Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: WRC 4 zarządzi tej jesieni
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3
speedi torun
Witam

Pozwoliłem sobie założyć wkońcu temat o grze WRC4. Chciałbym, żeby tutaj podyskutować o tym, czy tej jesieni większość (niestety) znowu ma zainwestować w Colina, czy jednak lepiej się skłonić w stronę WRC4 icon_idea.gif .

Ja zdecydowanie będę wszystkich miłośników WRC i szybkich samochodów namawiał na grę WRC4, która nie pozostawi złudzeń tej jesieni i w temacie RALLY zmiażdzy konkurencję icon_twisted.gif Chciałbym zaznaczyć, że mówię te słowa jako były miłośnik serii CMR. Jednak swoją przygodę z serią "mistrzów codu" zakonczyłem na części 3. Mimo, że posiadałem w domu grę CMR4, to zeszły rok spędziłem nad WRC3. Poprostu to co robi Codemasters z tą serią to jedno wielkie nieporozumienie. Pierwsze dwie części tej kultowej gry rajdowej były jakimś przełomem w temacie wirtualnego ścigania, natomiast póżniej Colin się zaczął staczać po równi pochyłej w dół icon_evil.gif
Niestety taka jest smutna prawda i nie wierzę, żeby nagle mistrzowie kodu przypomnieli sobie jak się robi najlepsze rajdówki i w ciągu niespełna roku wypuścili coś przełomowego :wink:
A teraz na dodatek znowu próbują wyprzedzić EVOLUTION STUDIOS i wypuszczają grę już we wrzesniu icon_evil.gif

LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ZWARIOWAĆ :!: POCZEKAJCIE OKOŁO MIESIĄCA DŁUŻEJ A JEST NA CO icon_idea.gif

Bo w przeciwieństwie do serii CMR, WRC z każdą częścią jest coraz lepsze. Oto kilka szczegółów dotyczących nowej gry WRC4:
- na początek obejrzyjcie sobie wszystkie screeny dostępne do tej pory
http://www.playfrance.com/ps2-WRC-4/images
- gra jest oczywiście oparta na licencji rajdowej, a więc będzie 16 rajdów (nowość to Meksyk i Japonia) tak jak w prawdziwym sezonie 2004.
- jeśli licencja, to samochody klasy wrc również się trochę pozmieniały (Peugeot 307 WRC i Mitsubishi Lanser WRC 04)
- cztery klasy samochodów (nie wiem co z concept cars)
a)super 1600
b)N4
c)wrc
d)Extreme
- dwa stopnie trudności:profesjonal i expert
- 96 odcinków specjalnych
itp.........

- no i na koniec moim zdaniem najważniejsze: tryb on -line
Uważam że może to być coś fantastycznego 8O Jeśli się potwierdzi to, że tryb będzie pokazywany na zasadzie Virtual Spectator (ci co oglądają transmisje z rajdów to wiedzą o czym mówie), to może być to naprawdę kolejny przełom w wirtualnych rajdach. Każdy po przejechaniu odcinka specjalnego będzie mógł zobaczyć przejazd swoich konkurentów na ekranie. Także od razu jakieś skróty icon_evil.gif będą wyłapywane :wink:
A dodam, że jednocześnie w zabawie w sieci będzie mogło brać udział 16 osób.
Czyżby naprawdę szykował nam się przełom w temacie rally wirtualnego icon_idea.gif Śmiem twierdzić że tak i już zaczynam odkładać kase na networka, lepszy (szybszy internet) i WRC4.

LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ZWARIOWAĆ :!: POCZEKAJCIE OKOŁO MIESIĄCA DŁUŻEJ A JEST NA CO icon_idea.gif

Pozdro
PEsEq
Ja w sumie powiem jedno. WRC1 (nie... lipa smile.gif ), WRC 2 (wypasik), WRC3 (mniejszy wypas:/ ), i analogicznie WRC4 powinno być wypasione:)
Więc mam nadzieję, że coś zrobią w kwestii tej. hej ;p
Co do Colina, i tak kupię, ponieważ jest to wypasiona gra.. cała seria! No, może jedynie trójeczka coś "nie teges" była.. Ale i tak Colin seria zarządziła na całej linii.. Mam nadzieję, że piąteczka przyniesie dużo zmian:)
nWo
wszystko pięknie wszysko polane miodem ale .... to nadal ARCADE !!!

