Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: POLSKA bramka
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3
M@IDEN
zastanawia mnie kto powinien pilnować polskiej bramki podczas eliminacji...
Odin91
Jednak lepiej by bronił Dudek.
Ma jednak o wiele więcej doświadczenia od Boruca, ale nie mówie że jest owy gostek zły...po prostu bardziej ufam Dudkowi
M@IDEN
no wlasnie jestem po pierwszej polowie pl - anglia i cusz dla mnie to Boruc by te piłke wybronnił :cry:
Furbik
Boruc Boruc
T_4_killer
Dla mnie- DUDEK!!
Macieq
Dla mnie jednak Boruc laugh.gif
Viruss
I juz po meczu, to jak zachowal sie Dudek przy drugiekj bramce to ... szkoda slow, dawac Szamotulskiego bo chlopak wymiata :wink:
Kubaa__
Dudek.

Po ch*j zakładasz taki temat, za chwile pojawi się : "Kto powinien grać na ataku", "Jacy zawodnicy nadają się na obrone", "Kto na pomocy ??", "Dzieci w jakim wieku powinny podawać bidony", i ku*wa niewiadomo co jeszcze. Jest temat o reprezentacji to tam sie o takich rzeczach dyskutuje....
arboos
Ja pier.dole, jak macie podawac tylko same nazwisko to lepiej wogóle sie nie odzywajcie. Moze podalibyscie jakies argumenty za jednym z nich. BIG LOL dla nabijaczy postów.
_ARO__
Dudek jest dobry ale...moim zdaniem juz sie wypalil,nie gra jak za czasow swietnosci w Feynoordzie...co do Boruca,...to chyba jeszcze nie czas...niech broni Dudek ...przynajmniej do nastepnej wpadki
Danilo1972
Boruc.
Dudek już się skończył. Miał swoje pięć minut i chwała mu za to, ale teraz czas na młodych i lepszych.
DMX
Ale sie burdel robi kto zaklada takie tematy. Pozamykac wszystie jest juz jeden o reprezentacji i starczy
świerzbik
Boruc.
Dudek już się skończył. Miał swoje pięć minut i chwała mu za to, ale teraz czas na młodych i lepszych.

Z tym że młodzi bramkarze są przeważnie niezbyt doświadczeni by bronić na poważnych imprezach. Może i Boruc w obecnym czasie jest nawet lepiej przygotowany fizycznie niż Dudek(za sprawą młodości), lecz grywał lub gra w drużynie, której daleko do klas zespołów, których barw bronił Dudek.
Danilo1972
Boruc.

Z tym że młodzi bramkarze są przeważnie niezbyt doświadczeni by bronić na poważnych imprezach. Może i Boruc w obecnym czasie jest nawet lepiej przygotowany fizycznie niż Dudek(za sprawą młodości), lecz grywał lub gra w drużynie, której daleko do klas zespołów, których barw bronił Dudek.

Mogę się z Tobą zgodzić co do klasy zespołów w których grają bramkarze, ale to Boruc zapewne przejdzie niedługo do jakiegoś klasowego zespołu, a Dudka czeka już tylko degradacja.
Boruc niedługo się ogra i w pucharach i w reprezentacji. Będzie z niego pożytek.
świerzbik
Boruc niedługo się ogra i w pucharach i w reprezentacji.

Oczywiście masz rację, Boruc ogra się w pucharach, ale niech dopiero wtedy staje między słupkami w tak ważnym meczu jak wczorajszym. I w odpowiedzi na niektóre posty-ja tam nie uważam żeby wczoraj Dudek popełnił jakieś tam karygodne błędy, które miały istotny wpływ na wynik meczu. Nie jest on tak dobry jak kiedyś, ale dalej potrafi bronić.
widzu
a czego nikt o piekutowskim nie muwi
świerzbik

A po co?? laugh.gif
Danilo1972

laugh.gif rasowy bramkarz laugh.gif
Saunter
DUDEK... Kurde to obok Baka, Krzynowka i Zurawskiego fila naszej druzyny. Czasem mu sie zdarzy bug ale to i tak wielki fachowiec. (mecze o puchar FA z MU, mecz z Norwegia, wiele innych pojedynczych interwencji)
Deks
Dudek, Boruc nawet na rezerwę się nie nadaje. Majdan byłby lepszy...
Jakuza
Dodę na bramkę , to nikt nam niestrzeli gola biggrin.gif

