Kenshin
22 09 2004, 19:44
Oto tryby rozgrywki:
-Team Deathmach
-Domination
-Supply Drop
-Assault
-Defend & Destroy
Można grać jako Helghast albo ISA
Gra będzie posiadała 8 rodzajów map dostępnych w trybie Online
Będzie wykorzystywał HeadSet
Będzie też lista przyjaciół ,newsy online i Turnieje
Max ilość graczy to 16
Ktoś chętny ??
_Gmeru_
22 09 2004, 22:18
jak wyjdzie :wink: to sie zobaczy:)co to warte bedzie
marshall
22 09 2004, 22:51
Nie zebym byl jakims fanboyem, ale ja inwestuje w Halo 2 bo wiem ze ta gra bardziej do mnie trafi, oczywiscie sprawdze KZ jak sie sprawuje, ale jakos gra online na PS2 do mnie nie przemawia :? Ale jesli bedzie w swojej klasie najlepsza (czyt. na PS2) to napewno zainwestuje w orginal...Na dzien dzisiejszy ta gra mnie wogole nie przyciaga ...
Kenshin
24 09 2004, 13:27
Nie zebym byl jakims fanboyem, ale ja inwestuje w Halo 2 bo wiem ze ta gra bardziej do mnie trafi, oczywiscie sprawdze KZ jak sie sprawuje, ale jakos gra online na PS2 do mnie nie przemawia :? Ale jesli bedzie w swojej klasie najlepsza (czyt. na PS2) to napewno zainwestuje w orginal...Na dzien dzisiejszy ta gra mnie wogole nie przyciaga ...
Będzie najlepsza w swojej klasie na PS2 jeśli będzie miała bardziej dynamiczne sterowanie , tzn jeśli poprawią to które jest teraz a czytałem w PE że jest ono porównywalne do tego z MOH:Rising Sun heh.
Chetnie obejrze jakis filmik z Killzone online. Jest cos dostepne w sieci?
Kenshin
27 09 2004, 21:10
Chetnie obejrze jakis filmik z Killzone online. Jest cos dostepne w sieci?
Narazie z tego co wiem to niema żadnych filmików predstawiających te gre w trybie Online, ale sądze że już niedługo coś się ukarze . Przecież premiera tej gry to kwestia 2 miesięcy .
Kaczor_666
28 09 2004, 13:50
Hehe mówiłem Ci już coś wroguśna temat braku trailerów. Pewno Guerila szykuje niespodziankę
Taa a niespodzianka bedzie straszny crap online co?
Kaczor_666
28 09 2004, 16:54
Przeważnie jest tak, że jak gra ma coś fajnego to siętym na trailerach chwalą.
Kenshin
30 09 2004, 00:36
Przeważnie jest tak, że jak gra ma coś fajnego to siętym na trailerach chwalą.
Mam nadzieje że w tym przypadku tak właśnie jest
Kaczor_666
30 09 2004, 15:04
Tylko, że online nie ma trailera :?
Tylko, że online nie ma trailera :?
Wrog widzial gdzies filmiki z rozgrywki Online, a my będziemy mogli się prawdopodobnie przekonać jak działa Online w tej grze na PlayStation Experiance 23-24 października w Warszawie.
Filmy:
Film1
Film2
Dzieki TheWojtusiowi
Filmy:
Film1
Film2
Dzieki TheWojtusiowi

Całkiem ciekawe te filmiki ,ale brak w nich akcji w jednym filmiku widziałem z bliska 2-3 przeciwników
SnakeMayCry
30 10 2004, 00:20
Ktoś chętny ??

