Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Killzone
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2 > Online
Stron: 1, 2
Kenshin
Oto tryby rozgrywki:
-Team Deathmach
-Domination
-Supply Drop
-Assault
-Defend & Destroy
Można grać jako Helghast albo ISA
Gra będzie posiadała 8 rodzajów map dostępnych w trybie Online
Będzie wykorzystywał HeadSet
Będzie też lista przyjaciół ,newsy online i Turnieje
Max ilość graczy to 16
Ktoś chętny ?? icon_twisted.gif
_Gmeru_
jak wyjdzie :wink: to sie zobaczy:)co to warte bedzie
marshall
Nie zebym byl jakims fanboyem, ale ja inwestuje w Halo 2 bo wiem ze ta gra bardziej do mnie trafi, oczywiscie sprawdze KZ jak sie sprawuje, ale jakos gra online na PS2 do mnie nie przemawia :? Ale jesli bedzie w swojej klasie najlepsza (czyt. na PS2) to napewno zainwestuje w orginal...Na dzien dzisiejszy ta gra mnie wogole nie przyciaga ...
Kenshin
Nie zebym byl jakims fanboyem, ale ja inwestuje w Halo 2 bo wiem ze ta gra bardziej do mnie trafi, oczywiscie sprawdze KZ jak sie sprawuje, ale jakos gra online na PS2 do mnie nie przemawia  :? Ale jesli bedzie w swojej klasie najlepsza (czyt. na PS2) to napewno zainwestuje w orginal...Na dzien dzisiejszy ta gra mnie wogole nie przyciaga ...

Będzie najlepsza w swojej klasie na PS2 jeśli będzie miała bardziej dynamiczne sterowanie , tzn jeśli poprawią to które jest teraz a czytałem w PE że jest ono porównywalne do tego z MOH:Rising Sun heh.
wrog
Chetnie obejrze jakis filmik z Killzone online. Jest cos dostepne w sieci?
Kenshin
Chetnie obejrze jakis filmik z Killzone online. Jest cos dostepne w sieci?

Narazie z tego co wiem to niema żadnych filmików predstawiających te gre w trybie Online, ale sądze że już niedługo coś się ukarze . Przecież premiera tej gry to kwestia 2 miesięcy .
Kaczor_666
Hehe mówiłem Ci już coś wroguśna temat braku trailerów. Pewno Guerila szykuje niespodziankę icon_twisted.gif
wrog
Taa a niespodzianka bedzie straszny crap online co? sad.gif
Kaczor_666
Przeważnie jest tak, że jak gra ma coś fajnego to siętym na trailerach chwalą.
Kenshin
Przeważnie jest tak, że jak gra ma coś fajnego to siętym na trailerach chwalą.

Mam nadzieje że w tym przypadku tak właśnie jest smile.gif
Kaczor_666
Tylko, że online nie ma trailera :?
Kenshin
Tylko, że online nie ma trailera  :?

Wrog widzial gdzies filmiki z rozgrywki Online, a my będziemy mogli się prawdopodobnie przekonać jak działa Online w tej grze na PlayStation Experiance 23-24 października w Warszawie.
wrog
Filmy:
Film1
Film2

Dzieki TheWojtusiowi smile.gif
Kenshin
Filmy:
Film1
Film2

Dzieki TheWojtusiowi smile.gif

Całkiem ciekawe te filmiki ,ale brak w nich akcji w jednym filmiku widziałem z bliska 2-3 przeciwników
SnakeMayCry

Ktoś chętny ?? icon_twisted.gif

Jak tylko będzie kasiorka, to jestem pierwszy w kolejce smile.gif Grałem w demo i musze powiedzieć, że chyba przez 3 godziny męczyłem je na każdy możliwy sposób. Jeśli nie będzie padał framerate online to będzie boska gra.
Raptor
Jak gralem w KZ to bylo potwornie powolne (wolniejsze od HALO PAL FR/DE z duzym sesnem jak pod klawe i myszke). Jak dla mnie to MP w tej grze zwalili.
CloudWalker
grales w demo sprzed pol roku, na pewno duzo z tego juz jest poprawione, a dodatkowo do online juz sa zapowiadane patche jak jeszcze jakies bledy wyskocza w trakcie prania smile.gif

przy okazji, zapraszam do klanu Polish Legion w Killzone smile.gif
Zmieciemy was wszystkich w online smile.gif

http://killzone.gamebattles.com/stats.php?id=288
Kenshin
http://killzone.gamebattles.com/stats.php?id=288[/quote]