a tak na serio to Dudka biggrin.gif
Odin91
Dudek ostatnio pokazał na co go stać i moge powiedzieć że jestem za nim !
Na rezerwe zamiast Boruca powinien być Majdan
M@IDEN
nie moge sie z toba zgodzic , to Boruc jest najlepszym bramkazem POLSKIEJ LIGI , czy polskim to ina kwestia.Majdan byl dobry 2 lata temu.Poza tym to Boruc jest wybierany do 11 kolejki przez niezbyt przychylny Legii PS.Majdan jest tesz starszy , za Borucem Mlodosc czyli mozliwosc dalszej ewolucji , oraz perspektywa dluszego zadomowieniu sie w pl bramce.(nawet na kilka lat...)
przed dudkiem i borucem zostalo moze ze 2 lata kariery :!:
R_L_S_
Mimo wszystko jednak Dudek. Owszem Boruc ostatnio swietnie bronil w Legii, obronil karnego w meczu z USA, ale za Dudkiem przemawia doswiadczenie i ogranie w Anglii. Bronil wczoraj dobrze, przy obu bramkach mial niewiele do powiedzenia i Boruc tez by wiele nie zdzialal.
Odin91
Jednak Dudek jest wg mnie lepszy.
Co jak co ale Liverpool nie bierze byle kogo.
Boruc gra jednak w Legi której za bardzo nie lubie :?
Majdan gra też w Wiśle którą uwielbiam więc nie moge być obiektywny co do bramki tongue.gif
Sado
Może Boruca na słabszych przeciwników żeby w kadrze się ograł, a na tych lepszych Dudka.
qwer
Dudek, jest lepszy i ma więcej doświadczenia
JaCoR
Dla mnie niema takiego bramkarza bo wszyscy graja w kratke raz lepiej a raz gorzej(czyt.do (pipi)),ale jak juz bym mial wybierac to jestem za Dutkiem i Majdanem
M@IDEN
ale pokręciłem ostatniego posta laugh.gif
mateuszgreloch
Dudek po fantastycznym występie z Francją zyskał moje zaufanie i myślę że jest podstawą w Polskim zespole razem z Frankowskim, Bąkiem, Krzynówkiem, Żurawskim.
przema
nigdy nielubiłem jerzego dudka owszem ma znakomite mecze ale jest słaby w grze na przedpolu przy dośrodkowaniach i tragiczny jeśli chodzi o wykop piłki no i raz na 4 meczy puszcza szmate.Boruc jest pewniejszym bramkarzem jeśli jeszcze do tego obrona niebędzie popełniać kardynalnych błędów jak rząsa z walią to powinno być dobrze gdyby boruc był NR1
OsciBosci
nigdy nielubiłem jerzego dudka owszem ma znakomite mecze ale jest słaby w grze na przedpolu przy dośrodkowaniach i tragiczny jeśli chodzi o wykop piłki no i raz na 4 meczy puszcza szmate.Boruc jest pewniejszym bramkarzem jeśli jeszcze do tego obrona niebędzie popełniać kardynalnych błędów jak rząsa z walią to powinno być dobrze gdyby boruc był NR1

o stary co za głupoty opowiadasz...na przed polu gra srednio z tego powodu ze odobija zawsze pilke lewa reka, a z tym ze jest tragiczny przy wykopywaniu pilki w pole to chyba pomyliles bramkarzy. o ile zawsze dobrze widzialem to byl jeden z jego wiekszych atututow zwłaszcza kiedy w liverpoolu gral E.Heskey.
przema
każde wybicie dudka kończy sie stratą każde wybicie boruca kończy się utrzymaniem przy piłce
wassyl
ja lubie dudzia jak i boruca ale jak na razie to widze w bramce dudka a za rok moze troche wczesniej jak dudek zacznie popelniac bledy niech boruc wskoczy a teraz jeszcze niech sie uczy i najpierw wyjedzie za granice bo tam to jest najlepsza szkola a nie w polskiej lidze! dudek juz cos osiagnal gral w feyenoordzi i liverpoolu w lidze mistrzow i na codzien broni strzaly najlepszych napastnikow na swiecie. a boruca to widze po dudku na lata w bramce reprezentacji.
a tak z drugiej strony patrzec to chyba sie ze mna zgodzicie obojetnie kto bedzie bronil aby nic nie wpuszczal i polska wygrywala. nawet janas niech broni...
Lecho
Dziwny temat.Dudek może nie jest bramkarskim mistrzem i puszcza czasem głupie bramki ale i tak jest 100000 razy lepszy niż Boruc czy inny polski bramkarz
_Bardock
Nie no temat dobry w choooy, ogólnie to Wawa głosuje na Boruca a reszta Polski na Dudka laugh.gif

