Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: >>> PS2 FAQ (oraz chipy i lasery)
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
FLooK
Mam juz go zalutowanego od 4 lat i ani razu mnie nie zawiodl. Co prawda ma trudnosci laser w odczytywaniu CD, no ale jak na "shit" to calkiem, calkiem..
W kazdym razie, dzieki za odpowiedz.
Berion
A co ma modchip do laseru to nie wiem...

To wejdź do menu chipsa i zmień jakąś opcję, wtedy Cię zawiedzie... bo będziesz musiał kupić nowy.
winner
Chciałem spytac czy warto zainwestować w taki sprzęcik - http://allegro.pl/item421188858_zestaw_hea...lodz_sklep.html

Zależy mi głównie na "słuchaniu" tego wszystkiego co wychodzi przez głośnik TV(wku.rwia mnie już ten kiepski wbudowany głośniczek, a w dodatku nie mogę sobie "podregulować" bo domownicy nie są zadowoleni) czyli korzystania jak ze zwykłych słuchawek(szukałem zwykłych słuchafonów ale znalazłem tylko Headset) smile.gif

Koleś zapewnia że orginał i daje gwarancje.

Mam jeszcze pytanie: czy słuchawki będą działały z każdą grą mimo tego że są pod USB i czy będę mógł z nich korzystać na kompie: Skype, TS itp?

Ewentualnie czy są wogóle jakieś słuchawki które będę mógł podłaczyć do PS2? confused.gif
Berion
A nie lepsze zwykłe, ruskie słuchawki podłączane do TV, albo "zestaw głośników 5.1"?
Mace
moja konsola juz bardzo ledwo zipie i chcialbym zainstalowac w niej dysk(ps2 slim)

słyszałem ze na ps2 slim duzo gier z dysku nie dziala, czy to prawda?

jezeli tak, to da się temu jakoś zaradzić?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.