Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Fanklub Rasiaka
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
dante2003
Wpisujcie ciekawe teksty o naszym snajperze. Na początek coś co znalazłem na forum Onetu

Nadchodził już poranek, janosik jednak nie mógł spać, zbyt wiele mysli
kłebiło się w jego myśliwskiej głowie.
Stojąc koło tablicy gdzie dzień wcześniej wyrysowywał 13 nowych schematów na
mecz z Walią nie mógł powstrzymać się od szelmowskiego uśmiechu. Był z
siebie niezmiernie dumny, w końcu kolejny z jego cwanych pomysłów wypalił.
Jeszcze raz myslami wybieg do victori nad austryjakami. Żałował jedynie że
nie mógł zagrać Mario szmaciany ludzik - pacynka ale miał już kolejną
koncepcje która kołatała mu się po głowie.

- Grzesieeeek !!!! - wydarł się przez cały hol.
w tem z oddali dobiegło dudnienie jakiegoś drewna obijanego o podłogę
za moment w drzwiach sali rozbłysła twarz Grzegorza
- o co chodzi wujku ?
- budz wszystkich bedziem robić odprawę do meczu z tymi walijczykami
i co ty masz znowu na głowie ?
- to nowa fryzura, rzekł Rossi, przeczesując zażelowane włosy do tyłu
od kiedy gram na wyspach musiałem zmienić fryc na angielski bo śmieli się ze
mnie że wygladam jak jakiś włoch he.. hee
- dobra nie ważne, zakładaj kapcie bo poobijasz całą posadzkę i biegiem po
chłopaków

kwadrans pózniej wszyscy siedzieli już w sali na swoich miejscach, prawie
wszyscy...
- gdzie radosław mucharadża ??!! ryknał janosik
- nigdzie nie idzie bo wszystkich by tu pozabijał... a poza tym powiedział
że nie musi chodzić bo i tak zagra.. - wyrwał się nie pytany barszczu
- no dobra zmiękł janosik, walnął bramę to mu trochę popuszcze...
- słuchajta, mam nowego pomysła, z wyspiarzami musimy zagrać jeszcze ostrzej
niż z tymi autralijczykami, szkoda że nie zagra Arek kosiarz radmomski, ale
poradzim sobie
potrzebny będzie mi jakiś chłop na skwał, coś w stylu Pudziana albo
podobny - rozejrzał sie po sali, i na gębie pojawil się uśmiech...
- Lewy !!! mordo ty moja !! podejdz no tu do mnie, a wiec tak środek mamy
już zaklepany - powiedz Mariuszku z kim chciałbyc zagrać na środku ?
Levandinio rozejrzał się po pokoju ale nigdzie nie dojrzał wypatrywanej
czerwonej czupryny
- najbardziej to z mariuszem laleczką ups.. tzn. pacynką.. tfu. kukiełką no
ale go nie widze..
- wiem wiem - weschął janosik - tez mi go brakuje... trudno zagrasz z
mucharadżą - po odprawie idż i powiedz mu na ucho, tylko nie za głośno żeby
się nie obudził
- dobra, to na bramie dudi, w obronie baczek i reszta, pomoc w zasadzie tez
ustalona, teraz napad
- aha jeszcze raz chciałem oficjalnie podziękować za ostatni mecz
najlepszemu zawodnikowi spotkania, Grzesiek wstań jak do ciebie mówie !!
- ee tam wujku przestań... - machnął ręką Grześ - nie ma za co, robiłem to
co umiem najlepiej
- no właśnie chciałem podkreślić wielkie zaangazowanie grzegorza i chciałem
żebyście brali z niego przykład, chłopak charował na całym boisku za
czterech, zamęczył obrońców którzy nie wiedzieli co się dzieje i kręcili się
w koło Grześka zastaniawiając dlaczego tylko raz i to łokciem przez ponad
godzinę dotkął piłkę,
- Franek, mam nadzieję że podziękowałeś już Rossiemu, bo tak zajedził
obrońców że ty własciwie musiałeś tylko dostawić nogę
- dobra wracam do tematu bo trochę sięm zapędził, no wiec co do składu - ci
wyspiarze to wielkie chłopy podtrzebny będzie jakiś wysoki, dobrze zbudowany
znający brytyjski futbol zawodnik.. hmm...
- Grzesiek !!! no własnie - jakie to szczeście że to własnie nasza
reprezentacja ma takiego snajpera !!
dobra to mamy wszystko ustalone, zagrasz powiedzmy z zurawiem, no a franek
ty jesteś zdecydowanie za mały - dam ci słonecznika to usiądziesz sobie na
trybunach i poskubiesz.

