Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Maskotka xboxa
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
Stron: 1, 2
Kocmax
według mnie jest bill a wy
Jędrek
Taki topic juz byl.

Wedlug mnie takze jest to Bill wink.gif
el ZAX
Uu a ja bym nie chcial maskotki w postaci Billa - kojarzy mi sie z kasą a poza tym jest brzydki tongue.gif laugh.gif Jakas pistac z gry... Moze Blinx? :wink: Napewno musi byc to jakis exclusive na iXa.
-GLD-Uzny
Master Chief cool.gif
dee
Zabawny topic...
Zdecydowanie Bill Gates smile.gif Też exclusive na Xboksa
Flik
Master Chief  cool.gif

good idea
kobra
Master Chief  cool.gif

good idea

Nienadaje sie za malo pluszowy laugh.gif dla mnie najepsza maskotka bylby Vexx smile.gif to byla naprawde dobra gra mogliby zrobic 2 czesc
..::XMANiAK::..
przeciez od poczatku Xbox kojarzyl sie z HALO [MC tongue.gif], bo pierw mial byc jako RTS tongue.gif, potem fpp na PS2, ale cos niewyszlo to przerzucili sie na PC, ale Bill dal $$$ i pierw bylo na X, a PC mialo 2 lata pozniej [czy rok tongue.gif]

Ale moze teraz X bedzie sie kojarzyl z Cyber Szatanem tongue.gif wink.gif
sterna
Master Chief cool.gif
tk
Co za pytanie - Master Chief. Taki śmiesznie zkarykaturowany wink.gif
-GLD-Uzny

cool.gif
fajne,

teraz trzeba czekac edycji LEGO-HALO tongue.gif

cool.gif
YETI
Oczywiscie ze $Bill$ laugh.gif
mario87
heh dla mnie maskotką xboxa musi byc cos co jest tylko na xboxa wink.gif MC oczywiscie kojaży się z xboxem ale jest też na PC(nie wiem po co) confused.gif

Bill oczywiscie tez kojaży się z xboxem ale tylko dla posiadaczy xboxa....

hmm moze po prostu wielki zielony znaczek $ icon_twisted.gif albo to po prostu jako logo MS tongue.gif
matek_79
Zdecydowanie Mater Cheif :wink:

Bill sie nie nadaje bo jest za brzydki ;p, a poza tym kojarzy mi sie z kasa, a nie dobra zabawa.
Cegla
Hostesty ze wszystkich targow smile.gif
OsciBosci
A dla mnie Peter M. ten od Fable :wink:
Zimol
Ja mam kilku kandydatów:
-Master Chief , bohater najlepszej IMO gry na X-boxa i najbardziej żywotnej (chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego skoro po prawie trzech latach ciągle na całym świecie gra się tryb multi) .. a to że gra wyszła na PC ??? Walić to :!: :wink:
-Sam Fisher , postać bardzo charakterystyczna (za sprawą tych trzech lampek na czole/oczach)
-Ryu Hayabusa (mocarny exclusive na Xa)
B0CZEK
Master Chieef to chyba najbardziej charakterystyczna postac z gir na xa
ale jakos mi do maskotki nie pasuje :wink: moze ten kot z blinx'a (m0l laugh.gif )
MaxVarEmreis
A ja bym jako maskotke widział Hitomi ( albo Kasumi ). Do tekiej to każdy by sie chciał przytulić icon_twisted.gif. A po to sa chyba maskotki nie?? :wink:
el ZAX
A ja bym jako maskotke widział Hitomi ( albo Kasumi ). Do tekiej to każdy by sie chciał przytulić icon_twisted.gif. A po to sa chyba maskotki nie??  :wink:

Racja! biggrin.gif Hitomi jest "exclusivem" na iXa wiec pasuje idealnie biggrin.gif
Sam Fisher , postać bardzo charakterystyczna (za sprawą tych trzech lampek na czole/oczach) 

dobre \"skojarzenie\" poniewaz pierwszy SC byl ONLY ON XBOX, potem wyszedl na PC, nastepnie byl PT [ktory tez byl pierwszy na X] a teraz SC3 bedzie TYLKO na X, ale po sukcenie przeniosa na PC tongue.gif

