siema wam wszystkim! mam pytanie takie jak w temacie... wlasnie kupilem sobie multitaba i z kumplami szarpiemy w rozne giery , ale mnie interesuje jakies konkterne fightery co polecacie.
ggxx isuka hehe
Bierz tekken taga,bardzo fajnie gra sie na dwuch.
WWF Smackdown! jest niezle na czterech... Ubawu moze byc po pachy

To wrestling...
Skrec sobie thrill killa z PS1 - mlocka murowana;]
Eeee tam... Thrill Kill jest du.piasty. Juz lepsze jest Wu Tang. A juz zupelny multiplayerowy debesciak - obok GG Isuka (jesli lubisz GG), to BARBARIAN.
Nie ma to jak zagrać we czterech w Tekkenika.
Kup dreamcasta i łup w Power Stone'a 2;]
Lepiej kupić DCeka dla SC
Zdecydowanie POWER STONE!!!
A na ps2 hmnnn jezeli wiesz co to GG to śmiało Isuka.(2d na czterech na 1 ekranie)
Wu-Tang rzeczywiście króluje(Kali, przypomniałeś mi o tym tytule

)
Na ps1 jeszcze polecam DESTREGA(chyba tak)
No i BISHI BASHI!!!!!
Tekken to nie to,gra i tak jedynie 2
Power Stone, TTT, DOA2/3, Mario Cart, Bomberman, Worms, Scorched Earth, Monopoly, butelka. Jezeli chodzi o party games :wink:
Thrill Kill moze jest malo dynamiczny, ale ma ciezki klimacik... Wolalem go od napierdzielanie sie jakimis murzynami ninja... Oczywiscie, autor tematu mowi ze skombinowal sobie multitapa wiec pewnie chodzi o Ps 2... Oczywiscie ze Power Stone to totalna mlucka... Aczkolwiek podobne jest przeciez Gekido: Ubran Fighters z Psx...
KO.Mastah
2 09 2004, 23:32
Bierz tekken taga,bardzo fajnie gra sie na dwóch.
Nie ma to jak zagrać we czterech w Tekkenika.
Zgadzam się i też polecam. Nie ma się co zastanawiać. Powodów nie ma co podawać, bo wystarczy jedno słowo : Tekken :!:
Jak wnioskuje z wypowiedzi, raczej niewiele osob mialo tutaj do czynienia z wspomnianym przeze mnie BARBARIAN (PS2) - aby zwrocic na niego uwage, polecam go ponownie

. Bije na leb wszelkie Thrill Kille i Wu-Tangi, trzymajac sie blizej doskonalych, Powerstone'owych tradycji.
Ja za to odradzam TTT - jesli nie ma 4 kumajacych, to ta gra bardziej frustruje niz daje przyjemnosc z grania...
KO.Mastah
3 09 2004, 10:03
jesli nie ma 4 kumajacych, to ta gra bardziej frustruje niz daje przyjemnosc z grania...
Eee tam. Ta gra chyba frustruje Ciebie jak patrzysz jak grają w nią nie kumaci (bo sam jestes ten kumający, który widzi ich błędy).
Zakładając, że założyciel tego tematu i jego kumple to nie kumaci gracze to czas najwyższy, żeby się nauczyli grać. Zwłaszcza jeżeli dysponują multi tapem i przynajmniej 4 osobami. Jeżeli poziom gry pomiędzy nimi jest nierówny to zawsze można mieszać składy, żeby pojedynki były bardziej zacięte.
Skoro odradziłeś TTT to co w takim razie polecasz ? (Thrill Killa z PSXa, który znudzi się im po 2 godzinach?)
Z drugiej strony to jednak troche czasu już minęło odkąd ciaq kupił multi tapa. Ciaq, mógłbyś napisać co wybrałeś.
gadalem z ludzmi i na dniach bede wymiatał w: WWF Smackdown! , -TTT
swoją drogą sprawdze tez inne tytuły co podaliscie ale to z czasme bo narazie nie mam tych gierek...
dzieki za odp. zabieram sie do ostrego katowania!
Rzecz nie lezy w bledach, tylko ze z niekumajacym nie da sie fajnyc hakcji pokleic i gra robi sie nie tagowa, tylko jakby grac jeden na jednego, tylko ze zmiana zawodnika, jak sie jednemu energia skonczy
evilcrusader
8 09 2004, 21:21
JA bym polecił giulty gera isuka jest starsza rozpizduwa a;e gra jest ok
No w GG Isuka to straszny chaos, ale jesli chodzi o multiplayerowe bitki, to rzadzi

tylko na ekranie malo widac
Oj, ja bym sie wstrzymal z tym "rzadzi". Dla niekumatego jest to maszeriada jakich malo, bo jest taki zamet, ze nie da sie tego ogranac... dla pro z kolei, traci najwazniejsza zalete serii: "technicznosc", ze tez tak to ujme (zbyt wielki kaos na ekranie...)
Ale ja nie biore pod uwage niekumatych, oni to niech sobie graja w wu-tangi i inne shity

