[quote name='ogqozo' date='30 07 2006, 14:59' post='942614']
Dodam tylko, że Ściera ma dużo racji - PSP to konsola dla "ludzi pracujących lite'owo" (czy lightowo, nie pamiętam jak napisał). I dla dzieciaków chodzących do szkoły. No bo skoro PS2 jest tańsze od PSP dwukrotnie niemal, i ma większą bibliotekę gier, które są tańsze z reguły, to po kij PSP? Żeby pograć w Lumines? W takim wypadku tylko ludzie, którzy często po prostu muszą siedzieć w miejscu, w pełni polubią PSP. Bo wydawać 1000zł żeby sobie pograć w gierkę na kiblu (15 min dziennie? Ha, nawet nie tyle!), to dla mnie przesada.
[/quote]
No PSP , to klon PS2 w zasadzie .....
[quote name='KasiaMajuszka' date='2 08 2006, 02:08' post='944936']
Niedawno jednak udalo mi sie zdobyc PSP, i jestem happy

Jest to cos zupelnie innego anizeli DS, powazniejsze gry, lepsza grafika itd.. Gram teraz ciagle w Burnouta, GTA..a na horyzoncie przeciez wiecej doroslych gier ( Silent Hill, Vice City itd) To konsola dla mnie, nie chodzi tu o jakosc, tylko kto co lubi, mnie jednak Mariany Ksiezniczki piczki nie jaraja .
A jara Cie granie w to samo co na duzej konsoli ? Wymieniles 4 gry - to samo jest na PS2

Co z tego , ze w Mario64 kazdy gral 10 lat temu , nowa zabawa z dotykowym ekranem .
A troche zmieniona fabula i postacie w GTA to zadna mi nowosci .
Burnout na PSP to porazka na calego, ale ok
Na koniec napisze kilka minusow i plusow dwoch konsol:subiektywnie [/quote]
Dobrze , ze dodales te slowo na koncu , bo :
DS:
+ Dwa ekrany, stylus, innowacyjne gry (lecz bez przesady), Wi-FI,Bateria, glosniki
- Malo doroslych gier, (dla mnie to duza wada), grafika. [/quote]
Gry sa ok , stawiasz ladna grafe nad grywalnoscia.
PSP
+Juz teraz jest masa gier dla kazdego cos milego, wyglad, ekranik LCD, moc konsoli, mp3, zdjecia itd...
-bateria
[/quote]
Ta masa gier to kotlety z PS2 , Lumines to nie wszystko , LocoRoco - za darmo jakby dawali to bym w to nie gral , Mp3 player nie jest rewelacyjny , brak ustawien - za 170zl mam Creative 512 i jest 10 razy lepiej .
Na co mi zdjecia w konsoli ?
Te i inne bzdury sa niepotrzbnymi dodatkami , sa to plusy ,ktore kazdy wymienia na slepo .
Na wszystkich uzytkownikow PSP na tym forum ilu oglada zdj , ilu slucha mp3 ??
A co do Ciebie ,zwyczajnie jestes lanserem - lanserski wyglad psp , kozacko swiecacy ekran i tyle bajerow - je , jestes na topie i witamy w 2006 roku

Teraz polska

Cos edycja postow nie wyszla , ale trudno , wiadomo o co chodzi .