Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wrestling
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4
Robak
Czy ktoś z Was pamięta o czymś takim ? Czy wiele osób się tym interesowało/interesuje ?

Piszcie tu wrzystko co jest związane z tym hmmmmmmmmmmm kaskaderskim sportem(ulubieni wrestlerzy,wrestlerki :wink: ,walki i różne rzeczy tego typu). Np. moimi ulubionymi wrestlerami są Sting i Kidman.

Ja ostatnio jakąś walkę w TV widziałem kilka lat temu. Dopiero kiedy podłączyli mi internet przypomniałem sobie że istnieje takie coś jak wrestling. Teraz ściągam filmiki z gal, a także czasami z pojedyńczych walk.

Pewnie niektóre osoby powiedzą że to gó***, ale myśle że znajdzie się kilka osób , które zaciekawi ten temat.

Starałem się znaleść taki temat aby się nie powtarzać, ale chyba nie istnieje. A więc............

Miłego pisania. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Viruss
Mi sie w sumie narazie nic nie chce pisac ale skrobne dwa zdania na temat Twoich ulugionych zawodnikow. Sting juz nie walczy czynnie tylko jak co pojawia sie na 1-2 galach w roku (ostatni raz sie pojawil jak sie nie myle jakos rok temu w NWA-TNA), co do Kidmana to w tej chwili (stan na czwartek bo nie znam wynikow z czwartku :wink: ) jest mistrzem Tag Team (WWE Smackdown) z Paul'em London'em biggrin.gif That's @ll :wink:
Robak
SPOILER DOTYCZĄCY CZWARTKOWEGO WYNIKU !!!!!
KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA!!!

Niestety dowiedziałem się dziś o wyniku walki.London walczył w jakimś bandarzu na ręce i części klatki. Kidman najpierw nie dał rady zrobić swojego kończącego Shooting Star Press z powodu kontuzji brzucha sprzed 3 tygodnii w walce z Chavo Guerrero. I sobie poszedł gdzieś załamany. Paul próbował go zatrzymać pokazując że i bez jego(Kidmana) najlepszego ciosu mogą wygrać, Kidman nawet w pewnej chwili się zawachał, ale to było niestety tylko na chwile(tego momentu widziałem krótki filmik) sad.gif . A potem London sam chyba walczył(nie mogłem się tego doczytać) i przegrał.
M@IDEN
oreintujecie sie czy bedzie jakis nowy smackdown od thq i kiedy wyjdzie question.gif
Viruss
Robak thx za ostrzezenie :wink: bo moj SD sie dopiero sciaga :wink:
M@IDEN nowy SD wyjdzie 02.11.2004 (oczywiscie w USA) no i zapowiada sie smakowiecie max (tryb online bedzie wymiatac biggrin.gif )