Ale kejos jest niezly, watpie zeby ktos gral w ta gre "na powaznie" jesli chodzi o 2v2 oczywiscie, bo tam dzieje sie wieksza rzeznia niz w MvC2.
Kenshin
22 09 2004, 21:41
TTT i wszystko jasne :wink:
Piotrek 0.o
22 09 2004, 22:03
Guilty Gear isuka, jesli chodzi o 2D, jest w czolowce.
Kiedys bardzo lubiłem grac w Karate na commodore64
I jak narazie ta gra w moim przekonaniu po prostu żądzi.
:wink:
najlepsza bijatyka dla 4 osob jest ttt a dla dwoch t4.
I tak na wszelki wypadek nie sluchajcie jak ktos poleca wam "RYSOWANKI" (2d) bo to jakas straszna plaga na tym forum.
BEWARE "LAMB FIGHTERS"
Piotrek 0.o
22 09 2004, 23:38
najlepsza bijatyka dla 4 osob jest ttt
Boskon- żeczywiscie, najlepsza :wink:
dwoch sie leje a dwoch czeka na swoją kolej za ekranem, jak dla mnie MEGA WYPAS!!
Odpal sobie isuke, i poczuj ten full 2vs2 rozpierdziel!!
2D RULEZ!!
PO PIERWSZE RZECZYWIŚCIE PISZE SIE W TEN SPOSÓB
PO DRUGIE JAK TY CZEKASZ TO SOBIE CZEKAJ JA WALCZE ZAWSZE I NIE WPUSZCZAM DRUGIEGO ZAWODNIKA WIEC NIE WIEM NIC O CZEKANIU W TAGU.
PO TRZECIE STATUS "LAMB FIGHTERA" KAZE ZACHOWAC SIE GRZECZNIE I NIE KWESTIONOWAC ZDANIA CZLONKA "3D MIND CLUB"
PO CZWARTE MYSLIMY INACZEJ BO KEN Z BOKU NIE ISTNIEJE -POMYSL O TYM JAK NAPISZESZ NASTEPNEGO POSTA.
Piotrek 0.o
23 09 2004, 07:39
po pierwsze- a no tak.... żeczywiscie......
po drugie- w isuce gra naraz 4 graczy, ciagle cos sie dzieje, wiec jako mordobicie na kilka osob przewyrzsza pod wzgledem grywalnosci TTT. chociaz to zalezy co kto lubi.
po trzecie- tak boskon, masz racje, co tylko powiesz :wink:
PO CZWARTE MYSLIMY INACZEJ BO KEN Z BOKU NIE ISTNIEJE
eee, kompletnie nie wiem o co chodzi :?
jaki ken z boku? wyjasnij
niezmierzona jest fantazja boskona :wink:
mashter
23 09 2004, 14:38
"Ken z boku" mnie zniszczyl wewnetrznie, rozpierdzielil! Boskon masz u mnie zestaw w Macu za to haslo. A 3d mind club rulez forever - przyjmuje zapisy od teraz. Jest tylko jeden warunek: nie mozna grac w bijatyki 2d.
TAG W DOA3_rozryWA CZASZKI, polecam
Gen. Stanisław Maczek
12 10 2004, 14:50
Wybaczcie że odświeżam ale niechcialem nowego tematu zakładac, czy istnieje w ogóle jakas "chodzona" zadyma na ps2? Cos w stylu Fighting Force z ps one np.
Ostatnio na GameOne widzialem jakąś gre na Xboxa wlasnie tego typu, wyglądała kozacko, nie pamietam cholera tytułu, moze wy wiecie, to od razu sie moze dowiem czy jest i na ps2.
Kiedys na automatach pogrywałem w cos takiego jak powerstone ... ro chyba nawet na 4 było ... interkatywne areny , ciekawe ciosy .... całkiem przyjemna gierka ... to chyba na dc tez było ...
SturmBlackHole
8 07 2006, 00:59
A może klasyka? Ja preferuję RiverCity... to były czasy. Ja na kompie z kumplem do dziś walę w jakąś część tego klasyka.
A tak w ogóle to Tekken 5 "RZONDZI"
Rivercity było ok, ale ja np. z klasyki wolę Battletoads, szczególnie z ludkami z Double Dragon
Wu tang Shaolin Style/ Taste the pain jest super zwłaszcza jak się lubi clan i ich muze.
W Barbariana chyba grałem (tam da się upgradeować postacie i takie tam) i jest całkiem przyjemny.
grabczas
17 08 2006, 00:36
osobiście mogę polecić bloody roar 2 na PSX co prawda we czterech grać się nie da ale siekanina niezła ewentualnie bloody roar 3 PS2 ale jak dokładnie to wygląda bo nie grałem wczoraj kupiłe Xa i mam bloody roar extreme i jeste świetne jak każdy bloody
pierwsza część zdeczka kiczowata może się wydawać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.