iwo_kupa
13 11 2005, 21:50
Jak przejsc kolosa #15 ???? mecze sei i nie mam pojecia ten paziu mowi mi zeby wszedl na wyzszy poziom ale jak ?
walczysz z nim na colosseum bo bokach w pewnych momentach sciana jest duzo nizej niz gdzie indziej... stan obok takiego wlasnie miejsca i czekaj az collos bedzie chcial zgniesc Cie noga... jak juz bedzie chcial Cie zrob unik a on walnie w podlorze ktore uniesie sie do gory i w tym momencie masz kilka sekund na to zeby sie wspiac do gory ...
geciu35
14 11 2005, 17:41
Witam, jak Zabić pierszego Kolosa,z góry dzieki za odpowiedż
Dervil.WoW + pokłony i wielkie dzięki już zasysam

, może zrobiłbyś jeszcze ICO ?

QUOTE(geciu35 @ 14 11 2005, 19:41)

no tak...pierwszy kolos jest banalny:
jak stanie na chwilke to podbiegasz do tylnej czesci nogi podskakujesz i wieszasz sie na "łydce"
potem jak możesz walnąć go w te noge to wal
na chwilke przykleknie wspinasz sie dalej az na głowe - trza troche poćwiczyć ;-)
ps. tak wogóle to jak masz problemy juz z 1 kolosem to jakos cienko cie widze z resztą....;-(
geciu35
15 11 2005, 01:55
QUOTE(czekus @ 14 11 2005, 23:08)

QUOTE(geciu35 @ 14 11 2005, 19:41)

no tak...pierwszy kolos jest banalny:
jak stanie na chwilke to podbiegasz do tylnej czesci nogi podskakujesz i wieszasz sie na "łydce"
potem jak możesz walnąć go w te noge to wal
na chwilke przykleknie wspinasz sie dalej az na głowe - trza troche poćwiczyć ;-)
ps. tak wogóle to jak masz problemy juz z 1 kolosem to jakos cienko cie widze z resztą....;-(
Czekus Dzieki za info pozdrowionka
Mam pytanie:
Przeszedlem gre na normal i bylo napisane ze aby wlaczyc time atack musze podejsc do szczątków kolosa i nacisnać kółko, tymczasem włacza sie retrospekcja.
Czy musze najpierw przejsc harda zeby wlaczyc time atack czy co??
Jak mam właczyc ten tryb (time atack)??
EDIT: Juz obczaiłem trzeba sie pomodlic przy szczatkach, ale posągu w swiatyni
Gacek44
15 11 2005, 20:40
QUOTE(waldii @ 14 11 2005, 18:48)

Niestety wydaje mi się że nie mogę( nie mam prawa ), poniewaz ten O.S.T już oficjalnie wyszedł, a tak w wypdaku ostu z SOC nie łamię żadnych zasad

No chyba że ludzi na tym forum przekonasz (co jest niemożliwe )

to sie tym zajmę i go ładnie udostępnie

PS.Psss...

do bani ten fotomontaż (drugi) bo pierwszy jest dobry i aż chce się powalczyć z takim

A wracjąc do mojego pytania jakie róznice będa w ver. PAL( po za jakością obrazu) ?
QUOTE(Dervil @ 16 11 2005, 07:46)

QUOTE(waldii @ 14 11 2005, 18:48)

Niestety wydaje mi się że nie mogę( nie mam prawa ), poniewaz ten O.S.T już oficjalnie wyszedł, a tak w wypdaku ostu z SOC nie łamię żadnych zasad

No chyba że ludzi na tym forum przekonasz (co jest niemożliwe )

to sie tym zajmę i go ładnie udostępnie

PS.Psss...

do bani ten fotomontaż (drugi) bo pierwszy jest dobry i aż chce się powalczyć z takim

A wracjąc do mojego pytania jakie róznice będa w ver. PAL( po za jakością obrazu) ?
No szkoda.To może na torrenta byś wrzucił,pewnie nie tylko ja bym chciał OST z ICO

Co do różnic wer PAL to bardzo bym chciał zobaczyć piękne kartonowe pudełko
Ps.Widzę że też z Poznania jesteś,niestety to za..upie, dostępność softu jest tragiczna niewspominając o porządnym serwisie tylko Trytona warto polecić ale to i tak żenada w stosunku do innych miast
POZDRO
sentinel
16 11 2005, 13:19

