Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Komiksy ktoś czyta?
Forum PSX Extreme > Inne > Klub Dobrej Ksiazki > Klub Dobrego Komiksu
Stron: 1, 2
Wiśnia San
Witam ten temat jest poświęcony komiksom, a mianowicie czy ktoś z was je czyta? Jeśli tak to jakie? Kiedyś kupowałęm Spawna,Spidermana i X-mena teraz jakoś nie siedze w temacie ale zamierzam znowu zbierać jakąmś serie icon_twisted.gif
Hela
Ja czytam wszystko co fajne.
Offi
Kiedys czytalem Neon genesis evangelion , ale jpf zapszestal go wypuszczac w hyba 6 tomie.

Teraz czasem pozyczam od kompla Tomb raidera i the daarknes(ale to (pipi) drogie za kilka kartek)
Easy_1
Oczywiscie ze czytam. No i genialny komiks o "Wilq".... moj ukochany komiks
Matrix
Ja czytałem w pszedszkolu Kaczola Donalda. icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
rekin
Z pewnej strony sciagnalem 12 tomow Neon Genesis Evagelion PL. Samych komiksow mam 9,2 GB na twardzielu i ciagle rosnie. ;] Na polkach rowniez lezy tego sporo.
safferon
no, czytam icon_twisted.gif
MaxVarEmreis
Lubie komiksy. Niestety ich cena odstrasza. Jednak ostatnio za sprawą Dobrego Komiksu to sie troche zmieniło. Zacząłem zbierać x-menów. W swojej kolekcji mam też kilka ze swiata Gwiezdnych Wojen.
Hela
Z pewnej strony sciagnalem 12 tomow Neon Genesis Evagelion PL. Samych komiksow mam 9,2 GB na twardzielu i ciagle rosnie. ;] Na polkach rowniez lezy tego sporo.
Mozesz mi na Pm podac skad to wziales?
A ja czytalem Spidermana mialem wszystkie mozliwe serie.
JJJ
Lobo (jak sie oczywiscie jakis ukaze raz na rok)...Produkt,jak jest Osiedle Swoboda,kiedys mialem wszystkie Spiderman'y...ale to byly stareeee czasy.
dnaost
Polecam serię "Thorgal" i przezabawnego "Asteriksa".
Ecthelion
Teraz, jak już, to tylko mangi wszelkiego rodzaju...A kiedyś miałem większość Spiderman'ów, X-men'ów i duużo innych (jeszcze teraz gdzieś w szafie leżą)
świerzbik
Oczywiście, że czytam-przeważnie wszystko od marvela
SOAD
Pewne czytam i kocham komiksy. icon_twisted.gif
Manor
ejjjjj byl juz temat o komiksach... i to nie jeden

http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=12179
Offi
Szkoda tylko ze na tamtych tematach juz nikt sie nie odzywa od jakiegos czasu.
Rekin zapodaj linka do tej stronki z evangeljonem plizzzzzzz.
Kidys dostalem sie na jedna gdzie mili juz spolszczone(malo wyraziste napisy ale w koncu spolszczone)niestety mailem formata i ulubione poszly (sami wiecie gdzie).
Panek
Ja czytam wszystko co dobre. Szczególnie komiksy Fallout i twórczość braci Minkiewiczów (szczególnie polecam "Wyprawę na ciemną stronę słońca"... Trzeba siedzieć długo nad komiksem żeby zrobić TYLE kresek, zobaczcie a zobaczycie o co chodzi).
Wiśnia San
Zastanawia mnie czy jest jakiś komiks podobny do spawna, który można kupić w Polsce.
safferon
ta, jest - spawn ;p
Arkady
Spawn , Spiderman , dobre też byby "Wydania Specjalne"
Hela
Komiksy Fallout? To sa takie? Gdzie mozna je dostac?
JuR
Hellboy, Spawn, Produkt(od pierwszego numeru) Wilq i pare innych..
Offi
Wisnia sprobuj the darknes.
ShtaS
kiedys Kaczora donalda czytalem, teraz Jeremiego i Garfielda smile.gif szkdoa ze w Polsce nit nie wydaje porzadnego Spidermana, takiego jak w roku 91 czy 92 sad.gif
Wiśnia San

Widziałęm ten komiks kosztuje chyba 9 zeta i ma może 20 kartek, to troche za mało.
Don_Vito
Z komiksów, to czytam głównie horrory [Kaznodzieja i Sandman Rox]. Niestety, ale na więcej nie mam kasy. Chociaż jak wrócę do Wawy to chyba zaopatrzę się w najnowsze dzieło Gaimana - 1602 i Ennisa - The Pro.
safferon

Widziałęm ten komiks kosztuje chyba 9 zeta i ma może 20 kartek, to troche za mało.