lubie WRC za model jazdy a model jazdy jest dokladnie taki sam jak moge to ogladac w Eurosport czy na TV4 (Borowczyk SUCKS)

gra na którą ja stawiam to Zwycięzca ! Richard Burns Rally .. bo za duzo kur..wa grałem w arcadowe gry,

potrzebuje symulatora. Tak jak Gran Turismo wstrząsnoł światem, którym panował Need For Speed tak i RBR wymiecie całą reszta.

WRC 04 czekam z wywiniętym jęzorkiem na te giere.
Cmr 5 bede grał
RBR gralem i trasy snią mi sie po nocach. Ehh Ta Francja
speedi torun
No to ja zapraszam do przejazdu dwoma samochodami, których nie zobaczycie w innych grach rajdowych:
-Peugeot 307
http://www.playfrance.com/ps2-WRC-4/news/1...---WRC-4--.html

-Ford Fiesta
http://www.playfrance.com/ps2-WRC-4/news/7...---WRC-4--.html

Nie są to napewno wyscigi poduszkowców :roll: ....oj nie....

No i jeszcze dorzucę porcje nowych screenów (ah ta licencja tongue.gif )

http://www.jeuxactu.com/images-6222-1-2-1.html

Po tych filmikach i screenach widać, że model jazdy nie ulegnie zmianie (i bardzo dobrze), wizualnie przypomina 3kie (i bardzo dobrze) tylko będzie zdecydowanie więcej samochodów (podział na klasy) i tryb online z mozliwością śledzenia ghostów konkurencji icon_idea.gif (i bardzo dobrze)
I to jest to czego brakowało konsolowcom, a czym mogą się cieszyć od czasów colina4 pc-towcy.
nWo
da sie te filmy jakos zapisac ??
sentinel
jeśli je oglądasz, znaczy iż są już na dysku zapisane - są cache'owane przez przeglądarkę/plugin flash (zależy od systemu i przeglądarki). powinny być w katalogu 'cache/temp'. :-)
nWo

fak mam suki pluginy i gawno opera nawet nie zaczyna ładowac filmu a e IE wogule cos nie moge znalelesc. to sie musie dac jakos zapisac

juz nie wazne, zamiast sciagac film poczekam na gre
Stachu
Nie zapisze się skoro to strem(chyba ,bo nie patrzyłem jeszcze)

Fajnie to wszystko wygląda ,ale chciałoby się symulotora(może się doczekamy)

Colin5 wymięka.
sentinel
[quote]
fak mam suki pluginy i gawno opera nawet nie zaczyna ładowac filmu a e IE wogule cos nie moge znalelesc. to sie musie dac jakos zapisac

Opera ładuje bez najmniejszych problemów wspomniane filmiki, cache'uje je w katalogu twój_folder_z_profilemcache4. upewnij się, że masz niezbędny plugin i same pluginy są aktywne (F12 - 'enable plug-ins').

[quote]Nie zapisze się skoro to strem(chyba ,bo nie patrzyłem jeszcze)[/quote]
stream również jest przez plugin flash'a cachowany na HD. :-)

[quote]Fajnie to wszystko wygląda ,ale chciałoby się symulotora(może się doczekamy)[/quote]
a RBR? ;-)
Stachu
stream również jest przez plugin flash'a cachowany na HD. :-) 

Internet Explorer 6 również cachowuje na HD?

a RBR? ;-)

A jednak się doczekamy ,ale chodziło mi o zmiany w sterowniu WRC4.
sentinel
Internet Explorer 6  również cachowuje na HD?

powinien, choć zależy od wersji i ustawień wtyczki flash (prawoklik na okienku z filmem -> settings).

(...) chodziło mi o zmiany w sterowniu WRC4.

czyli zamiany w modelu jazdy (samego sterowania od tak sobie przemapować się nie da), a na to niestety szans nie ma - po trzeciej części oficjalnie ogłoszono odejście serii WRC od symulacji (mają chłopaki poczucie humoru, prawda? ;-)) na rzecz arcade.
Stachu
powinien, choć zależy od wersji i ustawień wtyczki flash (prawoklik na okienku z filmem -> settings). 