Niestety wydaje mi się że nie mogę( nie mam prawa ), poniewaz ten O.S.T już oficjalnie wyszedł, a tak w wypdaku ostu z SOC nie łamię żadnych zasad :)
to taki dowcip, prawda? czy naprawdę uważasz, że kopiując i rozpowszechniając utwory znajdujące się w samej grze a nie wydane jako soundtrack, nie łamiesz praw autorskich? :-)
2razyjot
16 11 2005, 13:44
QUOTE(sentinel @ 16 11 2005, 13:19)

to taki dowcip, prawda? czy naprawdę uważasz, że kopiując i rozpowszechniając utwory znajdujące się w samej grze a nie wydane jako soundtrack, nie łamiesz praw autorskich? :-)
Jak juz chcesz sie bawic w PL prawo, to te jest tak dziurawe, ze majac w domu backupy nie lamiesz prawa w zaden sposob, chyba, ze jestes pacanem co na gieldzie dorabia. Na wlasny uzytek masz i w du.pie masz reszte - sadzac sie w sadzie i opierajac o zalozenia prawne nie lamiesz zadnego artykulu ...
Oczywiscie - patrzac od strony etycznej >> piracenie jest be. Aczkolwiek jesli ktos ma oryginal i sciagnie ten rip OSTa to nic sie nie dzieje ...
EOT.
Hehehe Sentinel pewnie że to żart <hahaha>
Co nie zmienia faktu, że do oficjalnie wydanego produktu przywiązuje większą wagę.
Wniosek: dając wam swój org. O.S.T ICO czułbym sie zdecydowanie winniejszy niz dając wam przedsmak(zapowiedź) jeszcze nie wydanego O.S.T z SOC
Nazwijmy to darmową reklamą nadchodzącego produktu

Rozumiesz mnie ?
PS. ,,Waldii'' jak co to na PM wkońcu też jestes z Poznania
sentinel
16 11 2005, 16:22
QUOTE(Dervil @ 16 11 2005, 15:10)

Rozumiesz mnie ?
jak najbardziej, po prostu wolałem kwestię rozjaśnić, co by któryś z forumowiczów na jakiś dziwny pomysł nie wpadł. ;-)
jj, nie - nie zaczynajmy dyskusji o piractwie, obaj wiemy jak to wygląda i co z takich dyspót wynika. ;-)
Sure
Gacek44
17 11 2005, 11:16
QUOTE(evilcrusader @ 12 11 2005, 18:05)

koczysz gre raz (opblokowujesz hard mod)
new gama +plus caly time atack normal i hard
new game (hard) konczysz
newgame+ konczys caly time atack
new game ++ konczysz gre prze zabiciem 16 collosa mozesz walczyc z 17 ....
Niestety opisany sposób nie działa.
I teraz twierdze że jednak nie ma 17 kolosa. szkoda.
QUOTE(evilcrusader @ 11 11 2005, 02:51)

wiem jak walczyc z 17 colossem !!!
a wiec trzeba raz zkonczyc gre normalnie
raz na hard
pozniej newgame + na hardzie i zrobic wszytkie time atack i zkonczyc gre jeszcze raz new game splus i tu prze zabiciem ostatniego colossa trza udac sie do ogrodu wtedy przescie gdzie wieje wiatr jest oblokowane i collosie czeka !!!!! nie znalazlem jeszcze na niego sposobu.
Czy po przejsciu pierwszym gry, gram znowu z time attack to moge pozniej po drugim skonczeniu na ym samym saevie rozpoczac ge na hard????
UPDATE: Przy okazji odkryłem sekret mnicha... no może nie mnicha ale odkryłem na necie sekret 17# Colossusa
Screen podczs starcia z 17-tym
http://img263.imageshack.us/img263/6250/lol4jy.jpg
Nie przesadzajcie, przecież kilka osób już pisało że walczyło z siedemnastym kolosem, sugerujecie że wszyscy się zmówili i podają nieprawdziwe informacje