dobra zbiórka skończona, zmykać do łóżek, - tylko nie budzcie mi machardży
!!
- nie, Grześ ty zostań jeszcze na chwile...
Kubaa__
Mogłeś to dać do HP w Ciekawych tekstach, zakładanie nowego tematu jest raczej zbędne.
dante2003
Mogłem, ale nie pomyślałem o tym :oops:
Update: Znalazłem pełną wersję tekstu z poprzedniego postu:
http://www.joemonster.org/article.php?sid=...order=0&thold=0
GOPA
tu jest dobrze !! ja nie chodze po jakis HP a chce sie posmiac z naszych orlow laugh.gif
Odin91
No taki fanklub woody'iego mi sie podoba ! biggrin.gif
Ostatnio w meczu Polska Walia go nie było-Chyba źle hapnął gałe Janasowi :wink:
MisHa
Takiemu paralitykowi jak Grzesiu szkoda nawet bilet kupywać na trybunach tongue.gif
dante2003
Pewnie w pobliżu stadionu w Cardiff jest tartak i się Woody przestraszył smile.gif
Gun
Takiemu paralitykowi jak Grzesiu szkoda nawet bilet kupywać na trybunach tongue.gif

Rasiak jest dobry, że teraz jest w słabej formie to inna sprawa. Grał bardzo dobrze w Odrze Wodzisław, grał dobrze w Groclinie. Jego zaletą jest gra glową. Zachciało mu sie krariery na Zachodzi, to teraz ma :? Nagle stał się wrogiem publicznym, paranoja :!: :!: :!: icon_evil.gif icon_twisted.gif
yoj

Rasiak jest dobry, że teraz jest w słabej formie to inna sprawa. Grał bardzo dobrze w Odrze Wodzisław, grał dobrze w Groclinie. Jego zaletą jest gra glową. Zachciało mu sie krariery na Zachodzi, to teraz ma :? Nagle stał się wrogiem publicznym, paranoja :!: :!: :!: icon_evil.gif icon_twisted.gif

Grzesio jest bardzo dobry... gdzie tam dobry. Ten zryw do pilki, nieszablonowy drybling(sekate nogi?), strzal z obu nog, gra glowa(bez wyskoku, ino przechyla sie na plecy), dynamiczne popisy akrobatyczne(vide przyjecie pilki na plecy)... tak, z cala pewnoscia Rasiakopulos to artysta.
Wielu mialo watpliwosci, dlaczego gra tylko w kadrze, a od dobrego 1/2 roku nie gra w klubie? Dlaczego w Sienie, przystanku do Barcelony, nie ma go zarejestrowanego, mimo, iz opowiada jakto sie nie zzyl z druzyna. Wujek Pawel zrobil jednak dobrze biora ze soba Grzesia do Austrii. Podobnie jak w poprzednich wystepach Rasiak wzial sprawy w swoje rece(najpierw w pokoju Janasa, pozniej na boisku). Absorbowal uwage obroncow i zagral role "Tarana"...
Wystep byl tak zaskakujacy, ze sam Janas nie wiedzial, czy Rasialdo zagral dobrze czy zle... widzial walke i zacietosc. 4 kontakty z pilka, 3 straty, 0 strzalow i co najwazniejsze 67' minut ciaglego zajmowania uwagi przeciwnika... Wieden zdobyty.
lukasz
Typowy grajek jakich wielu w polskiej ekstraklasie.A ,że teraz robi "karierę" na zachodzie?Widać ma niezłego menedźera ,który wszędzie wciśnie drewno.
Najbardziej rozbawiła mnie sytuacja w meczu z Austrią gdzie po wrzutce w pole karne piłka odbiła się od niego jak właśnie od drzewa czy drewna.
W kadrze tylko przez znajomości chyba jest:/
Odin91
Tia znajomości - Wujo Janas laugh.gif
Co do naszego słupa telegraficznego :
Co wy od niego chcecie !
Przecież "Grzesiu" robi co może...!...by nie stracił piłki !...smile.gif
"Czasem"(czyt. zawsze smile.gif ) mu sie noga podwinie i zamiast podać do np. Kosy na lewo on woli wykopać piłke na prawo na aut smile.gif
Czy on jest profesjonalistą ? No ba !
Tylko Drew- sie znaczy "Grzesiu" umie być napastnikiem wysokim i niedoskakiwać do piłki, nie umieć sie utrzymać przy piłce nie dłużej niż 2,5 sekundy, i zronbić mniej w swojej karierze w kadrze niż Frankowski w 20 minut (Polska - Austria) laugh.gif
On po prostu jest "orginalny" a wszystko co orginalne jest lepsze...prócz niego smile.gif
Co do jego ultra-techniki : Toż to po prostu "miszcz" :!:
Przecież przy nim Maradona sie umywa !
Co tam że wszyscy go ochrzcili ostatnio Drewniakiem i NIC nie potrafi on zrobić z piłką biggrin.gif
Aha, ktośtam mówił że on jest nie w formie tia ?
On więc może był w formie w meczu Polska-Dania co miał z 10 podań i ani razu(no może tam raz...) nie trafił w bramkę ? laugh.gif
No comment biggrin.gif
Miłosz
Okazało się, że Rasiak potrafi nawet strzelać:

Derby Country - Watford 2:2

0:1 - H. Helguson
0:2 - H. Helguson

1:2 - T. Smith
2:2 - G. Rasiak !!!
rafi
Jak tak dalej pójdzie to trza będzie zamknąć fan - klub... :wink:
Ze skutecznością - 1 bramka na prawie 200 dni, niewiele uznania pewnie zyska, ale ja życzę mu szybkiego powrotu do formy...
dante2003

Jesteś pewien że to był strzał? Może stał (ukorzeniał się) pod bramką i piłka odbiła się od niego?
_Globus_
Jesteś pewien że to był strzał? Może stał (ukorzeniał się) pod bramką i piłka odbiła się od niego?

Zaczynacie przesadzać...
Miłosz

Nie wiem, nie widziałem laugh.gif
Gun
Bramka Grzegorza Rasiaka zapewniła remis 2:2 (1:2) Derby County z Watfordem w 13. kolejce angielskiej Championship (odpowiednik naszej drugiej ligi).

„Barany” przegrywały już 0:2 po golach Helgusona w 7. i 14. minucie. Kontaktowego gola dla Derby strzelił w 39. minucie Smith, a na pięć minut przed końcem spotkania wyrównał Grzegorz Rasiak, który pokonał bramkarza gości strzałem głową z 5 metrów.

źródło: Onet.p

Ech ci Polacy, tylko umieją krytykować. Wróg publiczny potrafi jednak strzelić. icon_evil.gif
Pablo_el
ja stawiam na to ze probowal przyjmowac tongue.gif
Odin91
Nie no...to na pewno było tak :
Grzegorz Rasiak "the woody" stoi w polu karnym...zagapił sie na usta pewnego kibica przeciwnika i nie mógł oderwać od niego oczu...było w tym samym momęcie dośrodkowanie iii....piłka odbiła sie odjego głowy jak od drewna i przypadkowo poleciała do bramki laugh.gif

Tak być musiało ! laugh.gif
Obsolete
pewnie dzieki tej bramce zapewnil sobie stale miejsce w jedenastce u Janasa;p
Shanahan
Szydzicie z George'a, a w dzisiejszym Przeglądzie jest sążnisty artykuł poświęcony Rasiakowi i do tego utrzymany w entuzjastycznym tonie. M.in. jest cytowany menager Derby, który wypowiada się o naszym ulubieńcu w samych superlatywach...
Fabianek_ziomal
Smiejeta sie a rzaden z was by nie zagral tak jak Rasiak mouj ziom Widzó dobrze muwil ze Rasiak jest najleprzy i pokazał ałstryjakom miejsce w dwószeregu
Odin91
1.Pamiętam że z Widzem był taki wałek że to sie GOPA podszywał...sądze że z tobą (Fabianek_ziomal) jest tak samo...
2. Rzeczywiście nikt nie zagra tak jak Rasiak...tak daremnie nikt nie zagra laugh.gif
Sado
Nie no, Rasialdo nie jest zły laugh.gif On jest tragiczny laugh.gif Jak Janas może go powoływać? Nie rozumiem go :?
Pablo_el
Ogłaszam skład na mecz z Irlandią Płn.!!!  