Teraz gra ,a nie grało.
biggrin.gif
czyli zamiany w modelu jazdy (samego sterowania od tak sobie przemapować się nie da), a na to niestety szans nie ma - po trzeciej części oficjalnie ogłoszono odejście serii WRC od symulacji (mają chłopaki poczucie humoru, prawda? ;-)) na rzecz arcade.

To jestem niepocieszony z tego faktu.Arcade to może być Burnout3 ,a nie wyścigi szutrowe.Ja chce poważny rajd z ,,dorosłym,, ,wymagającym systemem jazdy.
Zobaczymy co z tego wyniknie.Grafika niczego sobie ,reszta też fajnie ,ale najważniejszy jest model jazdy.

Rajd arcade biggrin.gif ,mają chłopaki poczucie humoru ,oj mają.

Wiadomo coś nowego o tej grze?Może na TGS była prezętacja?
No nic ,czekamy dalej.
sentinel
Teraz gra ,a nie grało.

IE tak ma... ;-)

To jestem niepocieszony z tego faktu.Arcade to może być Burnout3 ,a nie wyścigi szutrowe.

uee tam, dobry arcade można ze wszystkiego zrobić, vide Rallisport Challenege 2.

Ja chce poważny rajd z ,,dorosłym,, ,wymagającym systemem jazdy.

-> RBR

Wiadomo coś nowego o tej grze?Może na TGS była prezętacja?

[konsternacja mode]
żadnej jeszcze nie widziałem, ale się rozglądam...
[/konsternacja mode]

;-)
nWo

Solid na początek koniecznie polecam ten filmik a potem kolejne adresy. Filmik

I jak juz bedziesz mial pojecie o tym jak wyglada RBR. Proponuje zmiażdżyć twoją czaszke tym filmikiem:

Typ Troche wymiata

Jeśli nadal oddychasz no to atakuj Tego Hyundaia
Nie wiem jak ciebie ale mnie te filmiki kopneły w krocze. A pełna wersjia gry w połączeniu z kierownicą i duzym samozaparciem daje efekt wieliiego BANANA na twarzy.

aha plus nagle i niespodziewane BUMMMM
Stachu
biggrin.gif Dobre!

He..chyba skupie większą uwage na RBR ,te filmiki dają do myślenia biggrin.gif

Rallisport Challenege 2 był w miare udany więc może WRC4 również będzie czymś więcej niż tylko lepszą grą z gatunku.

Na dzień dzisiejszy wiem jedno.Te gry są tak moce ,że Colin 5 ,który jedzie teraz tylko na popularności swojej marki(jakieś zmiany w stosunku do poprzednika? laugh.gif )nie będzie miał czego szukać na rynku.
sentinel
btw wspomnianych fimików z RBR - warto dodać, iż ten z Accentem pochodzi z wersji PC z modyfikacją kamery, widać też co daje odpowiednie zmapowanie aktywnych dyferencjałów. to w tym simie naprawdę podstawa. ach, książkę bym o RBR napisał, gdyby tylko ktoś mi miejsca tyle dał. ;-)
nWo
btw wspomnianych fimików z RBR - warto dodać, iż ten z Accentem pochodzi z wersji PC z modyfikacją kamery, widać też co daje odpowiednie zmapowanie aktywnych dyferencjałów. to w tym simie naprawdę podstawa. ach, książkę bym o RBR napisał, gdyby tylko ktoś mi miejsca tyle dał. ;-)

[b]prosimy prosimy, dla mnie zabawa ustawieniami samochodu wychodzi juz bokiem. a jazda tez wychodzi ganc sztorc bokiem smile.gif
sentinel
cóż, akurat o ustawieniach rozpisywać się nie było mi dane (poza tymi, które są w konsolowych symulacjach nowością, resztę opisywał już Loser), podobnie jak o zaawansowanych technikach jazdy (a tu jest o czym pisać), lecz w PORADNIKU znajdzie się krótki opis samego RBR, fizyki, mechanizmów jakimi gra się rządzi - tak, by każdy początkujący wiedział jak RBR ugyźć. a kontynuować temat RBR na łamach PE jestem skłonny, musi być tylko odzew.
zakk wylde
Widze że Colin zostanie pogromiony tej jesieni.
nWo
Widze że Colin zostanie pogromiony tej jesieni.