PS Robak wyniki sciagles question.gif czy moze ogladales question.gif jesli ogladales to skad sciagasz biggrin.gif
Robak
Niestety tylko wyniki widziałem i kawałeczek filmilku bo na stronce był. A zazwyczaj ściągam z eMule po kilka dni, ale dzięki temu jest większa radość z oglądania. :wink:
Viruss
aha to luz biggrin.gif teraz w sumie nie idzie sciagac gal tygodniowych sad.gif ani PPV :cry: bo WWE zaczelo dzialac i sciga ludzi, ale jakby Cie interesowaly stronki do sciagania :wink: WWE i TNA to wal na PW to podam :wink:
M@IDEN
a bedzie nowy RAW na ixiego question.gif
Austin
yo.no ja mialem kiedys max od(pipi) na punkcie tego..hmm..widowiska.
szczerze mowiac gdybym kiedys nie zobaczyl u kumpla psxa z war zone to do tej pory gralbym chyba na tym blaszanym scierwie.
najpierw byla wwf na dsf pozniej wcw na tnt a jak zdjeli mi to ostatnie z kablowki to pojecia nie mam co tam sie dzieje.
heh a ten nick to skad?pzdr
Viruss
hehe widac ze ogladales a nie ogladasz bo Austin nie walczy (tfuu pojawia sie w WWE) od WM XX :wink:
Robak
Ostatnio na takim jednym forum(Viruss ty już wiesz na jakim :wink: ) przeczytałem, że mój ulubieniec Billy Kidman ma walczyć przeciwko jego niedawnemu partnerowi Paulowi Londonowi. Hmmmm szkoda że się rozłączają jakoś pasowali mi do siebie :wink: . A Kidman podobno pozuje na heela. Zobaczymy jak to się rozwinie i mam nadzieje że z korzyścią na Billego. biggrin.gif
Viruss
hehe ciekawe na jakim :wink: ja Kidman staje sie heelem, a London ma dostac wiekszy push :wink: (rozwiazanie konfliktu na lini Kidman a London juz za tydzien na No Mercy :wink: )
KheeD
mozecie podac linki do stron skad sciagacie gale itp. ? miala taka jedna kiedys sniperwolf cos tam ale nie wiem czy jeszcze jest a adresu to nawet juz nie pamietam ;O
Robak
Ja ściągam z emule, a później będę też z takiego jednego huba na dc bo trzeba troche udostępnić, a ja nic nie miałem ściągnełem 1 cd Wrestlemanii XX i koleś kika mi dał to sobie postanowiłem z emule ściągnąć (nie chciałem tam bana dostac) i uzbierać. Dopiero potem jak będę mial z 10 giga(malo mi brakuje) to będę wchodzić na tego huba.
Sim
Kiedys lubilem popatrzec na ten sport. Moimi ulubiencami byl NWO Wolfpack ze Stingiem na czele. Nenawidzilem NWO prowadzonego przez Holywood Hogana szmaciarze nie walczyli "uczciwie". Absolutnym mistrzem byl wtedy Goldberg. Ale rewelacja sa walki meksykanczykow toz to czysta poezja Ray Misterio. O ile wiem federacja WCW juz nie istniej a prym wiedzie WWE i kiedy obejrzalem po latach ten szol to nie robi juz na mnie takiego wrazenia jak za mlodu :?
YETI
Kilka lat temu ogladalem gale co pitek i sobote. Teraz to juz mi troche minelo(przeszlo) pewnie dla tego ze w TV juz tego nie emituja, WCW padło(bylem calym sercem za WCW, wiecie WWF(E) SUX! wink.gif ), poziom jaki na chwile obecna prezentuje WWE to zenada, brak wielu gwiazd a te co sa juz sie przejadly (Undertraker), no i chyba najwazniejsza rzecz brak Stinga smile.gif
Nie zapomne czasow WCW gdy nWo rzadzilo i dzielilo do czasu gdy "sprzatanie" rozpoczol Sting smile.gif.
Bylo minelo i juz tak dobre czasy nie wroca.
KheeD
e tam nie az tak zle ;p choc wiekszosc walk to naprawde nie to co kiedys ; cactus jack rox on ma do(pipi)ane walki smile.gif szkoda ze juz tej 1 stronki nie ma gdzie kolo udostepnial na szybkim servie nowe gale z smackdowna i raw'a sad.gif

http://www.wrestlefans.prv.pl/
i bylo takie 1 forum ql ale nie pamietam adresu cos tam razor ;P
Austin
hehe widac ze ogladales a nie ogladasz bo Austin nie walczy (tfuu pojawia sie w WWE) od WM XX

heh to akurat wiedzialem icon_twisted.gif
byl pierwsza postacia ktora sterowalem joypadem psx stad nick.
M@IDEN
wiadomo cos o nowych wreslingach question.gif
Garcia
Pare lat temu to sie tym jaralem biggrin.gif teraz jak looknalem gale WWE to sie zastanwaialem czy az taki glupi bylem pare lat temu tongue.gif na konsolce wyglada to o wiele realniej niz w tv tongue.gif tu jakies glasaknie sie po czole czy inne dziwne "uderzenia" chociaz meksykance fajnie lataja tongue.gif a i kiedy znalem wiekszosc zawodnikow, a teraz dupa :?
Robak
Teraz też jest dużo tych co kiedyś. Tylko jakaś część z nich ma inne ksywki, czasem wygląd. W różnych federacjach walczą. biggrin.gif
WeeMan
Panowie,nie chcę się chwalić ale jestem zwycięzcą ostatniego turnieju wiedzy o wrestlingu-Omnibusa smile.gif
O wrestlingu mogę mówić godzinami...uwielbiam tą rozrywkę sportową.Niektórzy mogą narzekać:a tu udawane,a tu wolne,a tu dziwne,a tu takie i owakie...ale to laicy,którzy widzą wrestling po raz pierwszy...do tego trzeba się wczuć...poczuć klimat...obczaić bazę... itepe itede wink.gif
Jakby ktoś miał jakiekolwiek pytania na temat wrestlingu,i to w jakiejkolwiek postaci-służę pomocą.