A ja bym jako maskotke widział Hitomi ( albo Kasumi ). Do tekiej to każdy by sie chciał przytulić . A po to sa chyba maskotki nie??

chyba masz na misli poduszke+koldre z bohaterka DOA [wczesniej miala byc w bikimi icon_twisted.gif , a teraz w stronu Ninja sad.gif...] smile.gif
szczurek
dobre \"skojarzenie\" poniewaz pierwszy SC byl ONLY ON XBOX, potem wyszedl na PC, nastepnie byl PT [ktory tez byl pierwszy na X] a teraz SC3 bedzie TYLKO na X, ale po sukcenie przeniosa na PC tongue.gif

No co ty nie powiesz, a ja myslalem, ze SC po jakims czasie wyszedl na wszystkie konsole.....oh głupi ja :roll:
el ZAX
A ja bym jako maskotke widział Hitomi ( albo Kasumi ). Do tekiej to każdy by sie chciał przytulić . A po to sa chyba maskotki nie??

chyba masz na misli poduszke+koldre z bohaterka DOA [wczesniej miala byc w bikimi icon_twisted.gif , a teraz w stronu Ninja sad.gif...] smile.gif

Eee no co ty tongue.gif Nie wypowiadam sie za autora wypowiedzi ale jak dla mnie to taka Hitomi swietnie sie nadaje na maskotke Xboxa (jako postac, nie poduszka tongue.gif )
jarusiek
A ja myśle że najlepszą maskotką X`a byłby Ryo Hayabusa z Billem Gates`em pod ręką laugh.gif laugh.gif
T3xz
wy tu sobie gadu gadu, a i tak MASTER CHIEF z HALO jest najbardziej rozpoznawalną postaci z maszyny Billa.
MaxVarEmreis
Eee no co ty tongue.gif Nie wypowiadam sie za autora wypowiedzi ale jak dla mnie to taka Hitomi swietnie sie nadaje na maskotke Xboxa (jako postac, nie poduszka tongue.gif )

Dokładnie. Poduszka i inne takie to swoją drogą icon_twisted.gif, ale ogólnie jako postać. Jest ładna, komunikatywna ( icon_twisted.gif ), ładna, ma sie miłe skojarzenia z nia, ogólnie dobrze by reprezentowała marke X Box. Aż chce sie kupić konsole dla niej hehe.

MC też spoko, ale to chyba powinna być jakaś milsza postać, a nie typu "Ramboid" :wink: (coś jak Crash na Playstation).
el ZAX
Maskotka kojarzy sie z czyms milym, fajniutkim itd. Czy taki kolo jak MC nadaje sie na nią? A moze to juz nie te czasy i maskotek juz nie ma... :roll:
ajakssx
(...)Bill sie nie nadaje bo jest za brzydki ;p, a poza tym kojarzy mi sie z kasa, a nie dobra zabawa.

bill nie kojarzy sie z dobra zabawa,a z kasa ... z czym sie kojarzy kasa ? ... z dobra zabawa :wink:

Wg mnie MASTER CHIEF nie może być maskotką X'sa ... jest zbyt "poważny" i za mało debilowaty :wink: ... wramacy do punktu wyjscia jednak deBill powinien być maskotką laugh.gif

Dokładnie. Poduszka i inne takie to swoją drogą icon_twisted.gif, ale ogólnie jako postać. Jest ładna, komunikatywna ( icon_twisted.gif ), ładna, ma sie miłe skojarzenia z nia, ogólnie dobrze by reprezentowała marke X Box. Aż chce sie kupić konsole dla niej hehe.

MC też spoko, ale to chyba powinna być jakaś milsza postać, a nie typu \"Ramboid\" :wink: (coś jak Crash na Playstation).