[b]ciekawe stwierdzenie, dotychczas colin mcrae raly przynosil graczom wiecej pieniedzy niz inna gra traktujaca o wyscigach czy rajdach, ciekawe jak to bedzie wygladalo teraz w starci z RBR
sentinel
nic się nie zmieni. RBR to prawdziwy sim - a więc jednocześnie, szczególnie na rynku gier konsolowych - pozycja niszowa. jest świetną grą, którą jednak docenią jedynie wielbiciele symulacji i fani (tacy prawdziwi, na co dzień interesujący się rajdami) tego sportu. z pewnością chętnie spróbują swoich sił także inni, ale to nie zmieni sytuacji RBR - taki już niestety los odważnych projektów. choć szkoda, że często nawet zadeklarowani fani rajdów, którzy przez lata ubolewali nad brakiem rajdowego sima nie potrafią docenić tego, że SCi odważyło się wydać ten tytuł także na konsolach. :-(

btw, kilku moich znajomych, miłośników arcade'u (wiecie - B3, the best game ever, itd ;-)) świetnie się przy RBR bawi. serio - robią sobie mini zawody: "kto dziś dojedzie do końca jednego oesu". a jakie potem szczęśćie! jaka euforia! żaden "burnałt" nie powoduje takiej eskalacji radości po dotarciu do mety... ;-) niektórzy mają łzy w oczach... ;-)

żartuję oczywiście - RRB wcale nie jest grą trudną, wystarczy tylko zapoznać się z fizyką i pozbyć negatywnych ("colinowych") nawyków (co chyba jest najtrudniejsze). model jazdy naprawdę wciąż sporo wybacza.
speedi torun
Widze ze laugh.gif "zieloni" laugh.gif się rospisują, tylko szkoda że w temacie o WRC4 tyle poświęcaja innej grze rajdowej icon_twisted.gif . Może jednak coś nowego byście panowie powiedzieli o WRC4, a nie cały czas spuszczacie się na RBR tongue.gif . Ja to będe robił na WRC4 laugh.gif już za miesiąc (mam nadzieję) i będę sobie pogrywał przez net z kierowcą rajdowym Markiem Gieruszczakiem (starsi na pewno kojarzą nazwisko), dla którego seria WRC nie ma sobie równych w temacie rally. I trudno się z nim nie zgodzić :wink: .
Ciekawe, czy sony zorganizuje jakiś turniej międzynarodowy w necie dla wrc4 :roll: .
Pamiętam, jak w serii pierwszej było wrc challenge, a najlepszy na świecie cieszył się nóweczką Mitsubishi Lancer Evolution, a następny w kolejności zgarniał stanowisko rajdowe z telewizorem sony wega 28", siedziskiem recaro i kierownicą logitecha 8O . Ale wypassssssss.
Tylko że żona by mnie z tym zestawem przeniosła do piwnicy laugh.gif
A teraz z innej beczki
Czy może mi ktoś wyjaśnić dogłębnie pojęcie "arcade". Z góry dzięki.
nWo

Czy może mi ktoś wyjaśnić dogłębnie pojęcie \"arcade\". Z góry dzięki.

[b]służe uprzejmie.
Arcade to symulator TRAMWAJU czyli modelem jazdy zbliżona do Ridge Racer

