Jak dla mnie jesy wypasiony uwielbiam takie rockowe/gitarowe brzmienia a jak dla Was podoba sie
Taaa... Wrzuicli Rise Against

zassałem sobie cały z suprnovie i myśle że zakupię niedługo tą gierę...
NIEZŁY CHOCIAZ WOLE POSŁUCHAĆ SOBIE SWOJEGO SOUNDTRACKA Z DYSKU XA
2razyjot
13 09 2004, 19:56
Jak dla mnie jesy wypasiony uwielbiam takie rockowe/gitarowe brzmienia a jak dla Was podoba sie

Na poczatku mnie odrzucil (chcialem wiekszego urozmaicenia), pozniej sie wsluchalem i daje rady ...

"We're the lazy generation" roxxx ...
Jak na mozliwosci EA to muzyka jest srednia slabo sie postarali Soundtrack taki sobie :?
zawsze na Xie można podłożyć takie MP3 z Jet Set Radio i będzie idał.
Humulus XP
18 09 2004, 19:24
Soundtrack jest przeciętny - zero różnorodności - tylko punk-rock...W takich chwilach żałuję, że nie mam X-a. Jazda przy "Leave home" (Underworld mix 1) albo starym klasyku Fluke'a "Atom bomb" (atomix 6) od razu nabrałaby rumieńców.
E tam do takich szybkich wyścigów taki bit pasuje przynajmniej mi sie podoba i to bardzo

true, dobrze się śmiga przy JSGR,
dla miłośników ostrego łojenia polecam Devildriver oraz The Exploited (Beat the Bastards najlepsze)
a sam to katuję przy Dust Brothers "Fight Club"

true, dobrze się śmiga przy JSGR,
dla miłośników ostrego łojenia polecam Devildriver oraz The Exploited (Beat the Bastards najlepsze)
a sam to katuję przy Dust Brothers \"Fight Club\"

Szczerze mówiąc ten soundtrack z JSR wcale nie jest taki rewelacyjny jak opowiadacie... ot kwestia gustu...
humungatunga5
22 09 2004, 23:43
Nie rozumiem czemu praktycznie każdemu zgredowi który wyrażał Swoją opinie na temat B3 nie pasiła im tam muza... Czyzby spisek:] ? Ja wiem, ze kazdy ma Własne zdanie, ale ludzie (IMO) dużo lepiej gra sie przy takiej oto muzie niż przy techniczncyh brzdekoleniach z B2. Kapele ostro przygrywają i bardzo zagrzewaja do jeszcze ostrzejszej jazdy. Ale to juz pozostaje kwestią gustów...

ping, mi ta muza się kojarzy z popsutą karuzelą - dobra jest

Hehe

i to jest w sumie fakt. Ale wole inny rodzaj muzyki...
wojtasso
23 09 2004, 22:09
Mi tam muzyka z burnoucika3 pasi i zaje...fajnie się przy niej jedzie.

Hehe

i to jest w sumie fakt. Ale wole inny rodzaj muzyki...