?
A do gry z pewnością jeszcze nie raz zasiądę, tyle że teraz nie ma na to czasu, kiedy za pasem jeszcze tyle tytułów końcówki roku
Gacek44
18 11 2005, 16:30
Gdyby istniał 17 kolos byłoby jakieś foto w necie lub działający sposób jak do niego dojść.
Niestety. Ja uparcie przeszedłem gre na normalu, potem w time attaku, potem na hardzie i wreszczie na time attaku na hardzie (to jest najtrudniejsze, hadrcor pełną gębą). I niestety ani w ogrodzie ani po przejściu przez most a nie za bardzo chce się po nim chodzić (ci co próbowali wiedzą o co mi chodzi) nie ma 17 kolosa.
Próbowałem skoków przez tekstury, i wiele wiele różnych sposobów i wszystko zawodzi.
PS: Nie wiem czy wiecie ale da się latać na ptakach! Najłatwiej poćwiczyć w swoim zamku.
Aby to zrobić trzeba się do nich zakraść tak aby nie odleciały, skoczyć w ich strone i w locie wcisnąć R1 (chwytanie). To samo dotyczy innych zwierząt w grze takich jak delfiny
CheeseOfTheDay
18 11 2005, 16:45
Są tam delfiny?
Gacek44
18 11 2005, 16:59
Są ale to nie istotne. Nie pamiętam tylko gdzie ale 2 razy się na nie natknołem gdy musiałem dopłynąć do jakiegoś kolosa

Wtedy się przydają bo płynie się szybciej.
QUOTE(Sarge @ 17 11 2005, 17:57)

Nie przesadzajcie, przecież kilka osób już pisało że walczyło z siedemnastym kolosem, sugerujecie że wszyscy się zmówili i podają nieprawdziwe informacje

?
A do gry z pewnością jeszcze nie raz zasiądę, tyle że teraz nie ma na to czasu, kiedy za pasem jeszcze tyle tytułów końcówki roku

Jeśli mnie pamięć nie myli to w tym temacie tylko jedna osoba wspomniała o tym, że walczyla z 17tym kolosem...poza tym w żadnych faq'u na gamefaqs i na kilku zagranicznych forach nie jest wspomniane/potwierdzone istnienie 17tego kolosa.
QUOTE(Gacek44 @ 18 11 2005, 16:30)

I niestety ani w ogrodzie ani po przejściu przez most a nie za bardzo chce się po nim chodzić (ci co próbowali wiedzą o co mi chodzi) nie ma 17 kolosa.
Próbowałem skoków przez tekstury, i wiele wiele różnych sposobów i wszystko zawodzi.
Na ten most da sie wejsc??? jak??
Ja dzis probowalem wejsc na te swiatanynie, malo braklo a dotalbym sie na platrorme i moglbym odpaczac, coz trza dalej zbierac jaszczurki

co do 17-nastego, liczylem ze ten czyzyk to jednak prawda ale z tym ze 17 to jednak bujda, stwierdzem iz to pewnie fotoshop (zrealizowany raczej jak jaiks screen wypuszczony przez autorow a nie zrobiony samemu). Nic albo gdzies sie znajdzie potwierdzenie, albo sam developer wyda oswiadczenie ze 17 colossusa NIE MA ....
Gacek44
20 11 2005, 08:00
A może 17 będzie w europejskiej wersji? Jak myślicie?
Kornolio
20 11 2005, 08:38
Z tymi KOLOsami będzie tak jak z pokemonami zaraz 151 ukrytych ;]
nie prawda, już jest około 400
QUOTE(Mikes @ 20 11 2005, 08:41)

nie prawda, już jest około 400

Ale czego, kolosow czy pokemonow????

A moze zgredow
Jestem przy 6 kolosie ale nie umiem go znalesc .PRzeszdłęm przez jakąłś jaskinie i jestem przy świątyni ale nieda sie wejsc bo schody są rozwalone.
Pomieszało mi sie to nie 6 tylko 7 kolosa szukam.Może wiecie gdzie go znaleść????
QUOTE(wężyk @ 20 11 2005, 14:02)

