Skoro gry Ci przycinają, sugeruje sobie laser przeczyścić zanim bzdury zaczniesz pisać.
Skoro nie zrozumiałeś, co napisałem, sugeruję ponowną lekturę.
Dla całkowitej jasności dodam, że GoWII, tudzież Ico jakoś mi ostatnimi czasy NIE przycinały, że ograniczę się do gier Sony, a z innych Burnout 3 też mi ostatnio NIE przycinał (ani kiedykolwiek wcześniej). Przycinają mi zasadniczo te gry, które skądinąd słyną z kiepskiego framerate'u (tylko SotC i The Getaway w tej chwili przychodzą mi na myśl).
Jak wyżej, mi przycina w "świątyni" poza walkami też, ale mniej. Ale podczas walk, jest ok 
Jak dla mnie animacja to jedyna wada tej gry.
Zresztą wkurza mnie jak ktoś podchodzi do gier tak hmm filozoficznie. Gra to TYLKO gra, nie podoba się? Nie graj.
Mówisz że kamera utrudnia walkę z kolosami? Tylko, że ciekawy jestem w jaki sposób. Właśnie twórcy UPROŚCILI tą rzecz, wciśnij "L1" to się przekonasz.
Sonotori zawalcz z piątym kolosem to może się przekonasz do tej gry
Jak dla mnie animacja to jedyna wada tej gry.
Zresztą wkurza mnie jak ktoś podchodzi do gier tak hmm filozoficznie. Gra to TYLKO gra, nie podoba się? Nie graj.
Mówisz że kamera utrudnia walkę z kolosami? Tylko, że ciekawy jestem w jaki sposób. Właśnie twórcy UPROŚCILI tą rzecz, wciśnij "L1" to się przekonasz.
Sonotori zawalcz z piątym kolosem to może się przekonasz do tej gry
Rozpykałem 6 kolosów. Sęk w tym, że trudno mi tej gry nie porównywać z Ico. Tym jest jakiś pomysł i na dyzajn, i na kamerę, a wszystko razem gra cacy (o płynności animacji już nie wspominając). Tu na rozgrywkę jest pomysł, na kamerę ni ma. W SotC korzystam z udogodnień typu lockowanie, centrowanie widoku, zoom, ale to wg mnie sprawy ze wszystkim nie rozwiązuje. Dużo ciosam w różne TPP i się byle czym nie zniechęcam, w SotC gram przecież, ale słoma z butów jednak tej grze miejscami wyłazi.
Co się tyczy animacji - zagrajta w J&D, a zaraz potem w SotC.