Wiśnia San
13 08 2004, 09:37
Witam ten temat jest poświęcony komiksom, a mianowicie czy ktoś z was je czyta? Jeśli tak to jakie? Kiedyś kupowałęm Spawna,Spidermana i X-mena teraz jakoś nie siedze w temacie ale zamierzam znowu zbierać jakąmś serie
Ja czytam wszystko co fajne.
Kiedys czytalem Neon genesis evangelion , ale jpf zapszestal go wypuszczac w hyba 6 tomie.
Teraz czasem pozyczam od kompla Tomb raidera i the daarknes(ale to (pipi) drogie za kilka kartek)
Oczywiscie ze czytam. No i genialny komiks o "Wilq".... moj ukochany komiks
Z pewnej strony sciagnalem 12 tomow Neon Genesis Evagelion PL. Samych komiksow mam 9,2 GB na twardzielu i ciagle rosnie. ;] Na polkach rowniez lezy tego sporo.
safferon
13 08 2004, 11:19
no, czytam
MaxVarEmreis
13 08 2004, 11:46
Lubie komiksy. Niestety ich cena odstrasza. Jednak ostatnio za sprawą Dobrego Komiksu to sie troche zmieniło. Zacząłem zbierać x-menów. W swojej kolekcji mam też kilka ze swiata Gwiezdnych Wojen.
Z pewnej strony sciagnalem 12 tomow Neon Genesis Evagelion PL. Samych komiksow mam 9,2 GB na twardzielu i ciagle rosnie. ;] Na polkach rowniez lezy tego sporo.
Mozesz mi na Pm podac skad to wziales?
A ja czytalem Spidermana mialem wszystkie mozliwe serie.
Lobo (jak sie oczywiscie jakis ukaze raz na rok)...Produkt,jak jest Osiedle Swoboda,kiedys mialem wszystkie Spiderman'y...ale to byly stareeee czasy.
Polecam serię "Thorgal" i przezabawnego "Asteriksa".
Ecthelion
13 08 2004, 13:37
Teraz, jak już, to tylko mangi wszelkiego rodzaju...A kiedyś miałem większość Spiderman'ów, X-men'ów i duużo innych (jeszcze teraz gdzieś w szafie leżą)
świerzbik
13 08 2004, 13:41
Oczywiście, że czytam-przeważnie wszystko od marvela
Pewne czytam i kocham komiksy.
ejjjjj byl juz temat o komiksach... i to nie jeden
http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=12179
Szkoda tylko ze na tamtych tematach juz nikt sie nie odzywa od jakiegos czasu.
Rekin zapodaj linka do tej stronki z evangeljonem plizzzzzzz.
Kidys dostalem sie na jedna gdzie mili juz spolszczone(malo wyraziste napisy ale w koncu spolszczone)niestety mailem formata i ulubione poszly (sami wiecie gdzie).
Ja czytam wszystko co dobre. Szczególnie komiksy Fallout i twórczość braci Minkiewiczów (szczególnie polecam "Wyprawę na ciemną stronę słońca"... Trzeba siedzieć długo nad komiksem żeby zrobić TYLE kresek, zobaczcie a zobaczycie o co chodzi).
Wiśnia San
14 08 2004, 07:05
Zastanawia mnie czy jest jakiś komiks podobny do spawna, który można kupić w Polsce.
safferon
14 08 2004, 09:20
ta, jest - spawn ;p
Spawn , Spiderman , dobre też byby "Wydania Specjalne"
Komiksy Fallout? To sa takie? Gdzie mozna je dostac?
Hellboy, Spawn, Produkt(od pierwszego numeru) Wilq i pare innych..
Wisnia sprobuj the darknes.
kiedys Kaczora donalda czytalem, teraz Jeremiego i Garfielda

szkdoa ze w Polsce nit nie wydaje porzadnego Spidermana, takiego jak w roku 91 czy 92
Wiśnia San
15 08 2004, 12:01
Widziałęm ten komiks kosztuje chyba 9 zeta i ma może 20 kartek, to troche za mało.
Don_Vito
15 08 2004, 14:09
Z komiksów, to czytam głównie horrory [Kaznodzieja i Sandman Rox]. Niestety, ale na więcej nie mam kasy. Chociaż jak wrócę do Wawy to chyba zaopatrzę się w najnowsze dzieło Gaimana - 1602 i Ennisa - The Pro.
safferon
15 08 2004, 20:25
Widziałęm ten komiks kosztuje chyba 9 zeta i ma może 20 kartek, to troche za mało.
a poza tym jest calkiem do (pipi)
vito - z tym the pro to dobry pomysl masz ;], swietna polewka z wspanialych superboahterow [jla konkretnie w tym wypadku, ale reszty tez to dotyczy], 1602 rowniez zacnym tytulem jest
Wiśnia San
18 08 2004, 11:11
Właśnie kupiłem sobie dwa numery komiksu Soul Saga, co sądzicie o tej pozycji??
Jak dla mnie jest rewelacyjny, fajna fabułą i jest tani 4,90 za 52str.
ludzie poratujcie jakims adresem [www] z komiksami o garfieldzie
No wlasnie zapodajcie jakies ciekawe linki.
Wiśnia San
21 08 2004, 07:11
Jeśli znacie angielski dosyć dobrze to polecam ściągać skany z DC++. Mój znajomy tak robi i ma tego już około 2GB :!: Jeden typ ma już uwaga 200GB skanów 8O Więc jest w czym wybierać
Głównie mangi ale street fightera tez czytam czasem w empiku inne

