według mnie jest bill a wy
Taki topic juz byl.
Wedlug mnie takze jest to Bill
Uu a ja bym nie chcial maskotki w postaci Billa - kojarzy mi sie z kasą a poza tym jest brzydki

Jakas pistac z gry... Moze Blinx? :wink: Napewno musi byc to jakis exclusive na iXa.
-GLD-Uzny
10 09 2004, 22:26
Master Chief
Zabawny topic...
Zdecydowanie Bill Gates

Też exclusive na Xboksa
Master Chief

good idea
Master Chief

good idea
Nienadaje sie za malo pluszowy

dla mnie najepsza maskotka bylby Vexx

to byla naprawde dobra gra mogliby zrobic 2 czesc
..::XMANiAK::..
11 09 2004, 07:34
przeciez od poczatku Xbox kojarzyl sie z HALO [MC

], bo pierw mial byc jako RTS

, potem fpp na PS2, ale cos niewyszlo to przerzucili sie na PC, ale Bill dal $$$ i pierw bylo na X, a PC mialo 2 lata pozniej [czy rok

]
Ale moze teraz X bedzie sie kojarzyl z Cyber Szatanem
Master Chief
Co za pytanie - Master Chief. Taki śmiesznie zkarykaturowany
-GLD-Uzny
11 09 2004, 09:09
11 09 2004, 10:36
fajne,
teraz trzeba czekac edycji LEGO-HALO
Oczywiscie ze $Bill$
mario87
11 09 2004, 11:59
heh dla mnie maskotką xboxa musi byc cos co jest tylko na xboxa

MC oczywiscie kojaży się z xboxem ale jest też na PC(nie wiem po co)
Bill oczywiscie tez kojaży się z xboxem ale tylko dla posiadaczy xboxa....
hmm moze po prostu wielki zielony znaczek $

albo to po prostu jako logo MS
matek_79
11 09 2004, 14:00
Zdecydowanie Mater Cheif :wink:
Bill sie nie nadaje bo jest za brzydki ;p, a poza tym kojarzy mi sie z kasa, a nie dobra zabawa.
Hostesty ze wszystkich targow
OsciBosci
11 09 2004, 21:13
A dla mnie Peter M. ten od Fable :wink:
Ja mam kilku kandydatów:
-Master Chief , bohater najlepszej IMO gry na X-boxa i najbardziej żywotnej (chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego skoro po prawie trzech latach ciągle na całym świecie gra się tryb multi) .. a to że gra wyszła na PC ??? Walić to :!: :wink:
-Sam Fisher , postać bardzo charakterystyczna (za sprawą tych trzech lampek na czole/oczach)
-Ryu Hayabusa (mocarny exclusive na Xa)
Master Chieef to chyba najbardziej charakterystyczna postac z gir na xa
ale jakos mi do maskotki nie pasuje :wink: moze ten kot z blinx'a (m0l

)
MaxVarEmreis
12 09 2004, 16:40
A ja bym jako maskotke widział Hitomi ( albo Kasumi ). Do tekiej to każdy by sie chciał przytulić

. A po to sa chyba maskotki nie?? :wink:
A ja bym jako maskotke widział
Hitomi ( albo Kasumi ). Do tekiej to każdy by sie chciał przytulić

. A po to sa chyba maskotki nie?? :wink:
Racja!

Hitomi jest "exclusivem" na iXa wiec pasuje idealnie
13 09 2004, 16:54
Sam Fisher , postać bardzo charakterystyczna (za sprawą tych trzech lampek na czole/oczach)
dobre \"skojarzenie\" poniewaz pierwszy SC byl ONLY ON XBOX, potem wyszedl na PC, nastepnie byl PT [ktory tez byl pierwszy na X] a teraz SC3 bedzie TYLKO na X, ale po sukcenie przeniosa na PC
A ja bym jako maskotke widział Hitomi ( albo Kasumi ). Do tekiej to każdy by sie chciał przytulić . A po to sa chyba maskotki nie??
chyba masz na misli poduszke+koldre z bohaterka DOA [wczesniej miala byc w bikimi

, a teraz w stronu Ninja

...]
szczurek
13 09 2004, 17:05
dobre \"skojarzenie\" poniewaz pierwszy SC byl ONLY ON XBOX, potem wyszedl na PC, nastepnie byl PT [ktory tez byl pierwszy na X] a teraz SC3 bedzie TYLKO na X, ale po sukcenie przeniosa na PC

No co ty nie powiesz, a ja myslalem, ze SC po jakims czasie wyszedl na wszystkie konsole.....oh głupi ja :roll:
A ja bym jako maskotke widział Hitomi ( albo Kasumi ). Do tekiej to każdy by sie chciał przytulić . A po to sa chyba maskotki nie??
chyba masz na misli poduszke+koldre z bohaterka DOA [wczesniej miala byc w bikimi

, a teraz w stronu Ninja

...]