--------------------------------------------------------------------------------  

Bramkarze: wystawię 2 - Dudka i Boruca, tym odważnym manewrem zaskoczę Wyspiarzy - nikt się nie spodziewa 2 bramkarzy w jednej bramce, a do tego zamknę dyskusję \"który z nich powinien grać?\" oczywiście to wbrew przepisom ale Irlandczycy są głupi (nikt z nich nawet nie wie kto to Rasiak!) a do tego u nas w polu karnym bedzie taki młyn że nikt nie zauważy... A jak będziemy mocno \"dostawać\" to sam zgłoszę ten fakt sędziemu i bedzie walower i wynik w świat nie pójdzie jak z Danią. A skandalu nie będzie nasi rodacy na olimpiadzie gorsze wpadki mieli!  

Jeszcze nie wiem jak ustawię bramkarzy - może w linii a może też jeden bedzie wysunięty do przodu a drugi cofnięty bedzie dogrywał mu piłki... Już pracujemy ze szabem nad usawieniem diamentowym z Kuszczakiem jako 3cim bramkarzem...  

W polu wymyśliłem nowe superustawienie \"choinka\" czyli 1-4-3-2-1! Za bramkarzem (oficjalnie tylko jednym!) zagra więc 4 obrońców - Baszczyński, Kłos, Głowacki, Dudka - są z polskiej ligi i oprócz Dudki to cieniasy (tylko Dudka jest z dobrego klubu!) ale musiałem ich powołać bo Listek kazał bo się dziennikarze denerwowali... więc ustawię ich 4rech w polu bramkowym, dwóch skrajnych stoi przy słupkach, dwóch ubezpiecza bramkarzy - będą wybijac piłki gdzie się tylko da, na treningach przerabialismy jak mają tego nie robic do naszej bramki i nawet już czasem im się to udaje...  

Przed nimi linia pomocy - 3 defensywnych pomocników, których zadaniem jest rozbijanie ataków przeciwników - do tego celu deleguję Żewłakowa, Bosackiego i Hajtę (Tomuś grac nie może ale przecież nikt tego nie zawuaży tak jak i bramkarzy - Kosowski dostał tajną misję spicia obserwatorów UEFA spirytem przemyconym przez Lewnadowskiego z Ukrainy) Ci piłkarze to klasa sama dla siebie, grają w czołowych europejskich klubach, dlatego daję im najbardziej odpowiedzilną funckję - bedą stać na linii pola karnego i faulować rywali... Do tego Hajto jako kapitan otrzyał specjalne zadanie krzyczenia na kolegów (żeby to w TV dobrze wyglądało że niby walczymy na całego!) oraz kłócenia się z sędziami którzy bedą chcieli zapewne wydrukowac mecz i będą gwizdać nasze faule... Dawaliśmy im fajki Hajty ale nie chcieli wziąć mówili że u nich w Holandii to się co innego pali... Dziwaki! Następnym razem każę temu głupkowi z Feyenoordu przywieźć kilka kilo tego szajsu ze sobą jak sędziowie nie wezmą znowu to Tomuś ochandluje w Niemczech noł big dil!  

Przed tą tróją, troche przed polem karnym będzie \"grać\" serce naszego zespołu - nasze dwie supergwiazdy, kreatywni rozgrywający Kukiełka-Lewandowski! Ich zadaniem jest tępę bieganie od pola karnego do linii środkowej i z powrotem i jak naszybsze pozbywanie się piłki, najlepiej oddawanie jej przeciwnikowi - w ten sposób piłke będa mieli przeciwnicy, więc minimalizujemy ryzyko bramek samobójczych jak i strat piłki w naszym polu karnym co również jest niekorzystne bo ciężko to potem wykopać tak daleko... na treningach długo pracowalismy nad wykopywaniem piłki do przodu tak aby nie spadł na naszą połowę i idzie nam już nieźle - Kukiełka nawet umie nawet czasem podać celnie piłkę przeciwnikowi!  

