Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ame Agaru
Forum PSX Extreme > Inne > Japonia > Japonia
Shinn
kokosowy murzyn
w jakim dokladnie czasopismie? (nie, nie prowokuje do kryptoreklamy tongue.gif)
Yohko
w jakim dokladnie czasopismie? (nie, nie prowokuje do kryptoreklamy tongue.gif)

Zwierciadlo
Shinn
Guts
Cena ok. 10zl. 

www.zwierciadlo.pl/1104/dvd.asp

Cholera a ja ostatnio kupilem Ame w Empiku za 40 zł ;/ Ale mam satysfakcje ze film mam w ladnym pudelku + opcja wyboru lektora biggrin.gif
Splender
Ogladal ktos? Jesli nie to ma okazje. W jednym z czasopism dla kobiet jest wersja DVD smile.gif Dla przypomnienia to dobry film A.Kurosawy^^

gwoli scislosci, jesli sie nie myle to mistrza Kurosawy jest tutaj 'tylko' scenariusz smile.gif Musze sobie zorganizowac, kiedys widzialem dosc spory fragment i przypadlo mi do gustu - jak wszystko zreszta w tych klimatach :wink:
lolo99
Największe wrażenie wywarło na mnie samo zakończenie, calkiem inne niż w filmach made in USA.
Antares
Zdaje mi się że fim kończy się tak dziwnie bo poprostu Kurosawa zmarł podczas pisania scenariusza. Ale ogólnie film robi niesamowite wrażenie.
lolo99
Zdaje mi się że fim kończy się tak dziwnie bo poprostu (pipi) zmarł podczas pisania scenariusza. Ale ogólnie film robi niesamowite wrażenie.

I to jest właśnie najlepsze! Takie dziwne zakończenie naprawdę daje do myślenia.
lolo99
Zdaje mi się że fim kończy się tak dziwnie bo poprostu (pipi) zmarł podczas pisania scenariusza. Ale ogólnie film robi niesamowite wrażenie.

I to jest właśnie najlepsze! Takie dziwne zakończenie naprawdę daje do myślenia.
Hela
Musze to kupic.
_Alek_
Muszę to odzyskać dry.gif (pozdro dla mojego brata-ćwierćidioty który tak pomagał mi w reinstalce, że straciłem 90% danych, z Ame Agaru włącznie dry.gif )
Dante
W MM mozna kupić za około 20 złotych więc to naprawde dobra cena za taki film
TaiCat
POLECAM!!!!
Wczoraj obejżałam smile.gif film do kupienia w koszach "wszystko po 9.99"
Bardzo pozytywny film,nie ma żadnej wartkiej akcji prócz walki głównego bohatera ze zbójcami i "demonstracji",ale nie o to chodzi w tym filmie biggrin.gif Bardzo mi się podobał ów main hero Ihei-"niesamowice spokojny człowiek" oraz jego opowieść jak rozpoczął kariere samuraia biggrin.gif polecam każdemu kto chce poznać choć ułamek kultury czasów Edo oraz zrelaksować się przed televizorem
aux
Właśnie przeczytałem w "telewizyjnej" że jutro (4.11.06) na TVP Kultura jest Japoński dzień czy coś w tym stylu i będzie dużo ciekawych dokumentów, reportaży, wywiadów, a na koniec dnia puszczą właśnie Ame Agaru.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.