no i git! jeden ciora przy Krawczyku (Oo) inny przy Papa Dance
ważne by dobrze się śmigało przy niej i tyle
Ogólnie OST daje rade .... tylko troche nie pasuje mi do tego rodzaju gry ... ale posłuchać takiej muzy z chęcią.
Nie rozumiem czemu praktycznie każdemu zgredowi który wyrażał Swoją opinie na temat B3 nie pasiła im tam muza... Czyzby spisek:] ? Ja wiem, ze kazdy ma Własne zdanie, ale ludzie (IMO) dużo lepiej gra sie przy takiej oto muzie niż przy techniczncyh brzdekoleniach z B2. Kapele ostro przygrywają i bardzo zagrzewaja do jeszcze ostrzejszej jazdy. Ale to juz pozostaje kwestią gustów...
Punk rock średnio pasuje mi do wyścigu. Osobiście lubie ciężką muzę, ale to nie jest to... Świetnie mi się jeździ przy Fear Factory i Soilwork`u, muza do wyścigu powinna być agresywna a nie taka jak z Burnout 3...
A teraz moja propozycja, którą założyłem, jako osobny temat (zamkniety nawiasem mówiąc):
Soundtrack z Burnouta trzeciego ma jedną zasadniczą wadę: nie wszystkim przypada do gustu. Na szczęście Xbox daje możliwość odpalenia własnej muzyki podczas gry i tutaj przedstawię Wam moją propozycję:
Każdy, kto tylko chce przedstawia swoją propozycję dwóch (żeby nie było zbytniego chaosu) kawałków, które jego zdaniem idalnie pasują do gry. Inni użytkownicy (o ile dadzą radę...) znanymi sobie sposobami zdobywają podane utwory, wpakowują je do X`a, sprawdzają podczas gry, następnie oceniają na forum, czy im podeszły. Następnie z najwyżej rekomendowanych utworów stworzy się "Officjal Extreme Burnout Soundtrack" .
Jeden warunek: proponowane utwory NIE mogły znajdować się w żadnej innej grze, ma to być coś "świeżego".
Moje propozycje:
Celldweller - The Stars Of Orion (album: Celldweller)
Celldweller - The Last Firstborn (ten sam album)
Jeśli rozumiecie pomysł i chcecie się "zabawić" to zapraszam
Humulus XP
27 09 2004, 11:37
Pomysł fajny, choć i tak każdy posiadacz X-a podłoży sobie taką muzę, jaka mu się podoba, nie sugerując się opinią innych (sam bym tak zrobił :wink: ). Ale oto moje propozycje:
1. Switch/Twitch - Fluke (z albumu "Puppy") - wprawdzie ma się znaleźć w soundtracku do NFS: U2 ale gry jeszcze nie ma, więc...
2. Voodoo People - The Prodigy (z albumu "Music for the Jilted Generation").
Jestem pewien, że przy tych utworach, kontakt z Burnoutem 3 staje się jeszcze przyjemniejszy.
Jeśli rozumiecie pomysł i chcecie się \"zabawić\" to zapraszam
jo,
1. The Exploited "Beat the Bastards"
2. White Zombie "more human than human" płytka "Supersexy swingin' sound"
Soundtrack jest mocarny, posenki solidne i naprawde milo sie ich slucha (Franz Ferdinand rula (?)), szkoda tylko ze nie ma patentu z przyspieszajaca muza przy wlaczaniu turba.
szkoda tylko ze nie ma patentu z przyspieszajaca muza przy wlaczaniu turba.
A kiedy taki patent był?!
humungatunga5
9 10 2004, 15:46
szkoda tylko ze nie ma patentu z przyspieszajaca muza przy wlaczaniu turba.
A kiedy taki patent był?!

W Burnoucie 2, lolku, albo nie grałeś, albo tego nie zauważyłeś
Moje dwa kawałki:
Co powiecie na Chemical Brothers - ''Out of Control'' oraz Rob Zombie - ''Superbeats''? Wg mnie elegancko sie przy nich ''jeździ''.
wolę raczej coś bardziej tradycyjnego. Od kiedy na twardzielu mam OST z Battlefield Vietnam, wiecie przy czym RoadRage'uje czas/
Wkurza mnie podczas jazdy ciągłe naciskanie L2 by zmienić piosenke.Większość jest do niczego ,ale z 3 fajne się znajdą.
Lubie Punk(ale to w B3 ciężko nazwać dobrym Punkiem-chyba ,że dla upośledzonych),uwielbiam Rocka(w tym klasycznego),a wariuje przy Heavy Metalu.Właśnie takich ostrych kawałków mi brakuje w B3.
Ten kto napisał ,że w B3 lubi ,,ostre gitarowe brzmienia,, najwyraźniej nigdy nie słyszał ostrej gitary.
Nie chodzi mi o gust ,bo jak wiadomo każdemu pasi co innego.Jedni lubią Disco Polo ,jeszcze inni Hard Rock.
Chdzi mi o to ,że ta muza mi do gry nie pasuje ,a w porównaniu do tej z B2 jest poprostu biedna(może więcej jest utworów ,ale słabej jakości)
....i ciężko nazwać mi tą muzyke Punkiem ,czy Hard Rockiem(może te 3 piosenki),ale reszta to jakiś syf prosto z albumów dla ,,amerykańskich nastolatek,,.
Wkurzają mnie takie słodziutkie pioseneczki ,boli mnie od nich łeb.Inne budzą we mnie uśmiech politowania