Na koniec zostaje nam nasz supersnajper, na którym spoczywa odpowiedzialość za ataki naszej drużyny - Grzesiu ma przejować piłki wykopywane przez rozgrywających lub obrońców, mijać rywali, atakować środkiem i skrzydłami, dosrodokowywac na własną głowę (a głową to on umi strzelać ja wam mówię, już tyle bramke nastrzelał tą głową w lidze włoskiej że nawet mu już nie liczą!) jak i wypuszczać się samemu prostopadłymi podaniami za obrońców! To napastnik kompletny umie przedryblowac siebie samego a jak kiwa to sam nie wie co zrobi taki jest kreatywny! Strzelania bramek od niego nie wymagam i tak za dużo już na jego głowie (a głową to on umi strzelać...) no ale to supersnajper z Serie A więc wiem że sobie poradzi! Do strzelania bramek przydałby nam się 12 zawdonik i już napisałem pismo do UEFA żeby zmienili przepisy i żeby grało 12 zawdników, to wtedy powołam Sypniewskiego i będziemy mieć choinke z Czubkiem! no ale jest Rossi więc mamy i tak choinke z gwiazdą! Co do Żurawskiego to go nie wystawię bo z takich podań jak ma w Wiśle to każdy nawet Frankowski by strzelał bramki więc bez przesady - to jest kadra tu nie ma takich podań więc co za różnica kto nie będzie strzelał Żurawski czy Rossi!  

No starczy tego biadolenia, Piechniczek wysyał mi smsa że już mnie trzy kolejki ominęły i będę muaił pić karniaki! Kosa rozpił już od delegata, gosciu jest martwy więc Kamil ma kupic po drodze kilkańscie flaszek na dziś bo się nam zapasy \"Lewego\" kończą... Aha dziś wieczorem mamy \"męską rozmowę\" i poprawiny poprawin urodzin Kosy więc jutrzejszy poranny trening będzie po południu! Co na treningu? Starsi będą leczyć kaca, a Hajto będzie pokazywał młodym jak skutecznie kontuzjować przeciwnika... No to tyle, niedługo ogłoszę moją rewolucujną taktykę na Angoli opartą na wielokącie wielokrotnie foremnym i staropolskiej gościnności czyli czestowaniu wódką... Nazwałem ją Cud nad Wisłą!

ciupke starsze ale jest fragemnt o naszym snajperze wink.gif
GOPA
1.Pamiętam że z Widzem był taki wałek że to sie GOPA podszywał...sądze że z tobą (Fabianek_ziomal) jest tak samo...

nie tym razem to nie ja :wink: zaden z nas bo IP jest nowe laugh.gif
zreszta ja tu wchodze bardzo zadko
widzu
Smiejeta sie a rzaden z was by nie zagral tak jak Rasiak mouj ziom Widzó dobrze muwil ze Rasiak jest najleprzy i pokazał ałstryjakom miejsce w dwószeregu

wlasnie ja zawzsze muwilem rze rasjak jest dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sado
Pablo el zaj.ebiste laugh.gif laugh.gif Skąd to masz? laugh.gif laugh.gif BUAHAHAHAHAHAHAHAHA
Pablo_el
Pablo el zaj.ebiste laugh.gif  :lol:  Skąd to masz? laugh.gif  :lol:  BUAHAHAHAHAHAHAHAHA

z siakiegos forum wink.gif
Odin91
Nie pamiętam gdzie ale gdzieś pisało że Janosik chce wystawić na atak Oliego i Franka a na OMF bedzie Żuraw...czyżby Rossi el drewniak zaczął za słabo hapać gałe Janosikowi ? laugh.gif
M@IDEN
Czy włodarczyk jest spokrewniony z Rasiakiem :roll:
Bo jusz mam przez niego sszargane nerwy jak patrzxe na gre legii :cry:
Dakota
Jako znajomy Grzegorza jestem zmuszony do wystosowania kilku argumentów broniących jego personę.

