Pozwoliłem sobie założyć wkońcu temat o grze WRC4. Chciałbym, żeby tutaj podyskutować o tym, czy tej jesieni większość (niestety) znowu ma zainwestować w Colina, czy jednak lepiej się skłonić w stronę WRC4
Ja zdecydowanie będę wszystkich miłośników WRC i szybkich samochodów namawiał na grę WRC4, która nie pozostawi złudzeń tej jesieni i w temacie RALLY zmiażdzy konkurencję
Niestety taka jest smutna prawda i nie wierzę, żeby nagle mistrzowie kodu przypomnieli sobie jak się robi najlepsze rajdówki i w ciągu niespełna roku wypuścili coś przełomowego :wink:
A teraz na dodatek znowu próbują wyprzedzić EVOLUTION STUDIOS i wypuszczają grę już we wrzesniu
LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ZWARIOWAĆ :!: POCZEKAJCIE OKOŁO MIESIĄCA DŁUŻEJ A JEST NA CO
Bo w przeciwieństwie do serii CMR, WRC z każdą częścią jest coraz lepsze. Oto kilka szczegółów dotyczących nowej gry WRC4:
- na początek obejrzyjcie sobie wszystkie screeny dostępne do tej pory
http://www.playfrance.com/ps2-WRC-4/images
- gra jest oczywiście oparta na licencji rajdowej, a więc będzie 16 rajdów (nowość to Meksyk i Japonia) tak jak w prawdziwym sezonie 2004.
- jeśli licencja, to samochody klasy wrc również się trochę pozmieniały (Peugeot 307 WRC i Mitsubishi Lanser WRC 04)
- cztery klasy samochodów (nie wiem co z concept cars)
a)super 1600
b)N4
c)wrc
d)Extreme
- dwa stopnie trudności:profesjonal i expert
- 96 odcinków specjalnych
itp.........
- no i na koniec moim zdaniem najważniejsze: tryb on -line
Uważam że może to być coś fantastycznego 8O Jeśli się potwierdzi to, że tryb będzie pokazywany na zasadzie Virtual Spectator (ci co oglądają transmisje z rajdów to wiedzą o czym mówie), to może być to naprawdę kolejny przełom w wirtualnych rajdach. Każdy po przejechaniu odcinka specjalnego będzie mógł zobaczyć przejazd swoich konkurentów na ekranie. Także od razu jakieś skróty
A dodam, że jednocześnie w zabawie w sieci będzie mogło brać udział 16 osób.
Czyżby naprawdę szykował nam się przełom w temacie rally wirtualnego
LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ZWARIOWAĆ :!: POCZEKAJCIE OKOŁO MIESIĄCA DŁUŻEJ A JEST NA CO
Pozdro