,a przecież nie o to w tym chodzi.
Gen. Stanisław Maczek
10 10 2004, 13:43
Nie wiecie przypadkiem czy na OST jest ten kawałek z Title Screena(taki otwór co leci od razu po "intrze" Lazy Generations(to znaczy od razu PO Lazy Generations), troche mi pod techniawke podchodzi).
Akurat te gitarowe brzmienia zawsze mnie brzydzily ale np Sunshine in the Morning spodobałby mi sie i az milej mi sie smigalo dopuki nie złamalem konsoli. Chyba zaraz sciagne.
Chemical Brothers - ''Out of Control''
Mam go w swoim soundtracku:), pasuje.
A jeśli chodzi o B2, to grałem również na własnym soundtracku i tam muza po prostu grała głośniej, nie przyśpieszała, ale jak jest z oryginalnym OST to nie wiem, może tam przyspiesza.....
Humulus XP
10 10 2004, 17:12
Może nie tyle przyspieszała co linia melodyczna stawała się bardziej urozmaicona a muzyka głośniejsza. Fajny to był bajer.
Nie zupełnie.
W B2 podczas jazdy leciał jakiś cichy smut ,a jak mieliśmy turbo to włanczały się ostre (nawet metalowe) ,zaje.... kawałki muzyczne.
No ,to był dopiero fajny motyw.
Co powiecie na Chemical Brothers - ''Out of Control'' oraz Rob Zombie - ''Superbeats''? Wg mnie elegancko sie przy nich ''jeździ''.
"Superbeast" jak już, muza Roba dobrze pasi bo to taka "muza drogi", diabeł za kierownicą i blondyna obok, tak mi się jego muza kojarzy
lubię tez katać przy ost z Fight Club, pseudospokojna muzyczka paranoiczna
Dragu zrozum to ze Muza z Barnouta3 nie Kazdemu przypada do gustu to nie jest zadna wada...chłopie. mi nie przypada muza z innych gier a nie jest to wada. Innym moze sie podobac,kazdy lubi cos innego. Dla mnie muza w Barnoucie to największa zaleta tej gry...

pozdro.
Dobry dobry, za sprawą Van Bondies
Swoją drogą, EA dużo zaoszczędziło na Soundtrack'u do B3. Jak to wyłumaczyć? Wiele z track'ów z B3 OST pojawia się w NHL 2005 na PC na przykład... Bad, bad EA
Każdy, kto tylko chce przedstawia swoją propozycję dwóch (żeby nie było zbytniego chaosu) kawałków, które jego zdaniem idalnie pasują do gry.
Sorry wielkie że dam więcej - ale 2 to za mało...
Hideki Naganuma - Let Mom Sleep
Hideki Naganuma - Moody's Shuffle - Jak w JSR, pasuje mi to do Main Menu
Hideki Naganuma - Grace & Glory
Professional Murder Music - Slow
Sonic the Hedgehog Boom OST - Stardust Speedway (Bad Future) (SonicCD) - Fajny, dość "rytmiczny" kawałek z SonicCD... Do grania idealny... IMO.
The Explosion - No Revolution
The D4 - Party
Balkanskaja Zwiezda - Pseudo Anarchiści
The Ramones - The Blitzkrieg Bop
Uuuuuufff, koniec
Jak dla mnie jesy wypasiony uwielbiam takie rockowe/gitarowe brzmienia a jak dla Was podoba sie :twisted: :?:
Muza to jest najlepszy element tej gry...
Dobra no to moje propozycje

:
-Roni Size feat.Raprazant - Brown Paper Bag
-Prodigy - Narayan -{Fat of the Land}
-Prodigy - Hotride -{Always Outnumbered,Never Outgunned}
-Rammstein - Feuer Frei -{xXx OST}
Wiecej nie bede wymienial ,ale mam tego sporo.Tylko sluchajcie tych kawalkow naprawde glosno bo po cichu to nie ma sensu.Dajcie znac jak to WAM pasuje...moze mam jakis zryty gust ,ze Drum'n'Bass slucham do tej gry (Roni Size)