LOL ten ranking jest dla USA LOL wiec zmieciecie o ile niebedziecia grac tak jak w [PSX] klany z USA tylko jak skoro wersja Euro niesjest kompatybilna z wersja USA narra.
Kaczor_666
grales w demo sprzed pol roku, na pewno duzo z tego juz jest poprawione, a dodatkowo do online juz sa zapowiadane patche jak jeszcze jakies bledy wyskocza w trakcie prania smile.gif

A ty przypadkiem bana nie masz panie Ginger/Wojak/TheZerter ?
Kenshin

hehehe ano ma ! upierdliwy typek
wrog
Widac lubi uprzykrzac zycie innym smile.gif Zmiota wszystkich jesli nie bede grac tak jak w Socomie smile.gif
CloudWalker

Nie mam kaczko dziwaczko smile.gif
c1n3k

Chyba chciales powiedziec ze jeszcze nie masz icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Kaczor_666

Chyba chciales powiedziec ze jeszcze nie masz icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif

Nic straconego, da się załatwić icon_twisted.gif
Ryo-San
nie offtopowac mi tu panowie :wink: ...rozmawialem juz z The Zetrherem/gingerem/wojakiem/Cloud Walkerem i stwierdzilem ze nie ma co się bawic w kotka i myszke(ban-nowe konto ban-nowe konto i tak w kolko)..The Zerther za swojego bana juz odpokutował..czas leczy rany..
..widze poprawe w The Zertherze i to jest najważniejsze..
ja juz nic do niego nie mam...dlatego nikt nikogo nie będzie banowal..wracamy do tematu
SZKD
Jak to niekompatybilna z NTSC ?? przeciez wersja PAL ma przelacznik PAL-NTSC...Tak bylo w wersji na Playstation Experience wiec to pewnie byla wersja PAL.
wrog
Beda osobne serwery jak w Socomie. W USA nie maja w ogole Central Station, a to wlasnie na serwerach CS gra sie w Europie w gry od Sony.
CloudWalker
Jak to niekompatybilna z NTSC ?? przeciez wersja PAL ma przelacznik PAL-NTSC...Tak bylo w wersji na Playstation Experience wiec to pewnie byla wersja PAL.

na razie jest jedna wspolna liga dla Europy i USA na gamebattles.com, zobaczymy czy rozdziela ją jak wyjdzie wersja PAL smile.gif
wrog
Rozdzielą, to jest juz od dawna pewne. Od pewnego czasu szukaja sedziow i adminow do europejskiego laddera.
Walo
No ja na dniach planuje kupić Killzone, to się przekonam na własnej skórze, co to wszystko jest warte icon_twisted.gif
BQG

Ano nie jest kompatybilna z NTSC on-line, nawet z wersją Australijską, notabene też PAL. Aby grać z Australijczykami to trzeba by się logować na serverze w Australii, ale zapewne nie wyślą ci PINu do Polski, chyba, że masz ciotkę za granicą, która lubi sobie zagrać na PS2 w sieci. biggrin.gif
Arek_
No i dobrze, że niekompatybilna. Słyszeliście chyba o lagach? Ping do USA to 120-200 ms, a do Australii (w toca5) ok.400 ms. Killzone to nie wyścigi i tak się nie da grać.
SnakeMayCry

Ano nie jest kompatybilna z NTSC on-line, nawet z wersją Australijską, notabene też PAL. Aby grać z Australijczykami to trzeba by się logować na serverze w Australii, ale zapewne nie wyślą ci PINu do Polski, chyba, że masz ciotkę za granicą, która lubi sobie zagrać na PS2 w sieci. biggrin.gif

Sorry, ale normalnie w wersji Europejskiej jest do wyboru Europejskie oraz Australijskie/Nowo Zelandzkie Lobby.
BQG
Niesamowite. biggrin.gif Jak na to wpadłeś. laugh.gif
Tak z ciekawości się spytam. Próbowałeś grać na Australijskim/N Zelandzkim lobby? tongue.gif
SnakeMayCry
Niesamowite.  biggrin.gif Jak na to wpadłeś. laugh.gif 
Tak z ciekawości się spytam. Próbowałeś grać na Australijskim/N Zelandzkim lobby? tongue.gif

