Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Fanklub Rasiaka
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Sikor
CYTAT(sir_ryszard @ 8 03 2007, 20:07) *
Coach 'Świętych' tradycyjnie już pochwalił swojego najlepszego snajpera. pifpaf.gif

Miał go opjerdolić za to, że strzelił bramke?
CYTAT(Fan @ 14 02 2007, 18:53) *
bramkarze to nasz towar eksportowy , napastnicy zaś to .. raczej cienkie bolki . Oczywiście z drobnymi wyjatkami jak na przyklad Grzegorz Rasiak

CYTAT(sir_ryszard @ 8 03 2007, 20:20) *
fan - rozumiem że ten Grzegorz Rasiak o którym piszesz jako 'drobny wyjątek' od odstępstwa to ironia? (-_-)

Rasiak to nasz najskuteczniejszy eksportowy napastnik, więc nie wiem gdzie tu miejsce na ironię.
sir_ryszard
Człowieku. To że napisałem iż go pochwalił, to tylko słowa trenera które usłyszałem po meczu. Weź się ludku czep tramwaju i zostaw mnie w spokoju. Jeszcze Ci się nie sprzykrzyło, docinać tutejszemu społeczeństwu?
Szkoda tylko że ta skuteczność widoczna tylko w Championship... (zresztą oglądając te gole, nie pieje jakoś specjalnie z zachwytu, ba - często i gęsto zastanawiam się, jak kluby, bardzo mocnego zresztą 'drugiego garnituru' Wysp Brytyjskich, dają wbijać Rasiakowi tak kuriozalne fangi. To nie przystoi!). Tak jak już pisałem, ten zawodnik ani mnie nie pali, ani ziębi... jest mi obojętny do kwadratu, ale pisząc o nim jako o wyjątku. Nie wyróżnia się niczym obok Matusiaka, Jelenia czy Żurawskiego. Zwykły, polski napastnik. Nie pierwszy i nie ostatni. Takich jak on było wielu i jeszcze tuzin w przyszłości będzie.
Sikor
CYTAT(sir_ryszard @ 9 03 2007, 21:09) *
Człowieku. To że napisałem iż go pochwalił, to tylko słowa trenera które usłyszałem po meczu.
Dla mnie to było ironiczne. I co miała oznaczać ta emotka pifpaf.gif Strzelenie gola?
Weź się ludku czep tramwaju i zostaw mnie w spokoju. Jeszcze Ci się nie sprzykrzyło, docinać tutejszemu społeczeństwu?

Docinam głównie tobie, to mi sie nie znudziło.
Szkoda tylko że ta skuteczność widoczna tylko w Championship... (zresztą oglądając te gole, nie pieje jakoś specjalnie z zachwytu, ba - często i gęsto zastanawiam się, jak kluby, bardzo mocnego zresztą 'drugiego garnituru' Wysp Brytyjskich, dają wbijać Rasiakowi tak kuriozalne fangi. To nie przystoi!).

"Rasiak to nasz najskuteczniejszy eksportowy napastnik" - nie chodziło mi o nic innego poza jego ligą, czego można sie domyślić po "eksportowym". Po to jest napastnik, żeby wykorzystywał 'nie przystoi' przeciwnika.
Nie wyróżnia się niczym obok Matusiaka, Jelenia czy Żurawskiego.

Wzrostem.
Zwykły, polski napastnik. Nie pierwszy i nie ostatni. Takich jak on było wielu i jeszcze tuzin w przyszłości będzie.

Tylko tuzin? sad.gif
sir_ryszard
Nie, Sikor! Tytułem zakończenia tejże wymiany, zamilczę! franc.gif

Pozdro600 peace_.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.