Jak tylko będzie kasiorka, to jestem pierwszy w kolejce

Grałem w demo i musze powiedzieć, że chyba przez 3 godziny męczyłem je na każdy możliwy sposób. Jeśli nie będzie padał framerate online to będzie boska gra.
Jak gralem w KZ to bylo potwornie powolne (wolniejsze od HALO PAL FR/DE z duzym sesnem jak pod klawe i myszke). Jak dla mnie to MP w tej grze zwalili.
CloudWalker
1 11 2004, 14:34
grales w demo sprzed pol roku, na pewno duzo z tego juz jest poprawione, a dodatkowo do online juz sa zapowiadane patche jak jeszcze jakies bledy wyskocza w trakcie prania
przy okazji, zapraszam do klanu Polish Legion w Killzone
Zmieciemy was wszystkich w online
http://killzone.gamebattles.com/stats.php?id=288
http://killzone.gamebattles.com/stats.php?id=288[/quote]
LOL ten ranking jest dla USA LOL wiec zmieciecie o ile niebedziecia grac tak jak w [PSX] klany z USA tylko jak skoro wersja Euro niesjest kompatybilna z wersja USA narra.
Kaczor_666
1 11 2004, 15:07
grales w demo sprzed pol roku, na pewno duzo z tego juz jest poprawione, a dodatkowo do online juz sa zapowiadane patche jak jeszcze jakies bledy wyskocza w trakcie prania
http://killzone.gamebattles.com/stats.php?id=288A ty przypadkiem bana nie masz panie Ginger/Wojak/TheZerter ?
http://killzone.gamebattles.com/stats.php?id=288A ty przypadkiem bana nie masz panie Ginger/Wojak/TheZerter ?
hehehe ano ma ! upierdliwy typek
Widac lubi uprzykrzac zycie innym

Zmiota wszystkich jesli nie bede grac tak jak w Socomie
CloudWalker
1 11 2004, 16:38
Nie mam kaczko dziwaczko
Nie mam kaczko dziwaczko

Chyba chciales powiedziec ze
jeszcze nie masz
Kaczor_666
1 11 2004, 17:13
Nie mam kaczko dziwaczko

Chyba chciales powiedziec ze
jeszcze nie masz

Nic straconego, da się załatwić
nie offtopowac mi tu panowie :wink: ...rozmawialem juz z The Zetrherem/gingerem/wojakiem/Cloud Walkerem i stwierdzilem ze nie ma co się bawic w kotka i myszke(ban-nowe konto ban-nowe konto i tak w kolko)..The Zerther za swojego bana juz odpokutował..czas leczy rany..
..widze poprawe w The Zertherze i to jest najważniejsze..
ja juz nic do niego nie mam...dlatego nikt nikogo nie będzie banowal..wracamy do tematu
Jak to niekompatybilna z NTSC ?? przeciez wersja PAL ma przelacznik PAL-NTSC...Tak bylo w wersji na Playstation Experience wiec to pewnie byla wersja PAL.
Beda osobne serwery jak w Socomie. W USA nie maja w ogole Central Station, a to wlasnie na serwerach CS gra sie w Europie w gry od Sony.
CloudWalker
16 11 2004, 00:43
Jak to niekompatybilna z NTSC ?? przeciez wersja PAL ma przelacznik PAL-NTSC...Tak bylo w wersji na Playstation Experience wiec to pewnie byla wersja PAL.
na razie jest jedna wspolna liga dla Europy i USA na gamebattles.com, zobaczymy czy rozdziela ją jak wyjdzie wersja PAL
Rozdzielą, to jest juz od dawna pewne. Od pewnego czasu szukaja sedziow i adminow do europejskiego laddera.
No ja na dniach planuje kupić Killzone, to się przekonam na własnej skórze, co to wszystko jest warte
Ano nie jest kompatybilna z NTSC on-line, nawet z wersją Australijską, notabene też PAL. Aby grać z Australijczykami to trzeba by się logować na serverze w Australii, ale zapewne nie wyślą ci PINu do Polski, chyba, że masz ciotkę za granicą, która lubi sobie zagrać na PS2 w sieci.
No i dobrze, że niekompatybilna. Słyszeliście chyba o lagach? Ping do USA to 120-200 ms, a do Australii (w toca5) ok.400 ms. Killzone to nie wyścigi i tak się nie da grać.
SnakeMayCry
18 12 2004, 13:33
Ano nie jest kompatybilna z NTSC on-line, nawet z wersją Australijską, notabene też PAL. Aby grać z Australijczykami to trzeba by się logować na serverze w Australii, ale zapewne nie wyślą ci PINu do Polski, chyba, że masz ciotkę za granicą, która lubi sobie zagrać na PS2 w sieci.

Sorry, ale normalnie w wersji Europejskiej jest do wyboru Europejskie oraz Australijskie/Nowo Zelandzkie Lobby.
Niesamowite.

Jak na to wpadłeś.
Tak z ciekawości się spytam. Próbowałeś grać na Australijskim/N Zelandzkim lobby?
SnakeMayCry
18 12 2004, 17:32
Niesamowite.

Jak na to wpadłeś.
Tak z ciekawości się spytam. Próbowałeś grać na Australijskim/N Zelandzkim lobby?

