na tej stronce co ktos podal ostanio jest napsiane ze mozna złapac ptaka (za ptaka;p) i polatac razem z nim, pomysalem ze to glupi zart ale jednak sie da!!!

omg ! porabay pomysl ale sie da

najpiej sie uczyc na gołebiach w swiatyni ktore laduja obok babki (ich ilosc zalezy od zabitych kolosow)
ale niestety po złapaniu gołab traci siły i po chwili opada na glebe tak ze szorujemy po podlodze i postac sie odczepia, w najlepszym (jak narazie) wypadku wulecial przez okno i zrzucil mnie przed kapliczka
podejzewam ze jak by udalo sie dopaść orła to by mozna o wiele bardziej polatac , chociaz to moze graniczyc z cudem ;p
sposob na golebia:
zaczaic sie obok ołtarza z babką (stac przy krotszej krawedzi) a jak golab podleci/wyladuje na schodach oak to krok do przedu i skok na niego (trzymając R1) jesli sie na nim wyląduje kiedy siedzi to postac sie nie łapie ale jesli sie wystraszy i zacznie podrywac to wtedy najczesciej udaje sie zlapac :>
(inne podejscia (np od dolu schodow) nic nie dają (mi) bo zawsze odlatuje zanim podejde)
sposob na orła ktorego nie wyprowalem ale zamierzam: jechac na koniu w strone mostu (prowadzacego do 2 kolosa) i wtedy orzeł czasem przelatuje doscy blisko tak ze powinno dac sie złapac
zaraz bede sie bawil ;p
jesli ktos wie gdzie ląduja orły albo wymysli jakis sposob na sterowanie (chyba sie nie da) golebiem/orłem zeby nie walił w glebe tak szybko to prosze o info

edit:
złapalem orła (mniejwiecej tym sposobem ktory podalem) ale niestety podlecial kilka metrow do gory a potem zatrzymal sie w miejscu i ani sie nie wznosil a ni nie lecial w zadna strone, az w koncu stamina sie ksonczyla i puscilem... czyli mala frajda ;p
wydaje mi sie ze to byl jakis maly ptak i ze lataja wieksze, bede na nie polował

za drugim razem udalo mi sie go nawet złapac skaczac z ziemia nie z konia jak nisko przelatywal
ale niestety tez ledwo co polecial i zaczal sie obnizac i ciagnac mnie po glebie;p
dobra nie podniecam sie juz ;p