Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SKomentuj swojego kontrahenta?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pchli targ
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111
gorillaz66
+ dla XboxFan-a  8)

również + dla DJ_JASZCZUR-a szybka wpłata,ogólnie bardzo pozytywnie smile.gif
Cegla
plus dla zlotego aka goldi.
Nizki
+ dla dragu. Szybko i bezproblemowo biggrin.gif
marshall
+ dla Kenshin-a
Kolezka slowny jak cholera :wink:
mario87
+ dla popiel25, a własciwie to 3 +, za xboxa, pada i Splinter Cella
No Maciek
+ dla Kubaa

No a co! To się pamięta icon_twisted.gif
Red_XIII
[size=18]+ dla jaro

Blyskawiczna paczka z grami. Dzieki!!!
jaro
wielki + dla Red_XIII

wszytsko blyskawicznie hyh.gif POLECAM
Lipa
Nie wiedziałem gdzie się zapytać, to robię to tu. Zna ktoś człowieka z allegro " lexm " question.gif SuperSprzedawca. Zna ktos go ? Robił ktoś z nim transakcje ?
szczurek
+ Dla Matroxa

[opiekuj sie moim kjubikiem, no!]
Red_XIII
[size=18]+ dla XboxFan

Dzieki za mega-szybka przesylke, polecam !!! smile.gif
bartiz
+ dla "Arkady" cool.gif
Arkady
+ dla bartiz'a
gorillaz66
+ dla Red_XIII
szybka wpłata,świetny kontakt smile.gif
edit (bo zapomniałem):
+ dla Michu
Danilo1972
+ dla Chickena - gra była w takim stanie jak to opisał.
marshall
Mega + dla Ryo-San gosc daje rade i slowny jest jak cholera biggrin.gif

Drugi dla BSE respect dla ciebie :wink: dobra skrzyna byla
krzysiucd
PLUS dla Diabua smile.gif
Diabeu
icon_twisted.gif
Plusior dla krzysiacd
icon_twisted.gif
bartiz
Duży plus dla Nizkiego - Wielkie dzięki smile.gif
Nizki
+ dla bartiza - szybko i bezproblemowo :wink:
whitesand
+ dla Cottage'a. Tanio, szybko i zgodnie z umową biggrin.gif .
Goldi69-PL-
+ duzy pozytyw dla Voo.
Konsola w stanie idealnym (chyba jest swietym mikolajem, sprzedaje nowki w cenie zjechanych trupow) Polecam Wszystkim goraco :wink:
Voo
konsola naprawdę ma 1,5 roku po prostu dbałem o nią wink.gif

wielki + dla Goldi69-PL- za konkretność, słowność i szybkie tempo smile.gif
Maiden
+ dla yaczesa cool.gif
Mega nigus biggrin.gif Nie dosc ze sprzedał mi towar bo bardzo konkurencyjnej cenie to go jescze naszpikował banusami (ktorych dlasza czesc ujrze w lutym icon_twisted.gif ) , doreczył mi paczuszke do domu , podpiał i pomagał...Stan sprzetu był jecze lepszy niz moglem sobie zamarzyc a do tego za pare filmow DVD(nieorgy ale DTS) dorzucil mi 2 nintenda 64 z grami 8O ...Brak mi słow naprawde...Pukac doń w ciemno "CHI IS A GFREJT MADAFA" biggrin.gif

Nie no jeden mały minusik ma=nie gra w halo icon_twisted.gif
yaczes
+ dla Maidena
Bardzo dobry i mily kontakt, zadnego swirowania - czysta przyjemnosc.
To juz nasza druga transakcja.
Mozna na chlopaku polegac.
pozdro
Lipa
+ dla Alienatora smile.gif
Szybka wpłata. Wszystko OK.
Danilo1972
PLUS dla Emika.
Błyskawiczna wysyłka, stan gry zgodny z opisem.
alienator
+ dla Alienatora smile.gif
Szybka wpłata. Wszystko OK.

