wystawilbym neutrala ale nie ma takeij mozliwosci wiec musze minusa
Funkorama po tym jak zadeklarowal sie ze bierze gre jak bedzie za 70zl z wysylka i sie zgodzilem, poprsotu zrezygnowal wiec trzeba byc konsekwentnym
minus dla Funkorama
bart-blank
13 11 2006, 20:26
DUŻY + dla Osa !
bart-blank
13 11 2006, 20:38
Także DUŻY + dla użytkownika Wolny !
QUOTE(szeni @ 13 11 2006, 21:35)

Też DUŻY plus dla Lipy
Nie pamiętam już kiedy tu dostałem +

+ dla Szeniego

Błyskawiczna wpłata i wszystko OK

PS. Szeni masz w Pchlim tylko 2+ ... I 2 ode mnie

)
+ dla Jiloo -> solidny kontrahent
+ dla Ghost_spike
+ dla Yoshu
+ dla Diabeu - 24 godziny i gra lezy u mnie na biurku.
Albert Wesker
16 11 2006, 06:33
hurtem wystawiam

plusiki (ogromne) dla
- Adi
- Bartiz
- Dybcio
dzieki za transakcje, powiem szczerze, ze tutaj mam mniejsze opory przed wplata kasy z gory na konto niz na allegro, tak trzymac
+ dla easye, szybki biznes
+ dla ghost_spike
+ dla Shrek
+ dla Albert Wesker
Wszystko szybko i sprawnie, POLECAM
alienator
16 11 2006, 17:19
+ dla Ryo-San'a (godny zaufania ;])
+ dla Matt3o (wszystko ok)
+ dla Bartezoo - konkretnie
Bartezoo
16 11 2006, 17:29
+ dla ping182 polecam bardzo
Wielki + dla Mithosa,wszystko zgodnie z opisem i zalatwione w ekspresowym tempie
ziemia1
16 11 2006, 21:23
+ dla Zwyrodnialec kolejna świetna transakcja
2 plusy dla Alienatora:
+(za Halo2)
+(za SC:CH T)
Wszystko ok,dobry kontakt polecam:D
+ Jakuza
+ dla SORROW/Horrid (nie wiem ktory nick aktualny:P).
Red_XIII
17 11 2006, 16:00
+ dla Dud.ek
z zastrzeżeniem bo - towar ok, tu wszystko cacy - ale wysyłka listem zwykłym (priorytetowym) to ryzyko jak cholera i na pewno nie fair, bo sam wysłalem poleconym priorytetem i o taki też prosiłem.
@
||
||
||
\/
bez komentarza, ale jednak skomentowałeś. Zamiast przyjąć krytykę to jeszcze się burzysz. Sposób wysyłki ma wielkie znaczenie w transakcji, wysyłaj dalej zwykłymi, a jak zaczną ci ginąć to życzę powodzenia w reklamacjach. Widze małe doświadczenie z pocztą i sprzedażą.
QUOTE(Red_XIII @ 17 11 2006, 16:00)

+ dla Dud.ek
z zastrzeżeniem bo - towar ok, tu wszystko cacy - ale wysyłka listem zwykłym (priorytetowym) to ryzyko jak cholera i na pewno nie fair, bo sam wysłalem poleconym priorytetem i o taki też prosiłem.
pozostawie to bez komentarza
QUOTE(Dud.ek @ 17 11 2006, 16:31)

QUOTE(Red_XIII @ 17 11 2006, 16:00)

