Moruro Player
12 09 2004, 19:08
Wiem wiem, że to troche odgrzewaby temat, ale mam mały problem, jednak to zaraz. Po pierwsze wypowiedzcie się na temat tej cudownej gry w którą graliśmy kilka dobrych lat temu gdy PSX królował na rynku elektronicznym. A oto mój problem: Mam 102% wszystkie złote relikwie, 25 kryształów i 43 gemy + jeden odblokowany poziom (Hot Coco). Możecie mi powiedzieć co mam zrobić aby przejść grę do końca? Słyszałem, że mozna mieć 104% Pomóżcie.
PS: Gierke odpaliłem dlatego, że czekam obecnie na nadchodzące hiciory na PS2, a to jedyna oryginalna płytka na PSXa
LegionPolski
12 09 2004, 20:01
Słuchaj - Chyba 105% ale nie jestem pewien bo dawno grałem. W poziomach gdzie masz żółte/czerwone gemy, są gdzieś ukryte one właśnie

I albo musisz gdzieś poszukać, albo odblokować dodatkowe poziomy (po 100% jest ta platforma nie?)
Byly 2 ukryte przejscia
1 na jednych wyscigach terzeba bylo przywlalic w znak ufo
2 gdzies w lewelu z dinozaurami pozwalalo sie zla/pac(ta cenzora mnie wkoza nawet zla/pac ani hamm/er nie mozna pisac) (pipi)nemu prerodaktylowi(sory ale nie pamietam dokladnie gdzie)i on w tedy przenosil cie do ukrytego poziomu
Mosisz poszukac bo dawno nie gralem i nie jestem w stanie podac ci dokladnych namiarow.
A ja jeszcze dodam, że musisz mieć WSZYSTKIE relikty conajmniej złote! Wtedy podchodzisz do Coco w Warp room'ie, a ona ci daje gem i masz 105%.
Tyle w teorii, bo w praktyce nie zaliczyłem wszystkich na złoto
PS: Za platynowe nie dostajesz nic!
PPS: A czy temat nie powinien się znaleźć w pomocy?
PPPS: Pamietajo www.gamefaqs.com zanim zadasz pytanie
_Globus_
13 09 2004, 19:10
a ja mam 21 platyn

Dużo czy mało?
Jest to drugi pterodaktyl z kolei w jednej ze ścieżek, gdy goni Cię triceratops w levelu nr 11 (chyba Dino Might się nazywa ten etap).
steiner
23 09 2004, 16:19
Po 1:
Musisz przejść wszystkie 25 plansz, zdobywając w nich wszystkie gemy(kamienie), łącznie z kolorowymi, przejść wszystkie czasówki, nie koniecznie na złoto.
Po 2:
Po zrobieniu punktu 1, na środku warp-roomu pokaże sie platforma która zawiezie cie do 5 następnych plansz, w których zdobądz wszystkie możliwe rzecy łącznie z przejściem czasówek.Aha, nie zapomnij o 2 ukrytych planszach, 1 w planszy (z motorami, dobij do znaku ufo), a 2 w planszy 11, gdy goni cie dinozaur, wskocz na ptaka 2 z kolei.
PS:w grze można mieć 105% :!:
Po 1:
Musisz przejść wszystkie 25 plansz, zdobywając w nich wszystkie gemy(kamienie), łącznie z kolorowymi, przejść wszystkie czasówki, nie koniecznie na złoto.
chyba jednak trzeba miec czasowki na złoto - ja mam 104 % - czyli wszystko(oprocz tych czasowek na złotko) i od coco dostaje zadnego gemu( a probowałem wszstkiego z nia wszstkiego wslizg , skok itp.) :wink:
jasutoko
22 04 2005, 07:00
Berion, nie trzeba mieć wszystkich na złoto.
Ja miałem tylko kilka za złoto i kilka na platyne a reszte na zwykłe.
I miałem 105%.
Ale z was łosie, ja przeszedłem tą grę (o ile dobrze pamiętam) na 107%. I zapomnijcie o złocie, Platyna się liczy!!!... A i jeszcze jedno, w jednej planszy jak jedziesz na pustyni motorem musisz wjechać w znak (chyba po prawej stronie) Na pustyni są reklamy Cortex'a...
jasutoko
22 04 2005, 13:33
Sito, i tu sie mylisz!
Gre można przejśc na 105%, a nie 107 :!:
I na planszy ROAD CRASH należy wjechać w znak po lewej stronie a nie po prawej(znak UFO) :wink:
Mam takie pytanie: jaki trzeba mieć czas na platyne w orient express?
Paulek L
20 07 2007, 11:38
Ja mam wszystkie platyny i 106%, czas w Orient Express na platynę to ok. 15 sekund, a żeby mieć Eggipus Rex(dodatkowy level), to musisz dać się porwać pterodaktylowi w levelu 11. Musisz mieć odblokowaną ścieżkę na złotym krysztale. Jest to drugi pterodaktyl, gdy dinozaur cię goni na tej ścieżce. Dodatkowy tip: na końcu ścieżki nie wskakuj na krysztal, tylko go przeskocz i idź dalej. Będziesz bogatszy o 5 żyć
STFilms_Stefan
17 01 2008, 22:17
Ok , ale co z Coco - wiele osób pisało na łamach różnych gazet , że da Ci kryształ na 105 % .
Tiglatpilesar
17 01 2008, 23:05
Jak zdobędziesz wszystkie pozostałe kryształy to podejdź do Coco, a da Ci kryształ.
Max to 105%. Najlepiej mieć jak najwięcej platyn,, choć nie trzeba wszystkich.
Paulek L
20 01 2008, 16:54
CYTAT(Tiglatpilesar @ 17 01 2008, 23:05)

Jak zdobędziesz wszystkie pozostałe kryształy to podejdź do Coco, a da Ci kryształ.
Max to 105%. Najlepiej mieć jak najwięcej platyn,, choć nie trzeba wszystkich.
Trzeba mieć wszystkie złote relikwie, żeby Coco dała Ci kryształ. Sprawdzone, u mnie działa.
Razem można mieć 45 kryształów - 5 kolorowych i 40 przezroczystych, relikwii jest 30.
Tiglatpilesar
20 01 2008, 17:11
Paulek L, ale procent masz 105?
Wcześniej napisałeś 106% i trochę mnie to zbiło z tropu, zwłaszcza, że mam wszystko zdobyte.
Paulek L
20 01 2008, 20:32
CYTAT(Tiglatpilesar @ 20 01 2008, 17:11)

Paulek L, ale procent masz 105?
Wcześniej napisałeś 106% i trochę mnie to zbiło z tropu, zwłaszcza, że mam wszystko zdobyte.
Wiem, przyznaję. I co najdziwniejsze, na memorce mi pisało, że 105%, kiedy w grze miałem 106, prawdopodobnie błąd gry. Zdziwiły mnie opinie forumowiczów, więc postanowiłem przejść wszystko jeszcze raz, i miałem 105%.
Jeśli kogokolwiek wprowadziłem tym w błąd, to przepraszam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.