A wiec zacznijmy...Gram od wczoraj rano na serwerach live i musze powiedziec ze czegos tak rewelacyjnego sie nie spodziewalem.
O samej rozgrywce nie bede duzo pisac bo 80% z was gralo juz na XBC wiec wie o co chodzi. Napisalem w innym temacie ze po premierze H2 definitywnie koncze z graniem na XBC i teraz po rozegraniu parunastu meczow jestem juz tego w 100% pewny. Co mnie sklonilo do takiej oceny?
STRONA TECHNICZNA
Po zarejestrowaniu sie na www.bungie.net dostajemy w lapy cos czego jeszcze do tej pory zadna gra nie dostala
Mianowicie...
Wyobrazcie sobie wchodzicie na XLive, wybieracie sobie jakis tryb rozgrywki (jest tego cala masa) laczycie sie, gracie sobie z ludzi ze swiata bez zadnych opozniej nie mowiac juz o lagach, swietnie sie bawicie parenascie godzin po czym znudzeni ( juz to widze

) siadacie sobie do komputera.
Chwila namyslu wchodze na stronke Bungie (przeciez (pipi) po to sie rejestrowalem nie) :wink: A tutaj mala niespodzianka...
Wszystkie wasze mecze wyszczegolnione co do minuty, wypisane czarno na bialym gdzie graliscie z kim graliscie, ilu patalachow ze snajperki headshotami sciagneliscie, a nawet ile amunicji wystrzelaliscie i ile tych pociskow trafilo adresata. Po kazdym mecz mozecie sprawdzic od razu co i jak, jest to tylko kwestia odswiezenia strony i juz wszystko jest
POPROSTU WSZYSTKO
Malo tego mozecie sprawdzic na mapie danej rozgrywki kogo, z jakiej pozycji i danej broni zabiliscie

Ja nie mam pytan jak rzeklby Ryo-San
Dodatkowo za wygrywane mecze dostajecie levele ktore w miare dobrych statsow szybko rosna i daja mozliwosc gry z lepszymi, bo musicie wiedziec ze jak bedziecie miec level 2 to nie zagracie z typami z 10 poziomu co mobilizuje strasznie do lepszej gry

Ale nie myslcie sobie ze nabijecie parenascie fragow, dojdziecie wysoko i h*j, gra niestety kara obibokow i level na leb na szyje leci w dol :wink: Jeszcze jedno...sa cztery osobne "kategorie" ....
Rumble Pit
Team Skirmish
Head To Head
Big Team Battle
Osobno jest dla klanow...
Minor Clanmatch
Major Clanmatch
W kazdej "kategorii" level trzeba nabijac osobno, nie ma jednego glownego.
Na chwile obecna koncze bo gra stygnie, jeszcze sam do konca jej nie rozgryzlem, ale jesli cos nowego odkryje to dam znac.
Do szybkiego zobaczenia na serwerach
Nota 10/10 DLA MNIE