cała Polska uwielbia Legię, więc co się dziwić... icon_twisted.gif
Saunter
Bez dwoch zdan Jerzy Dudek. Wszyscy scepytcy niech poogladaja mecz Francja-Polska. Owszem czasem walnie kiksa (vide Rasunda na 0-3). Dudek - miedzynarodowe ogranie, regularna, dobra gra w jednej z 2 najlepszych lig swiata, gdzie prawie co tydzien spotyka sie z gwiazdami futbolu, bronienie pilek niezwylkych, odwaga! Minusy to gra na przedpolu, wzrost i pilnowanie ktorkiego slupka.
babciahania
Boruc :!: :!: :!:
Czy Dudek zachował kiedys czyste konto?? laugh.gif
zawsze mu sie "cos" przydazy..
A poza tym Dudek juz lepiej nie bedzie bronic..
a Boruc powinien dosstawac wiecej szans poniewaz - ma zbierac doswiadczenie.. bo to napewno bedzie po Dudku nasz pierwszy bramkarz..
bo kto tam dalej jest..??
Majdan? laugh.gif laugh.gif
z DoDą moze stac na bramce... cool.gif
deco
aha wiec mamy tylko dwoch bramkarzy dudek albo boruc??
szamo powinniem stac
przema
nie no chyba po ostatnim meczu liverpoolu ta dyskusja jest bezcelowa DUDEK WON Z REPREZENTACJI BO NIE POJEDZIEMY DO NIEMIEC laugh.gif laugh.gif laugh.gif
babciahania
I tak nie pojedziemy, ale Boruc napewno sie do tego nie przyczynini.... icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif znaczy bedzie b. dobrze bronić :wink:
SUMO
Klytta i tak jest najlepszy!!! laugh.gif
majkelek
Ludzie jaki Boruc jeden mecz mu poszedł w reprezentacji i od razu wielki bramkarz nadzieja polskiej bramki. Rezerwowym bramkarzem powinien byc Majdan, bo on wpuścił w polskiej lidze 9 bramek, a Boruc 12. Chyba do tego, że Dudek ma byc 1 bramkarzem nie ma wątpliwości?? Stracic w lidze angielskiej bramke to jak stracic w Polsce 3 biggrin.gif
Maiden
Popatrz na akutlna obrone legii i wisly i juz bedziesz wiedział kto i dlaczego puscił wiecejbramek...Wislacka jest dzis duzo solidniejsza ot co cool.gif
deco
Dudkowi strzelają najwieksi graczy na swiecie a boruc bronic musi strzały graczy n nassej rodzimej ligi...kto ma wiecej trudu??
Maiden
Dudek nie broni dudi odbija laugh.gif Prosze cie , to co sie od niego nie odbije to mu wpada ^ ^

Wedle twego toku myslenia w poslim napadzie powini grac zewlakow , z rasiakiem w orbonie bosacki zamiast klosa gdyz oni graja w ligach zagranicznych wiec im jest trudniej cool.gif (ITP)
deco
niezupelniebo chodzilo mi konkretnie o Dudzia,ktory gra na najwyzszym poziomie....Rooney,VanNisterooy,Lampard,Henry czy Drogba??Czy Boruc stanął kiedys naprzeciwko nim??nie sądze.........
Debeef
Dudek ma więcej doświadczenia, a Boruc ma jeszcze czas, na razie niech się ogrywa z kadrą na treningach i w towarzyskich potem przyjdzie jego czas, teraz jest czas Dudka
Kamyk
"Rooney,VanNisterooy,Lampard,Henry czy Drogba??Czy Boruc stanął kiedys naprzeciwko nim??"

Może i z takimi gwiazdami jeszcze nie grał,ale za to Boruc nigdy nie wpuścił rzadnego ich strzału, a Dudkowi zdarza się to nadwyraz często i jak wszyscy doskonale wiedzą zazwyczaj wcale to nie są w ich wykonaniu "strzały życia"
Nie będe pisał,że powinien grać Boruc bo "coś tam", niech gra Dudek, ale chciałbym tylko przypomnieć ,że on już nam załatwił pare ważnych meczów jak chociażby z Koreą na MŚ, z Łotwą elMŚ
Dla mnie moze bronić nawet ktoś z tego formu, byle by tylko robił to dobrze i nie odpi.erdalał takiej kaszany jak Dudzio
deco
ale nie zapominaj o wielu wielu swietnych i bardzo dobrych meczach Dudzia,wiadomo ze rok temu to nie byl jego rok ale teraz wraca do wyskokiej formy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.