a poza tym jest calkiem do (pipi) icon_twisted.gif

vito - z tym the pro to dobry pomysl masz ;], swietna polewka z wspanialych superboahterow [jla konkretnie w tym wypadku, ale reszty tez to dotyczy], 1602 rowniez zacnym tytulem jest
Wiśnia San
Właśnie kupiłem sobie dwa numery komiksu Soul Saga, co sądzicie o tej pozycji??
Jak dla mnie jest rewelacyjny, fajna fabułą i jest tani 4,90 za 52str. tongue.gif
Plechu
ludzie poratujcie jakims adresem [www] z komiksami o garfieldzie
Offi
No wlasnie zapodajcie jakies ciekawe linki.
Wiśnia San
Jeśli znacie angielski dosyć dobrze to polecam ściągać skany z DC++. Mój znajomy tak robi i ma tego już około 2GB :!: Jeden typ ma już uwaga 200GB skanów 8O Więc jest w czym wybierać cool.gif
TaiCat
Głównie mangi ale street fightera tez czytam czasem w empiku inne
Diabeu
icon_twisted.gif Sandman to qpa dla mnie, co z tego że scenar ciakawy jak ilustracje są koszmarne? odrzuca mnie to

preferuję Mignolę i Millera - Sin City i Hellboy to moje ulubione seryjki

Blacksad też daje po garach Chandelrowskim klimatem icon_twisted.gif
Dezerter(ona)
Ja równierz czytam komiks który jest robiony przez moich znajomych nazwya się on "Obstruktor"wy(pipi)czy jest polecam
puszkin
Czytał ktoś może jakieś komiksy prosiaka?? Polecam, szczególnie "Ósmą czare".
nWo
macie moze namiary na jakies HUBY z komiksami. bo szukam kilku staroci

i jeszcze wszystkiego co sie wiąże z ALIEN i PREDATOR
A.Z.BEST
preferuję Mignolę i Millera - Sin City i Hellboy to moje ulubione seryjki

To masz tu Hellboya w wersji plush
http://www.conceptart.org/forums/showthrea...ead.php?t=28840

Komiksów nie czytam. Nigdy kurde nie wiedziałem jak je czytać. Od lewej do prawej, no spoko, a jak były takie okienka prawie wcinające się, dłuższe niż szersze? Nie wiedziałem i nadal nie wiem czy należą one do górnej, czy dolnej linijki, hehe.

No kiedyś Kaczora Donalda jedynie. To było kurde pismo wink.gif. Ech, nie zapomnę go nigdy ;P.

Pamiętam jak się kiedyś komiksem Venom zaciąłem w błonkę między palcami i mnie kur.ewsko bolało przez parę dni. Od tego czasu mam uraz i nie lubię komiksów wink.gif.
szczurek
WILQ WILQ WILQ WILQ
czy mam dodac cos jeszcze? :f
Czasem przegladne sobie Produkty u kumpla [szczegolnie wymiata ten z profesorem, malpa i dziewczyna, (pipi) zapomnialem imion, whateva, ja chcem pelne albumy z tymi herosami, ale juz!]. Kiedys jeszcze Spiderman i co tam jeszcze w lapki wpadlo...Superman vs. Aliens, kilka z Batmanem....
safferon
[szczegolnie wymiata ten z profesorem, malpa i dziewczyna, (pipi) zapomnialem imion, whateva, ja chcem pelne albumy z tymi herosami, ale juz!]

Emilia, Tank i Profesor ;]
http://www.mandragora.com.pl/index.php?co=2&id=45
SOAD
www.wilq.pl - zobaczcie i śmiać...... tongue.gif
Anonymous
, ale tylko te z PE biggrin.gif
No Maciek
Czytam DK - Street Fighter (Walka Ryu i Kena z Akumą w najnowszym numerze rządzi!!!)
Kenshin
Przeważnie czytam Mangi, Akira I GITS rulla no i jeszcze Hellsing icon_twisted.gif
SOAD
Hiroszima 1945 (MANGA) - Uwaga! Komiks zawiera sceny drastyczne!
Rewelka!!!!!!!! Zajrzyj: http://www.komiks.gildia.pl/komiksy/hiroshima_1945/1/
Mathiu
Only WilQ and Thorgal... nie kupuję tylko pożyczam.

"Będzie burza, bo mi się wydłuża" icon_twisted.gif
Kenshin
Hiroszima 1945 (MANGA) -  Uwaga! Komiks zawiera sceny drastyczne!  
Rewelka!!!!!!!! Zajrzyj:http://www.komiks.gildia.pl/komiksy/hiroshima_1945/1/

Całkiem fajnie się zapowiada , kupie napewno
Radzik
Ostatnio kupuje komiksy z DK, zwłaszcza Street Fighter
Mackal21
Kiedyś byłem maniakiem komiksów.Czytałem zwłaszcza :
-Donald i Spółka
-Kaczor Donald
-Komiks Gigant
-Superman
-Batman
-Spawn
-Lobo
-wydania specjalne TM-Semic
W tej chwili komiksów nie kupuję.Tera komiksy ściągam z sieci.
MisHa
Ja kiedyś czytałem przede wszystkim X-mana i tego jajcarza Kaczora Donalda
Stachu
Ja nie czytałem i nie będe czytał.Jak już to mange ,żądnych naciąganych herosów z USA
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.