Eee no co ty

Nie wypowiadam sie za autora wypowiedzi ale jak dla mnie to taka Hitomi swietnie sie nadaje na maskotke Xboxa (jako postac, nie poduszka

)
jarusiek
13 09 2004, 18:04
A ja myśle że najlepszą maskotką X`a byłby Ryo Hayabusa z Billem Gates`em pod ręką
wy tu sobie gadu gadu, a i tak MASTER CHIEF z HALO jest najbardziej rozpoznawalną postaci z maszyny Billa.
MaxVarEmreis
13 09 2004, 20:05
Eee no co ty

Nie wypowiadam sie za autora wypowiedzi ale jak dla mnie to taka Hitomi swietnie sie nadaje na maskotke Xboxa (jako postac, nie poduszka

)
Dokładnie. Poduszka i inne takie to swoją drogą

, ale ogólnie jako postać. Jest ładna, komunikatywna (

), ładna, ma sie miłe skojarzenia z nia, ogólnie dobrze by reprezentowała marke X Box. Aż chce sie kupić konsole dla niej hehe.
MC też spoko, ale to chyba powinna być jakaś milsza postać, a nie typu "Ramboid" :wink: (coś jak Crash na Playstation).
Maskotka kojarzy sie z czyms milym, fajniutkim itd. Czy taki kolo jak MC nadaje sie na nią? A moze to juz nie te czasy i maskotek juz nie ma... :roll:
ajakssx
13 09 2004, 20:18
(...)Bill sie nie nadaje bo jest za brzydki ;p, a poza tym kojarzy mi sie z kasa, a nie dobra zabawa.
bill nie kojarzy sie z dobra zabawa,a z kasa ... z czym sie kojarzy kasa ? ... z dobra zabawa :wink:
Wg mnie MASTER CHIEF nie może być maskotką X'sa ... jest zbyt "poważny" i za mało debilowaty :wink: ... wramacy do punktu wyjscia jednak deBill powinien być maskotką
13 09 2004, 20:46
Eee no co ty

)
Dokładnie. Poduszka i inne takie to swoją drogą

, ale ogólnie jako postać. Jest ładna, komunikatywna (

), ładna, ma sie miłe skojarzenia z nia, ogólnie dobrze by reprezentowała marke X Box. Aż chce sie kupić konsole dla niej hehe.
MC też spoko, ale to chyba powinna być jakaś milsza postać, a nie typu \"Ramboid\" :wink: (coś jak Crash na Playstation).
To zamiast MC powinny byc laseczki z DOA

, bo odbiorcami konsol, gier,itp sa przewaznie męzczyzni czyli zwrokowci
MC jest zbyt poważny? bez przesady nie róbmy z X'a gierek typu GameCube którego zapewne będzą reprezentować Pokemony, albo Ci pedalscy... ups.. eee. Smash Mario Bros
ajakssx
14 09 2004, 11:40
No dobra zostawmy w spokoju GC ... a przyrównajmy X'sa do PS2 ... kto bardziej pasuje na maskotkę PS2 ... Daxter czy Snake ? ...
szczurek
14 09 2004, 12:49
MC jest zbyt poważny? bez przesady nie róbmy z X'a gierek typu GameCube którego zapewne będzą reprezentować Pokemony, albo Ci pedalscy... ups.. eee. Smash Mario Bros

"gierek typu GameCube" to mnie rozje.balo

to tak jak "gram w komputer" ;dddddddddddddddddddddddd dżizzzzzzz
Jestem za Hitomi. Taki niewinny anioleczek, az chce sie z nim popsocic;d.
A najfajniejsze jest to, ze jedna kolezanka z klasy w 97% ja przypomina (wszystkim...) O_o ;d
Dawaj foto
A najfajniejsze jest to, ze jedna kolezanka z klasy w 97% ja przypomina (wszystkim...) O_o ;d
Niemozliwe 8O Dawaj foto:)
[quote]
\"gierek typu GameCube\" to mnie rozje.balo

to tak jak \"gram w komputer\" ;dddddddddddddddddddddddd dżizzzzzzz
Jestem za Hitomi. Taki niewinny anioleczek, az chce sie z nim popsocic;d.
A najfajniejsze jest to, ze jedna kolezanka z klasy w 97% ja przypomina (wszystkim...) O_o ;d[/quote]
o ile wiem GC pasuje tylko do grania? i co mnie rozwala? ta prosta reakcja: wkładasz płytkę i leci. nic więcej. [/quote]
Taki koes co nosi 3 plasterki ogorka na czole (ze niby jakis najnowszy sprzet wojskowy? ta jasne..........

)
hieh ani PS2 ani Xbox nie bede mialby jeszcze dluugo maskotki ;] takie postaci mialy konsole Segi i Nintendo ("troszke" dluzej na rynku=P), huh ale jezeli wybierac to hmm no MC (wszystko spox gdyby nie ta crapiasta konwersja na PC) =]
Jak dla mnie to MASTER CHIEF!
wojcieszek
6 04 2005, 21:45
Do wczoraj MC, ale wczoraj wszystko się zmieniło...Stranger i wszystko jasne.
CichyGrzmot
7 04 2005, 15:20
Nie mogło być inaczej-MC!
Tylko Master Chief!Potem może Ryu lub Bill
Heh wszystkie laski z DOA
sentinel
9 04 2005, 16:10
ha, żadne laski z doa, żadne master czify... od tej chwili zaszczytny tytuł oficjalnej maskotki xboxa przejmuje kitty. rzekłem i wracam grać. :-P
http://www.xbox.com/zh-tw/hellokitty/
Bez gaduly Master Chief :!:
mysle ze samoa w sobie postacia ktora kojarzy sie z X-pudlem, jest sam Bill, ale jesli chodzi o jakies postacie z gry to wybralbym master chiefa
wip3out
17 04 2005, 11:03
pan MC, nie ma innej odpowiedzi
wip3out
17 04 2005, 11:03
pan MC, nie ma innej odpowiedzi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.