+ dla Dud.ek
pozostawie to bez komentarza
Chłopie, ale o co Ci chodzi ? Ty dalej nie widzisz różnicy ?
PROSIŁ CIĘ O WYSYŁKĘ LISTEM
POLECONYM priorytetowym. A ty mu wysłałeś listem priorytetowym ( bez poleconego ;] ). Kapujesz już ?
Mr.Bogas
17 11 2006, 16:38
prawie robi wielką różnice....
Zwyrodnialec
17 11 2006, 19:10
BIG + dla użytkownika sizacz. Bardzo dobra transkacja. Polecam!
Widze róznice ale tak nawiasem to obeszlo by sie bez adwokata! To jest moja sprawa jak ja wysyłam gre! 90% osób na tym forum tak wysyła gry a on ma jakieś pretensje. Rozumiem ze gdyby mu gra nie doszła to miałbym jakieś zmartwienie ale wszystko było ok! Dostał co chciał a mimo to zrobił ogromny problem! jemu non stop coś nie pasuje!!!!!!
MichAelis
17 11 2006, 21:34
i jeszcze sie burzysz?
Jak sie ustala jaka ma byc wysylka, to tak sie robi, a nie piszesz "to moja sprawa jak wysylam" On zaplacil za Ciebie 5 zł a Ty dwa, jest sprawiedliwie ?
+ dla Yap'a
Bez jakichkolwiek zastrzezen.
puppets
18 11 2006, 08:57
+ Dla Yap'a,wszystko elegancko i szybko.
QUOTE(yab @ 17 11 2006, 23:28)

+ dla Yap'a
Bez jakichkolwiek zastrzezen.
Nom, wszystko ok +
QUOTE(puppets @ 18 11 2006, 09:57)

+ Dla Yap'a,wszystko elegancko i szybko.
U wujka Yap'a tak zawsze

+
Red_XIII
18 11 2006, 12:04
QUOTE(Dud.ek @ 17 11 2006, 21:05)

90% osób na tym forum tak wysyła gry a on ma jakieś pretensje.
|<urwa statystyk się znalazł - 90% chyba z doopy wzięte. Naprawdę zaczynasz mnie już irytować. Przerobiłem ponad 300 transakcji i jakoś tylko jedną taką pazerę znalazłem, ktora woli ryzykowac i wysłać wartościowy towar za 2zł, w*ebany do skrzynki razem z pocztówkami zamiast uczciwie poleconym (albo w ostateczności paczką). Problem w tym, że umawialiśmy się na polecony i potwierdziłeś, że spoko. Zrobiłeś inaczej i o to w tym chodzi.
jemu non stop coś nie pasuje!!!!!!
non stop? Myślałem, że chodzi tylko o kwestię wysyłki, która jest elementem transakcji. Dopóki nie dostaję towaru do rąk własnych i nie podpiszę odbioru to tak jakbym w ogóle go nie dostał. Beznadzieja.
EOT
Update:
a PM`ki typu "suck my balls" to sobie pisz kolegom ze szkoły dzieciaku, odważny przed komputerem.
Nie wiem po co mu dales +. Ja bym dal - (za calokosztalt w tym pozniejsze zachowanie, bo zamiast grzecznie przeprosic i przyznac sie do winy to widze ze Dud.ek sie dalej stawia).
QUOTE(KOMODO @ 17 11 2006, 14:41)

+ dla SORROW/Horrid (nie wiem ktory nick aktualny:P).
Duży + dla KOMODO - warto z tym gościem współpracować( szybko, łatwo, solidnie
Wielki + dla SM1 - świetny kontakt, szybki dowóz, polecam!
Wielki + dla ping182!!! Możliwość dogadania szczegółów, wzorcowa transakcja!!!!:)
Wielkie plusy dla:
Kubaa___
bojan_zaw
Duży plus dla Dybcio. Wszystko sprawnie i bez problemów ;>
big
+ dla Suavek, wzorowo przeprowadzona transakcja
Dr.Czekolada
20 11 2006, 17:28
DWA plusy dla Sebasa pierwsze i na bank nie ostanie
DWA big plusy dla Dr.Czekolada
Duży plus dla Zwyrodnialca.Fachowy kontakt, wszystko dokładnie tak jak opisał.Profeska jednym słowem
STRETCH
21 11 2006, 12:11
chyba miliardowy + dla Mithos'a. dzieki
+ dla STRETCH. Wszystko oki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.