+ dla Dud.ek
Wielki minus dla kolesia o nicku Tytek. Wysłałem mu Ratcheta:Gladiator w stanie idealnym , gra była jeszcze zafoliowana i miał odesłać Beyond Good $ Evil. Przesyłka do niego doszła , po czym oznajmia mi na PM , że gra mu się nie odpala itp pierdoły wciska ,a zapewne gra mu się nie spodobała i nie widział jak się wymigać od wymiany. Odesłał w końcu mi tego Ratcheta , o Beyondzie mogłem już tylko pomarzyć . I teraz najgorsze jest to , że na płycie są 2 rysy , co prawda gra idealnie chodzi , ale fakt faktem , że z nowej gry , mam teraz co najwyżej w stanie dobrym. Ogólnie nie polecam tego kolesia , chociaż wiem , że jakieś plusy ma. W każdym razie ja jestem totalnie zawiedziony.
Tak nie bedziemy sie bawic. Wyslales mi gre i u mnie nie dzialala. Nie wiem dlaczego, inne gry u mnie dzialaja. Nie mialem mozliwosci sprawdzenia gry na innej konsoli wiec nie moglem ryzykowac (moglby to byc jakis felerny egzemplarz). Nie mialem innego wyboru tylko Ci odeslac gre (moze z gra bylo cos nie tak- zawsze istnieje taka mozliwosc). A tych rysek nawet nie zauwazylem- mozliwe ze powstaly podczas prob odpalania konsoli lub podczas przesylki (jeden "zabek" trzymajacy plyte byl wgniecony- juz jak do mnie doszedl- i plyta mogla wypasc w pudelku). Male ryski sa rzecza aturalna i nie zgadzam sie na minusa. Niedawno pisales, ze nie ma sprawy, ze odsylam gre, bo juz masz innego kontrachenta, a tutaj takie cos?