Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: .Dot Hack.--->Connecting With Server<---
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Stron: 1, 2, 3, 4
bauncc
To się nazywa orginalne rpg smile.gif gra przez sieć ale jedna nie przez sieć cool.gif
Tu możecie wypowiadac sie na temat tej wpasionej gry rpg :wink:
bauncc
Kurna odam ręke za wiadomość kiedy bedzie .Dot Hack part 4 :!: :!: question.gif question.gif
Aramis
Ta gra ma niesamowity klimat. Fabuła jest oryginalna. Gra jest super.
bauncc
Ta gra ma niesamowity klimat. Fabuła jest oryginalna. Gra jest super.

Super to zamało powiedziane gra jeste wy(pipi)*&^a cool.gif wscigneła mnie jak nie wiem co, tez unikalne bronie, zbroje i inne akcesoria szkoda tylko ze jest taka krótka..... sad.gif sad.gif sad.gif icon_chainsaw.gif icon_chainsaw.gif icon_chainsaw.gif icon_chainsaw.gif icon_chainsaw.gif
Aramis
Losowe Dungeony też dają radę.
No i nie wspomnę o fajnych postaciach.
bauncc
Losowe Dungeony też dają radę.
No i nie wspomnę o fajnych postaciach.

Niepowiedziałes nic o Black Rose ehh te jej ciało biggrin.gif duże płuca "płuca"
a tak serio to hacka 4 powini zrobic tak jak ff nie chodzi o doskonalosc gry ff (chociaz hack tez jest pod jakims wzgledem lepszy od ff) ale długość długość długość długość i jeszce raz długość gry 2x dłusza co ja gadam 4x !!! asthanos.gif
Aramis
Chciałbym aby Bandai kontynuowało tę serię. Ona ma w sobie coś co ciągnie do siebie.

A co do ciała BlackRose to mam tapetę z jej nagim odpowiednikiem z .hack//DUSK. icon_twisted.gif
Aramis
Jeżeli chodzi o bochaterów to są oni moim zdaniem super zarysowani. Z jednej strony widzisz postać gracza, a z drugiej obserwując jego poczynania zastanawiasz się jakim człowiekiem jest on w rzeczywistości. Na przykład bardzo fajny jest przykład Mistral (moja magiczka :wink: ). Gram sobie, a tu nagle Mistral prosi mnie o spotkanie, spox- myślę , pewnie chce zwiedzić jakiś dungeon. Przybywam na miejsce spotkania, a tu nagle dziewczyna wyjawia mi, że nie może grać w "The World" bo....spodziewa się dziecka !!!
Aramis
Czy ktoś wie do hooooja wacława jak przejsc ten (pipi)ony dodatkowy dungeon po ukończeniu .hack//Quarantine (tam gdzie się odzyskuje Mia'ę). Bo szlag mnie trafia icon_evil.gif . (pipi) mać, tam jest w choooj pieter i same data bugi icon_evil.gif !! Przecież koło piątego levelu Kite ginie od używania data drain bo infekcja go zabija icon_evil.gif. No i na końcu czeka pewnie jeszcze jakiś po(pipi)any boss.

Jak ktoś zna jakiś sensowny sposób to byłbym wdzieczny.

Acha, no i bez "jaj" typu: "Sprawdź www.gamefaqs.com " proszę.
Chicken
Jak byści ocenili 3 i 4 epizod .Hacka w porównaniu do tych dwóch pierwszych
recenzowanych w PE?

Czy w ogóle warto kupować np. tylko 2 epizody?
lolo99
Z chęcia bym tez w to zagral, nie chce ktos z was sprzedac swojego egzemplarza? tongue.gif

btw - chicken zmien se avarta bo ci bana założą
Aramis
QUOTE(Chicken @ 12 06 2005, 08:56)
Jak byści ocenili 3 i 4 epizod .Hacka w porównaniu do tych dwóch pierwszych
recenzowanych w PE?

Czy w ogóle warto kupować np. tylko 2 epizody?
*

Ja bym ocenił je podobnie jak pozostałe 2 cześci.