Oh i btw. Wrestling pasuje bardziej do działu Bijatyki niż Sport,takie moje skromne zdanie smile.gif
sebek
ja kiedys ogladalem wrestling bo lecialo na Wizji Sport biggrin.gif tongue.gif ale zlikfidowali kanal i wiem ze juz nigdzie nie leci.. sad.gif :roll: ja gram w na pleju w WWE vs Smackdown..zamocna gra miodzio(buty Kane wymiataaja niszcza kazdego biggrin.gif ) ale mogli by to puszczac jeszcze w jakiejs polsko jezycznej stacji biggrin.gif
Kinio
Ja ogladalem kiedys na TnT i berdzo sie tym jaralem..Szczegolnie stingiem Naszem Goldbergiem..to byli wymiatacze..szkoda tylko ze nie bili sie naprawde :wink:
Robak
Na Eurosporcie w piątek były dwa odcinki promocyjne TNA. A że WeeMan wygrałeś konkurs to wiem z innych forów. Bardziej tematycznych. :wink:
YETI
Na Eurosporcie w piątek były dwa odcinki promocyjne TNA. A że WeeMan wygrałeś konkurs to wiem z innych forów. Bardziej tematycznych. :wink:

hehe, widze ze mozna tu spotkac kilka osob z razormedii smile.gif

Ogladałem te dwie gale TNA...zenada. ES bedzie dalej to emitował ?
Perzot
Kiedys ogladalem jak maly bylem jeszcze chyba na TV4 lecialo...teraz nie wiem nawet gdzie to ogladac...ogolnie spoko "sport" i zawsze sie zastanawialem czy oni tak na serio czy to wszytko ustawone. Ulubionym byl oczywiscie Hulk Hogan, a i Goldberg czy jak mu tam...
HENIEK
Wrestling...ach wspomnienia smile.gif ja kiedyś caly czas oglądałem na RTL7 a moim ulunionym wymiataczem byl Booker T,no i oczywiści Goldberg cool.gif Sporo czasu też spedziłem przed konsolą grając w Smacka2. Rzeczywiście Wrestling to bardzo specyficzna forma rozrywki.Sam nie wiem czy oni kiedykolwiek walcza na serio...Wie ktoś gdzie można sobie pooglądać?
Mendrek
Oczywiscie ze czadu dawal popapraniec Disco Inferno tongue.gif Ba, potem zaczal wygrywac nawet biggrin.gif Oj Booker T i ten drugi murzyn niezle dawali czadu, wygladali jak Blade albo Raven z Tekkena 5 tongue.gif Sting... poezja. Gasnie swiatlo, a on na lince z gory zjezdza na ring i obija wszystkich... Jeszcze byl Diamond Dallas Page, jego duma mnie powalala zawsze tongue.gif Hogan bodajze nieco spauzowal z ta jego slaba w porownaniu do dawnych czasow walka, gdy przemowil mu do rozsadku Ultimate Warrior, ktory przyszedl goscinnie na jedna z gal WCW. No i jeszcze oczywiscie Macho Man Randy Savage... Goldberg to jak Marduk tongue.gif No i jeszcze Lex Luger tongue.gif
Meksykanczycy tez dawali rade. Fajne akrobacje tongue.gif

A jesli chodzi o efektownych w strojach, to nie mozna pominac Glaciera (wyglada jak Sub Zero i wogole jak wchodzil to snieg sztuczny z gory spadal), jeszcze Wrath (jak Sauron z filmu LOTR tongue.gif ), i Mortis.

Z olbrzymow to niezle bylo jak bodajze Giant z Kane'm walczyli tongue.gif
Robak
Wie ktoś gdzie można sobie pooglądać?