.
POZDRO
Jako ciekawostk podam fakt, ze utworek jest jeden utworek (nie pamietam tytulu..) z B3 mozecie wyszukac rowniez w THUGu 2 - tylko grupa cwaniaczkow zmienila poczatek
The Explosion - "Here I Am" - oto chodzi Haro? ;]
Temat ostatnio nieaktywny, ale oto moje propozycje:
Goldfinger - Spokesman
AFI - The Prayer Position
Green Day - St Jimmy
Zebrahead - Check
Do Burnouta baaaardzo pasuje Deep Purple (szczegolnie albumy In Rock i Machine Head - polecam :!: ).
Muza w B3 jest spox. Według mnie buduje klimat (Autopilot Off rulz!). Czy gościu który wcielił się w Dj Strikera nie "robił" też za Dj Atomica? Hmmm...
Muza w B3 jest spox. Według mnie buduje klimat (Autopilot Off rulz!). Czy gościu który wcielił się w Dj Strikera nie \"robił\" też za Dj Atomica? Hmmm...
Tak, to ten sam...
Muza w ogole mi nie przypasila , zupelnie mi nie pasuje do takiej gry => 4/10 , sorry no bonus=/
a ja ten rodzaj muzyki uwielbiam.ja sie w tym soundtracku zakochalem ,szczegolnie piosenki takie jak stay in shadow od finger eleven i just tonight od jimmy eat world rzadza!
hollywood
7 02 2005, 13:10
Najlepiej do Burnouta pasuje Bethoven
Humulus XP
7 02 2005, 14:54
Najlepiej do Burnouta pasuje Bethoven
A w jakiej gra kapeli

?
Wydaje mi sie, ze to solista.
tomy0000
26 03 2005, 20:59
Dla mnie soundtrack z Burnout 3 to dobry kawałek solidnego punk rocka, wyrózniają się zwłaszcza kawałki Yellowcard'a, Finger Eleven i główny - Lazy Generation. Czy EA oficjalnie wypusciło płytkę z muzyką z tej gry ??
The_Reaver_Ultimate
27 03 2005, 15:11
Jak uslyszalem w demie Burnout 3 z NFSU2 "We're the lazy generation" i "Orfeus" to juz chcialem to miec, zas sama gra jeszcze ta chec posilila. Muzyka z NFSU2 sie pogorszyla. To nie to samo co NFSU1. Ale nie wiem co HiV (chyba on ja ocenial, nie pamietam) mial na mysli wystawiajac Burnout'owi muzyke za wade, ale te co zdolalem uslyszec pasuja jak ulal do wyscigow pelnych chaosu i zniszczenia.
Ost z B3 przypadło mi do gustu nie specjalnie, bo mimo, że lubię taką muzę (gitarowa - rock, punkrock), to większość kapelek prezentuje jakieś pitu pitu z "hamerykańskich filmideł dla nastolatków (tych niepełnosprytnych)". Mogłoby być ostrzej to i adrenalinka mocniej by buzowała, a tak parę lekko mocniejszych i kilka z jajem numerów to za mało... Z tych czterdziestu paru numerów jest jak dla mnie 10, których mogę słuchać podczas jazdy - lekki zonk...
game-walker
10 06 2005, 10:34
Moim zdaniem troche muza w Burnout 3 jest niewypałem
do takiej jadki pasowała by muza z SSXa ew zniektóre kawałki z NFS, ew X-gra.
gdzie muza to kosior i dodaje poweru graczowi a nie w Burnaucie po pewnym czasie sie wycisza na (0) muze przecie nie oto chodzi.
najlepszy kawałek w Burnout 3 to jest na samym początku jak odpali sie gre wybierasz profil i pojawia sie plansza z napisem start takiego ( wtakim klimacie) podkładu rządam w nastepnym Burnout.
No co wy gadacie w ogóle? Ta muza jest mega (pipi)ist@. Spójrzcie tylko na wykonawców i już kopara opada: Franz Ferdinand(wszystkie jego piosenki były w top 40 w USA)-This Fire. Przecież ta piosenka to totalny odjazd. Następny The Von Bodies, o ile nie wiele się o nich dowiedziałem tak c'mon c'mon w ich wykonanju ma takieeeeegggoooo KOOOOPAAAAA. Toż to mistrzostwo. Jimmy eat's world także jest gwiazdą w USA(na polsacie leciał serial: Zwariowany Świat Malcolma i tytułową piosenkę nagrał właśnie Jimmy eat's world która także jest mega). Ogólnie większośc z tych wykonawców jest znana i odniosła sukces w branży muzycznej w USA. Tyle że jak widać Polacy ich nie znają. Aczkolwiek gdyby autorem piosenek były same gwiazdy które znacie z MTV Polska(btw. najgorszy kanał muzyczny MTV to moim zdaniem włąśnie Polski- sam HH[gadanie do podkładu] i komercha(eminem, 50cent i inne POP gwiazdy zza oceanu) to byście byli pewnie w niebo wzięci. Ogólnie ta muza zasługuje na 9/10. JEST MEEEGAAAAA
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.