Nie, nie opłaca się kupować tylko 2uch epizodów. To jest moim zdaniem bezsensu. Co prawda uruchamiając pierwszy raz posiedzmy OUTBREAK masz przedstawione w skrócie wydarzenia z poprzednich cześci, ale to nie jest to. Poza tym po skończeniu jakiejś części mas clear save'a i loadujac go w kolejnej czesci masz level, itemy itd które wywalczyłeś w poprzedniej części.

No i z tym avatarem to na serio lepiej go zmień...

Z chęcia bym tez w to zagral, nie chce ktos z was sprzedac swojego egzemplarza?

Tu może być problem bo:
a). mało kto ma oryginała, a jak ma to cena za wszystkie cztery może być odstraszajaca.
b). na necie na jakieś 98% NIE ma POPRAWNIE działajacego Hacka//QUARANTINE...a po co zasysać poprzednie części skoro nie dowiesz sie jak historia sie skończyła...
lolo99
No właśnie, z chęcią bym tez kupił Xenogears, czatuje cały czas na allegro i nic confused.gif

Myśle zeby coś z ebayem pokombinować, zobaczymy co z tego wyjdzie...

Jak narazie karmię sie mangą smile.gif
Dark Serge
Niedawno zaczęła się nowa seria .Hack o tytule:

.Hack//G.U. Rebirth

Po 4 częściach mocno średniej serii gier spod znaku .Hack, developer wziął się za siebie i mamy przed sobą pierwszą część nowej sagi dziejącej się w The World - MMORPG w który spędzamy 90% czasu gry.
Jak zauważyłem po godzince grania to wydarzenia z G.U dzieją się po poprzedniej serii. W poprzedniej serii były problemy z jednym z mitycznych graczy który zabijając innych graczy w grze, powodował, iż w realnym świecie gracz ten wpadał w śpiączkę. Domyślam się(nie grałem we wszystkie części), że im sie to udało(ówczesny bohater miał na imie Kite i pojawiał się jako gł. bohater w każdej z części).
A nowa historia zaczyna się od momentu kiedy pewien nastolatek zaczyna swoją przygodę w grze, loguje się po raz pierwszy i zaczyna. W momencie materializacji w swiecie gry, zagaduje go 2 osób i proponują mu pomoc w grze - ten zgadza się. Idziemy na pierwsza misje a wspomniana dwójka uczy nas grać(o tym później). po wykonanej misji nasz bohater, Haseo, dostaje przedmioty za wykonaną akcję. "Wspaniałomyślna" dwójka "pomagaczy" zmienia front i chce nas zabić (PK - Player Killer) wyzywając nas jednocześnie od Noob'ów XD
jednak Haseo zostaje uratowany przez pewnego strzelca i pierwsze co mówi to :
"Welcome to [The World] "

Akcja przenosi się kilka miesięcy później gdzie widzimy Haseo jako wylevelowanego ziomka, trudniącego sie zajęciem PKK(Player Killer's Killer). Mamy tu kilkuminutową akcję z rozwalaniem kilku OK (ŚWIETNE !).
Potem dowiadujemy się, że znów jest pewien PK który zabijając gracza w grze powoduje jego śpiączke...
bohater idzie w miejsce gdzie ma pojawić się ten PK(o ksywie Triple-Edge). Triple Edge pojawia się i ... Tu niespodzianka dla graczy grających w poprzednią serię - Triple-Edge to ... KITE !!! gł. bohater poprzedniej części. (jakby ktoś chciał - tu jest wlaka Haseo z Triple-Edge http://youtube.com/watch?v=alk6HOPq4-k )
Haseo przegrywa walkę w Triple-Edge po jego ataku w Twiglight Bracelet("toto" hakuje kod gry), jednak Haseo ne wpada w śpiączke, jego gra się formatuje, a on sam dostaje ciekawego maila od poprzedniego wybawcy(ten strzelec)...

