Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SKomentuj swojego kontrahenta?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pchli targ
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111
Wolny
+ dla Michaelisa tradycyjnie
wirek72
+ dla Goju. Szybko i sprawnie. Polecam.
bartiz
+ dla Mithos
Greg
+ dla bombermana
Cottage
[b]+ dla Butastita
jasutoko
+ dla M@IDENA

Wszystko przebiegło pomyślnie, sam profesjonalizm, gorąco polecam biggrin.gif
M@IDEN
+ równierz dla jasutoko icon_idea.gif

nul kłopotów.
butastita
+ dla Cottage smile.gif
Samos
+ dla M@IDENA. Wszystko w jak najlepszym porzadku. POLECAM
M@IDEN
+ idem cool.gif
jaro
+ for roofoos

Wszytsko jak najbardziej wporzadku
Goju
[size=24]+ dla .:Ekans_Dilos:.; uczciwy i szlachetny gosc ktory bardzo wzbogacil moja kolekcje cool.gif
mj
+ idzie do GREG'a smile.gif
Mithos
+ dla gruby+
yaczes
+ M@iden
Wszystko BARDZO szybko. Jeden dzien i mam towar u siebie na chacie.
Nie wali w chu.ja ;)))))))))
Mega plus.
bartek212
Wielki PLUS +++ dla .:Ekans_Dilos:. :!: POLECAM :!:
Red_XIII
wielkie plusiory dla:

arrow.gif gmeru (sprzedawca)

arrow.gif kurczaczek (klient)
YETI
plus dla geda
_Gmeru_
arrow.gif Red_XIII DUŻY PLUS +

Jako kupujący sprawdził się w 100%. Bardzo szybkaa rekacja:)
kurczaczek
arrow.gif PLUS dla Red_XIII

Wszystko super smile.gif
Picool
Duzy plus dla Yacka! Szybka i zgodna z opisem transakcja.
Yacek
Taki sam duzy PLUS dla Picoola. Bardzo dobry i mily kontakt, wszystko bez problemow, szybka realizacja. Polecam
Goju
"[size=24]+" dla bartiz'a
Wolny
+ dla Gemiego
Gemi
+"
[size=24]+"
[size=24]+
"
popiel25
+GEMI.
OsciBosci
Dla Gemi +
Kubaa__
+ dla Samosa, gra w bardzo dobrym stanie i bezproblemowa wymiana, polecam !!
Samos
+ Dla Kubaa__. Wszystko oki
bartiz
[quote]"[size=24]+
+ dla "Goju"
Kenshin
+ dla marshalla
Liquid(c)
+ dla Michaelis'a smile.gif Szybko , sprawnie , miło smile.gif
Enori
+ dla Red_XIII. Transkacja przebiegła bezproblemowo biggrin.gif
Red_XIII
[size=18]+dla:
arrow.gif Enori
Spoko sprzedawca, polecam.
sterna
+ dla crasher100
crasher100
+ dla Sterny. Mimo że akurat kiedy wpłacił kase to mój bank miał awarję to cierpliwie czekał. :wink:
BRY@N
duży + dla Marianjas

szybko i sprawnie
Anonymous
plus po raz 3 dla M@jka

---------------------------------------------------------------------

Niestety musze wystawić wielkiego [size=18]MINUSA , który okazał sie zwykłym złodziejem.Ja mu wysłalem paczke o watości około 15 zł przed wakacjami a on mi miał też przysłać paczke . Na początku mówił że nawala poczta, potem że nie może ściągnąć soundtracka z netu, niedawno mi powiedział że zgubił mój adres i tak to trwa pół roku. Na dokładke pisze do mnie w PM pytania "Czy mam jakieś życzonka??", ja mu odpowiadam że chce żeby w końcu mi wysłał paczke a on sie jeszcze śmieje z mojej odpowiedzi. Taki człowiek nie powinien być modem. Dobrze wam radze, nie róbcie z nim żadnych interesów, chyba że chcecie stracić kase.
Haro
Niestety prawda :?
Ale zlodziejem nie jestem i lepiej mnie takim nie nazywaj icon_evil.gif
_Recoba_
@HARO
A wyslales mu juz ta paczke?
Anonymous
@HARO
A wyslales mu juz ta paczke?

Nie wysłał, więc dopóki jej nie dostane to niestety ale będe twierdził że Haro mnie okradł. Ciekawe co ty byś Haro mówił jak ja bym zrobił to co ty icon_evil.gif
Haro
Stary, robisz z igly widly. Zapytale o "jakies zyczonka" bo zastanawialem sie, czy za zwloke mam Ci co jeszcze nagrac. Jakis przewrazliwiony jestes. To jest tylko 15 zyla, nie panikuj, dzieciak. :?
MichAelis
Chwila chwila minus jest pogawedki na PM, a pisze to dlatego zeby powedziec Haro wyluzuj, miales mu wyslac paczke przed wakacjami nie zrobiles tego a jest juz grudzien, wiec na chwile obecna jestes dla niego zlodziejem. Mimo ze to tylko 15 zika to raczej chodzi o sam fakt bycia uczciwym...
marshall
+ dla Raptora...
Maiden
+ dla yaczes :wink: To było z miech temu ale sie zorientowałem ze zapomniałem go wystawić :oops:
RÓWNIERZ nie wali w chu.ja :wink:
Anonymous
Stary, robisz z igly widly. Zapytale o \"jakies zyczonka\" bo zastanawialem sie, czy za zwloke mam Ci co jeszcze nagrac. Jakis przewrazliwiony jestes. To jest tylko 15 zyla, nie panikuj, dzieciak. :?

Skoro jesteś taki DOROSŁY i mnie nazywasz dzieciakiem to czemu tak jak dorosły człowiek nie wywiązujesz się z naszej bądź co bądź umowy już pół roku?? O tych życzonkach to pisze dlatego bo odpowiedź jaką dostałem od ciebie nie była na miejscu do zaistniałej sytuacji. Powtarzam jeszcze raz: ciekawe co ty byś mówił jak ktoś by cie w chu,ja za przeproszeniem zrobił i nie wysłał ci paczki przez pół roku. Tak jak Michaelis powiedział dla mnie teraz jesteś złodziejem i nie ważne czy chodzi o 3 zł, 15 czy 200. Liczy sie sam fakt. Kończe już tą dyskusje i jak będziesz chciał w końcu wysłać to dobrze a jak nie to zdania o tobie nie zmienie icon_evil.gif
marshall
+ dla Bartiza :wink: Dzieki wszystko idealne ...
bartiz
+ dla marshall'a - wszystko super
Raptor
+ dla Raptora...

+ dla marshalla
DJ_JASZCZUR
+ dla XboxFan-a cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.