Rasiaka i jego żonę poznałem w lecie 2003. roku na wakacjach - w pierwszej chwili wydał mi się być gburem, jednak po dłuższej rozmowie okazał się przesympatycznym człowiekiem. Wtedy jeszcze jako piłkarz Groclinu raził na basenie swoją wspaniałą budową i zwinnością, której nikt nie jest mu w stanie odmówić.

Wciąż staram się utrzymywać kontakt z Grześkiem, jednak po wyjeździe do Anglii jest to niezwykle trudne. Jestem pewny, że pomimo chwilowego braku formy Rossi udowodni swoją wartość i pokaże, że naprawdę stać go na grę na najwyższym poziomie. Myślę, że dostanie się do Premiership jest tylko kwestią czasu oraz powrotu do formy sprzed kilku miesięcy - bo nikt nie zaprzeczy, że Rasiak w meczach z Węgrami, tudzież Manchesterem City nie brylował na placu gry.
Odin91
No to powiedz mi czemu Rossi wie że nie ma formy a pozwala na wystawianie sie do kadry question.gif
Jakbym ja go znał i sie z nim przyjaźnił (w co szczerze wątpie smile.gif ) to bym mu wybił to z głowy !!
Jak możesz to pogadaj z nim i powiedz aby odmówił następnym razem ...nie odejścia z repry (wszak jakiś rezerwowy musi być) ale wstąpienia do pierwszego składu dopóty dopóki nie wróci mu forma.
Pablo_el
ja sie smieje glownie z obecnej formy Rossiego oraz z tego ze sie z nia nie wstydzi afiszowac. Moglby sobie jakas kontuzje wymyslic smile.gif
dante2003
Niemożliwe stało się prawdą! Rasialdo strelił drugiego gola w Championship! Znowu z główki.
Miłosz
Rasiak!!

Derby Country - Rotherham U. 3:2
8' [0 - 1] C. Swailes
34' [0 - 2] R. Scott
38' [1 - 2] G. Rasiak!!!
55' [2 - 2] P. Peschisolido
69' [3 - 2] J. Vincent
Pablo_el
8O

i wygrali dzieki naszemu snajperowi lol normalnie poderwal druzyne do boju no
Odin91
A czy jest to pewne że on strzelał ? wink.gif
Może chciał komuś podać i źle trafił biggrin.gif
dante2003
A czy jest to pewne że on strzelał ? wink.gif
Może chciał komuś podać i źle trafił biggrin.gif

Główkował więc na 99% odbił przypadkiem smile.gif
dante2003
Patrzcie na to:
Derby County [2 - 0] Brighton & Hove A.
9' [1 - 0] T. Smith
49' [2 - 0] G. Rasiak
80' [3 - 0] G. Rasiak
Gun
Właśnie to miałem napisać. Wreszcie Rasiak coś udowadnia, tym pier%$ znawcom, którzy nie widzieli żadnego ligowego meczu z jego udziałem. Może to nie jest super snajper, ale na pewno potrafi dobrze grać w piłkę. Jeżeli się nie mylę to 4 bramka w 4 meczu. Takiej skuteczności nie ma ostatnio nawet Franek - łowca bramek.
Pablo_el
mnie nic nie musi udowadniac tongue.gif Zaraz jeszce napiszesz ze w reprze jest zle ustawiany i trzeba grac pod niego i wogule oltarzyk postawic.

Ja mu stawiam ołtarzyk z drewna icon_twisted.gif

no i nie porownuj go z frankiem ktory strzelil bramek ciupke wiecej i zawsze i wszedzie gra na jako takim poziomie.
Gun
mnie nic nie musi udowadniac tongue.gif Zaraz jeszce napiszesz ze w reprze jest zle ustawiany i trzeba grac pod niego i wogule oltarzyk postawic.

Ja mu stawiam ołtarzyk z drewna  :twisted:

no i nie porownuj go z frankiem ktory strzelil bramek ciupke wiecej  i zawsze i wszedzie gra na jako takim poziomie.