Ja ściągam z netu. Jeśli byłbyś zaineresowany pisz. :wink: Dam źródła. smile.gif
HENIEK
Robak,i ty sie jeszcze pytasz? laugh.gif Zarzuć jakieś linki, ludziska skorzystają biggrin.gif
majkelek
Widze, że wszyscy tak jak ja kiedys byli fanami Stinga on był chyba najbardziej widowiskowy ze wszystkich innych przemistrz i pamiętam, że kiedys jeszcz na takim ruskim kanale leciało.
LegionPolski
Yeah, that's good! Pamiętam te noce jak się czekało na WCW... szkoda że upadło. Teraz z neta se można ściągnąć WWE, a na Eurosporcie pooglądać TNA [thx boyz!]. To już nie to samo wink.gif Moim ulubionym wrestlerem był Sting, teraz lubię Goldberga i Reya Mysterio.
Pozostali co ich lubię : Steve Austin aka Stone Cold, The Rock i jeden pan o idiotycznym gimmicku - Ultiom Dragon. No nie pogardze też Divami wink.gif Trish Stratus i Torrie Wilson to moje faworytki wink.gif

Wogóle to zapraszam na forum WrestleFans na którym się b. często udzielam - http://www.celicateam.vel.pl/boryss/forum2/index.php
Gen.Stanisław Maczek
Wrestling troche mi sie juz znudzil, i choc nie jest to realny sport, to jest to cos pieknego i gdyby ktos zapronowal mi wziasc udzial w takiej gali albo obejzec chociarz jeszcze raz na zywo to bym dal wszystko. Na zywo mowie jeszcze raz bo widzialem jedną Gale WCW Live w niemczech na Gali Millenium Final w Oberhausen Arena do niemiec przyjechały najwieksze gwiazdy WCW i praktycznie byl to koniec WCW. Takiej federacji juz nie bedzie bo WWE to nie to samo. WCW to był Wrestling, tam sie walczylo, w WWE jest aktorstwo. Szkoda. Powiem wam ze w TV zawodnicy są duzo mniejsi, w niemczech widzialem Bookera T i Scota Steinera, kolesie sa ogromni. Wygląd steinera to juz przegiecie. Nie wyobrazam sobie spotkania twarza w twarz np z Giantem(Big Show teraz, swoją droga sie spedalil po zmianie NIck'a)
LegionPolski
Wrestling troche mi sie juz znudzil, i choc nie jest to realny sport, to jest to cos pieknego i gdyby ktos zapronowal mi wziasc udzial w takiej gali albo obejzec chociarz jeszcze raz na zywo to bym dal wszystko. Na zywo mowie jeszcze raz bo widzialem jedną Gale WCW Live w niemczech na Gali Millenium Final w Oberhausen Arena do niemiec przyjechały najwieksze gwiazdy WCW i praktycznie byl to koniec WCW. Takiej federacji juz nie bedzie bo WWE to nie to samo. WCW to był Wrestling, tam sie walczylo, w WWE jest aktorstwo. Szkoda. Powiem wam ze w TV zawodnicy są duzo mniejsi, w niemczech widzialem Bookera T i Scota Steinera, kolesie sa ogromni. Wygląd steinera to juz przegiecie. Nie wyobrazam sobie spotkania twarza w twarz np z Giantem(Big Show teraz, swoją droga sie spedalil po zmianie NIck'a)

tia, bigshow, dał se naprawde po(pipi)any gimmick wink.gif ja tak jak Maczek dałbym prawie wszystko, żeby zobaczyć na własne oczy prawdziwą (chlip, chlip, WCW juz nigdy nie zobacze!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ) gale... farciarz z Ciebie Maczek z tą galą WCW ;] ja tam najwyzej moze kiedys se zobacze wrestling na realu, ale niestety nie WCW jak wiadomo!! ;( Ehehe, ale chciałbym zobaczyc Goldberga/bigszoła/JBL'a na żywo i tak wink.gif
LegionPolski