Jestem przy 6 kolosie ale nie umiem go znalesc .PRzeszdłęm przez jakąłś jaskinie i jestem przy świątyni ale nieda sie wejsc bo schody są rozwalone.
Pomieszało mi sie to nie 6 tylko 7 kolosa szukam.Może wiecie gdzie go znaleść????
czasem wart przejrzec kilka stron wczesniej...
http://www.us.playstation.com/games.aspx?id=SCUS-97472 wybierz Game guide i tam masz wszystko...
Moze to wam pomoze. Źrodłem jest gamespot.com
The Short Way to the Secret Garden.
You do not need to beat the game 4 times to reach the secret garden. All you have to do is familiarize yourself with the diagonal jump. When you grab a climbable wall (usually indicated by the moss growing on it), you have to hold jump and the left analog stick diagonally up until your character swings his arm, depending on what direction you tilted the analog stick. Once he does this, let go of jump and you will scale the wall diagonally without using a large amount of stamina.
Before you decide to reach the secret garden, it is advisable to complete about 7 colossi for the sole reason of acquiring enough stamina to take on this task. You could also search for white-tailed lizards as an alternative to gain stamina.
To reach the secret garden, you have to locate the wall of ivy on the northeast side of the temple shrine. If you use your horse and jump off of him towards the wall of ivy, you will save even more stamina. Now, follow it all the way up until you reach a ledge on the right. Go around it while still using the diagonal jump to save stamina. On the opposite side, leap across to the visible moss and keep going around the second ledge above. Once you get to other side, you have to go around yet another ledge, which is a little bit below your position. You will reach a circular pillar that you have to jump onto. This is easily done by situating yourself directly opposite of it and then jumping across. Hold on and keep going up. The moss will lead you a little bit towards the left to a small walkway. Follow the stairs to the secret garden. Enjoy, but do not eat the fruit, as it will decrease your health permanently.
Za każdym razem jak probuje dojsc do 7 kolosa gierka sie jakby zacinała nie da sie ruszyc a po czasie gra sie resetuje .MAcie czasem coś takigo z grą??
może to wina pirackeij kopii

(jak masz z USA to sorry

)
QUOTE(Ozzy @ 20 11 2005, 20:27)

To reach the secret garden, you have to locate the wall of ivy on the northeast side of the temple shrine.
Te "wall of ivy to jedyn rzecz ktorej nie romiem, gdzie to jest??? przy koncu mostu??? Nie kojarze
QUOTE(wężyk @ 20 11 2005, 20:33)

Za każdym razem jak probuje dojsc do 7 kolosa gierka sie jakby zacinała nie da sie ruszyc a po czasie gra sie resetuje .MAcie czasem coś takigo z grą??
Gra przez caly czas sie doczytuje w locie, czasami zatrzyma ci sie i po minucie znow wszystko gra.
Wina lasera i tyle (w GTA, najczesciej teren sie nie doczytuje tekstur etc etc)
Mozecie mi podpowiedzieć...?
Jestem na świeżo po walce z 2-gim bydlakiem, poszukuje trzeciego, docieram do 'stawiku' z gigantycznym obiektem na samym jego środku i... pojęcia nie mam ja się tam dostać (próbowałem skoków z mostu, ale... nic z tego - cięgle wpadam do wody).
Hmm, a zatem? Pewnie jest to mega banał, ale w SOTC gram dop. 1 dzień i jeszcze wszystkiego nie udało mi się wykumać.
EDIT: ok, nie było pytania - już sobie poradziłem.
QUOTE(Gacek44 @ 18 11 2005, 16:30)

Gdyby istniał 17 kolos byłoby jakieś foto w necie lub działający sposób jak do niego dojść.
Niestety. Ja uparcie przeszedłem gre na normalu, potem w time attaku, potem na hardzie i wreszczie na time attaku na hardzie (to jest najtrudniejsze, hadrcor pełną gębą). I niestety ani w ogrodzie ani po przejściu przez most a nie za bardzo chce się po nim chodzić (ci co próbowali wiedzą o co mi chodzi) nie ma 17 kolosa.
PS: Nie wiem czy wiecie ale da się latać na ptakach! Najłatwiej poćwiczyć w swoim zamku.
Aby to zrobić trzeba się do nich zakraść tak aby nie odleciały, skoczyć w ich strone i w locie wcisnąć R1 (chwytanie). To samo dotyczy innych zwierząt w grze takich jak delfiny
No ale jak w ogóle wejść na ten most? U mnie te drzwi na górze są cały czas zamknięte (przeszedłem grę na normalu wraz z time attackiem, a teraz idę na hardzie). Proszę o w miarę sprawną odpowiedź.
Dzięki i pozdro!
Gacek44
23 11 2005, 18:31
Trzeba się wdrapać

Te drzwi na górze zawsze będą zamknięte i nic z nimi nie zrobisz

.
Gdy wyjdziesz z zamku skieruj swe kroki w lewo i obejdz zamek, troche przed tym jak rozpoczyna się most zauwarzysz na ścianie tak jakby drabinke, i jakieś rośliny obrastające zamek to możesz się po nich wdrapywać. (aby zaoszczedzić staminy skaczesz z konia) gdzy miniesz pierwszą półkę na której możesz stać (nie wchodz na nią bo nie będzie powrotu) dobrniesz prawie na sam koniec drogi którą możesz się wspinać i po prawej stronie zobaczysz małą półke której możesz się chwycić. (na niej możesz podregenerować sobie troche staminy) a dalej jest już prosta droga sam powinieneś do tego dojść.PS: Latał już ktoś na ptakach? he he niezła zabawa
QUOTE(Gacek44 @ 23 11 2005, 18:31)