Ridge Racer gra automatowa, wrzucasz pieniązek i jedziesz smile.gif Arcade ma w ścisłym pojęciu przynosić rozrywkę bezstresową. Taką grą jest własnie WRC. Nie ma tutaj nic z symulacji. Jedynie model jazdy sie zmienił od WRC poprzez jej kolejne cześci. Jezeli pamietasz czesc pierwsza gdzie doskonale widac bylo podobienstwo do relacji Eurosport. Dzis juz WRC odbiega od tego obrazka. Owszem posiada licencje ale co z tego ? Ano daje radoszke z jazdy. Szybko milo i przyjemnie bez zbednego wdawania sie w szczególy i frustracje.
L0SER
Nie tylko dla Marka Gieruszczaka seria WRC jest "da best"!
Takich person jest sporo, ze wymienie chocby: Waldemara Doskocza, czy Stefana Karnabala...
SM1
http://eu.playstation.com/iw_images//asset...ailer_large.mov

filmik do zassania!!!! oj będzie sie działo!!! trasy po 8min! pełna licencja! będzie gdzie jeździć!!!!
nWo
[b]w WRC 1 byly i po 10 minut trasy. Tyle ze jezeli sie uwinoles to z tych 10 robilo sie 9 smile.gif

btw zasysam podejrze napisze jak mi sie to podoba smile.gif i THX za linka. Strasznie lubie filmiki z gier Rajdowych. Zwłaszcza z przejazdów
speedi torun
Nie tylko dla Marka Gieruszczaka seria WRC jest \"da best\"!
Takich person jest sporo, ze wymienie chocby: Waldemara Doskocza, czy Stefana Karnabala...

No to super, może jeszcze się da namówić Hołek, Kuzi i Kuchar to będzie niezła jazda laugh.gif A jeszcze jakby wszyscy pojechali jakiegoś pięknego wieczora razem na necie, to by dopiero była jazda :wink:
Oby jak najwięcej takich wieczorów biggrin.gif
I obym z tych pojedynków mógł wychodzić zwycięsko :roll:
sentinel
dobra, mam. dziś już nie mam siły (nie śpę 3 dobę), ale jutro ...tzn rano zweryfikuję wszystkie przechwałki developerów i speców od marketingu. ;-)
Viciu
choć szkoda, że często nawet zadeklarowani fani rajdów, którzy przez lata ubolewali nad brakiem rajdowego sima nie potrafią docenić tego, że SCi odważyło się wydać ten tytuł także na konsolach. :-(

Senti wytlumacz mi dlaczego ma doceniac ta gre? dlatego, ze ktos chcial zaryzkowac i wydac produkt, ktory z zalozenia byl duzo mniej kasowy, niz inne produkcje? sorry, ale to nie tlumaczy zbieraniny bledow i chrupiacego enginu...

czy moze mam doceniac, ze wprowadzili wiele elementow niespotykanych dotad w konkurencyjnych szutrowkach, np. falstart, nie patrzac, ze wiele innych jest krokiem wstecz?

gbyby rbr byl o wiele bardziej dopracowanym produktem, docenilbym ta gre.

ps. korzystajac z okazji, ze to moj pierwszy post na tym forum, chcialbym powitac inne udzielajace sie tutaj osoby smile.gif

[tiaa... pierwszy post, pierwszy OT - i co ja, jako Moderator, mam z Tobą zrobić? no co? :-P od siebie dodam tylko, że nie znam nikogo, kto by docenił i pożałował... - sentinel]
Menar
hm... ma juz WRC 4 i co tu duzo mówic po 15min. gry dość fajnie sie prezentuje GRAFIKA wypas smile.gif PROWADZENIA AUTA no tu bym mial troche zastrzezenia cierzko sie prowadzi trzeba chamowac 10m przed zakretem bo inaczej BUMMM biggrin.gif nie wiem jak bylo w innych WRC bo nie gralem smile.gif zobaczymy po dłuzszym okresie biggrin.gif

POZDRO biggrin.gif
nWo
[b]no wiecej wrazen poprosze opiszcie jak sie jezdzi,
jak z otoczeniem,
arrow.gif otoczką,
arrow.gif naprawami,
arrow.gif uszkodzeniami,
arrow.gif pilotami,
arrow.gif zakrętami,
arrow.gif hopkami,
arrow.gif ja chce waszych wrażeń z gryyyy ...
speedi torun
hm... ma juz WRC 4  i co tu duzo mówic po 15min. gry dość fajnie sie prezentuje GRAFIKA wypas  :)  PROWADZENIA AUTA no tu bym mial troche zastrzezenia cierzko sie prowadzi trzeba chamowac 10m przed zakretem bo inaczej BUMMM  :D  nie wiem jak bylo w innych WRC bo nie gralem  :)  zobaczymy po dłuzszym okresie  :D  