Sandman to qpa dla mnie, co z tego że scenar ciakawy jak ilustracje są koszmarne? odrzuca mnie to
preferuję Mignolę i Millera - Sin City i Hellboy to moje ulubione seryjki
Blacksad też daje po garach Chandelrowskim klimatem
Dezerter(ona)
24 08 2004, 23:52
Ja równierz czytam komiks który jest robiony przez moich znajomych nazwya się on "Obstruktor"wy(pipi)czy jest polecam
puszkin
25 08 2004, 10:02
Czytał ktoś może jakieś komiksy prosiaka?? Polecam, szczególnie "Ósmą czare".
macie moze namiary na jakies HUBY z komiksami. bo szukam kilku staroci
i jeszcze wszystkiego co sie wiąże z ALIEN i PREDATOR
A.Z.BEST
27 08 2004, 22:08
preferuję Mignolę i Millera - Sin City i Hellboy to moje ulubione seryjki
To masz tu Hellboya w wersji plush
http://www.conceptart.org/forums/showthrea...ead.php?t=28840
Komiksów nie czytam. Nigdy kurde nie wiedziałem jak je czytać. Od lewej do prawej, no spoko, a jak były takie okienka prawie wcinające się, dłuższe niż szersze? Nie wiedziałem i nadal nie wiem czy należą one do górnej, czy dolnej linijki, hehe.
No kiedyś Kaczora Donalda jedynie. To było kurde pismo

. Ech, nie zapomnę go nigdy ;P.
Pamiętam jak się kiedyś komiksem Venom zaciąłem w błonkę między palcami i mnie kur.ewsko bolało przez parę dni. Od tego czasu mam uraz i nie lubię komiksów

.
szczurek
27 08 2004, 23:01
WILQ WILQ WILQ WILQ
czy mam dodac cos jeszcze? :f
Czasem przegladne sobie Produkty u kumpla [szczegolnie wymiata ten z profesorem, malpa i dziewczyna, (pipi) zapomnialem imion, whateva, ja chcem pelne albumy z tymi herosami, ale juz!]. Kiedys jeszcze Spiderman i co tam jeszcze w lapki wpadlo...Superman vs. Aliens, kilka z Batmanem....
safferon
28 08 2004, 00:14
[szczegolnie wymiata ten z profesorem, malpa i dziewczyna, (pipi) zapomnialem imion, whateva, ja chcem pelne albumy z tymi herosami, ale juz!]
Emilia, Tank i Profesor ;]
http://www.mandragora.com.pl/index.php?co=2&id=45
www.wilq.pl - zobaczcie i śmiać......
Anonymous
28 08 2004, 15:46
, ale tylko te z PE
No Maciek
28 08 2004, 16:09
Czytam DK - Street Fighter (Walka Ryu i Kena z Akumą w najnowszym numerze rządzi!!!)
Kenshin
30 08 2004, 12:43
Przeważnie czytam Mangi, Akira I GITS rulla no i jeszcze Hellsing
Hiroszima 1945 (MANGA) - Uwaga! Komiks zawiera sceny drastyczne!
Rewelka!!!!!!!! Zajrzyj:
http://www.komiks.gildia.pl/komiksy/hiroshima_1945/1/
Only WilQ and Thorgal... nie kupuję tylko pożyczam.
"Będzie burza, bo mi się wydłuża"
Kenshin
31 08 2004, 02:08
Hiroszima 1945 (MANGA) - Uwaga! Komiks zawiera sceny drastyczne!
Rewelka!!!!!!!! Zajrzyj:http://www.komiks.gildia.pl/komiksy/hiroshima_1945/1/
Całkiem fajnie się zapowiada , kupie napewno
Ostatnio kupuje komiksy z DK, zwłaszcza Street Fighter
Mackal21
1 09 2004, 13:01
Kiedyś byłem maniakiem komiksów.Czytałem zwłaszcza :
-Donald i Spółka
-Kaczor Donald
-Komiks Gigant
-Superman
-Batman
-Spawn
-Lobo
-wydania specjalne TM-Semic
W tej chwili komiksów nie kupuję.Tera komiksy ściągam z sieci.
Ja kiedyś czytałem przede wszystkim X-mana i tego jajcarza Kaczora Donalda
Ja nie czytałem i nie będe czytał.Jak już to mange ,żądnych naciąganych herosów z USA
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.