Nie powiem historia zapodana w pierwszej godzinie jest tak zintensyfikowana, że chce sie grać ! Czekam na wyjąśnienia czemu Triple Edge aka Kite, jest zły ;/

Grafika w tej części to nie taka popierdółka jak w poprzedniej serii - mamy tu zaimplementowany Cel-Shading podobny do tego z Digital Devil Saga, aczkolwiek tutaj jest on mooocno dopracowany - świetne .
tryb walki - kiedy mogliśmy biegac po całej planszy i walczyc - teraz możemy wrogów zachodzic od tyłu i zaczynac walkę jako strona rozpoczynająca. Same walki są ograniczone polem siłowym z którego nikt nie może wyjść(cos jak w Okami). Mamy tu kombosy specjale, specjalne zagrania które lubia Twoi towarzysze(jak robisz ich ulubione akcje to rosną im pasek morale - nie wiem jeszcze co sie stanie po napełnieniu go:P),.
Standardowo mamy tu Trade z KAŻDĄ postacia w grze - nieważne czy to NPC czy nie smile.gif
Poza tym kustomizacja broni i wieleeee innych...
Nie ma co ide grac ;]
A FF XII znów w cieniu ^^

Dla chętnych - świetny Trailer :
http://youtube.com/watch?v=jA2CJIF5KCw
Aramis
Ano udaje im się to w poprzedniej serii;]. Kite jako badass w nowym hacku? No trzeba w to zagrać tongue.gif . No i ma swoja Data drain tongue.gif .

.hack rulez ;]
Trzcina
Oks, pogralem dwie godiznki i musze powiedziec ze bardzo mi sie spodobalo ;] Klimacik mocno daje rade, pomysl tez jest calkiem fajny no i oprawa w koncu jakos daje rade ;]

Gdyby nie wy i wasz temat, oraz post o intensyfikacji fabuly (ktora notabene po pierszych wstawkach zapowiada sie supersmacznie biggrin.gif ) to bym pewnie nigdy tego nie zrobil ;P Wiec pierwszy raz sie do czegos przydaliscie ;]

PS. Oczywiscie to zdanie wyzej to zart... tongue.gif Zawsze sie do czegos przydajecie ;P
Dark Serge
Dude - a grałeś w poprzednią serię ? Jak zapatrujesz sie na tri-Edge/kitea ?
Trzcina
Eee nie... poprzednia seria odrzucila mnie tragiczna oprawa... nie chodzi mi tylko o grafike, ale raczej przystepnosc. Jednak po 2 h z ta czescia swierdzam ze mialem za malo cierpliwosci.

W kazdym razie poki co, z filmikow wyglada na to ze tri-edge to mega baddass, bijacy na glowe wszystkich i wszystko ;] Moment jak stal w miejscu i blokowal z lawoscia ataki naszego 133 levelewego 'terror of the death' mnie rozwalila ;]

PS. To nie jest spoiler jeno scenki z pierwszej godziny gry... wiec prosze sie nie denerwowac ;p
Aramis
Ciekawe czy to jest taki ukłon w strone fanów i Tri-edge tylko wygląda jak Kite, czy nowa seria faktycznie ma powiązania ze starą.

Stara seria jest bardzo dobra. Graficznie nie zachwyca, no i jest pewna monotonia, ale fajna i oryginalna gierka z niej. Fajną fabułe miała:).

Ciekawe czy będzie BlackRose tongue.gif
Dark Serge
Trzcina - no poprzednia seria straszyła oprawa graficzną i to bardzo - ale pograłem kilkanaście godzin w nfection bo podobała mi się oryginalnośc tego produktu smile.gif A Tri-Edge ma cos co nazywa się twiglight Bracelet - przedmiot pozwalający na Data Drain i hakowanie kodu gry - dzięki temu Kite miał szanse pokonać ziomka powodującego wpadanie w śpiączke innych graczy. Teraz jak widać w filmku TE używa go do innej roboty ^^