Tak, przed oficjalną premiera, ale że jest 1-2 osób to nie wchodziłem tam więcej.
a czym gracie w KZ ? klaw + mysz czy normalnie na padzie?
W tą grę nie da się grać niczym innym, niż padem, niestety. :x
adamcky
22 12 2004, 21:52
Mam KZ , ale jeszcze nie mam ps2 w sieci . NA mam tera czekam tylko na plytke , podłaczm i jadem . Mam pytanie , czy niema zadnych zabronionych broni , bo ja gram na jednego deathmatche to biegne i nagle dostaje z jakiejs bazooki niewiem skad i niewiem kiedy . Troche to w(pipi)iające .
Mam KZ , ale jeszcze nie mam ps2 w sieci . NA mam tera czekam tylko na plytke , podłaczm i jadem . Mam pytanie , czy niema zadnych zabronionych broni , bo ja gram na jednego deathmatche to biegne i nagle dostaje z jakiejs bazooki niewiem skad i niewiem kiedy . Troche to w(pipi)iające .
Wiem o czym mówisz. :x
Są tam rakietnice i jakieś karabiny podczepiane chyba tylko do wozów bojowych. Jak się natkniesz na gościa z taką kosiarką, to kaplica. Są też karabiny snajperskie, granaty, wyrzutnie granatników podczepiane pod karabin i to chyba tyle z ciężkiego arsenału.
Ja czasem idę i padam, nie wiem przez co i dlaczego. :roll:
SnakeMayCry
23 12 2004, 10:19
Normalka. Nie ma zabronionych broni. Wystarczy że pograsz trochę dłużej a zorientujesz się gdzie są rozstawione jakie giwery na mapach. Wtedy w zależności od sytuacji i temu (ISA, Helghast) będziesz już wiedział od czego w jakim momencie możesz zginąć
bardzo fajna recka killzone w nowym PE, szkoda tylko że na minus jest framerate który jest bardzo dobry (możliwe że wina łącza ale u mnie płynnie śmiga przy 16 osobach), a na plus są klany których w killzone nie można zakładać
SnakeMayCry
26 12 2004, 16:20
bardzo fajna recka killzone w nowym PE, szkoda tylko że na minus jest framerate który jest bardzo dobry (możliwe że wina łącza ale u mnie płynnie śmiga przy 16 osobach), a na plus są klany których w killzone nie można zakładać

LOL
Ktoś szuka klanu w Killzone? W tej chwili gramy turniej (próbujemy ale wszyscy sie boją i walkowery dostajemy) na www.gamebattles.com - tam nawet jakieś nagrody da rade wygrać

Zgłaszać sie na gg 2104061
MAM pytanie.. a mianowicie: mam NEOSTARDE (160 kb/s) i mam ja podłączonął do kompa. Jeżeli bym ją rozłaćżył na ps2 i PC to czy killzne by mi dobrze działało?? JAKA by była prędkośc??
MAM pytanie.. a mianowicie: mam NEOSTARDE (160 kb/s) i mam ja podłączonął do kompa. Jeżeli bym ją rozłaćżył na ps2 i PC to czy killzne by mi dobrze działało?? JAKA by była prędkośc??
Albo rybka, albo pipka, ajk mówił mój były sor.
Ja grałem w sieci na PS2 przez SDI, a ta twoja neo jest trochę szybsza i też możesz sobie pograć.
Prędkość to była by ta sama, chyba, że podczas grania chciałbyś coś ściągać na kompie, to wtedy byś sobie nie pograł.
Oczywiście, gdybyś podłączył kompa z NA kablem 50 metrów, to by ci transfer spadł.
Ja mam kabel 1,5 m około i wszystko śmigało/śmiga dobrze.
dzieki, a moze mi ktos jeszcze wytłumaczyć czy neostrade normlanie podpinam do NA ??
Nie
Musisz sobie do kompa kupić kartę sieciową, taka za 30zeta styknie. Oraz kabel skrosowany/krosowany :? W każdym sklepie komputerowym możesz go kupić. Im krótszy tym lepiej. Kablem podłączasz kartę sieciową do NA. Potem tylko mała konfiguracja i grasz.
Jak już wszystko podłączysz, to rejestrujesz się w CENTRAL STATION przez PS2 i wysyłają ci płytkę z nowym NA i grą HARDWARE AREA ONLINE za darmo.
CloudWalker
30 12 2004, 16:25
Kablem podłączasz kartę sieciową do NA.
a gdzie podepnie Neostrade ?
Kablem podłączasz kartę sieciową do NA.
a gdzie podepnie Neostrade ?

Tam, gdzie masz podpiętą.
Do kompa pod USB, albo COM, zalezy jaki masz kabel.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.