Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: "Halo" soundtrack- slyszeliscie?
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Ruda
icon_twisted.gif
Dorwalam muze z "Halo", teraz budzi mnie co rano icon_twisted.gif
Dajcie cynk czy sluchaliscie...
Flik
Słuchalem w czasie gry i w menu głównym. Możesz mi na PW link wyslać?
Matrix
Muzyka w Halo, a fe! Może i nakręca podniosłą atmosferę w grze, ale słuchać to się tego normalnie na codzień nie da. :wink:

...a jak to powiedział mój brejdak - "ta muzyka jest z wyssana z fiuta"... LOL
Cegla
Ta muza jest v. good a sluchac sie jej da w roznych okolicznosciach, zapewniam wink.gif
tk
A jak mógłbym nie słyszeć . Kiedyś miałem na kompie ale mi sie skasowało . Muza jest genialna .... jeden z wiekszych plusów tej gry.
Ruda
sad.gif Niestety nie mam zadnego linka, bo muzyke kupilam w Juneau na Alasce(gdzie aktualnie plywam)...ale popytam chlopakow z ktorymi gram...Halo w 16 osob na 8 ekranow...to jest to icon_twisted.gif
HunterX
Muza z Halo jest całkiem całkiem. Kilka kawałków jest bardzo dobrych, reszty od bólu można posłuchać wink.gif .
tk
sad.gif Niestety nie mam zadnego linka, bo muzyke kupilam w Juneau na Alasce(gdzie aktualnie plywam)...ale popytam chlopakow z ktorymi gram...Halo w 16 osob na 8 ekranow...to jest to  icon_twisted.gif

Na igromanii jest tylko trackami trza ssac. Nie pamietam dokładnego linka.
Flik
sad.gif Niestety nie mam zadnego linka, bo muzyke kupilam w Juneau na Alasce(gdzie aktualnie plywam)...ale popytam chlopakow z ktorymi gram...Halo w 16 osob na 8 ekranow...to jest to  icon_twisted.gif

Ale to jest jakoś głupio nagrane. Slychac jak koleś, który to nagrywal porusza się po menu. sad.gif
the-ripper
Mam oryginalny ost, sluchalem wiele razy. Jest genialny
tk

Ale to jest jakoś głupio nagrane. Slychac jak koleś, który to nagrywal porusza się po menu. sad.gif

Ja nic takiego nie zauważyłem ;D
Flik
Ale ja zauważyłem, dlatego szukam czegos lepiej nagranego. Jeśli ktoś coś ma to niech mi wyśle link na PW albo na maila ten utwór, który się zalącza przy dużej zadymie/akcji.
FiL4
Halo w 16 osob na 8 ekranow...to jest to  :twisted:

No nie powiedzialbym, bo grajac 8vs8 masz:
- ogromny delay, nie da sie dobrze strzelac jesli jestes na "join box"
- strasznie rwaca animacje
- niesamowita zadyma
- zero strategii

4vs4 na 2 xbxoach polaczonych crossowanym kablem to jest TO cool.gif
Ruda
gralam w 16-tke, nic sie nie rwalo, zadymy byly maksymalne, a podlaczone 8 X-ow oznacza pare na ekran ,tzn. lepsza widocznosc( 2 X-y...misiu to 4 na jednym ekranie co widzisz???praktycznie nic...) laczysz sie w 4 grupy i jechana, przecwicz... jest niezle... icon_twisted.gif
aktualnie przymiezamy sie do turnieju ale jest problem: poza nasza 16-tka nikt "Halo" nie zna. ech...zycie...bedziemy bic sie miedzy soba...i czekac na "Halo 2"... biggrin.gif
Soul
Widze ze zaczela sie gadka na temat multiplayera wiec temat przenislem do Halo Arena na prozbe Fil'a oka nie przeszkadzam i do lektury panowie wink.gif
Mefisto
Ja dostałem ścieżkę od vfk....nie wiem skąd ją ściągnął ale nie ma żadnego chodzenia po menu...a samą ścieżkę lubię posłuchać np:jak siedzę na necie biggrin.gif Uważam że jest BDB cool.gif
<Oskarious>
tu tu tu tuuuuuuu... tu tu tu tuuuuuuu....
Motyw przewodni rozbraja... Tyle ode mnie.
-GLD-Uzny
Co do sołndtraku to juz dawno "se" kupilem cool.gif
Jędrek
Nie tylko ty wink.gif
tk
tu tu tu tuuuuuuu... tu tu tu tuuuuuuu.... 