Trzeba się wdrapać

Te drzwi na górze zawsze będą zamknięte i nic z nimi nie zrobisz

.
Gdy wyjdziesz z zamku skieruj swe kroki w lewo i obejdz zamek, troche przed tym jak rozpoczyna się most zauwarzysz na ścianie tak jakby drabinke, i jakieś rośliny obrastające zamek to możesz się po nich wdrapywać. (aby zaoszczedzić staminy skaczesz z konia) gdzy miniesz pierwszą półkę na której możesz stać (nie wchodz na nią bo nie będzie powrotu) dobrniesz prawie na sam koniec drogi którą możesz się wspinać i po prawej stronie zobaczysz małą półke której możesz się chwycić. (na niej możesz podregenerować sobie troche staminy) a dalej jest już prosta droga sam powinieneś do tego dojść.PS: Latał już ktoś na ptakach? he he niezła zabawa

Dzięki za porady do mostu, też nie wiediałem, z tymi ptakami to fajna zabawa, ale szybko opdaja na dol

ale latalem tylko na golebiach, na ych wiekszych nie probowalem
Z mojej strony też dzięki. Te ptaki też sprawdziłem.
Ps. Z tym wdrapaniem (poważnie) sam zdążyłem już zobaczyć i miałem właśnie napisać poprawkę ale nie zdążyłem. Mimo to dzięki. Wiem, że można na was liczyć
Uuu jaa... spodziewałem się że ta grą będzie dobra, ale... bez przesady... nie do tego stopnia!?!
Obecnie kminie sobie 6-tego kolosa (gigantyczna 'rybka') i póki co pojęcia bladego nie mam ja się za niego zabrać (nurkowanie przecież odpada)...
Tak czy siak - poproszę o jakąś mini (!) podpowiedź... Dostaje się na zatopione fragment mostu, raz na jakiś czas ryba atakuje mnie falą elektryczności i... tyle. Złapać ją za ogon? Ale jak?! Tzn zgaduje że trzeba będzie usokczyć przed tymi 'wyładowaniami' i ew. później coś zmajstrować, ale póki co absoultnie mi to 'nie siada'. Raz udało mi się sprowokować napastnika do bardzo dziwnego menewru, którego jednak już nie jestem w stanie powtórzyć (oberwałem 'elektrona' a gigant zaczął gwałtownie schodzić w dół, wystawiając znaczną część ogona ponad tafle wody).
Uff, ten klimat mnie wyniszcza...
QUOTE(Kamaze @ 24 11 2005, 23:51)

Uuu jaa... spodziewałem się że ta grą będzie dobra, ale... bez przesady... nie do tego stopnia!?!
Obecnie kminie sobie 6-tego kolosa (gigantyczna 'rybka') i póki co pojęcia bladego nie mam ja się za niego zabrać (nurkowanie przecież odpada)...
Tak czy siak - poproszę o jakąś mini (!) podpowiedź... Dostaje się na zatopione fragment mostu, raz na jakiś czas ryba atakuje mnie falą elektryczności i... tyle. Złapać ją za ogon? Ale jak?! Tzn zgaduje że trzeba będzie usokczyć przed tymi 'wyładowaniami' i ew. później coś zmajstrować, ale póki co absoultnie mi to 'nie siada'. Raz udało mi się sprowokować napastnika do bardzo dziwnego menewru, którego jednak już nie jestem w stanie powtórzyć (oberwałem 'elektrona' a gigant zaczął gwałtownie schodzić w dół, wystawiając znaczną część ogona ponad tafle wody).
Uff, ten klimat mnie wyniszcza...
Poczekaj aż zacznie sie wynurzać ,złap sie wtedy za sam koniec ogona(wyładowaniami sie nie przejmuj za dużo energii nie zabiorą).Gdy już znajdziesz sie na colosie bedziesz musiał pokoleji podchodzic do każdego wyrostka(nie wiedziałem jak to nazwać ale chodzi o to takie pomarańczowe) przy nich znajdują sie te znaki w które trzeba wbić miecz--wystarczy raz żeby przestał działać.Acha no i musisz to robić tylko nad powierzchnią wody bo tak cie może troche popieścic i spadniesz z colosa.Gdy już zajmiesz sie wszystkimi wyrostakami rybka straci swoją "elektryczność" i wtedy bez problemu dojdziesz do głowy ,a tam robisz co z każdym colosem.
Dobra teraz ja mam problem z 9 czy tam 10 colosem wiem ze zwie sie Leo i na dużego to on niewygląda.Czytałem w opisie że trzeba mu skoczyć na plecy ,ale zawsze z nich spadam niewiem czegos sie tam niby chwycić??
QUOTE(wężyk @ 25 11 2005, 13:40)

