Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: F1 w 2005r czy jednostki napedowe 2.4 L to dobre wyjscie?
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
FBI
Jak sadzicie czy dojdzie do zmiany pojemnosci w 2005 roku w F1 z 3L do 2.4 Litra, jakie moga byc tego skutki, co sadzicie o tym, prosze o nietuzinkowe wypowiedzi.
FBI
Czy ten pan zabardzo wnika w sprawy techniczne czy mi sie tylko tak wydaje, ostatnio zaprosil 4 dyrektorow techincznych z czterech stajni i glownych szefow TEAM'ow F1, byl to Jean Todt [Ferrari], Ron Denis[McLaren], Frank Williams [Williams BMW] i Flavio Briatore [Renault], zaprosil ich po to zeby przekonac ich do zmiany pojemnosci z 3l do 2.4l Ferrari jak Ferrari ma duzo sosu przymkneli oko na to za to inne team'y sie nie zgodzily i dobrze moim skromnym zdaniem. Wpieprza sie koles tam gdzie nie powinien[Max Mosley]. Powinno byc tak jak w INDYCAR SERIES IRL [Indy Racing League ] najbardziej spasna seria za Oceanem w tej chwili, tam sie zabijaja a po mimo to nikt za bardzo nic nie zmiania przynajmniej nie na taka skale jak to mam miejsce w F1, czy ktos podziela moje zdanie pozdrawiam.
Il Capitano
Mogłeś coś takiego napisać e F1 2004 ,podobnie z tematem najlepszy kierowca F1!Co do pojemności w bolidach to nie powinni zmniejszać mocy chcą w ten sposób niby poprawić bezpieczeństwo które to zresztą i tak stoi na bardzo wysokim poziomie oraz rywalizację na torze która moim zdaniem jest niczego sobie za przykład niech nam posłuży ostatnie GP w Belgii na torze Spa!Emocji co nie miara,walki na torze jak i w boksach pełno!Więc po co kombinować z "litrarzem" bolidów w dodatku mówiąc:
"Taki zabieg przyczyni się to większej rywalizacji na torze" Phi!Zdecydowanie jestem na NIE!
L0SER
bedzie git!
Moze wreszcie wyrownaja sie szanse!
Bo teraz to co mamy w F1 to OKRUTNA KAPA!!!
Zero emocji!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.