Aramis - Doszły mnie słuchy, że TriEdge ma tylko formę Kite'a, ale i tak ciekawi mnie dlaczego "zły" wybrał sobie właśnie jego formę. Chyba że to przypadek bo zaraz na początku gry jeden z ziomków mówi, że spotykanie w The world postaci które wyglądają prawie identycznie jest normalne.
Kurde - musze rozłupac Seraphic Gate w VP:S i zabieram się za .Hacka ! biggrin.gif FF XII poczeka ^^

BTW - Jest motyw z BlackRose ! biggrin.gif musisz mieć sava z odpowiedniej części gry smile.gif chyba z Infection. i dostaniesz od niej maila i nie wiem co jeszcze tongue.gif
Aramis
Chciałbym aby nowa seria byla powiązana ze starą. Nie pamiętam tylko czy Kiteowi nie odebrali Twilight bracelet pod koniec Quarantine. Pamietam natomiast, ze napewno jest moment gry w którym bracelet nie mamy.

No i katedra z trailera gdzie ten gosć walczy z Kite'm przypomina tą katedrę z początku Infection gdzie Kite dostał Twilight bracklet (była wstawka co balmung nie mógł pokonać data buga, i kite dostał "nową moc").
Dark Serge
Tak to jest ta sama katedra biggrin.gif I tam jeszcze w tej katedrze stał posąg tej babki (Aurora ?) i nawet w G.U> mowi się że tego posągu juz nie ma biggrin.gif

Nie masz nigdzie jakiegoś spisu fabuły z poprzedniej serii ? bo chciałbym poznac jej fabułe, a nie mam siły i czasu na 4 części confused.gif
Trzcina
Nie czytam przez was teraz tematu bo spamujecie ;P A ja chce potem grac w poprzednie czesci hacka ;P
Dark Serge
Ja juz jestem po przejściu gry i mam NIEDOSYT czekam na nastepną część która mam nedzieje niebawem sie ukaze hyh.gif

możliwe spojlery

Gra powstała na kanwie najnowszej serii anime spod znaku .Hack -> Roots
- .Hack//G.U. Rebirth rozpoczyna sie identycznie jak pierwszy odcinek serii .Hack//Roots - Haseo ginie z rąk PK ale na szczęście pomaga mu Ovan hyh.gif Jest też w anime Shino - dziewczyna która ginie w anime, a którą wspomina Haseo w grze. Postac która wygląda identycznie jak Shino to Atoli - Taka panienka która jak sie okazuje pod koniec gry jest jednym z njawazniejszych elementów układanki !
ściągam sobie serię Roots, a 1-szy odcinek na youtubie obejrzałem ;P

POLECAM Tę grę po raz kolejny ! Naprawdę warto !
ogicool
ta gra to dla mnie rarytas tego roku(na granie)
albo nie łykne albo bede miec niedosyt, mniam smile.gif
Strife
Rebirth jest całkiem niezły lepiej sie w to gra niż w 4 poprzednie cześci, (pipi) jest design broni w tej grze.
ogicool
QUOTE(Strife @ 25 01 2007, 12:10) *

Rebirth jest całkiem niezły lepiej sie w to gra niż w 4 poprzednie cześci, (pipi) jest design broni w tej grze.

no właśnie widziałam na screenach, ktos juz podawał tongue.gif , nie tylko broń, ale
postacie wyglądają też rewelka, przypominają troche klimatem (chodzi mi o design postaci)
stare dragon ball'e, recka w ostatnim PE tylko jeszcze bardziej mnie za-
ciekawiła, już sie ciesze na tą gre
SnakePL
Wywiad i fajne filmiki http://www.gamespot.com/ps2/rpg/hackgu/ind...kG.U.%20Rebirth
ja nie grałem w żadnego Hacka , ale tego musze kupić!!
Dark Serge
Zax nie napisał za duzo o tej grze w recce wink.gif Ale zapewniam Was - Gra jest niesamowicie grywalna, fabuła jest niesamowita (ZANIM zaczniecie grać w Rebirth polecam obejrzec serię anime .hack//ROOTS - jak nie obejrzycie to w sumie nic nie stracicie, ale po obejrzeniu serii wszystko sie jakoś scala (tip - gł. bohater anime to gł. bohater gry - gra zaczyna się w momencie zakończenia serii)).
Gra ma kapitalne teksty momentami wink.gif żeby wymaksowac pierwszą część trzeba posiedziec dośc długa nad tym, a żeby przejśc grę wystarczy ok. 30 H .
Postacie w rebirth mogą mieć maksymalnie 50 LV - w następnej części bedzie mozna mieć 100LV, a w ostatniej 150 hyh.gif
w rebirth mozna posługiwac się dual bladesami (te jego scyzoryki ;P), po pewnych zdarzeniach postac Haseo dostaje swoistego Job-level Upa (Job Haseo to Black Multi Weapon) i może uzywac Brad Swordsów (np. ten miecz z piłami łańcuchowymi biggrin.gif), w nastepnych częściąch dojdzie KOSA biggrin.gif