Dobra teraz ja mam problem z 9 czy tam 10 colosem wiem ze zwie sie Leo i na dużego to on niewygląda.Czytałem w opisie że trzeba mu skoczyć na plecy ,ale zawsze z nich spadam niewiem czegos sie tam niby chwycić??
Nie jestem pewien czy myślimy o tym samym. Jeśli to ten gdzie po bokach planszy, na której toczona jest walka są "standy" z ogniem to musisz wejść na podniesienia, na których one stoją i poczekać chwilę. Kolos uderzy w to i zrzuci na ziemię patyk, który weź, podpal przy tym płomyku i i zrób z tego pożytek

Powiem tylko, że kolos boi się ognia
QUOTE(Emet @ 25 11 2005, 13:55)

QUOTE(wężyk @ 25 11 2005, 13:40)

Nie jestem pewien czy myślimy o tym samym. Jeśli to ten gdzie po bokach planszy, na której toczona jest walka są "standy" z ogniem to musisz wejść na podniesienia, na których one stoją i poczekać chwilę. Kolos uderzy w to i zrzuci na ziemię patyk, który weź, podpal przy tym płomyku i i zrób z tego pożytek

Powiem tylko, że kolos boi się ognia

no włąsnie to robiłęm i zrzuciłem go z tej małej skarpy ale niewiem co dalej bo on chodzi tam wkoło na dole.
edit:Dobra już sobie poradziłem po prostu nie z tej skarpy co trzeba go zrzucałem.
Gram od kilkudzisieciu minut ... gra miazdzy pod kazdym wzgledem . Jestem swiezo po 1 colossie ... no ale jak juz dochodze do 2 aka byczek nie wiem jak go rozkminic

jakies male porady ?
QUOTE(wozek @ 25 11 2005, 23:50)

Gram od kilkudzisieciu minut ... gra miazdzy pod kazdym wzgledem . Jestem swiezo po 1 colossie ... no ale jak juz dochodze do 2 aka byczek nie wiem jak go rozkminic

jakies male porady ?
Nie jestem pewien czy to chodzi o tego ale jak podnosc kopyta do góry musisz strzelić z łuku w spod jednego z kopyta.Po tym padnie na ziemie i bedziesz mógł na niego wejść.
chyba sprobuje przejsc gre we wszytstkich trybach i sprawdzic czy ten kolos istnieje (17) ale pewnie go nie ma
Gacek44
28 11 2005, 14:50
Przeszedłem już 2 razy na normalu i 3 razy na Hardzie. Mam już wszystkie itemy i...
Nic nie znalazłem. Ale moze wy znajdziecie?
Ten colossus to pierwsza gra w której czułem sie jak betatester

robiłem tak dziwne rzeczy że kumple myśleli że zwariowałem gdy widzieli jak gram

(skoki na ściane, strzelanie do niej, Skoki w różne miejsca (często kończące się loadem i powtórką) ale jeszcze sporo rzeczy zostało mi do sprawdzenia żeby tylko zobaczyć 17 kolosa)
Powodzenia w poszukiwaniu 17 !! Jak ktos znajdzie proszę o info lub podpowiedz
dirtymike
28 11 2005, 20:36
pomozcie
jak pokonac czwartego colosa? niemam pomyslu, pewnie chodzi o cos z tunelami ale nie wiem co to da

pomocy
Gacek44
28 11 2005, 20:52
wchodzisz z jednej strony i nie pokazując się kolosowi i wychodzisz z drugiej, czekasz aż ten przestanie cię szukać (zrobi taki obrót dookoła siebie) i wkońcu przyczaji się na to wyjście w którym ostatnio cie widział, wtedy zajdziesz go do tylca
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.