Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Silent Hill Soundtrack
Forum PSX Extreme > Kąciki > Muzyka Gracza
Stron: 1, 2
AiszA
QUOTE(Iron Savior @ 20 01 2007, 20:54) *

PS - Asiu imie mam w katalogu GG wpisane

Co tu się rozmieniać na drobne rolleyes.gif Nie ma ostów przebijających w swej klasie... całość z serii jest niepowtarzalna i chyba nie ma oosby, która by nie wymiękła na jej nuty wink.gif

PS: Nie mam nr. gg... więc w katalogu nie widzę Cię tongue.gif
pogromcamuch
Posiadam soundtracka z jedynki.. Nieco się naszukałem aby kupić oryginalną płytkę, ale postanowiłem to zrobić gdyż gra mnie urzekła smile.gif Ogólnie nie rewelacja, ale polecam na jakieś smutne wieczory...
Iron
Najbardziej podoba mi się soundtrack z SH 2 najwięcej razy grałem w tą część i możliwe, że właśnie dlatego...
Theme Of Laura czy Letters From Silent Heaven są po prostu świetne.

W sumie jednak słucham wszystkich jestem fanem SH jak i muzy z SH czuć klimat tej gry w muzyce happy.gif
Plugawy
grałem tylko w jedynke SH, ale OST mam z wszystkich części i ten z dwójki najbardziej mi przypadł do gustu, zaraz po nim plasuje sie SH1 OST.
MasterShake
CYTAT(Iron Savior @ 20 01 2007, 21:54) *

ma ktos cale mp3 z tego?????? ew. jakies inne live theme of laura z Yamaoką
megaorzi
CYTAT(MasterShake @ 24 08 2007, 09:26) *
CYTAT(Iron Savior @ 20 01 2007, 21:54) *

ma ktos cale mp3 z tego?????? ew. jakies inne live theme of laura z Yamaoką

Ja mam wszystkie piosenki z Silent hill. Jak chcesz mogę ci przesłać jakąś, tylko podaj maila
MasterShake
ale na żywo grane????
STRETCH
ma ktos ost z sh origins. jesli tak to bardzo prosze o pm.
ghost.
lepiej, jak ktos ma to niech napisze tutaj, zeby wiadomo było do kogo pm'ki pisac...
STRETCH
no tak ale mimo wszystko boorak jesli masz to bede wdzieczny za pm'ke ;].

------

znalazlem
http://www.nightmarish-dream.ru/main/sho/music.html

tutaj jestes wszystko.
ALIEN_ALIEN
Moim Skormnym Zdaniem Silent Hill 2 Ma najlepszy Ost. Ta muzyka jest poprostu porywająca . Kiedy się jej słucha czuć Zimno i gęstą mglę ... Niesamowite uczucia mnie dopadają kiedy odpalam sobie zawsze co wieczór owy sountrack smile.gif Dlatego polecam go wszystkim którzy Preferują ambitną muzykę smile.gif zgon.gif neko.gif zgon.gif
Snejk
wszystkie uwielbiam ale glosuje na 4, głownie ze względu na Room Of Angel
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.