To zamiast MC powinny byc laseczki z DOA smile.gif, bo odbiorcami konsol, gier,itp sa przewaznie męzczyzni czyli zwrokowci smile.gif
T3xz
MC jest zbyt poważny? bez przesady nie róbmy z X'a gierek typu GameCube którego zapewne będzą reprezentować Pokemony, albo Ci pedalscy... ups.. eee. Smash Mario Bros smile.gif
ajakssx
No dobra zostawmy w spokoju GC ... a przyrównajmy X'sa do PS2 ... kto bardziej pasuje na maskotkę PS2 ... Daxter czy Snake ? ...
szczurek
MC jest zbyt poważny? bez przesady nie róbmy z X'a gierek typu GameCube którego zapewne będzą reprezentować Pokemony, albo Ci pedalscy... ups.. eee. Smash Mario Bros smile.gif

"gierek typu GameCube" to mnie rozje.balo laugh.gif to tak jak "gram w komputer" ;dddddddddddddddddddddddd dżizzzzzzz
Jestem za Hitomi. Taki niewinny anioleczek, az chce sie z nim popsocic;d.
A najfajniejsze jest to, ze jedna kolezanka z klasy w 97% ja przypomina (wszystkim...) O_o ;d
sterna
Dawaj foto icon_twisted.gif
el ZAX
A najfajniejsze jest to, ze jedna kolezanka z klasy w 97% ja przypomina (wszystkim...) O_o ;d

Niemozliwe 8O Dawaj foto:)
Tokar
Jedyną postacią,która nierozłącznie kojarzy mi się z pudełkiem Billa jest pewien gość w zielonkawym,futurystycznym pancerzu będący bohaterem takiej gry,co jej tytuł kojarzy się z początkiem rozmowy telefonicznej laugh.gif laugh.gif laugh.gif
T3xz
[quote]
\"gierek typu GameCube\" to mnie rozje.balo laugh.gif to tak jak \"gram w komputer\" ;dddddddddddddddddddddddd dżizzzzzzz
Jestem za Hitomi. Taki niewinny anioleczek, az chce sie z nim popsocic;d.
A najfajniejsze jest to, ze jedna kolezanka z klasy w 97% ja przypomina (wszystkim...) O_o ;d[/quote]

o ile wiem GC pasuje tylko do grania? i co mnie rozwala? ta prosta reakcja: wkładasz płytkę i leci. nic więcej. [/quote]
Hela
Taki koes co nosi 3 plasterki ogorka na czole (ze niby jakis najnowszy sprzet wojskowy? ta jasne..........tongue.gif)
Ins
hieh ani PS2 ani Xbox nie bede mialby jeszcze dluugo maskotki ;] takie postaci mialy konsole Segi i Nintendo ("troszke" dluzej na rynku=P), huh ale jezeli wybierac to hmm no MC (wszystko spox gdyby nie ta crapiasta konwersja na PC) =]
Buli83
Jak dla mnie to MASTER CHIEF!
wojcieszek
Do wczoraj MC, ale wczoraj wszystko się zmieniło...Stranger i wszystko jasne.
CichyGrzmot
Nie mogło być inaczej-MC!
Borys
Tylko Master Chief!Potem może Ryu lub Bill tongue.gif
mario87
Hitomi lub Kasumi
airfx
Heh wszystkie laski z DOA biggrin.gif
sentinel
ha, żadne laski z doa, żadne master czify... od tej chwili zaszczytny tytuł oficjalnej maskotki xboxa przejmuje kitty. rzekłem i wracam grać. :-P

http://www.xbox.com/zh-tw/hellokitty/
Buli83
Bez gaduly Master Chief :!:
Furbik
mysle ze samoa w sobie postacia ktora kojarzy sie z X-pudlem, jest sam Bill, ale jesli chodzi o jakies postacie z gry to wybralbym master chiefa
wip3out
pan MC, nie ma innej odpowiedzi
wip3out
pan MC, nie ma innej odpowiedzi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.