Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SKomentuj swojego kontrahenta?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pchli targ
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111
Zonk
Duży + dla BARTEZOO biggrin.gif Jak zawsze super:)
Zwyrodnialec
Wielki minus dla kolesia o nicku Tytek. Wysłałem mu Ratcheta:Gladiator w stanie idealnym , gra była jeszcze zafoliowana i miał odesłać Beyond Good $ Evil. Przesyłka do niego doszła , po czym oznajmia mi na PM , że gra mu się nie odpala itp pierdoły wciska ,a zapewne gra mu się nie spodobała i nie widział jak się wymigać od wymiany. Odesłał w końcu mi tego Ratcheta , o Beyondzie mogłem już tylko pomarzyć sad.gif. I teraz najgorsze jest to , że na płycie są 2 rysy , co prawda gra idealnie chodzi , ale fakt faktem , że z nowej gry , mam teraz co najwyżej w stanie dobrym. Ogólnie nie polecam tego kolesia , chociaż wiem , że jakieś plusy ma. W każdym razie ja jestem totalnie zawiedziony.
Bartezoo
QUOTE(Zonk @ 11 10 2006, 13:47) *

Duży + dla BARTEZOO biggrin.gif Jak zawsze super:)

+ dla ZONK fpytę biggrin.gif
KOMODO
+ dla Zonk
Tytek
+ dla Dud.ek

Wielki minus dla kolesia o nicku Tytek. Wysłałem mu Ratcheta:Gladiator w stanie idealnym , gra była jeszcze zafoliowana i miał odesłać Beyond Good $ Evil. Przesyłka do niego doszła , po czym oznajmia mi na PM , że gra mu się nie odpala itp pierdoły wciska ,a zapewne gra mu się nie spodobała i nie widział jak się wymigać od wymiany. Odesłał w końcu mi tego Ratcheta , o Beyondzie mogłem już tylko pomarzyć . I teraz najgorsze jest to , że na płycie są 2 rysy , co prawda gra idealnie chodzi , ale fakt faktem , że z nowej gry , mam teraz co najwyżej w stanie dobrym. Ogólnie nie polecam tego kolesia , chociaż wiem , że jakieś plusy ma. W każdym razie ja jestem totalnie zawiedziony.

Tak nie bedziemy sie bawic. Wyslales mi gre i u mnie nie dzialala. Nie wiem dlaczego, inne gry u mnie dzialaja. Nie mialem mozliwosci sprawdzenia gry na innej konsoli wiec nie moglem ryzykowac (moglby to byc jakis felerny egzemplarz). Nie mialem innego wyboru tylko Ci odeslac gre (moze z gra bylo cos nie tak- zawsze istnieje taka mozliwosc). A tych rysek nawet nie zauwazylem- mozliwe ze powstaly podczas prob odpalania konsoli lub podczas przesylki (jeden "zabek" trzymajacy plyte byl wgniecony- juz jak do mnie doszedl- i plyta mogla wypasc w pudelku). Male ryski sa rzecza aturalna i nie zgadzam sie na minusa. Niedawno pisales, ze nie ma sprawy, ze odsylam gre, bo juz masz innego kontrachenta, a tutaj takie cos?
spn_sosnowiec
+ dla Wiśnia San
Wiśnia San
QUOTE(spn_sosnowiec @ 12 10 2006, 12:56) *

+ dla Wiśnia San

i + dla ciebie
Zonk
DUŻY + dla KOMODO biggrin.gif Daliśmy radę biggrin.gif Ale ta "kupa" rządzi <lol> hehe
Zwyrodnialec
+ dla ziemia1

+ dla mazur 13
KOMODO
+ dla Shrek.

Zonk - pytanie n.t. kupy prosze kierowac do uzytkownika Orlik:P.
cesarz
+ dla porshman
Zwyrodnialec
+ dla bojan_zaw
Danilo1972
+ dla Bojan_Zaw.
Gra w świetnym stanie, błyskawiczna wysyłka.
Solid_Snake_1
+ dla Butchera. Wszystko ok:)
Shrek
+ dla KOMODO
Dud.ek
+ dla KOMODO , +++ Ziemia1 oraz + Tytka. (Sorry za termin nadania plusów ale problemy z neo wacko.gif )
Bojan_Zaw
+ dla Danilo1972

+ dla Zwyrodnialec
Bartezoo
PLUY idą do :
+Danilo1972
++Ziemia1
++KuMbis
Danilo1972
+ dla Bartezoo.
Jak zwykle wszystko w porządku, ale stracha mi napędziłeś wink.gif
ziemia1
++ dla Bartezoo
Zwyrodnialec
kolejny + dla ziemia1 smile.gif
Mazur13
+ dla Zwyrodnialca,SPN Sosnowiec - zamówiony towar kupili tongue.gif
- Funkorama - gościu zamawia grę (za marne 20 zł),pisze,że zapłaci...a później kontakt się urywa i nie raczy nawet wyjaśnić nieścisłości na gg (a jest dostępny) icon_evil.gif
RoL
+ dla Nitro619
Zonk
Duży + dla GRYNa. Wszycho oka smile.gif
ping
wielki + dla NELSONa wink.gif
Dud.ek
+ dla pawel3569
Jakuza
+ dla Dr.Czekolada - wszystko ok smile.gif
banny
DUZY PLUS dla mr.suchy smile.gif
Zwyrodnialec
+ dla boba_bossa
pawel3569
+ dla pszeemek
Danilo1972
+ dla spn_sosnowiec.
Transakcja przebiegła zgodnie z umową.
Zwyrodnialec
kolejny + dla ziemia1 smile.gif
Batistuta
Wielgaśny plus dla B@nny!!!! laugh.gif
Wszystko szybko i sprawnie.
spn_sosnowiec
+ dla Danilo1972
MichAelis
+ dla Ryo San
:* buzi
wszystko super
Gryn
+ dla Bartezoo
Diabeu
+ dla Hela
ranaghar
+ dla Juchy
Juchy
duzy + dla ranaghar a nawet ++ bo byly 2 pady smile.gif
Bojan_Zaw
+ dla Pitrek smile.gif
pawel3569
+ dla Dud.ek
Bartezoo
+ dal GRYN wszystko ok
Jakuza
+ dla SORROW
bob_boss
+ leci dla Zwyrodnialca za wywiązanie się z płatności!
banny
+ for Batistuta smile.gif
SORROW
ogromny + dla Jacuza -polecam gościa...
gaspo
+ dla Matt3o
mr.suchy
+ dla B@nny
Butcher
Polecam Solid_Snake_1 - rzetelny kupiec.
Dud.ek
+ + dla Dr Czekolady biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.