POZDRO  :D

Ja pi..ole, ale szczesciarz z ciebie smile.gif , a ja musze czekac do konca pazdziernika sad.gif Prowadzenie auta w kazdej czesci wymagalo przyzwyczajenia, bo to nie skutery wodne z serii cmr, tylko rajdy samochodowe laugh.gif Ale po kilku godz. napewno sie wczujesz w klimat :roll: A z tym hamowaniem to mnie ucieszyles :wink: W koncu o to chodzi tongue.gif Czekam na dalsze info, a szczegolnie czy jest tryb Challange z mozliwoscia wysylania czasow do sieci icon_idea.gif
Pozdro
Menar
haha... no to musisz czekac biggrin.gif
wiecej info:

- Menu jest ladne przejrzyste w niebieskim odcieniu smile.gif
- jest opcja Network (to przez neta ma sie rozumiec) biggrin.gif
- jest tez jakas taka opcja co mozna sie DOSZKALAC tz. sa jakies takie jak by testy jak dobrze wykonasz masz punkty jakies tam smile.gif
- samochody SPOKO wykonane ladne nie kwadratowe biggrin.gif
- otoczenie :? moglo by byc lepsze takie jak w GT4 biggrin.gif biggrin.gif ale ujdzie
- no plansze DOSC trudne (dla osoby która 1 raz gra w WRC) duzo zakretow, hopek, mostkow, przepasci biggrin.gif
- sterowanie MINUS 8O narazie nie moge opanowac auta musze hamowac duzo wczesniej by sie nie WYKOPYRTNAC biggrin.gif
- wypadki (uderzenia o cos) troche malo ciekawe
- zniszczenia takze cienko jakos malo realistycznie
- naprawa (nie) wiem jeszcze nie sprawdzalem biggrin.gif

To jest kilka INFO: o tej grze mojim zdaniem biggrin.gif teraz musze zoabczyc jak sie prezentuje CM5 biggrin.gif i porownam co lepsze biggrin.gif

POZDRO
vip77
Troche jest problem ze sterowaniem jak dla mnie auto za bardzo rzuca po trasie po lekkim skrecie(gram na dualu). Jednak jest na to sposob zmieniamy steering sensitivity na slow i jest ok.
Ta gra to trasy,trasy i jeszcze raz trasy. Naprawde to jest najlepsza rzecz w tej grze.
Menar
a gdzie dokladnie sie to zmienia question.gif question.gif moze bedzie lepiej biggrin.gif
SM1
Troche jest problem ze sterowaniem jak dla mnie auto za bardzo rzuca po trasie po lekkim skrecie(gram na dualu). Jednak jest na to sposob zmieniamy steering sensitivity na slow i jest ok.
Ta gra to trasy,trasy i jeszcze raz trasy. Naprawde to jest najlepsza rzecz w tej grze.

przy skręcaniu zamiast hamulca używaj R2 (działa na zasadzie hamowania skrzynią i samochodzik wchodzi w zakręt jak w masło laugh.gif )
a do gały trzeba sie przyzwyczaić hehehe zmiana czułość na wiele sie nie zda)
speedi torun
Mam pytanie do wszystkich szczesciarzy, ktorzy maja gre, jakie sa tryby rozgrywek? A w szczegolnosci mnie ciekawi czy jest tryb Challange :roll:
nWo
to kiedy ta gra wychodzi u nas ?? tak na legalu ??
speedi torun
Tak na legalu :wink: to wszedzie pisza o 27.10.04 w Europie. A u nas question.gif Pewnie listopad :cry:
SM1
Mam pytanie do wszystkich szczesciarzy, ktorzy maja gre, jakie sa tryby rozgrywek? A w szczegolnosci mnie ciekawi czy jest tryb Challange :roll:

