a moze to mi sie nie sniło... 8O
_Bobek_
Jaki ja mialem sen laugh.gif laugh.gif
Snilo mi sie ze StrangePurple zaprosil GLD i fila do USA
No i jak juz tam bylismy to "kopalismy tylki"(wygrywalismy)z druznyna
Strange`a
I uzny zagral pojedynek z Strnge`em wygrywal 6:0 i w tym momencie Strange sie wylancza
Potem "wpadł" zyos i chcial pojedynek z filem
Fil go pojechal 70:50iles
I wszyscy byli tzn "wszyscy z USA" byli wko,r,wi,eni
I jechalismy z powrotem do domu na stopa(ahhh..
Dobrze ze juz sie obudzilem tongue.gif:P:P:P;) )
FiL4
Potem \"wpadł\" zyos i chcial pojedynek z filem
Fil go pojechal 70:50iles

Tylko tyle? Cos slabiutko :roll:
CichyGrzmot
No prawda zwlaszcza jak teraz przyjezdzamy do was na nocki tongue.gif  
To jak sie wraca to jeszce slychac odglosy z Pistola smile.gif

Slyszalem ze spaliscie w autobusie :wink:
_Bobek_

Slyszalem ze spaliscie w autobusie :wink:

No tak po calej nocy grania:P
Salwador
A mi sie sniło ze biegałem po wizardzie i spotkałem tam dziewczyne Chrisa (czyt. salviego), a moze to mi sie nie sniło... 8O

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ...Oskar nie rozmieszaj mnie..tongue.gif..Ja ni mam dziewczyny..Za dużo masz fantazji podseksualnych i to się odbija na twojej psychicę..tongue.gif
JaCoR
Musze powiedziec ze jest cos ze mna chyba nie tak? jakis chory jestem czy cos? bo ostatnio wogole niemiewam zadnych akcji zwiazanych z Halo, nic mi sie nie sni ani nic sad.gif :roll: biggrin.gif
CichyGrzmot
Mi Halo znowu sie śniło, gdy jechałem pociagiem na turniej i z niego laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.