Heh, zapomniałem.
Big + 4 LIPA
Xboxman
+ dla duetu Goldi & Maiden. Dobry kontakt itd. tongue.gif Dzięki i polecam cool.gif
Maiden
Nawzjajem od duetu goldi od maiden + idzie dla xboxmana cool.gif
jaszczoor
Tak jak myslałem, to że napisałem negatywny komentarz dla Haro, to i tak go to nie zmobilizowało do wysłania mi paczki. Jeszcze pisze żebym sie wyluzował dzieciaku bo to tylko 15 zł. Ach szkoda słów. I jeszcze pisze żebym nie nazywał go złodziejem. To w takim razie pytam się go, jak go mam nazwać inaczej?! Teraz pewnie też będzie wymyślał głupie wymówki że poczta ponad pół roku nawala , że pies mu zdechł, że w domu źle i nie wiem co jeszcze. Przypominam o co sie rozchodzi: Ja mu wysłałem przed wakacjami w 2004 roku paczke o wartości około 15 zł a od niego do dzisiaj nic nie dostałem chociaż miał wysłać już dawno temu. Taki człowiek napewno nie powinien byś moderatorem na tak poważanym forum internetowym. Dla mnie jest najzwyklejszym ZŁODZIEJEM i nie radze wam robić z nim interesów bo stracicie tylko kase i czas na pisanie takich postów. WIELKI MINUS DLA HARO... Już straci łem wszelką nadzieje na to że odzyskam kase...
Goju
Tak jak myslałem, to że napisałem negatywny komentarz dla Haro, to i tak go to nie zmobilizowało do wysłania mi paczki. Jeszcze pisze żebym sie wyluzował dzieciaku bo to tylko 15 zł. Ach szkoda słów. I jeszcze pisze żebym nie nazywał go złodziejem. To w takim razie pytam się go, jak go mam nazwać inaczej?! Teraz pewnie też będzie wymyślał głupie wymówki że poczta ponad pół roku nawala , że pies mu zdechł, że w domu źle i nie wiem co jeszcze. Przypominam o co sie rozchodzi: Ja mu wysłałem przed wakacjami w 2004 roku paczke o wartości około 15 zł a od niego do dzisiaj nic nie dostałem chociaż miał wysłać już dawno temu. Taki człowiek napewno nie powinien byś moderatorem na tak poważanym forum internetowym. Dla mnie jest najzwyklejszym ZŁODZIEJEM i nie radze wam robić z nim interesów bo stracicie tylko kase i czas na pisanie takich postów. WIELKI MINUS DLA HARO... Już straci łem wszelką nadzieje na to że odzyskam kase...

Chocby chodzilo o 2zl to taki czlowiek jest zlodziejem. Zgadzam sie z tym ze nie powinien byc modem. Pisz do fenixa i tak to zalatw.
emik
+
Maiden

Chocby chodzilo o 2zl to taki czlowiek jest zlodziejem. Zgadzam sie z tym ze nie powinien byc modem. Pisz do fenixa i tak to zalatw.

Dokładnie dla złodzieji zero szacunku :!: W ogóle go wywalić z branży 3ea
SIKI

ja w wakacje wymieniłem pare paczuszek z Harem i żadnych problemów nie było...
NIe komentuje tego, bo interesy z harem to była dla mnie dobra wymiana ;]
jaszczoor
dla Ciebie może tak, ale Haro sam sie przyznał na forum że nie wysłał paczki, ale to i tak nie zmienia faktu że jest przynajmniej dla mnie zwykłym złodziejem... Sam musisz przyznać że takie coś to jest kradzież.
Odin91
Jak masz na niego namiary to "złuż mu małą wizyte" - najlepiej z kolegami cool.gif to by go nauczyło...
SIKI
no jak mu wysłal paczke to chyba ma namiar, logiczne nie O_O
No na pewno bedzie jechał 500km o 15zł, pomyśl troche :wink:
jaszczoor
no nie będe jeździł, ale ja tylko chciałem ostrzez innych forumowiczów przed nim
Odin91
no jak mu wysłal paczke to chyba ma namiar, logiczne nie O_O  
No na pewno bedzie jechał 500km o 15zł, pomyśl troche  :wink:

niekoniecznie wink.gif może mieszkać nie 500 km dalej a np. 15 wink.gif
skąd mam wiedzieć jak daleko mieszka wink.gif
no ale jakby jeździł 500 km. to by chyba wyjechał za Polske hehe wink.gif (ja mam z Gliwic do Bydgoszczy 350 kilosów a to drugi koniec polski :roll: )
Red_XIII
[size=18]+dla @-t M@iden

Smackdown doszedl bezpiecznie, wszystko gra! Polecam kolesia za slownosc i zgodnosc z opisem (chociaz w wyniku burdelu na poczcie nie doszlo jako zamowiony priorytet tylko jako ekonomiczny polecony -> 5 dni czekania :> fucki dla urzednikow PP)
BRY@N
HARO + dla ciebie wszystko sprawnie

po tych komentarzach trochę się bałem ale niesłusznie
Maiden
PLUS DLA RED'A cholernie miła i bezproblemowa transakcja.Mozna na czerwonym polegać cool.gif
Haro
HARO + dla ciebie wszystko sprawnie

po tych komentarzach trochę się bałem ale niesłusznie

+ dla BRY@N'a - polecam Cie, stary! Szybko, sprawnie dokladnie tak jak sie umawialismy wink.gif
MichAelis
+ dla Niziki, przepraszam ze tak pozno smile.gif
Nizki
+ dla MichAelis - liczy się pamieć tongue.gif

PS. Nizki nie Niziki tongue.gif
Lipa
+ Dla Nizkiego.
Jakuza
[size=18]+ dla BRY@N-a Miła i bezproblemowa transakcja , gra działa , doszła szybko - Polecam smile.gif
Arkady
+ dla Red_XIII
Red_XIII
+ dla Arkady

+ dla Bowel
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.