Może do Franka mu daleko, ale jeżeli znasz się na polskiej lidze to powinieneś wiedzieć, że i Frankowski miał taki sezon, w którym w kilknastu meczach nie strzelił bramki.
Jeżeli chodzi o nabijanie się, to można nabijać się z Piotra Świerczewskiego. Koleś jest totalnie żałosny. Ma manię wielkości, nadal odcina kupony od swojej "wielkiej" kariery. Najlepsze są jego wypowiedzi, w których mówi, że nie może grać w takim mieśćie jak Katowice lub Zabrze bo są brzydkie (ech ten profesjonalizm). Wywalili go z Cracovi, bo tam nie zagrał ani jednego meczu. W tym klubie nie gra się za nazwisko, tylko za umiejętności. On chyba tego nie rozumie. Wczoraj rozwiązał kontrakt, obwiniając za wszystko trenera Stawowego. Wcześniej w Lechu "Świr" nie zagrał żadnego dobrego meczu, ale zdążył jeszcze pobić dziennikarza. Żałosny wieśniak.
Pablo_el
Może do Franka mu daleko, ale jeżeli znasz się na polskiej lidze to powinieneś wiedzieć, że i Frankowski miał taki sezon,  w którym w kilknastu meczach nie strzelił bramki.
O ile mnie pamiec nie myli w wisle gral wtedy kuzba -> franek siedzial by pewnbie dallej na lawie zeby go nie sprzedali. Poza tym zawsze bede za frankiem bo qmpel z nim do klasy w LO chodzil wink.gif

Swirzowski faktycznie jest zalosny -> odcinal kupony od jedego nielzego meczu kilka lat (Ukraina - Polska). Tylko ze jusz go nie powoluja i dlatego sie z niego nie nabijam -> nie jest jusz na topie tongue.gif

Oprocz Rossiego lubie nabijac sie ze szmuglera tomasza ©h. i jego kozackiej fruzury laugh.gif Jest szybki i zwrotny jak blyskawica laugh.gif chociaz trzeba mu przyznac ze ostatnio w reprze gral niezle -> tylko Bellamy mu robil zrzrzuuuuum laugh.gif
_Globus_
A widzicie niedowiarki, Grzesiu Wam pokazał! Brawo Rasiak!
Odin91
Pokazał tylko co ? (chyba palec smile.gif...nie, nie ten zboczuchy jedne tongue.gif ) wink.gif
A tak na serio : No, strzela gole..."dziwne" smile.gif
Ale jak strzeli w reprze gola to dopiero wtedy sie przestane śmiać.
Na razie w reprze robi z siebie pośmiewisko...HHGlobus, może nie ?
Strzelił on wogóle w reprze gola jakiegoś ?
Bo Franek w połowie meczu (choćby z Austrią)[drugiej połowie tongue.gif ) dokonał więcej niż Rossi el drewniak w całej swojej karieże w reprze laugh.gif
Zobaczymy, zobaczymy czy wogóle coś pokaże w meczu z Francją wink.gif
PS. Którego jest ten mecz Polska-Francja ?...17 Listopad ?
Gun
Może do Franka mu daleko, ale jeżeli znasz się na polskiej lidze to powinieneś wiedzieć, że i Frankowski miał taki sezon,  w którym w kilknastu meczach nie strzelił bramki.
O ile mnie pamiec nie myli w wisle gral wtedy kuzba -> franek siedzial by pewnbie dallej na lawie zeby go nie sprzedali. Poza tym zawsze bede za frankiem bo qmpel z nim do klasy w LO chodzil wink.gif

Sezon 2001/2002 26 meczy 9 bramek
Sezon 2002/2003 12 meczy 6 bramek

Ja do Frankowskiego nic nie mam, bo jest bardzo dobrym piłkarzem, ale to na potwierdzenie moich słów icon_twisted.gif . Jak widać nie zawsze był w najlepszej formie, tak jak ostatnio Rasiak.
Odin91
Tyle że Franek strzela gole jak jest w "nie w formie" a Rasiak jak nie ma formy(czyt. jak gra w reprze) to nawet piłki nie przyjmie laugh.gif
Teraz zresztą jest chyba w szczycie formy nasz drewniany Rossi wink.gif
_Globus_
Odin: Strzelił jedną, chyba Serbii. Mecz 17 listopada. Rozniesiemy Francuzów cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.