Tak, przed oficjalną premiera, ale że jest 1-2 osób to nie wchodziłem tam więcej.
piroko
a czym gracie w KZ ? klaw + mysz czy normalnie na padzie?
BQG
W tą grę nie da się grać niczym innym, niż padem, niestety. :x
adamcky
Mam KZ , ale jeszcze nie mam ps2 w sieci . NA mam tera czekam tylko na plytke , podłaczm i jadem . Mam pytanie , czy niema zadnych zabronionych broni , bo ja gram na jednego deathmatche to biegne i nagle dostaje z jakiejs bazooki niewiem skad i niewiem kiedy . Troche to w(pipi)iające .
BQG
Mam KZ , ale jeszcze nie mam ps2 w sieci . NA mam tera czekam tylko na plytke , podłaczm i jadem . Mam pytanie , czy niema zadnych zabronionych broni , bo ja gram na jednego deathmatche to biegne i nagle dostaje z jakiejs bazooki niewiem skad i niewiem kiedy . Troche to w(pipi)iające .

Wiem o czym mówisz. :x
Są tam rakietnice i jakieś karabiny podczepiane chyba tylko do wozów bojowych. Jak się natkniesz na gościa z taką kosiarką, to kaplica. Są też karabiny snajperskie, granaty, wyrzutnie granatników podczepiane pod karabin i to chyba tyle z ciężkiego arsenału.
Ja czasem idę i padam, nie wiem przez co i dlaczego. :roll:
SnakeMayCry

Normalka. Nie ma zabronionych broni. Wystarczy że pograsz trochę dłużej a zorientujesz się gdzie są rozstawione jakie giwery na mapach. Wtedy w zależności od sytuacji i temu (ISA, Helghast) będziesz już wiedział od czego w jakim momencie możesz zginąć smile.gif
Gaw
bardzo fajna recka killzone w nowym PE, szkoda tylko że na minus jest framerate który jest bardzo dobry (możliwe że wina łącza ale u mnie płynnie śmiga przy 16 osobach), a na plus są klany których w killzone nie można zakładać laugh.gif
SnakeMayCry
bardzo fajna recka killzone w nowym PE, szkoda tylko że na minus jest framerate który jest bardzo dobry (możliwe że wina łącza ale u mnie płynnie śmiga przy 16 osobach), a na plus są klany których w killzone nie można zakładać laugh.gif

LOL laugh.gif
Gaw
Ktoś szuka klanu w Killzone? W tej chwili gramy turniej (próbujemy ale wszyscy sie boją i walkowery dostajemy) na www.gamebattles.com - tam nawet jakieś nagrody da rade wygrać smile.gif Zgłaszać sie na gg 2104061
shady
MAM pytanie.. a mianowicie: mam NEOSTARDE (160 kb/s) i mam ja podłączonął do kompa. Jeżeli bym ją rozłaćżył na ps2 i PC to czy killzne by mi dobrze działało?? JAKA by była prędkośc??
BQG
MAM pytanie.. a mianowicie: mam NEOSTARDE (160 kb/s) i mam ja podłączonął do kompa. Jeżeli bym ją rozłaćżył na ps2 i PC to czy killzne by mi dobrze działało?? JAKA by była prędkośc??

Albo rybka, albo pipka, ajk mówił mój były sor. biggrin.gif
Ja grałem w sieci na PS2 przez SDI, a ta twoja neo jest trochę szybsza i też możesz sobie pograć.
Prędkość to była by ta sama, chyba, że podczas grania chciałbyś coś ściągać na kompie, to wtedy byś sobie nie pograł.
Oczywiście, gdybyś podłączył kompa z NA kablem 50 metrów, to by ci transfer spadł. smile.gif
Ja mam kabel 1,5 m około i wszystko śmigało/śmiga dobrze.
shady
dzieki, a moze mi ktos jeszcze wytłumaczyć czy neostrade normlanie podpinam do NA ??
BQG
Nie
Musisz sobie do kompa kupić kartę sieciową, taka za 30zeta styknie. Oraz kabel skrosowany/krosowany :? W każdym sklepie komputerowym możesz go kupić. Im krótszy tym lepiej. Kablem podłączasz kartę sieciową do NA. Potem tylko mała konfiguracja i grasz.
Jak już wszystko podłączysz, to rejestrujesz się w CENTRAL STATION przez PS2 i wysyłają ci płytkę z nowym NA i grą HARDWARE AREA ONLINE za darmo. biggrin.gif
CloudWalker
Kablem podłączasz kartę sieciową do NA.

a gdzie podepnie Neostrade ? smile.gif
bartiz
Pod USB?
BQG
Kablem podłączasz kartę sieciową do NA.

a gdzie podepnie Neostrade ? smile.gif

Tam, gdzie masz podpiętą. smile.gif
Do kompa pod USB, albo COM, zalezy jaki masz kabel.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.