+ dla Michaelisa tradycyjnie
+ dla Goju. Szybko i sprawnie. Polecam.
Cottage
14 10 2004, 18:42
[b]+ dla Butastita
jasutoko
14 10 2004, 18:58
+ dla M@IDENA
Wszystko przebiegło pomyślnie, sam profesjonalizm, gorąco polecam
+ równierz dla jasutoko
nul kłopotów.
butastita
14 10 2004, 20:31
+ dla Cottage
+ dla M@IDENA. Wszystko w jak najlepszym porzadku. POLECAM
+ idem
+ for roofoos
Wszytsko jak najbardziej wporzadku
[size=24]
+ dla .:Ekans_Dilos:.; uczciwy i szlachetny gosc ktory bardzo wzbogacil moja kolekcje
+ idzie do GREG'a
+ M@iden
Wszystko BARDZO szybko. Jeden dzien i mam towar u siebie na chacie.
Nie wali w chu.ja ;)))))))))
Mega plus.
bartek212
31 10 2004, 23:27
Wielki PLUS +++ dla .:Ekans_Dilos:. :!: POLECAM :!:
Red_XIII
5 11 2004, 13:44
wielkie plusiory dla:
gmeru (sprzedawca)
kurczaczek (klient)
Red_XIII DUŻY PLUS +
Jako kupujący sprawdził się w 100%. Bardzo szybkaa rekacja:)
kurczaczek
8 11 2004, 23:37

PLUS dla
Red_XIII
Wszystko super
Duzy plus dla Yacka! Szybka i zgodna z opisem transakcja.
Taki sam duzy PLUS dla Picoola. Bardzo dobry i mily kontakt, wszystko bez problemow, szybka realizacja. Polecam
"[size=24]+" dla bartiz'a
+"
[size=24]+"
[size=24]+"
popiel25
10 11 2004, 18:55
+GEMI.
OsciBosci
10 11 2004, 19:03
Dla Gemi +
Kubaa__
12 11 2004, 18:36
+ dla Samosa, gra w bardzo dobrym stanie i bezproblemowa wymiana, polecam !!
+ Dla Kubaa__. Wszystko oki
[quote]"[size=24]+
+ dla "Goju"
Kenshin
22 11 2004, 23:22
+ dla marshalla
Liquid(c)
23 11 2004, 18:27
+ dla Michaelis'a

Szybko , sprawnie , miło
+ dla Red_XIII. Transkacja przebiegła bezproblemowo
Red_XIII
26 11 2004, 13:09
[size=18]
+dla:
Enori
Spoko sprzedawca, polecam.
crasher100
3 12 2004, 16:06
+ dla Sterny. Mimo że akurat kiedy wpłacił kase to mój bank miał awarję to cierpliwie czekał. :wink:
duży + dla Marianjas
szybko i sprawnie
Anonymous
4 12 2004, 17:53
plus po raz 3 dla M@jka
---------------------------------------------------------------------
Niestety musze wystawić wielkiego [size=18]MINUSA , który okazał sie zwykłym złodziejem.Ja mu wysłalem paczke o watości około 15 zł przed wakacjami a on mi miał też przysłać paczke . Na początku mówił że nawala poczta, potem że nie może ściągnąć soundtracka z netu, niedawno mi powiedział że zgubił mój adres i tak to trwa pół roku. Na dokładke pisze do mnie w PM pytania "Czy mam jakieś życzonka??", ja mu odpowiadam że chce żeby w końcu mi wysłał paczke a on sie jeszcze śmieje z mojej odpowiedzi. Taki człowiek nie powinien być modem. Dobrze wam radze, nie róbcie z nim żadnych interesów, chyba że chcecie stracić kase.
Niestety prawda :?
Ale zlodziejem nie jestem i lepiej mnie takim nie nazywaj
_Recoba_
5 12 2004, 00:46
@HARO
A wyslales mu juz ta paczke?
Anonymous
5 12 2004, 12:39
@HARO
A wyslales mu juz ta paczke?
Nie wysłał, więc dopóki jej nie dostane to niestety ale będe twierdził że Haro mnie okradł. Ciekawe co ty byś Haro mówił jak ja bym zrobił to co ty
Stary, robisz z igly widly. Zapytale o "jakies zyczonka" bo zastanawialem sie, czy za zwloke mam Ci co jeszcze nagrac. Jakis przewrazliwiony jestes. To jest tylko 15 zyla, nie panikuj, dzieciak. :?
MichAelis
5 12 2004, 20:40
Chwila chwila minus jest pogawedki na PM, a pisze to dlatego zeby powedziec Haro wyluzuj, miales mu wyslac paczke przed wakacjami nie zrobiles tego a jest juz grudzien, wiec na chwile obecna jestes dla niego zlodziejem. Mimo ze to tylko 15 zika to raczej chodzi o sam fakt bycia uczciwym...
marshall
5 12 2004, 22:32
+ dla Raptora...
+ dla yaczes :wink: To było z miech temu ale sie zorientowałem ze zapomniałem go wystawić :oops:
RÓWNIERZ nie wali w chu.ja :wink:
Anonymous
6 12 2004, 11:27
Stary, robisz z igly widly. Zapytale o \"jakies zyczonka\" bo zastanawialem sie, czy za zwloke mam Ci co jeszcze nagrac. Jakis przewrazliwiony jestes. To jest tylko 15 zyla, nie panikuj, dzieciak. :?
Skoro jesteś taki DOROSŁY i mnie nazywasz dzieciakiem to czemu tak jak dorosły człowiek nie wywiązujesz się z naszej bądź co bądź umowy już pół roku?? O tych życzonkach to pisze dlatego bo odpowiedź jaką dostałem od ciebie nie była na miejscu do zaistniałej sytuacji. Powtarzam jeszcze raz: ciekawe co ty byś mówił jak ktoś by cie w chu,ja za przeproszeniem zrobił i nie wysłał ci paczki przez pół roku. Tak jak Michaelis powiedział dla mnie teraz jesteś złodziejem i nie ważne czy chodzi o 3 zł, 15 czy 200. Liczy sie sam fakt. Kończe już tą dyskusje i jak będziesz chciał w końcu wysłać to dobrze a jak nie to zdania o tobie nie zmienie
marshall
7 12 2004, 16:47
+ dla Bartiza :wink: Dzieki wszystko idealne ...
+ dla marshall'a - wszystko super
+ dla Raptora...
+ dla marshalla
DJ_JASZCZUR
11 12 2004, 12:33
+ dla XboxFan-a
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.