tia, bigshow, dał se naprawde po(pipi)any gimmick wink.gif ja tak jak Maczek dałbym prawie wszystko, żeby zobaczyć na własne oczy prawdziwą (chlip, chlip, WCW juz nigdy nie zobacze!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ) gale... farciarz z Ciebie Maczek z tą galą WCW ;] ja tam najwyzej moze kiedys se zobacze wrestling na realu, ale niestety nie WCW jak wiadomo!! ;( Ehehe, ale chciałbym zobaczyc Goldberga/bigszoła/JBL'a na żywo i tak wink.gif
grosik
Az sie sobie dziwie ze olewalem ten temat.
Wrestlingiem, a raczej wolna amerykanka bo tak to z kumplami nazywalismy interesuje sie odkad pamietam. Choc teraz to tak w jednej dziesiatej tego co kiedys. Boże, mielismy z kumplami po prostu swira na tym punkcie, kazdy mial swojego "bochatera". Moim byl i bedzie HITMAN, jak on te okulary dzieciakom dawal to poprostu wymiekalem. Nigdy nie zapomne jak kuzynek od Miecia, kumpla od czasow spioszek , przywozil z Niemczech , bo tam mieszkal nagrane z RTL czy SAT1 gale WWF, ogladalismy to po setki razy, trenowalismy ich ciosy w piaskownicy, robilismy walki , Ja, Mieciu, Matijas, Mario, Małek, Kura, cała banda! A nasi rodzice tylko darli sie z okien zebysmy sie nie bili. To wszysko dzialo sie przez pare lat!!! Okres 10-13 lat!!! Pozniej Tata zalozyl kablowke, a jednym z powodow bylo naklanianie go prze ze mnie , " ze bede mogl wolną amerykanke ogladac i nagrywac". O Amige 500 tez sie doprosilem. Najgorszy moment zwiazany z ta pasja to to gdy polamalem bratu obojczyk rzucajac nim o wersalke jak o liny. Wczesniej trenowalem na nim ciosy wymyslone przez siebie, np. motyli cios. Nalezy dodac ze mail wtedy ze 4 lata. Techniki Hitmana jeszcze do dzis potrafie zalozyc, testowalem jakis czas temu na Virussie podczas grania i popijawy u Foxa. A jak na Polonii 1 zaczeli puszczac TYGRYSIĄ MASKĘ to zglupialem doszczetnie. Gadalem z Partyzantem, i mowil ze ma jakies kasety z galami sprzed 10 lat musze je pozyczyc.
Ach te szczeniackie czasy...
Partyzant
Grosik - podrzuce Ci wszystko co mam. Jak miałem 16 to zwariowałem na punkcie Wrestlingu. Pamiętam jak dziś jak Hulk Hogan wtopił z Yokuzuna bo ktos mu tam proszkiem w oczy sypnął na Wrestlemanii ... Łza się w oku kręci... Wtedy były czasy świetności WWF - Lex Luger, Bret "The Hitman" Hart i jego brat Owen Hart, Money Inc. (moi faworyci w Tag Teamach cool.gif ), Shawn Michaels i inni rzeźnicy... Jakby mi VHS się nie zyebał to sam bym chętnie wrócił do tego ... tongue.gif :wink:
grosik
Pamietam dokladnie wszystko co napisales, te czasy wrestlingu to jego najlepsze czasy, te walki, ci wrestlerzy mieli charakter, cos pieknego!!!
A teraz nich ktos załozy temat o Tsubasie biggrin.gif
grosik
Wez te kasety na nocke, ja wezme odtwarzacz, i poszukam gdzies swoich kaset, wierze ze miedzy prawie wszystkimi odcinkami Smerfów cos sie zachowalo.
Zaluje ze Tsubasy nie nagrywalem, ale bym chyba z iloscia kaset nie wyrobil, cza pogrzebac na sieci i to sciagnac i powypalac.
ps. tego filmu z Batistuta nie moge sciagnac, wogule go nie widzi ani z linka ani ze strony, jak bys mogl to wypal mi go jakos, ale i tak zaraz sprubuje go zassac, jeszcze raz.
Witek.bielsko
No to ja też się wpiszę, ponieważ kiedyś bardzo lubiłem oglądać ten sport. Moim ulubieńcem od kiedy pamiętam był największy showman- czyli HULK HOLLYWOOD HOGAN, za którym mocno zawsze kibicowałem. Obecnie nie mam dostępu do wrestlingu, więc niestety moje zainteresowanie powoli wygasło.
WeeMan
Wrestling jest całym moim życiem...oglądam,trenuję i w ogóle...mam sklep z wrestlingiem,wygrałem konkurs z wiedzy o nim (Omnibus) itp...
Wrestling rządzi i tyle.
Dzięki uprzejmości Kalego będziecie mogli ,,podziwiać" moje materiały nt. wrestlingu w Kąciku Bijatyk smile.gif
Clyde
Chłopaki nie wiem czy was to zainteresuje,ale dzisiaj widziałem plakaty reklamujące galę zawodowego armwrestlingu.Co to jest ten armwrestling?Pierwsze słyszę.
Co do 'normalnego' wrestlingu.To były czasy.NWO w WCW,ehh.Goldberg to był gość. biggrin.gif
WeeMan
Arm Wrestling to po prostu siłowanie na rękę.
Nic ciekawego według mnie.
Anamoli
Taaa, wrestling to jest to - mimo że to bardziej wyreżyserowany spektakl, niż widowisko sportowe, to kocham oglądać gale WCW... Najbardziej w pamięci utkwił mi okres ok. 1997-99, kiedy królował Goldberg, to był koleś... wink.gif
iaikO
A mnie to właśnie wku.rwia. Banda naoliwkowanych mięśniaków uprawiających pseudo sport walki. Wszystko na maxa wyreżyserowane, wynik każdej walki z góry ustalony. Publika drze ryje, jakby niewiadomo co się działo na ringu. Że niby to widowiskowe? A co to za widowisko.. Niee, do mnie to nie przemawia, utwierdza tylko w przekonaniu, że amerykanie to najwięksi kretyni na świecie.
Lu Bu
witam,też kiedys ogladalem walki pamietam byla ciekawa walka z drabina i pasami wywieszonymi na goze niezle skakali z tych drabin na stoly itp. biggrin.gif zawsze lubilem z zawodnikow Rocka,Stinga i Goldberga wink.gif
Tokar
Taaaa, przystojniak Goldberg swego czasu dawał radę. A potem zaczął wystepować w filmach closedeyes.gif
Kiedys nawet się tym trochę jarałem. Pamiętam, że swego czasu bodajże TV4 puszczało pomniejsze gale nieistniejącego już WCW. Zawsze lubiłem sztandarowego badboya WCW - Ravena. Ostatnio widziałem go na jakiejś biednej gali pomniejszej federacji, retransmitowanej przez Eurosport. Chłopak się spasł waah.gif
Robak
Widziałeś go na gali federacji TNA.
Bret Hart
Zdecydowanie najlepszym championem WWF był Bret Hart natomiast najlepszym Showmanem był Hulk Hogan