Jaka fajna melodia wink.gif
-GLD-Uzny
gralam w 16-tke, nic sie nie rwalo, zadymy byly maksymalne, a podlaczone 8 X-ow oznacza pare na ekran ,tzn. lepsza widocznosc( 2 X-y...misiu to 4 na jednym ekranie co widzisz???praktycznie nic...) laczysz sie w 4 grupy i jechana, przecwicz... jest niezle... icon_twisted.gif  
aktualnie przymiezamy sie do turnieju ale jest problem: poza nasza 16-tka nikt \"Halo\" nie zna. ech...zycie...bedziemy bic sie miedzy soba...i czekac na \"Halo 2\"... biggrin.gif

101% nic nie rwalo bo sie nie moglo właczyc :oops: (czarny ekran nigdy nie zarwie cool.gif ). Dla przypomnienia to HALO daje mozliwosc złaczenia "tylko" 4 Xów :wink:
CichyGrzmot
Jo se bardzo chwola ten ost.Często se go pod filmiki z halo podkłodom.
T3xz
cieszy że prawie cały soundtrack to jakby jeden połączony utwór w którym występują zmienne, zupełnie jak w singlu tematy i nastroje. Dokładnie jak w "The wall" Pink Floid
Voo
a wracając do tematu zasadniczego to Halo OST jest do ściagnięcia, jak wszystko zresztą, z p2p. Z ciekawości ściągam.
tenchi2
e tam. motyw przewodni chyba wszędzie słyszę, nawet w filmie o nielegalnych wyścigach w usa pojawił się...
FiL4
Halo 2 Soundtrack Announced

Music distributor, Sumthing Distribution, has been involved in the videogame scene for a few years now, with the company releasing soundtrack CDs for titles, including: Halo, Sudeki, Voodoo Vince, Power Stone, Tao Feng and Brute Force to name a few. This morning, with that all said and done, it appears the company will eventually be releasing a soundtrack CD for Halo 2. Details on the soundtrack aren’t yet known, but news of its upcoming release was made available through a pop-up explaining the site’s recent downtime. With respect to Halo 2, the following bit was said as part of the message.

Link: http://www.gamegossip.com/index.php#8046
KACu
Soundtrack mam,slucha sie fajnie ale owiele lepiej pasuje do gry niz jakos plytka na codzien tongue.gif
Mam jeszcze dwa kawalki z halo2... i sa owiele lepsze, czekam az bedzie caly ost z gry =]
-GLD-Maniak
Wczoraj uslyszalem soundtrack z halo2 nic dodac nic ujoc poprostu wymiot biggrin.gif
kwiatekgracz
Wiem że źle trsfiłem, zle nie mogłem znaleźć odpowiedniego działu. jak moge podrzucić sobie własna muze do Halo. Słyszałem że mozna, rzuciłem sekilka piosenek na dysk konsoli i chciałbym ja usłyszeć w grze
Raptor
Wiem że źle trsfiłem, zle nie mogłem znaleźć odpowiedniego działu. jak moge podrzucić sobie własna muze do Halo. Słyszałem że mozna, rzuciłem sekilka piosenek na dysk konsoli i chciałbym ja usłyszeć w grze

HALO nie ma tej opcji (to ze istnieje taka funkcja w samej konsoli, nie oznacza ze musi byc na 100% w grze wink.gif).
-GLD-Uzny
Jest taka mozliwosc... na 101%. Ale slyszalem o niej tylko w ver. na CePy :wink:
Humulus XP
Halo OST jest bardzo nierówny - są kawałki dobre ale są i mizerne. Najlepszy kawałek to chyba "The Maw", od którego aż ciary przechodzą. Niezły jest też dynamiczny "Covenant Dance".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.