I BONUS - do gry dodawany jest .Hack// Terminal Disc - dysk który łapie z memorki poziom naszych postępów w grze(musimy przejśc 3 gry żeby poznac całość) i udostepnia nam filmiki naswietlające całą historie z poprzedniej serii 4 części Hack, prace nad gra The World(w niej dzieją się wydarzenia gry). Wogóle cały Terminal Disc to wirtualny pamietnik jednego z parcowników CCorp - koleś był jedna z najwazniejszych Twarzy tworzących The World - pokazuje nam kulisy tworzenia tajnych projektów. NIE-SA-MO-WI-TE ! Masakrycznie można się wciągnąć w historię !
Kombo .Hack//Roots -> .Hack//G.U - Rebirth -> .Hack//Terminal Disc zabije ci ćwieka na długie tygodnie - ja do tej pory jestem zaciekawiony "o so chosi "

Zastanawia mnie postac Phyllo w drugiej części (w serii anime wiadomo co mu się stało - rak ;/) a w trailerze dwójki widziałem jego "charaktera" tj. postać. czyżby wkretka CCorp czy tak silna egzystencja Phyllo w grze pozwoliła mu umieścić cząstke duszy w kodzie gry ?
nie moge się doczekać (jakis nienormalny - wolałbym 2 i 3 część Hacka niz np. RG i DoM wub.gif)
Trzcina
Z tego co widzialem to nei ma planow wydania 2 i 3 czesci w usa sad.gif

Czesc trzecia w japonii juz jest od kilku (kilkunastu?) dni. Jednak nigdzie nie ma planowanych dat wydania wersji usa. W ogole nie ma wspominek o wersji usa. Wiec obawiam sie ze pierwsza czesc to bedzie koniec confused.gif A szkoda bo Haseo to jedna z NAJFANIEJSZYCH glownych postaci w jRPG jezeli idzie o PS2. Naprawde... dawno nie widzialem niezniewiescialego, pewnego siebie skurczybyka ktory jedyne czego chce to 'more power, more power, more power!' biggrin.gif

Licze na to ze jestem zlym prorokiem i dowiem cie ciagu dalszego.

PS. Ocena Zaxa jest imo za niska... zwlaszcza w stosunku do ocen poprzednich hackow... No ale to nie moja sprawa smile.gif
ogicool
mnie powaliły screeny zapodane tu w zeszłym roku,
od tej pory rozmyślam nad zakupieniem
sprzętu kiedyś z Japonii, tylko nie wiem btw jak to będzie
działać z japońskimi grami u mnie i tak, ale rozmyślam rolleyes.gif

te njus z Terminal Disciem wrecz genialny
Strife
Nie wiem jaką ocene Zax wystawił, bo nie czytałem PSX'a jeszcze, ale gra zasługuje na mocną 8 bo jest naprawde niezła nie spodziewałem sie że okaże sie taka.
estel
Wlasnie scia... ekhm, czekam na paczke. Jak tylko sie pojawi i pogram troszke, to natychmiast pospiesze z relacja (jakby to kogos interesowalo...) ;]
Dark Serge
Estel wink.gif a widziałeś //Roots ? Jak nie to polecam bo gra może ma kilka wad, ale fabularnie jest nie do przebicia - autentycznie miałem rozkminy jak w to grałem - jak jechałem na uczelnie to myslałem co bedzie, kto jest kim, co to było 'tamto' i wogóle niezły kołek mi ciosała na głowie ta gra.