Własnie zamowilem sobie zestaw z wszystkimi Wrestlemaniami biggrin.gif (Can't wait)
Jakby ktos był chętny to tu jest strona;)
http://www.silvervision.co.uk/
na tej stronie zobaczcie dział TAGGED CLASSIC - tam sa wszystkie legendarne walki WWF

Troche mnie zdziwiły komentarze typu WCW było lepsze od WWF hmmm taka prawda że WCW otrzymywało niechciane gwiazdy WWF Tj. Roddy Piper, Randy Savage, Hulk Hogan, Sid Justice, Ultimate Warrior, Jim Duggan, British Bulldog (93), Nasty Boys, Jim Neidhart, Brutus Beefcake, Rick Rude, Ric Flair, Curt Hennig (Mr.Perfect), Lex Luger,Big Bossman (znany jako Ray Trailor, Guardian Angel bądź Big Bubba Rogers) czy Bret Hart (na którego WCW kompletnie nie miało pomysłu) itd.

WWF (McMahon) swietnie promowało charaktery czego WCW nigdy nie potrafiło zrobić. Pamietacie jak Steve Austin cienko spiewał w WCW ( Jim Duggan pokonał go w 8 sekund o US tittle)

Szkoda ze tyle gwiazd z moich czasów ogladania wrestlingu juz nie żyje badz stała kontuzja
British Bulldog Davey Boy Smith, Rick Rude, Texas Tornado, Big Bossman, Mr.Perfect (Curt Henning), Hawk (Legion OF Doom), Owen Hart, Brian Pillman, Adrian Adonis, Dino Bravo, Big John Studd, Andre The Giant, Dick Murdoch - wszyscy juz nie zyjąconfused.gif

Stałe kontuzje : British Bulldog Dynamite Kid (wózek inwalidzki) Ted Dibiase (szyja) Bret Hart (paraliż po wstrzasie mozgu po bootcie od Goldberga) nie wiem co sie z Jim Dugganem dzieje (podobno miał raka)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.