Mamy do wyboru 1600, N grupę i WRC oraz extreme WRC czy cuś ( challange nie testowałem ale jest) giera jest miooooodna aż do bólu!!!! ryk silników oraz wizualizacja samochodów to poezja!!!! otoczeniu również niczego nie brakuje, masa detali i smaczków!!!
Szkot zniknął z mojej memorki!!!! WRC4 RZĄDZI!!!!!!!!!
speedi torun
No to mnie uszczęśliwiłeś laugh.gif Jak będziesz miał chwilę to przetestuj tryb challange i napisz coś więcej na jego temat.
P.S. I nie wychwalaj już tej gry, bo mi ciśnienie wzrasta i zaraz eksploduję jak jej nie dorwe laugh.gif Chyba ide po jakiegoś mesiaha, czy jak mu tam :wink:
pozdro
Menar
hehe... biggrin.gif no teraz mi sie tez juz gierka zaczyna podobac smile.gif juz troche lepiej jezdze biggrin.gif narazie jezdzilem tylko 1.600 ale wyprubuje wszystko smile.gif

ps. ja ma SWAP MAGIC i dzila mi elegancko wszystko kazda gra biggrin.gif kup sobie za 79zl i GRAJ :!:
Gierol
Moja prośba do SM1 też jest taka żebyś opisał tryb Challenge
mrowa607
dzisiaj grałem w to u kumpla a jutro bede miał juz u siebie z tego co zaobserwowałem to autkiem nieźle nosi po drodze menu nie zmienione grafa troche lepsza zniszczenia hmm mogło sie sypac troszke wiecej (a`la burnout haha)trasy fajne pokrecone ale w niektorych miejscach tak jakby zaciasne i z dużą predkościa poprostu nie mozna w nic nie uderzyc ale takie sa rajdy WRC aha i fajny motyw jest z kamera ze srodka jak deszcz pada fajne smaczki duzo radochy a takie pierdółki dodaja tyko plusów grze i te nagrzane tarcze hamulcowe biggrin.gif pogram wiecej to cos naskrobie pozdro dla maniaków rajdów samochodowych
Anonymous
Panie i panowie, mamy nowego króla szutrówek!!!
WRC3 troche mnie odrzuciło modelem jazdy ale w 4-ce pryjemność z prowadzenia auta jest OGROMNA. Druga sprawa to trasy.Są one długie , piękne, zróżnicowane, takie że po prostu chce sie po nich jeździć wink.gif
Auta jak auta ładnie zrobione, zniszczenia mi wystarczają. Minusem jest dla mnie to że auto po każdym OS-ie ma nową karoserie. Możemy wybierać co chcemy naprawić ale tylko z wnętrza samochodu. No i gra jest troche wolna przy samochodach klasy 1600 ale nikt nie każe wam nimi jeździć wink.gif Jednym słowem, odstawcie Colina i grajcie w jedyną słuszną gre rajdową jaką jest WRC4. Mam nadzieje że zrobiłem wam smaka icon_twisted.gif Ide grać...
speedi torun
To się narobiło :oops: Mówcie jeszcze a zaraz mi ciśnienie skoczy do 220/160 :wink: Wchodze na wyższe obroty. A jak jeszcze sobie pomyśle o tym trybie on-line to bania mała :wink: Oj sie będzie działo cool.gif
Napiszcie w końcu coś o tym trybie challange. Nie dajcie się prosić :cry:
Menar
hehe co tu duzo mowic gra zaczela mi sie podobac biggrin.gif ide grac........ biggrin.gif

ps. speedi torun kup sobie SW i graj to naprawde dzila :!: smile.gif
speedi torun
Spoko Menar smile.gif
czekałem 29 lat na tą grę, przeczekam jeszcze te 2 tyg. icon_twisted.gif Ale pomyśl jakie czekaja na mnie wspaniałe książeczki w środku pudełka laugh.gif
SM1, Menar, Jaszczoor i inni szczęśliwcy :wink: opiszcie wkoncu ten tryb challange, pleaaaaaaaaassssssssssss :roll:
bo on-line to na pewno jeszcze nikt nie grał icon_twisted.gif
Menar
hm smile.gif moze ja nie bede sie wypowiadal na temat tego trybu niech ktos inny go opisze bo za duzo jeszcze nie gralem na nim biggrin.gif
Anonymous
ja też dużo nie grałem w challenge ale po pierwszym oblukaniu przypomina to troche licencje z Gran Turismo.Nic specjalnego...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.