A jak czekasz na paczkę Estel, to " poinformuj nadawcę zby przysłał ci jeszcze Terminal Disc". Ja go obejrzałem dopiero jak przeszedłem grę, ale chyba jak zrobisz pierwszego save'a i włączysz TD i załadujesz Save'a to powinien jakis filmik się odblokować.
Naprawdę nieźle wciąga .

Strife - Zax dał .Hackowi 7+ . Kpina gł. ze względu na to, że PIERWSZY .hack(Infection) dostał tyle samo od Stara.
Ale po recenzji Zaxa widać, że nawet nie ukończył gry smile.gif
Aramis
Pierwszej serii .hack nie recenzował Star tylko Pablo i Kali:).
estel
Zakochalem sie...

Aby uniknac double postingu edytuje:
Wiadomo juz kiedy (i czy w ogole) wychodzi nastepna czesc w bardziej zrozumialym jezyku? ^^
Mikes
Ja również "czekam na paczkę" xD Pojutrze juz bede grał
A jak czekasz na paczkę Estel, to " poinformuj nadawcę zby przysłał ci jeszcze Terminal Disc". Ja go obejrzałem dopiero jak przeszedłem grę, ale chyba jak zrobisz pierwszego save'a i włączysz TD i załadujesz Save'a to powinien jakis filmik się odblokować.

hmm nie za bardzo łapie tongue.gif
Strife
Terminal Disc jest to dodatkowa płytka, sa tam filmiki z poprzednich 4 części i itp.
Trzcina
Estel, nei czytasz postow ;P

WYRAZNIE napisalem ze poki co nie ma zadnych dat wydawniczych ani nawet potwierdzen angielskich wersji nastepnych czesci... Nie ma i nie bedzie w najblizszym czasie, byc moze sprzedaz Vol 1 byla slaba...

A szkoda sad.gif
Dark Serge
Mikes - sprawa wygląda tak :
Wrzucasz do PS2 płytkę z TD. I ładuje ci sie "system" (no ekran gry smile.gif ) i tam jak dasz new game to zobaczysz pola na których powinny byc filmiki, ale jako że nie grałeś w .Hack//GU. Rebirth to chyba tylko jeden(lub wogóle) filmik będzie oblokowany. Jak wciśniesz X na pustym polu to będziesz miał możliwość wgrania save'a z .Hack//GU. rebirth. i proporconalnie do twoich postępów w grze odblokowuja się filmiki smile.gif
Ja po przejściu gry miałem odblokowane chyba 4 czy pięć filmików a ich samych jest ok. 30 smile.gif

Trzcina - jak nie będzie amerykańskich ver. to ściagam swojego pierwsezgo japońskiego jRPG'a wink.gif i razem z gamefaqs bede poznawał fabułe ^^'
ta gra wymaga tego by skończyc całą serię wink.gif
estel
Trzcina, nie zarzucaj mi ze nie czytam postow. To cios ponizej pasa ;] Po prostu napisalem swoj 2 dni po twoim i mialem nadzieje, ze przez te 2 dni wycieklo jakies info. Nadzieja matka glupich ;]

Edit: Zafascynowany gra, postanowilem sie troszke doksztalcic. Oto co wyczytalem na forum www.dothackes.net (male spoilery included):

Podtytul 2 czesci to Reminisce (wspominac). W tej czesc Haseo zdobedzie 3 forme. Tak tak, bedzie wygladal jak prawdziwy Terror of Death, jak na poczatkowych filmikach. Dodatkowo dojdzie kosa, ktora bedzie mozna bardzo ladnie zamiatac ;] Skeith ewoluuje na wersje druga (wyglada slicznie). W czesci trzeciej, Haseo zdobedzie ostateczna 4 forme (Xth Form) i bedzie mogl wladac... dual gunami. Dodam, ze w 4 formie wyglada kozacko (filmik -> http://youtube.com/watch?v=XP2zwYy7rqk ). Trzecia czesc .hacka sprzedala sie w Jap w pierwszym tygodniu w okolo 170 tys egzemplarzach, lokujac sie tym samym na pierwszym miejscu list sprzedazy. Do 2 czesci zaczeto juz nagrywac glosy (angielskie), takze jest wiecej niz pewne, ze gre ujrzymy w bardziej zrozumialym jezyku. Date wydania poznamy ponoc w najblizszych 15 tygodniach.

