Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SEGAGA - UNIKAT JAPONSKI, NAYLEPSZY RPG NA KONSOLE???????
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
Ahmad
ZAYELO MI STRAAAAAAASZNIE DUZO CZASU DOSTANIE TEY GRY - I CENA PONAD $100........
MOIM ZDANIEM YEDNA Z NAYPIEKNIEYSZYCH GIER NA DREAMCASTA!!!!!!!!
REVELACYYNY SYMULATOR W KTORYM PROBUYESZ, ABY SEGA OBYELA PROWADZENIE ON THE MARKET I ZNIOSLA INNYCH GIGANTOW.
REVELACYYNIE DUZO INFO O SEDZE, (WPROWADZAYACE INTRO ZAWIERA TAKIE CHOCBY NAZWY YAK: MASTER SYSTEM, MEGA-DRIVE, SATURN, DREAMCAST), ZDOBYWASZ BARDZO DUZO BONUSOW.
GRA ZOSTALA WYDANA W EXTREMALNIE NISKIEY LICZBIE I STAD CENA I NIESAMOWICIE OGRANICZONA DOSTEPNOSC.
YEDNA Z OSTATNICH GIER NA DREAMCAST WYDANA PRZEZ SEGE.
DEVELOPED BY HITMAKER.
MA DUZO ELEMENTOW RPG.
REVELACYYNA I YEDNA Z NAYBARDZIEY INNOWACYYNYCH GIER YAKIE POWSTALY.
WUPOWIEDZCIE SIE CZY GRALISCIE, I YAKIE SA WASZE SUGESTIE.
BEST WISHES.
plecak
zapomniales dodac ze bez znajomosci japonskiego ani rusz....
Ahmad
niezupelnie......Japonskiego wciaz sie ucze, ale nawet newbies beda mogli sie polapac dosc szybko, yak wiemy walki RPG nie wymagaya nie wiadomo yak duzey znayomosci Jap, a tak poza w sumie czasem decyzye moga namieszac.
grales???????
wrazenia??????
Picool
Proponujesz granie w RPG bez znajomosci fabuły?? To się troche mija z celem nie uwazasz??
plecak
od biedy mozna poszukac tłumaczenia w sieci.. chocby gamefaqs
Panek
Powiem coś co powiedział już ktoś (ale nie wiem kto ale i tak respektt dla niego): Zayebania można z tobą dostać Ahmad. Co to znaczy "YAK"?

Powracając do samej gry: Naturalne że będzie miało nazwyt konsol SEGI bo przecież jest o Sedze, nie? Logiczne. SEGAGA? Dziwna nazwa... Inni giganci - Nintendo i Sony czy zmyśleni? Napisz więcej.

Co do sugestii, to ja jedną mam. Pisz po polsku, bo czasami trudno cię zrozumieć. Y=J i V=W.
Best wishes for you to start writing in plain Polish.
Ahmad
Proponujesz granie w RPG bez znajomosci fabuły?? To się troche mija z celem nie uwazasz??

to ze picool nie znasz Japanese biggrin.gif , nie znaczy ze ya tez nie znam cool.gif

to piekna praktyka yak bys chcial wiedziec i zamiast mruczec o czyms bierz sie za to gre - a yak Kanji nie lapiesz, to powiem ci yedno - NA NAUKE NIGDY NIE YEST ZA POZNO!!!!!!!!! biggrin.gif
Pavlik
japoński nie jest wcale taki trudny jeśli by się trochę pouczyć po warunkiem że w grze nie ma bardzo dziwnych znaków. Jeśli są tylko znaki katakany i hiragany to najzwyczajniej w świecie nie ma problemu.
Picool
to ze picool nie znasz Japanese biggrin.gif , nie znaczy ze ya tez nie znam cool.gif 

to piekna praktyka yak bys chcial wiedziec i zamiast mruczec o czyms bierz sie za to gre - a yak Kanji nie lapiesz, to powiem ci yedno - NA NAUKE NIGDY NIE YEST ZA POZNO!!!!!!!!! biggrin.gif

Yhhhhh...... No to swietnie. Ale jaki sens ma z tego co piszesz ten tematt??
Ahmad

Yhhhhh...... No to swietnie. Ale jaki sens ma z tego co piszesz ten tematt??

no coz picool, yesli masz problemy ze zrozumieniem tresci, powiem si yedno - NA NAUKE NIGDY NIE YEST ZA POZNO!!!!!!!!! biggrin.gif

OCZYWISCIE CHODZILO O TO ZE GRA YEST TAK PIEKNA, IZ MOZNA ZACZAC SIE UCZYC JAPANESE ZEBY ROZUMIEC W TO CO SIE GRA.
BEST WISHES, THOUGH.
Ukyo_Tachibana
Prosil bym o wyedytowanie tego posta tak zeby nie bylo z CAPSEM bo denerwujace to jest
Berion
Ahmad zaYebista gra? Ghemm... widziałem ją kiedyś na GameOne...Jakoś specjalnie na mnie wrażenia nie zrobiła ale na pewno chętnie bym zagrał.
"Na naukę nigdy nie jest za późno?" - Wiesz ile "u nas" kosztuje godzina w Japan'ie? Też kiedys chciałem się uczyć tego języka, ale cena mnie osłabia. Poprostu. Nie wystarczy chcieć, trzeba jeszcze mieć trochę "szmalcu"... ... ...
Ciesz się, że masz taką możliwość bo nie każdy ją ma. EOT
plecak
hmmmm, a moze lepiej siegnac po jakies podreaczniki do samodzielnej nauki tego jezyka, na pewno byloby taniej:>

a tak poza tym to n agamefaqs jest kilka swietnych poradnikow do tej gry wiec nawet bez znajomosci japonskiego mozna wziasc sie za ta gre...
jakbu
Post do kasacji
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.