Wszystkie informacje pochodza z forum, takze sa de facto nieoficjalne.

Edit2: Jakby ktos mial namiary na piosenke, ktora jest w intrze do tej gry to prosilbym o linka ;]

Edit3: I kolejny edit. Pytanie glownie do tych co juz skonczyli/sa blisko konca tej wspanialej gry. Gdzie zdobyc bronie na 50 lvl? Bo zblizam sie do tej magicznej granicy w zastraszajacym tepie, a itemy mam z poziomu ~35 ;] /nie aktualne ;]
estel
.hack//G.U. Vol. 2 //Reminisce slated for summer release
Posted on: Jan 29 2007 by David | Discuss on BBS
According to Namco Bandai's 1up.com blog (which just launched today), .hack//G.U. Vol. 2 //Reminisce is currently slated for a summer release in the United States. 1up.com also has a brief Q&A writeup with Brian Glazebrook, localization manager of //G.U. about Vol. 2 //Reminisce.

Quote from dothackgu.1up.com:

"...NAMCO BANDAI Games and Cyber Connect 2 are hard at work to bring .hack®//G.U.® Vol. 2: Reminisce to the North American market this summer! Some may wonder where the title Reminisce came from and after interviewing the localization team, I was able to uncover the truth [note: this is Salvador Aihara speaking in the blog]! The title Reminisce refers to the fact that we should all be thinking hard about our past when going into the future. How can we combat new problems if we do not reflect about how we solved issues in the past?"

z dothackers.net , a wiec jednak mamy part2. Szkoda tylko, ze dopiero za kilka miesiecy. Ja skonczylem juz part1 i czekam z utesknieniem.
Strife
Też czekam na 2, bo 1 w niedziele skończyłem, ale póki co to Rogue i Persona będą więc czekanie nie będzie sie dłużyć.
estel
Szczegolnie, ze Persona wychodzi bodajze w czerwcu ;]
Dark Serge
A rogue na DVD9 XD

Noo takie info to ja rozumiem :> Nie moge sie doczekac ! biggrin.gif
Estel a jak info z Terminal Disc'a Cię dotknęły ? masz to wogóle ? tongue.gif

I jeszcze ładnie sie wszystko zazębia po ROOTSie biggrin.gif
estel
Nie mam i nie biore tego. Ogarne to jak skoncze vol 3 ;]

Z tego co wyczytalem, gra ma takie opoznienie, bo szukaja nowych aktorow do VA. Zupelnie jakby nie mogli dac jap. glosow...

Rogue Galaxy na DVD9? To chyba nie zagram ;]
Trzcina
Lol nowych????

Bez jaj akurat VA byl SUPER w tej grze. A glos Haseo jest rewelacyjny... tka samo jak i calej reszty zreszta... BLAD spory BLAD. W sumie to nawet WIELBLAD! smile.gif
estel
Nie no, nie zaglebialem sie zbyt w niuanse tej zmiany, ale niektore postacie beda mialy nowych aktorow (z tego co slyszalem to np. Atoli). Do (pipi). Aha na skrinach widzialem, ze Gabi, Endrance i Alkaid (ta typiara niska z czerwonymi wlosami) moga byc czlonkami party. Zapowiada sie ciekawie ;]
Mikes
http://www.gamespot.com/ps2/rpg/hackguvol2...mp;subj=6165043

Screeny z vol2, anielskie teksty więc będzie seria kontynuowana do końca w NTSC happy.gif

A Pal? ohmy.gif
estel
Watpie. Nie ma nic na ten temat.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.